Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/25/2017 in all areas

  1. Στην πραγματικότητα δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Δε θέλω να σας σοκάρω, αλλά αυτή τη στιγμή πολλά ομόφυλα ζευγάρια έχουν παιδιά, παρακάμπτοντας νομικά εμπόδια. Ομοφυλόφιλος άνδρας, παντρεύεται ομοφυλόφιλη γυναίκα, κάνουν παιδιά με εξωσωματική γονιμοποίηση και το παιδί μεγαλώνει με ένα από τα ομόφυλα ζευγάρια. Η απαγόρευση της τεκνοθεσίας και τα ταμπού του αγίου ρωμηού οικογενειάρχη, το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν πόνο και δυστυχία. Τεκμηριωμένη περίπτωση: ο Γιώργος Μαρίνος, ο γνωστός σόουμαν. Είχε αφήσει έγκυο την Κατιάνα Μπαλανίκα. (Με τον ίδιο τρόπου που συνήθως οι άντρες αφήνουν εγκύους τις γυναίκες αν έχετε την απορία.) Της ζήτησε να διακόψει την κύηση για να μη φέρει στον κόσμο ένα παιδί που θα είναι μονίμως δακτυλοδεικτούμενο ως "το παιδί του π0ύστη". Γνωστό μου ζευγάρι ομοφυλόφυλων γυναικών. Καταλαβαίνετε πως εύκολα θα μπορούσαν να αποκτήσουν παιδί. Τις ρώτησα κάποια στιγμή αν το έχουν σκεφτεί. Ίδια απάντηση. "Δε θέλω να έχω ένα παιδί που θα το αναγκάσω να είναι ακτιβιστής από την ηλικία των πάμπερς. Γιατί θα πηγαίνει στο σχολίο και θα λένε 'έχει για γονείς τις λεσβιάρες'". Τουλάχιστον ο Μαρίνος, σήμερα, δε θα είχε πρόβλημα. Πλέον, αν έχεις λεφτά κι είσαι και γνωστός, δεν ακούγεται κιχ. Τι εννοώ; Αυτό. Συμπερασματικά: τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια; Καιρός να γίνεται και ανοιχτά και να πάψει ολόκληρη κοινωνία να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της.
    1 point
  2. Αν μπορούν να του δώσουν την προσοχή και φροντίδα που χρειάζεται τότε κανένα πρόβλημα. Οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι προέρχονται απο "νορμάλ" οικογένειες. Μπαμπας, μαμά κλπ Επίσης τι εννοείς φυσιολογικό; Αυτό που απαντάται στη φύση; Οι σεξουαλικές σχέσεις με το ίδιο φύλο πάντως είναι κάτι πολύ συνηθισμένο στη φύση... Η ομοφοβία από την άλλη... είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα καθαρά.
    1 point
  3. Ποια είναι αυτή η λογικη; Αν τη γνωρίζεις πες τη μου να τη συζητήσουμε. Επιπλέον, που διάβασες ότι απορρίπτω κάτι? Ηδη όμως, έχω πει πως αν κάποιος θέλει να πιστέψει κάπου, ΔΕΝ τον ενδιαφέρει αν υπάρχει κάποια λογική. Αναφερόμουν στον Αυγερινό. Σ'εσένα και να εξηγήσω δεν θα καταλάβεις χο χο..! Anyway.. Όταν λες ότι ο Θεος είναι εκτος του κοσμου, προφανως εννοείς ότι «από εδώ ως εδώ είναι ο κόσμος και από εδώ ως εδώ είναι Θεός». Πως μπορείς όμως να ορίσεις τέτοια όρια; Τι είδους μέτρο θα χρησιμοποιήσεις; Υπάρχει η γνώση κατ’αρχην, του από πού ξεκιναει και που τελειώνει ο κόσμος; (άσε το Θεό..)
    1 point
×
×
  • Create New...