Jump to content

Anor

Mέλη
  • Posts

    1,651
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Anor

  1. μαρία σ... Μην αγχώνεσαι.. δεν είναι παρά η υποσυνείδητη αντίδραση σου σε ότι σου έχουν επιβάλλει ή μεταφέρει ώς κατήχηση , σε αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να θεωρείται καλό. Με τον καιρό το αποδέχεσαι και ισορροπείς. Το είχα και προσωπικά παλαιότερα, μέχρι που συνειδητοποίησα πως είναι ιδέες του δικού μου μυαλού και απλά δείχνουν την αντίδραση μου σε κάτι γενικό ώς ιδέα. Μόλις το αποδεχτείς οτι απλά υπάρχει αλλά δεν σε "αγγίζει" απλά θα φύγει απο την μέση.
  2. ότι δεν σου αρέσει.. ότι σε δυσαρεστεί και σε κάνει να νιώθεις άσχημα.. .πρέπει να το αλλάζεις. Τα υπόλοιπα είναι απλά λόγια και δικαιολογίες κατά εμέ.
  3. Θα πω πως συγκλίνω με Artzuna και Sabrina... Όταν εκ-"παιδεύεις" νεανικά μυαλά , αρκεί να τους δώσεις τα εχέγγυα να κάνουν ικανή κριτική και δημιουργία σκέψης με τρόπο τέτοιο που να δημιουργούν δική τους προσωπικότητα. Αν αυτό γίνει ακόμα και αν οι κορνίζες μετατραπούν σε tabloid με φωτισμό "xenon" , κανείς δεν θα τους δίνει σημασία. Το σκεπτικό είναι να δημιουργήσεις ικανούς άνθρωπους και προσωπικότητες. Αυτό δεν γίνεται με κατάργηση συμβόλων , εικόνων , διαδικασιών... γίνεται με σωστή παιδεία. Οπότε όπως ειπώθηκε... ας φτιάξουν ΠΑΙΔΕΙΑ σε υποδομές και ανθρώπους-δασκάλους-καθηγητές και μετά οι "κατηχήσεις" όποιου είδους θα πέφτουν απο μόνες τους.
  4. Αν άλλαζες και το χρώμα των fonts ίσως θα ήταν καλύτερα , καθώς το κίτρινο πάνω στο λευκό ειναι πολύ δύσκολο να διαβαστεί. Καλώς ήρθες.
  5. Καταρχάς να το βάλουμε σωστά πρώτα.. Απόσπασμα απο τον Πανηγυρικό του Ισοκράτη λοιπόν Στην ουσία λοιπόν μιλάει για το πολίτευμα της Δημοκρατίας και πως τιμωρεί και καθορίζει τους πράττοντες εκτός ορίων και πως μπορεί να διαμορφώσει συνειδήσεις πολιτών εφόσον λειτουργήσει ώς πρέπει. Σε σύγκριση με τον σημερινό καιρό, οι παράγοντες που λείπουν είναι 3... ικανοί πολιτικοί, ικανοί πολίτες και αμερόληπτη εφαρμογή νόμων. Anor.
  6. Το Τάο είναι φιλοσοφία... στην πραγματικότητα όμως ο φόβος είναι το σημάδι οτι είσαι ζωντανός. Οτι είσαι ακόμα άνθρωπος. Κανείς δεν μπορεί να πάψει να φοβάται ή να το περιορίσει. Μπορεί όμως να το χρησιμοποιήσει αν το αποδεχτεί ώς ύπαρξη. Ουσιαστικά αυτό είναι που σε κάνει να αισθανθείς ασφαλής. Οτι μπορείς ακόμα και όταν φοβάσαι να λειτουργήσεις με τέτοιο τρόπο που ο ίδιος ο φόβος να μην είναι εμπόδιο στο να συνεχίσεις την ζωή σου.
  7. και όμως είναι πολύ απλό... ανέκαθεν στην Ελλάδα η Δημοκρατία (σε όσες πόλεις κράτη και μεταγενέστερα σε όλη την χώρα)προσέφερε πάντα περιθώριο για ασυδοσία. Έτσι πάντα κατέληγε στο οτι θέλουμε ώς άτομα τα πάντα να λειτουργούν υπέρ του ατόμου ΜΑΣ ,ακόμα και αν αυτό είναι εις βάρος του συνόλου. Δεν έχει αλλάξει τίποτα απο τότε. Το μόνο ίσως που έχει παρουσιαστεί είναι πως η διαφθορά έχει γίνει πρότυπο ικανού πολιτη και το οτι οι νόμοι υπηρετούν εκείνους που μπορούν και έχουν σε σχέση με άλλες εποχές.
  8. έχει πραγματικά σημασία το ετοιμολογικό νόημα της λέξεως;... ή μήπως καλύτερα να δούμε τι σχέση έχει πραγματικά η θρησκεία που λαμβάνεται ώς δόγμα με την αληθινή ιδεολογία της πίστης κάθε ανθρώπου; Οι δοξασίες, οι μετάνοιες κτλ... πράξεις που πρέπει να συνοδεύονται απο αληθινά αισθήματα πίστης , γίνονται σήμερα για το "πρέπον της θρησκείας". Θεωρώ οτι εκεί είναι το ζητούμενο της όποιας συζήτησης παρά στο ετοιμολογικό της λέξης που αφορά μόνο γλωσσολόγους κατά την γνώμη μου. Anor
  9. άλλο ενα doomsday απο τα πολλά... ειδικότερα όταν ακόμα και οι ειδικοί δεν έχουν αποφανθεί οτι το "χαμένο" ημερολόγιο των Μάγια αναφέρεται σε τέλος πνευματικής εποχής... υλικής εποχής ή κάτι άλλο πιο καταστροφικό. Ώρα να πουλήσουμε μπλουζάκια θα έλεγα εγώ.
  10. όπως το διάβασα σε άλλο χώρο.. το μεταφέρω και εδώ μιας και θέτει αρκετά ζητήματα και ιδιαίτερα με κάποια links που έχει...
  11. Η έξαρση ενασχόλησης με την μαγεία έχει να κάνει κυρίως με την απαξίωση της μέχρι πρότινος δογματικής θρησκείας στην Ελλάδα που "υποχρέωνε" σε ενα συγκεκριμένο τρόπο αναζήτησης και έρευνας. Είναι λογικό λοιπόν κάποιοι πλέον έχοντας χάσει την "υποβαλλόμενη Πίστη" τους σε κάτι υποχρεωτικά απο μικρή ηλικία να ψάχνουν κάτι άλλο να δώσουν βάση , όσον αφορά το υπερφυσικό ώς ανώτερη απο αυτούς δύναμη. Απο εκεί προέρχεται και η απογόητευση τους, καθώς η μαγεία για αυτούς έχει συνδιαστεί με φωτεινά και ακουστικά εφέ του Hollywood με πύρινες μπάλες και χρώματα.. .η μαγεία μόνο αυτό δεν είναι όμως όπως ξέρουμε όλοι. Και εκεί κάπου απογοητεύονται.
  12. η εικονική ζαλάδα, μπορεί να προέρθει απο πολλές αιτίες φυσικές και ελπίζω να μην είναι καμία απο αυτές. Στον διαλογισμό πάντως σπάνιο είναι αυτό το φαινόμενο του στριφογυρίσματος. Συνήθως προέρχεται απο κούραση, απο κάποια ίσως αιτία "βλάβης" στον λαβύρινθο του αυτιού κοκ. Δεν θα ήμουν πάντως τόσο ήρεμος άν το ένιωθα και εγώ. Συνήθως τέτοια αίσθηση στριφογυρίσματος σε κατάσταση προ ύπνου και σε χαλάρωση την ένιωθα αν τα είχα κοπανήσει λίγο ή είχα κουραστεί πάρα πολύ... ή είχα ζαλιστεί απο κάποια μυρωδιά-καπνό... δεν πιστεύω να χρησιμοποιείς αρωματικά σανταλόξυλα ή παρόμοια έτσι;
  13. Και για να συμπληρώσω στο παραπάνω απλά να αναφέρω οτι είναι πάρα πολλοί εκείνοι που εκμεταλεύονται προδιαθέσεις των ανθρώπων αλλά και τις δικές τους "ικανότητες διάγνωσης" σωματικής γλώσσας και ψυχολογίας , μεταφέροντας "αποδεκτά μηνύματα" προς τους ακροατές τους, δημιουργώντας τις κατάλληλες εντυπώσεις οτι έχουν επικοινωνία με "όντα άϋλα και ενεργειακά". Τώρα όσον αφορά το νόημα του ενδιάμεσου ώς γέννημα μεταξύ άϋλου όντος και ανθρώπου, μόνο ένα ξέρουμε οτι υπήρξε στην Βίβλο και αρκετά άλλα απο μυθολογικά βιβλία της Αρχαίας Ελλάδος. Gandalf
  14. Μια ερμηνεία θα βρείς στον παρακάτω σύνδεσμο. http://www.skepdic.gr/Entries/Mi/medium.htm αν και αντίθετα τοποθετημένη η σελίδα προς τον χώρο του πνευματισμού , το παραπάνω δεν παύει να είναι μια απο τις πολλές ερμηνείες του ενδιάμεσου.
  15. Εντάξει... λέμε για τρελό γέλιο τώρα. Υπόψη οτι το εν λόγω show είναι περισσότερο για προχωρημένους ταχυδακτυλουργούς (αναφέρθηκε και σε σημείο το Las Vegas ώς σημείο αναφοράς). Ώς τέτοιο καλό είναι.... αλλά όσον αφορά εσωτερισμό κτλ... αν θέλετε κωμωδία και να περάσετε με γέλιο κτλ... μια χαρά είναι. Παρεπιπτόντως την ώρα που έλεγε "doulepse...doylepse".... χάθηκαν κάτι πιτόγυρα με μπύρα απο το τραπέζι.. Έλεος δηλαδή... πόσο χάνος μπορεί να είσαι για να το φάς οτι είναι αληθινό... πόσο μάλλον όταν είπαν σε ανύποπτο σημείο οτι έχουν κάνει και "πρόβες".. Gandalf
  16. Ναι σε κάνει ΠΟΛΎ ΚΑΛΥΤΕΡΟ άνθρωπο, οχι μόνο καλύτερο άνθρωπο. Διότι με την πειθαρχία μαθαίνεις να χαλιναγωγείς τα πάθη σου.. με την πειθαρχία μαθαίνεις τον εαυτό σου. Με την πειθαρχία δεν γίνεσαι ζώο. Μόνο τα ζώα δεν έχουν πειθαρχία. Ακόμα και η δύναμη της θέλησης που αναφέρεις αν δεν χαλιναγωγηθεί απο τον ίδιο σου τον εαυτό ,μόνο στην καταστροφή μπορεί να οδηγήσει. Και η χαλιναγώγηση προϋποθέτει πειθαρχία. Πως θα μπορέσει κάποιος να διατηρήσει ψυχραιμία σε κατάσταση πανικού χωρίς αυτήν;.. πως θα μπορέσει να ανταπεξέρθει σε δύσκολες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ καταστάσεις στην ζωή (π.χ. οικονομικά προβλήματα) αν δεν μπορεί να πειθαρχήσει πάνω στην απελπισία του; Αν δεν το κάνει αυτό θα πηδάει απο μπαλκόνια μετά... όπως κάνουν πάρα πολλοί. Με μια ισότητα λοιπόν... ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ = ΑΔΥΝΑΜΟΣ. Πειθαρχία δεν σημαίνει αστυνόμευση και καταστολή. Πειθαρχία σημαίνει αυτογνωσία και ικανή διοχέτευση των ´οποιων ικανοτήτων και δυνάμεων έχει κάποιος. Μην τα μπερδεύεις.
  17. Έχει μια διαφορά... άλλο τα τοπικά προγράμματα όπως το office, το GIMP, το οποιοδήποτε είναι ΤΟΠΙΚΑ στημένο άρα και η ασφάλεια τους είναι αποκλειστικά δική μου ευθύνη, ρύθμιση και φυσικά προσβάσιμη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ... και άλλο όταν τα φιλοξενεί τρίτος στον χώρο του, παίρνει αντίγραφα ασφαλείας απο τον server του και είναι υποκείμενος στην νομοθεσία της χώρας του , έτσι ώστε αν ζητηθεί με ένταλμα να αποδίδονται όλα στήν όποια Αρχή. Tα SLA's & EULA που υπογράφει ο χρήστης, τον καλύπτουν όσον αφορά επιθέσεις και παράνομες διαχειρίσεις τρίτων νομικά... δλδ.. .κατασταλτικά. Αν κάποιος αποκτήσει πρόσβαση στα αρχεία σου είτε λέγεται διαχειριστής , είτε κακόβουλος χρήστης, τότε μπορείς να τον διώξεις νομικά αυτόν και την εταιρία πάροχο. Αλλά αυτό δεν αναιρεί οτι θα τα έχει πάρει ήδη και οτι φυσικά η όποια ασφάλεια και η ρύθμιση αποθήκευσης δεδομένων θα είναι υπο ευθύνη και πράξεις του παρόχου... οχι δική μου. Οπότε πάρτε ενα παράδειγμα.. Έχω ενα βιογραφικό με στοιχεία ευαίσθητα μέσα. Προσπαθώ να το στείλω λοιπόν με κάποιο free mail account ως web2.0 έγγραφο. Όλη η διαδικασία και η ασφάλεια της επαφίεται στους διαχειριστές της υπηρεσίας αυτής. Το πως θα ανέβει το έγγραφο... το πως θα σταλεί... το που θα αποθηκευτεί κτλ... Για τους όσους ασχολούνται εδώ , είναι σαν να έχω 2 servers ώς διαχειριστής και έχω διακίνηση αρχείου απο ενα χρήστη μου. Έχω όλη την πρόσβαση αν θέλω να δώ απο την αρχική στιγμή μέχρι την κατάληξη. Και ας με διώξουν μετά ποινικά αν με βρούν, εφόσον μπορεί κάποιο τέτοιο έγγραφο να έχει "ζουμί" οικονομικό. Το διαφορετικό τώρα είναι με το compartmentalized.... Σετάρεις το Kmail, outlook να δουλεύει με τους servers της υπηρεσίας για να λαμβάνει/στέλνει mail... μόνο που στο outlook έχει περάσει PGP και κάποιο digital signature. Επιπλέον το αρχείο που θα στείλω το έχω κρυπτογραφημένο/κλειδωμένο μέσα σε ενα zip πριν καν το στείλω... η διακίνηση ξεκινά απο τον mail client τοπικά με ενα αρχείο παντελώς προστατευμένο... το λαμβάνει ο απέναντι που έχει ήδη το κλειδί που του έχω δώσει είτε τηλεφωνικά είτε μέσω του προγράμματος κρυπτογράφησης (π.χ. PGP). Η ασφάλεια είναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ αλλά διατηρώ και το δικαίωμα να κυνηγήσω νομικά τον πάροχο αν σε κάποιο σημείο παραβιαστεί η διαδικασία. Κατανοητό; Θα πεί κάποιος τώρα ... μα δεν είναι σημαντικά αυτά που ανεβάζω... ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ; Αν ξεκινήσω εγώ ώς κακόβουλο άτομο και ψάχνω για θύματα στο web... βρίσκω εναν απο το Facebook ή ακόμα και με άλλους τρόπους πιο πραγματικούς και λιγότερο εικονικούς. Συλλέγω στοιχεία όπως μπορώ... ακόμα και αν αυτά είναι web2.0 έγγραφα με φωτό του μέσα... με στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο... με στοιχεία όπως τηλέφωνα κοκ. Είναι το πρώτο βήμα κάθε εγκληματία για να προχωρήσει μετά σε εκβιασμούς για παράδειγμα. Τι θέλω να πω με το παραπάνω κατεβατό; Οτι η ασφάλεια του κάθε ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ψηφιακού αρχείου πρέπει να είναι αποκλειστικά δική μας και να προστίθεται η ασφαλής διαδικασία απο τον πάροχο για να είμαστε 100% καλυμμένοι. Αν αφαιρέσουμε το δικό μας κομμάτι και επαφιόμαστε μόνο στους τρίτους , είναι σαν να δίνουμε στην πραγματικότητα σε κάποιον τρίτο να φυλάει το πορτοφόλι/φάκελο μας εν λευκώ.
  18. Άλλη μια εφαρμογή WEB 2.0 που με πρώτη ματιά δίνει υπηρεσίες .... αλλά η ερώτηση που πολύ λίγοι έχουν κάνει και μιας και είναι η δουλειά μου αυτή.. να ρωτήσω και εσάς. Παράδειγμα παραβολή. Έρχεται ενας κύριος στο σπίτι και σας λέει οτι κάθε γράμμα που στέλνετε, κάθε βιβλίο που έχετε, κάθε φωτογραφία σε album που έχετε θα μπορεί αυτός να σας την φυλάει, να την δείχνει σε φίλους σας όταν το ζητάτε κτλ... Θα το δεχόσασταν; Το ίδιο ειναι και αυτές οι υπηρεσίες online backup, online office, online docs-photos-papers, κτλ... Νιώθετε ασφαλείς δίνοντας ηλεκτρονικά αρχεία πάσης μορφής μέσω μιας υπηρεσίας που τα αποθηκεύει σε ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ servers και είναι διαθέσιμα αν θέλουν προς αυτούς (οι διαχειριστές κάθε δικτύου και μηχανήματος έχουν τους τρόπους); Εδώ δεν εμπιστευόμαστε καλά καλά τους συνεργάτες στον χώρο μας, και κάποιοι είναι έτοιμοι να εμπιστευθούν ανθρώπους σε άλλη χώρα του κόσμου που ανά πάσα στιγμή θα έχουν τα χέρια τους πάνω σε ΔΙΚΑ ΣΑΣ/ΜΑΣ αρχεία; Δεν λέω.. καλό το WEB 2.0 και οι αντίστοιχες υπηρεσίες... αλλά έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα ασφαλείας.
  19. Μιλάς για την Λέσχη;... προσωπικά κάθε κλειστό club ώς δίοδος αυτο-εξέλιξης με αφήνει παγερά αδιάφορο. Εκτός και αν μιλάς για κάτι άλλο.
  20. Πόσα μέλη είμαστε εδώ;... άλλες τόσες απαντήσεις θα έχεις φίλε μου. Το θέμα αφορά την προσωπική πίστη έμμεσα του καθενός. Ο κάθε ένας απο εμάς θα κάνει χρήση των επιχειρημάτων του , σύμφωνα με όσα έχει διαβάσει και όσα έχει πάρει ως μεταλαμπάδευση απο άλλους. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αντικειμενική απάντηση καθώς δεν είμαστε σε θέση αν και πως υπάρχουν. Ωραίο θέμα για συζήτηση.. αν και λίγο στο όριο της αμπελοφιλοσοφίας. Παρόλα αυτά όπως είπα έχει ενδιαφέρον. Εν καιρώ θα βάλω την γνώμη μου, γιατί θέλει κάποια στοιχεία παραπάνω.
  21. εμ... δεν κατανοώ το νόημα του thread... Speedy... κακώς το συνεχίζεις. Δεν υπάρχει λόγος. Τόσο εσύ όσο και η canislupus έχετε μια άποψη. Λανθασμένη - σωστή ... αυτή είναι και φυσικά δεν επιβάλλει κανείς το τι θέλει στον άλλον. Αν "βαριέται" ή οχι , νομίζω οτι μπορεί να κριθεί απο τα γραφόμενα εδώ. Άστο λοιπόν ρε φίλε... αφού ξέρεις και απο το άλλο forum οτι μια διαμάχη δεν θα τελειώσει ποτέ. Ειδικά όταν δεν υπάρχει ανταπόκριση και απο εδώ και απο εκεί. Canislupus. Ώς νέα στον χώρο, έχει διαμορφώσει μια πολύ απόλυτη άποψη στο πως θα πρέπει να μάθεις κάποια πράγματα. Κανείς.. μα κανείς .. δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει έτοιμη τροφή καθώς όπως εσύ δηλώνεις πως δεν έχεις χρόνο για έρευνα (που είναι παράδοξο ειδικά αν θες να εξελιχθείς ... αλλά τέλος πάντων)... έτσι και οι άνθρωποι που γράφουν εδώ, δεν διδάσκουν απλά μοιράζονται κάποια πράγματα. Επίσης διαθέτεις ενα απόλυτο τρόπο προσέγγισης που σε κάνει να χάνεις "πόντους" και "σημεία" αν μου επιτρέπεις. Παράδειγμα η συζήτηση που είχαμε κάπου αλλού για μια ιδεολογία αν θυμάσαι. Παρτο το παραπάνω σαν φιλική προτροπή χωρίς κανένα ίχνος επιβολής ... αν θες να μάθεις κάποια πράγματα , θα πρέπει πρώτα να αδειάζεις το ποτήρι που λέγεται μυαλό απο κάθε προσωπική σου πεποίθηση και να το γεμίζεις με κάτι καινούριο για να μπορέσει να χωρέσει χωρίς να ξεχειλίσει και να χάσεις το νόημα. Δεν χωράνε όλα σε ενα ποτήρι αν με καταλαβαίνεις. Αυτό βέβαια πάντα αν θες να μάθεις ΜΟΝΗ ΣΟΥ κάποια πράγματα και να εξελιχθείς. Και μια παράκληση...μιας και η απάντηση που ξεκίνησε την διαμάχη είναι δική μου. Το να απασχολούμαστε με τέτοιες προστριβές (σου είπα.. μου είπες.. κτλ) δεν το βρίσκετε λίγο παιδικό; .. Νομίζω οτι όλοι μας έχουμε ώς σκοπό να συζητήσουμε εδώ κάποια πράγματα και να διευκολύνουν την έρευνα μας για κάποια κομμάτια γνώσης που ψάχνουμε. Όποιος έχει την διάθεση θα ψάξει .. θα βρεί... τώρα ή μετά. Δεν υπάρχει λόγος για προστριβές. Στο κάτω-κάτω , όλοι οικειοθελώς είμαστε εδώ. Κανείς δεν μας υποχρεώνει να είμαστε εδώ.. απλά μάλλον μας αρέσει. Σαδομαζοχιστές;... μπορεί... αλλά απο όσο φαίνεται ο χώρος ελκύει. Καλημέρα σε όλους και εύχομαι καλή διάθεση και χαμόγελο , μιας και τα αληθινά προβλήματα της ζωής το καθιστούν αναγκαίο για να τα αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα.
  22. θα ψάξεις μόνο στα δικά μου. Μην τα περιμένεις έτοιμα. Αναζητείς απάντηση σε κάτι .. ήδη σου έχω δώσει μια απάντηση που σου δίνει πληροφορίες χωρίς όμως να "υποχρεωθώ" να μπώ στην διαδικασία του "επαναλαμβάνειν" για πολλοστή φορά. Και μην δίνεις δεκάρα για το τι λέω παραπάνω... αλλά όταν ψάχνεις μια απάντηση , την ίδια συμβουλή θα δώσεις στον εαυτό σου κατά την διάρκεια έρευνας;... "βαριέμαι να ψάξω λόγω του πλήθους των πληροφοριών" πάνω σε οποιοδήποτε θέμα; τέλος πάντων... ενα-δύο link απο αρκετά που έχω πρόχειρα είναι τα παρακάτω.. http://www.artofwise.gr/forum/index.php?/topic/4222-euoe-dhthaaa-oonaau/page__hl__%E4%E1%DF%EC%EF%ED%E5%F2__st__15 http://www.artofwise.gr/forum/index.php?/topic/3800-oieiiiieeth-ooci-dhnuic-adhu-aeaessa/page__hl__%E4%E1%DF%EC%EF%ED%E5%F2__st__15
  23. αν ψάξεις μέσα στο forum θα βρείς αρκετές αναφορές μου σε "κακά πνεύματα & δαιμόνια"... η απάντηση στην ερώτηση σου είναι θετική, αλλά δεν θα γράψω περισσότερα γιατί το έχω γράψει αρκετές φορές και χωρίς να θέλω να σε προσβάλω δεν έχω την διάθεση να τα ξαναγράφω... τα θεωρώ παρελθόν και εκεί θέλω να μείνουν. Αν δεν βαριέσε ρίξε μια αναζήτηση στο forum σε μηνύματα μου σχετικά με τέτοια θέματα και θα βρείς αυτό που ζητάς.
  24. χαζή ερώτηση δεν υπάρχει... χαζές απαντήσεις μόνο. Κάποιες φορές τα πνεύματα είναι μη ορατά και άλλες ορατά. Δεν είναι εύκολο να χωρέσω αρκετά πράγματα γύρω απο το θέμα , μέσα σε λίγες γραμμές. Θα έλεγα οτι αρκετά στοιχεία μπορείς να βρείς στα κείμενα της σελίδας στην πρώτη εμφάνιση της ( www. artofwise.gr ). Ξεκίνα απο εκεί και βλέπουμε.
  25. Γιατί έχει αποδειχτεί επιστημονικά οτι δεν μπορεί να το κάνει. Κάθε κύτταρο μας απο την στιγμή της μίττωσης και της δημιουργίας μας , έχει χρονικό όριο ηλικίας. Κάποια στιγμή λοιπόν όλα τα κύτταρα πεθαίνουν. Οτι και αν κάνουμε εμείς..... ακόμα και όταν σε πειράματα σταμάτησαν την "γηραντική δραστηριότητα" το αποτέλεσμα ήταν μια αστάθεια του DNA μέσα στο κύτταρο.
×
×
  • Create New...