Jump to content

ageliki

Νέα Μέλη
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://

ageliki's Achievements

Μύστης

Μύστης (2/7)

0

Reputation

  1. Η μάγισσα του Πορτομπέλο είναι όντως ωραίο βιβλίο. Δεν είναι κουραστικό γιατί αποτελείται απο μικρά κεφάλαια-αφηγήσεις των προσώπων που την γνώρισαν. Και με happy end.
  2. Δεν ξέρω αν έχετε συνειδητοποιήσει πόσο άδικος είναι ο κόσμος που ζούμε. Για άλλους λιγότερο, για άλλους περισσότερο, για κάποιους κατάφωρα πιο άδικος.. Αυτά τα γράφω με αφορμή το ντοκυμαντέρ, που "έπεσε" στα χέρια μου, γεμίζοντας το μυαλό μου χίλιες σκέψεις και την ψυχή μου άλλα τόσα συναισθήματα. Το προτείνω λοιπόν για όσους θέλουν να γεμίσουν 1:36" απτη ζωή τους με εικόνες που "μιλούν".. Ο τίτλος του " BARAKA".
  3. Δεν αποδέχομαι ότι γελοιοποίησα την κατάσταση, απλά προσπάθησα να ελαφρύνω λίγο το κλίμα. Δεν ξέρω ποιος γιατρός ή οποιοσδήποτε άλλος θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά σίγουρα κάποιοι άνθρωποι χρήζουν βοήθειας για να ανακαλύψουν τι πραγματικά τους συμβαίνει. Ας μην κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια. Εγώ απλά πρότεινα την πεπατημένη οδό, που ειναι και η πιο ακίνδυνη, συνήθως.
  4. 'Οπως και να έχει όμως είναι πιο σωστό να βλέπουν "ειδικούς", σε τέτοιες περιπτώσεις και όχι να αναζητούν σωτηρία σε ξόρκια που μπορεί να δώσει ο καθένας σε ένα forum. Το βρίσκω λίγο ριψοκίνδυνο να εμπιστεύεσαι τη ζωή σου (ή την υγεία σου) σε αγνώστους με την ελπίδα ότι θα σε σώσουν. Επίσης δεν είναι μεμπτό κατά τη γνώμη μου να βάζεις μια μικρή δόση χιούμορ στη ζωή. 'Ολα αντιμετωπίζονται με την πρέπουσα προσπάθεια !
  5. 'Αμπρα Κατάμπρα σύνελθε και πήγαινε σε κανένα γιατρό (ψυχολόγο εννοώ). Στο τέλος θα ζητάτε και ξόρκια αντί για Viagra.
  6. Πολυ εξυπνος.... σε κανει να προβληματιζεσαι ακομη κι οταν ξεκαρδιζεσαι απτα γελια. Πραγματικα φευγεις "υποψιασμενος" απτις παραστασεις του και φυσικα με νεο συκωτι!!!!!
×
×
  • Create New...