Jump to content

gko

Νέα Μέλη
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gko

  1. Οι αισθησεις του σωματος ειναι 5, η ακοη, η αφη, η οσφρηση,η γευση κ η οραση.Με ποια απο τις 5 αγαπας; Γιατι πιστευω οτι το αισθημα της αγαπης δεν μπορει να βγει μεσα απο μια αισθηση απο αυτες. Δηλαδη, πιστευω οτι εχω μια 6η και μεσα απο αυτην εχω το παραπανω αισθημα.Αυτη ειναι ,πιστευω, η μεγαλυτερη αποδηξει οτι υπαρχει ψυχη,γιατι αν δεν ειχες την αισθηση της ψυχης δεν θα ειχες κ το αισθημα της αγαπης ή του μισους ή της δικαιοσυνης κτλπ. Και αφου υπαρχει ψυχη ειμαι ποισμενος πλεον οτι υπαρχει θεος κ οτι μας εφτιαξε τις 6 αυτες αισθησεις,με ποια αισθηση ομως απο αυτες τις 6 αισθανεσαι τον θεο,αφου και οι 6 ειναι δικες του;

  2. Ποια ειναι η γνωμη σας για τους φιλοσοφους της αρχαιας ελληνικης ιστοριας;Στηριζεται τις αποψεις τους ή τις κατακρινεται;

    Ποιο συγκεκριμενα θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας για το περι φυσεως του Πλατωνα.

  3. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια μεγάλη κατάθλιψη και έναν απερίγραπτο ψυχικό πόνο. Διαρκεί 99 ημέρες και είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Μερικοί δεν τη βγάζουν καν καθαρή (αυτοκτονίες, κλείσιμο σε τρελάδικα κτλ).

     

    Αυτό που έχω να πω είναι, πως αν μιλάμε για τέτοια συμπτώματα τότε καλύτερα άρχισε να ψάχνεις σε πολύ σκοτεινά βιβλία, βαριά πράγματα δηλαδή. Όπου υπάρχει φως δεν θα βρεις τις πληροφορίες που τόσο σ ενδιαφέρουν. Θα τις βρεις εκεί που βασιλεύει ο πόνος..ψάξε μαύρη μαγεία, ψάξε σχιζοφρένεια, ψάξε παραισθησιογόνα ναρκωτικά, ψάξε ακραία ψυχοσωματικά καταγεγραμμένα ιστορικά..

     

    Όσο για ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ....διάβασε αν θες ψυχοφυσιολογία,(τα βασικά μην φανταστείς) ίσως εκεί συνειδητοποιήσεις τι σημαίνει αυτό που είπες και κατά πόσο είναι εφικτό...

    ψάξε και για τους Γιόγκι ... αυτοί το κάνουν μέσω Διαλογισμού αλλά δεν ξαναγυρίζουν...απλά φεύγουν...

     

    Εμενα αυτο που μου δειχνουν τα στοιχεια ειναι καθαρα η αρχη της σχιζοφρενειας και η καταθλιψη και ο ψυχικος πονος και η <αποκοπη απο το κεντρο της κεφαλης> και η ταση της αυτοκτονιας.

  4. Αν σου περισσεύει τόση ενέργεια ώστε να έχεις την ανάγκη εκτόνωσής της στο γήπεδο ή στο σεξ, τότε τί άλλο θες να σου προτείνω εγώ?! :P

    Λίγο πιο δίπλα αναφέρεις πως θέλεις να φτάσεις στο "top" των ικανοτήτων σου, αλλά αν δεν μπορείς να διαχειριστείς στοιχειωδώς την εσωτερική σου ενέργεια, τότε όχι μόνο στο top δεν θα μπορέσεις να φτάσεις αλλά με το ζόρι θα κρατιέσαι και στο minimum.

     

    Δηλαδη για να φτασεις <τοπ> δεν πρεπει να πηγαινεις γηπεδο ουτε να κανεις σεχ αλλα να αραζεις ολη μερα και να κανεις γιογκα.Πιστευω johnny οτι υπαρχουν στιγμες που εισαι ποιο δυνατος πνευματικα ακομη και απο τις φορες που προσπαθεις να το κανεις.

  5. Αν σκεφτείς πως ο φανατισμός οδηγεί σε εκτόνωση ικανοποιητικών ποσών ενέργειας, τα οποία θα μπορούσες να τα αξιοποιήσεις με πολύ πιο δημιουργικό τρόπο προς την κατεύθυνση της ατομικής σου εξέλιξης, τότε ναι, σε επηρεάζει... παντού!

     

    Μεσα εκτονωσεις εχω το γηπεδο και το sex εχεις να προτινεις κατι καλυτερο βρε johnny?

  6. Συμφωνω με Αρχαγγελο, παροτι κ εγω ειμαι πωρομενος με το Αυθεντικο νοημα, ετσι οπως τα ορισε ο Αρχαγγελος ειναι μεσα.

     

    Προσωπικα ειμαι φανατικος της Ματαιοτητας ...προς το παρον.

     

    Εγω αγαπητε ειμαι φανατικος οπαδος του ΠΑΟ λες να με επηρεαζει καπου?

  7. Βασικά κι εγώ δεν ξέρω... αναρωτιέμαι.

     

    Φαντάσου emo παπά... Με emo μαλλί και... emo μούσια ;!;!;! :huh:

     

    Μην ξεχνας οτι εχουμε ακομη στην σκηνη τους παπαροκαδες!!!Σε λιγο θα σκασουνε και οι παπαραπαδες και μετα περιμενουμε τα παπαemo!Ολα στην σειρα τους μην ειστε <καγκουρες> :smilewink:

     

    Υ.Γ Οι παπαδες ειναι μοδατοι γιατι απλα ξερουν οτι το ομορφο μαυρο δεν θα φυγει ποτε απο την μοδα :)

  8. κλικ στο My Controls και εκει θα πας στη "καρτα" με το μενου (αριστερη) .

    καπου λεει Personal Profile > Edit Avatar Settings (και κλικ), μετα διαλλεγεις ή ανεβαζεις ενα

     

    sucore o ιουδας διαχειρηστης :harp:

  9. Αν ένας άνθρωπος αρκούταν στο ''πίστευε και μη ερεύνα'' η ζωή μας θα χε μείνει στη πρωτόγονη φάση της.Έτσι ένας Νεύτωνας ανακάλυψε το νόμο της βαρύτητας,ένας Αρχιμήδης την άνωση και ούτω καθεξής...Έτσι και οι θρησκείες είναι μια παρότρυνση για να γίνουμε όλοι μηχανές αναζήτησης να μη μείνουμε στάσιμοι..εξ ου και όλες οι διδαχές είναι είτε παραβολές είτε συζητήσεις και προβληματισμοί..Αυτό που κάποτε ήταν Μαγεία τώρα είναι Επιστήμη.Η αλήθεια δεν είναι αυτό που μας διδάσκουν αλλά αυτό που δημιύργούμε με τα βιώματά μας και τις εμπειρίες μας..Η αλήθεια μου δεν είναι απαραίτητα και δική σου ούτε μπορεί να γίνει γιατί έτσι σου λέω..Πρέπει να ψάξεις και τότε θα βρείς κατι διαφορετικό απο μένα και θα σαι ένα βήμα παρακάτω γιατί με άκουσες και ερεύνησες,δε το δέχτηκες αλλα με αμφισβήτησες και αυτό,φίλε μου,σε κάνει άξιο ερευνητή της αλήθειας.

     

    Πίστευε και μη ερεύνα ή πίστευε και μη,ερεύνα;

  10. "Καλέ" μου βρίσκεσαι όμως σε χώρο συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων. Πρέπει να μάθεις να σέβεσαι και τις απόψεις των άλλων είτε σου αρέσουν είτε όχι.

     

    Εχεις δικιο i am sorry...

    Μαλον δεν πρεπει να γραφω στην <Φιλοσοφια & Θεοσοφια> γιατι ειμαι καθετος οσον αφορα το θεμα με την πιστη :)

  11. Ποιος σου ειπε ομως οτι ο Θεος ειναι υποχρεωμενος να τηρει την δικη σου opinion...?

    Το να πιστευεις οτι ο Θεος ταυτιζεται μονο με μια εκδοχη (την δικη σου) δειχνει μαλλον περιορισμενη οπτικη γωνια (=αδυναμια).

     

    Ισως να ειναι αδυναμια ισως και το αντιθετο

     

    μηπως τοτε εισαι σε λαθος forum? γιατι εδω κουβεντιαζουμε. Και κυριως, αυτα που εχουν να κανουν με πιστη.

     

    Ισως ναι ισως οχι

     

    Πιστευεις πραγματικα οτι ο θεος χρειαζεται τη προστασια οποιουδήποτε? Καλο θα ειναι (μιας και υποτιθετε οτι εισαι χριστιανος) στο ονομα του να βγαζεις οτιδηποτε αλλο εκτος απο επιθετικοτητα.

     

    Δεν χρειαζεται ο θεος προστασια αλλα δεν σημαινει οτι θα κατσω ετσι χωρις να ταραχτω λιγο με τετοια λογια που γραφονται.

  12. Ο Δημιουργός του Dungeons and Dragons και των role playing games απεβίωσε την 4η Μαρτίου 2008 στην ηλικία των 69. R.I.P.!

     

    :blink1: αληθεια;;;;;

     

    Μας αφησε πολλα να τον θυμομαστε οι μικροι και να τον καταριουνται οι μεγαλοι

  13. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι απο εδω μέσα πριν εκφέρουμε γνώμη για κάτι το ψάχνουμε. Έχω να σου πω λοιπόν ότι έχω διαβάσει την ΚΑΙΝΗ και την βρήκα εντελώς ΚΕΝΗ δεν μου είπε τίποτα διαφορετικό απο ότι το κοράνι η το ταλμούδ η ότι έχει σχέση με δόγμα τέλως πάντων. Η ίδια φαντασία απλώς οι ήρωες αλλάζουν. Έχεις κάθε λόγο να υποστηρίζεις τα πιστεύω σου και αφού έχεις βρεί όλες τις απαντήσεις στην καινή εγώ πάω πάσο.

    Και πίστεψέ με έτσι μου φέρθηκε ο ιερέας. Στο ίδιο περίπου ύφος που μου απάντησες κι εσύ. Ολίγον επιθετικά δηλαδή.

    Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους χριστιανούς η με όποιαδήποτε άλλη θρησκεία. Απλά δεν με εκφράζει.

     

    Ισως να μην την διαβασες με την καρδια σου ή ισως δεν εδωσες βαση δεν ξερω.Δεν εχω κατι εναντιον σου, στα επιθετικα λογια σου απαντησα με τον ιδιο τονο. Τωρα μηλας για φαντασιες και ηρωες;;; Για κενη;;; Ποιος ειναι ο επιθετικος;;;

  14. :offtopic: Στο είπα και το πρωί σε άλλο τόπικ, στο ξαναλέω και τώρα. Λες την γνώμη σου παραπάνω καλώς. Δεκτή. Να απαντάς καπάκι από κάτω με μία λέξη απλά του τύπου "γνώμη σου" ή "κλάιν μάιν" χωρίς να λες γιατί απαντάς έτσι φαίνεται πολύ ειρωνικό εκ μέρους σου και πολύ "ξερολίστικο".. :offtopic:

     

    Ειρωνας ναι :019blush: ξερολας οχι :vb_scared:

     

    Ασε το προηγουμενο καλη μου δεν εχει σχεση με αυτο. Εδω η κουβεντα ειναι για τον θεο και ισως να εχω ενα ελατομα...να μην δεχομαι an alternative opinion about him. Μην με παρεξηγεις βγαζω λιγο επιθετικοτητα προσπα8ωντας να προστατεψω το ονομα Του γιατι αυτο ειναι το πιστευω μου. Και αν πει καποιος <εγω πιστευω οτι βλεπω μονο> μπορω καλιστα να του απαντησω <και εγω επισης γι αυτο και δεν σηκωνω κουβεντα>

  15. Ακου...........................................................................

    ................................................................................

    ................................................................................

    ................................................................................

    ................................................................................

    ................................................................................

    ................................................................................

    ................................................................................

    ................................................................................

    ................................................................................

    ................................................................................

    ................................................................................

    .....................................................................

    Εισαι ενα βημα πριν γινεις εμο

    Εισαι καλουλης αλλα απο οτι λες ταυτοχρονα τεμπελης

    Τα θες ολα απο οτι λες ο ιδιος επειδη ετσι εχεις μαθει

     

    Θες να πεταξεις ολες τις στιγμες και μνημες απο το σωμα αυτο αντι να κοιταξεις να τις διορθωσεις

     

    Θες να ξαναγεννηθεις επειδη μια στιγμη δειλιας σε κανει να θελεις να τα παρατησεις μιας και δεν σου αρεσει να προσπαθεις, τα θες ετοιμα ....και στην 2η ευκαιρια το ιδιο θα εκανες εκτος και αν αποδειξεις τωρα το αντιθετο.Και σε αυτον που πρεπει να το αποδειξεις ειναι στον εαυτος σου και στην κακοπροαιρετη μιζερια που τον περιτρυγιριζει. Ειναι οι δυσκολες στιγμες ΣΟΥ οποτε μονος σου πρεπει να αποδειξεις το ποσο δυνατος εισαι. Δεν θελω να σου πω αλλα ισως ξεφυγω απο το θεμα

     

    Δειξε την δυναμη που κρυβεις απο τον ιδιο σου τον εαυτο...γιατι για να τα πεις ολα αυτα θελει δυναμη.

×
×
  • Create New...