Jump to content

Serena

Νέα Μέλη
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Serena

  1. And if I quit now they win Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί life moto μου εάν και λίγο επιθετικό.Δεν είναι δικό μου είναι παρμένο απο μια ταινία.
  2. Kouranis όμως κάποιος τόσο εγω'ι'στης όσο τον περιγράφεις δεν θα θυσίαζε τον εαυτούλη του για τους άλλους.Δες το απλά.Πιστεύει σε κάτι ανώτερο και θεωρεί πώς είναι καθήκον του να θυσιαστεί. Αυτό κατά την δική μου γνώμη δεν τον κάνει εγω'ι'στή. Μα ακόμα και άν ήταν η όλη διαδικασία της εκούσια αυτοθυσίας έστω και για ιδιοτελείς σκοπούς είναι τόσο δυνατή ώστε πολλά απο τα άτομα που ξεκινούν ιδιοτελείς καταλήγουν ανιδιοτελείς.
  3. Kiko αυτό που περιγράφεις στο topic μου έχει συμβεί.Αλληλογραφούσα με μια κοπέλα στην Σουηδία που γεννηθήκαμε οχι μόνο ίδια ημέρα αλλά και σχεδόν ίδια ώρα. Σας πληροφορώ λοιπόν πως με την κοπέλα αυτή ταιριάζαμε στα πάντα.Είχαμε την ίδια αντίληψη για την ζωή τους ίδιους θρησκευτικούς προβληματισμούς. Γενικότερα σκεφτόμασταν το ίδιο. Δεν ξέρω εάν έχει να κάνει με την ημερομηνία πάντως είναι τρομερό να βρίσκεις κάποιον που να έχει τον ίδιο τρόπο σκέψης με σένα. Όσο για την ημερομηνία της γέννησης σου Sucore δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι γενικά αλλά για μένα σημαίνει πολλά. Ο Καρυωτάκης είναι ο αγαπημένος μου ποιητής...
  4. Δυστηχώς αυτά που σας είπα τα άκουσα απο ένα ντοκυμαντέρ ή στην ΕΤ1 ή στον ΣΚΑΙ άρα δεν έχω κάτι που να μπορώ να σας δείξω ώστε να πιστοποιήσω τα λεγόμενα μου.
  5. Συμφωνώ με τα όσα είπε η Κασσάνδρα.Το έμβρυο αντιλαμβάνεται(επιστημονικά αποδεδειγμένο)απο την πρώτη ώρα της δημιουργίας του. Σε περιπτώσεις δε εκτρώσεων το έμβρυο αρπάζεται απο τα τοιχώματα της μήτρας προσπαθώντας να κρατηθεί στην ζωή ενώ διάφορες φωτογραφίες έχουν δείξει οτι πέρνει εκφράσεις σαν να κλαίει ή να ουρλίαζει.
  6. Εγώ απ'την άλλη είμαι ζυγός με ωροσκόπο τοξότη.Εκρηκτικός συνδυασμός δεν βρίσκετε;;; Στο κινέζικο είμαι φίδι(αυτό θα επιβεβαίωνε την άποψη κάποιον για μένα) και στο κέλτικο είμαι σφένδαμος.(αλήθεια πώς είναι αυτό το δέντρο;Ούτε το έχω δεί...)
  7. Συμφωνώ απολύτα μαζί σου Lithos.Τέτοιοι άνθρωποι με κάνουν ΕΞΑΛΛΗ!!!Μα καλά πως μπόρεσαν;;;;Ο θάνατος τους είναι πολύ λίγος. Είναι παιδιά,ορφανά και χρειάζονται προστασία. Είχα ακούσει οτι σε κάποια πολιτεία της Αμερική είχε συμβεί κάτι ανάλογο με έναν κληρικό της Καθολικής εκκλησίας αλλά αντί να τον καθαιρέσουν......απλά του άλλαξαν πολιτεία.Για να συνεχίσει ανενόχλητος το έργο του ενώ οι εκκλησία πρσέφερε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στα θύματα. Τι πειράζει έαν βιάζονται παιδάκια απο παπάδας.Το πρόσωπο της εκκλησίας πρέπει να μένει καθαρό.......
  8. Έλα βρε XENIA γιατί να μην το εκφράζεις. Και εμένα ρομαντική με έβγαλε και δεν με πειράζει καθόλου.Βέβαια συνέβη και αυτό αρκετές φορές :headb: :headb: ειδικά απο ανάξιους και δειλούς άντρες αλλά τι να κάνεις Έχει και το ρόζ την γοητεία του!!!!
  9. Κόκκινο σφυρί :( Τόσο συνηθησμένη είμαι?!!!??? όσο για τα τεστάκια του Sucore έφαγα μαύρο και στα τρία.Και όσο για αυτό με την αγελάδα.Αλήθεια υπάρχει κανείς που είπε γάλα? Είμαι σ'αυτούς που είπαν νερό. Γιατρέ μου πείτε μου.....Ανοίκω ή οχι στο club των ολίγων????? :unsure:
  10. Αναφέρθηκε πολύ στο συγκεκριμένο θέμα η ανάπτυξη ζωώδης βίας μέσω των ανάλογων εικόνων καθώς και η ανάπτυξη της ορθής παιδείας. Και όπως πολύ σωστά επισήμανε ο Johnny το όλο σκηνικό θυμίζει έκθεση.Δεν είναι η σωστή παιδεία πάνακεια για όλα.Κάπου παίζει ρόλο η προσωπική επιλογή του καθενός.Οι ευθύνες που έχουν οι καταστευαστές παιχνιδιών,ταινιών και οι δημοσιογράφοι που προβάλλουν τις εικόνες αυτές.Δική μου γνώμη είναι οτι χρειάζονται.Μπορεί να σοκάρουν κάποιους μα εάν με ρωτάυε είναι και ο μόνος τρόπος να κινητοποιήσουν και κάποιους άλλους. Εξάλλου η κακή βία στα σωστά μέτρα χρειάζεται.Μην ξεχνάτε οτι μπορεί μεν ο άνθρωπος(όπως είπε και ο μέγας Αριστοτέλης)να είναι ζώον πολιτικό μα είναι δε και ζώον κατα βάση βίαιο. Οι κοινωνικοί κανόνες,η αιδώς και η δίκη(όπως θα έλεγε και ο Πλάτωνας)είναι αυτές που βάλαν φραγμούς και εξευγένισαν το είδος.
  11. Marilena το θέμα είναι απλό.όποιος δεν θελει να ακούσει δεν ακούει. Πάντως το θέμα βία με προβληματίζει και εμένα Evi.Και ειδικά εφόσον κύριοι αποδέκτες είναι συνήθως τα μικρά παιδία.Δεν είναι τυχαίο εξάλλου οτι πολλοί έφηβοι μιμούμενοι ταινίες οι βιντεο-παιχνίδια που προβάλλουν βία οδηγούνται σε παραβατική συμπεριφορά....
  12. Εξάλλου ας μην ξεχνάμε οτι η βία πουλάει και πουλάει πολύ.Είναι συνυφασμένη με κάθε πτυχή της ζωής μας. (βλέπε ταινίες,ειδήσεις,βιντεο παιχνίδια.....μέχρι και παιδικά προγράμματα περιέχουν βία.) Οι σκηνές λοιπόν αυτές είναι συμφητες με τον άνθρωπο το θέμα είναι να κρατάμε το αρχαίο ρητό ''μέτρον άριστον''. Γι'αυτό όπως είπε και ο Dream_er είναι στην προσωπική αισθητική του καθενός το κατα πόσο θα βλέπουν σκηνές βίας ή οχι!
  13. Ουτε και το δικό μου το ψευδόνυμο είναι κάτι το ιδιαίτερο. Προέρχεται απο το λατινικά και Serena σημαίνει αγνή,καθαρή Προς τυχόν παρεξηγήσεις ουδεμία σχέση έχει με την γνωστή μάρκα σερβιέτας....Κατάλειπο των ολίγων λατινικών που θυμάμαι απο το σχολείο.
×
×
  • Create New...