Jump to content

sirocco

Νέα Μέλη
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

About sirocco

  • Birthday 10/31/1908

Profile Information

  • Gender
    Female

sirocco's Achievements

Μύστης

Μύστης (2/7)

0

Reputation

  1. Μεγάλο θέμα ανοίξατε?. είναι πολλές και διαφορετικές οι απόψεις σίγουρα και ειλικρινά δεν ξέρω από πού να αρχίσω! Ας πω λοιπόν την δική μου γνώμη, ο θάνατος ενός δικού μου ανθρώπου σίγουρα θα μου στοιχίσει, κλαίω και μόνο στην ιδέα όπως και η φίλη Oneiromantis όμως πιστεύω ότι είναι μεγάλο λάθος να θρηνούμε την απώλεια όταν απώλεια δεν υφίσταται? ναι το σώμα χάνετε μα αλήθεια το σώμα είναι αυτό που αγαπήσαμε? Όχι σίγουρα? όχι, αγαπήσαμε τον άνθρωπο , την μάνα μας , τον πατερά μας ?. θα μπορούσε στην μορφή να είναι οποιοσδήποτε. η ψυχή μας αγάπησε την ψυχή της μάνας που πόνεσε για μας με κάθε δυνατό τρόπο όμως έρχεται η στιγμή που η μάνα αναπαύεται εν ειρήνη και τότε τι? βρισκόμαστε σε ένα forum που ασχολείται με το μεταφυσικό και δεν πιστεύουμε στην μετάβαση της ψυχής? αστείο μου φαίνετε αν υπήρχε ένα μέρος που δεν θα περίμενα να διαβάσω το σίγουρα είναι εδώ!!!Προσοχή δεν λέω ότι το παραπάνω εκφράζει την άποψη σου για το θάνατο αλλά πιστεύω ότι είναι αστείο και να το αναφέρεις « χωρίς να σε κατακρίνω» αλλά και χωρίς να μπορώ εδώ μέσα να στο αποδείξω θα αρκεστώ στο να σου πω απλά, ότι δεν είναι το «μηδέν». καταρχήν να πω ότι ο θάνατος δεν είναι λύτρωση ούτε για τους συγγενείς ούτε και για τον άνθρωπο ως?. κατώτερο νου..είναι λύτρωση για την συνείδηση η οποία ουσιαστικά λυτρώνετε από το σώμα που την κρατά δέσμια. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται και δες το και αλλιώς, αυτός ο άνθρωπος που πονά και υποφέρει, καρμικά? ίσως να πρέπει να του συμβεί αυτό?ίσως (και για μένα σίγουρα) να ξεπληρώνει κάτι άλλο με αυτό τον πόνο! και ίσως οι συγγενείς που στέκονται δίπλα του να βοηθούν και αυτοί το κάρμα τους? αλλά ίσως αν δεν του συμπαρασταθούν να το επιβαρύνουν? όλα λοιπόν γίνονται για κάποιο σκοπό (τον οποίο είτε τον κατανοούμε είτε όχι) ατυχήματα, αρρώστιες, χρεοκοπίες, φόνοι, πόλεμοι, να κερδίσεις το τζοκερ, πείνα, aids, να βγεις από την πόρτα σου και να σε πατήσει αυτοκίνητο, αλλά και να πέσεις και από γκρεμό 60μ και να ζήσεις, να γεννήσεις σιαμαία, να σπάσεις το πόδι σου και σίγουρα αν συνεχίσω δεν θα έχω τελειωμό. Όμως τι κάθομαι κ λέω??? σίγουρα θα με περάσετε για τρελή? και σίγουρα δεν θέλω να αλλάξω την άποψη σας όπως δεν γίνεται να αλλάξετε κ σεις την δική μου? καλή συνέχεια!!
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ) ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΙΣΟΣ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΛΠΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΤΟΥΣΕΣ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ « ΣΚΛΗΡΗ» ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ (ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ), Ή ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ, ΔΥΣΝΟΗΤΟΥΣ, ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ, ΤΟΤΕ? ΙΣΟΣ ΟΝΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΝΑ «ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΣ» ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΒΟΛΙΚΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΚΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Όμως ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΟΥΚΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ. (((ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ )))
  3. προσωπικά πιστεύω ότι το να δώσω χρήματα σε φιλανθρωπικές οργανώσεις είναι σαν να τα πετάξω στα σκουπίδια διότι η κατάληξη τους είναι μάλλον ένα ακόμα γρανιτένιο μάρμαρο στην έπαυλη κάποιου πολύ ευαισθητοποιημένου ιδρυτή. αλλά η φιλανθρωπική μου συνείδηση είναι ευαισθητοποιημένη με άλλο τρόπο, δηλαδή προτιμώ να δώσω ρούχα σε μια οικογένεια στην περιοχή μου για παράδειγμα ή να τους πάω φαγητό ή να τους δώσω διάφορα φαγώσιμα από τον κήπο μου όπου ξέρω ότι θα τους φανούν χρήσιμα . στο δρόμο τώρα με τα παιδάκια που γυρίζουν και ζητούν λεφτά μου έχει τύχει αρκετές φορές να τα πάρω και να τα κεράσω πχ μια τυρόπιτα και αυτό γιατί εκείνη την ώρα όντος προσφέρω κάτι σε αυτό το παιδάκι (το ελάχιστο που μπορώ έστω) από το να του δώσω λεφτά και να του τα πάρει κάποιος άλλος. υπάρχουν βέβαια και κάποια ιδρύματα στα οποία μπορεί να πηγαίνει το κοινό και να προσφέρει βοήθεια πράγμα που πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί κάποιος να κάνει στον ελεύθερο χρόνο του.
  4. καλή μου φλογερή και γω πιστεύω ότι κάποιος καλός άνθρωπος κοίταξε να τα ξεφορτωθεί με ένα πολύ διακριτικό τρόπο. τώρα είναι λίγο ύποπτο το ότι τα βρήκες στην δική σου ταράτσα αλλά και να μην έβαλε το φαρμάκι κάποιος από την πολυκατοικία σας, κάποιος από τις διπλανές σίγουρα? τέλος πάντων καλοθελητές ουκ ολίγοι. μην περιμένεις να βρεις άκρη πάντος κανένας δεν θα το παραδεχτεί ότι τα σκότωσε? :angelgold: :angelgold: αιωνία τους η μνήμη....
  5. με τα σημερινά δεδομένα πιστεύω ότι όχι δεν είναι παιδιά είναι έφηβοι προς ενήλικες! αυτό που λέω για τα παιδιά του δημοτικού είναι μια υπόθεση που έβγαλε εχτές ο Χατζηνικολάου και όλοι είχαν πάθει κάτι σαν σοκ ας πούμε.. το θέμα είναι ότι αυτά τα γεγονότα αν είναι αληθινά γιατί τα σκεπάζουν οι ίδιοι οι γονείς όπως αποδείχτηκε?
  6. στο γεγονός που βρήκε στη δημοσιότητα εδώ και λίγες μέρες με τους βιασμούς και τους διαγωνισμούς πορνο
  7. Καλέ τι έγινε ξαφνικά και τα μικρά παιδάκια ξέφυγαν έτσι? τι πόρνο είναι αυτά? και γιατί δηλαδή τόσο μικρά παιδιά να έχουν άλλα από αυτά που αρμόζει να έχουν στο μικρό κεφαλάκι τους? δεν ξερώ έχω προβληματιστεί πάρα πολύ και είμαι πολύ στεναχωρημένη?βέβαια δεν αναφέρομαι στα άλλα του λυκείου γιατί αυτά είναι στην ανάλογη ηλικία χωρίς να δικαιολογώ καμιά πράξη από αυτές που βγήκαν στη δημοσιότητα αλλά αυτά τα παιδιά του λυκείου μπορώ να τα χαρακτηρίσω κάφρους το λιγότερο? το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και σοβαρότερο για τα παιδάκια του γυμνασίου αλλά κυρίως του δημοτικού έλεος?άκουσα ένα περιστατικό όπου λέει κάτι εκτακια? βίασαν μια κοπελίτσα πάρα πολύ όμορφη από την τέταρτη ή τρίτη δημοτικού ?. μα που βαδίζουμε ποια? γιατί τέτοια μανία? τι γνώμη έχετε εσείς? με ενδιαφέρει να το συζητήσουμε αυτό αν θέλετε..
  8. Τι να πω βρε παιδάκια μάλλον δεν πιάνετε το ύφος μου? τέλος πάντων ναι όντως η ταινία ήταν πολύ καλη..με πολλά μηνύματα και αυτό δεν το αμφισβητώ και φυσικά γνωρίζω ότι σύμφωνα με την πλοκή ο τύπος είχε υποστεί πειράματα? αφού το είδα το έργο!!! και ότι με μια κίνηση μπορούν να γίνουν πολλά? αφού έχω ασχοληθεί με τις τέχνες? μα αν κάτσω να ξαναπώ τι δεν με κάλυψε απλά θα επαναλαμβάνομαι?και στην τελική απόψεις είναι.. άλλους τους καλύπτει κάτι και άλλους απλά όχι! :cheerful: :cheerful: :cheerful:
  9. ιιιιιιιιιιιιιι ποιο cdακι????? καινούριο ??? θέλω και γω τέτοιο καινούριο cd ναι το ξέρω αλλά τι να κάνουμε αδυναμίες?.
  10. καλέ αυτό για τη κρυφή τους σχέση (και καλα..ε? ο κόσμος το’ χε τούμπανο ) το ήξερα ….. το τι έκανε ο προεδρουκος μια βδομάδα πριν δεν ξέρω….(αιωνία του η μνήμη)! Η Marilyn ήταν πολύ κακός ανθρωπος...αδίστακτη… έκανε τα πάντα για να πεθάνει δυστυχισμένη!!!
  11. αχ thanks γιαννη δεν ξερω γιατι δεν μπορουσα εγω να το κάνω αυτο με την εικόνα... :063baby: :063baby:
  12. ?Abraham Lincoln εξελέγη στο Κογκρέσο το 1846. ?John F. Kennedy εξελέγη στο Κογκρέσο το 1946. έψαξα αλλά δεν βρήκα πότε εξελέγησαν και οι δυο πρόεδροι στο κογκρέσο... ?Abraham Lincoln εξελέγη πρόεδρος το 1860. ?John F. Kennedy εξελέγη πρόεδρος το 1960. ?Τα ονόματα Lincoln και Kennedy εμπεριέχουν 7γράμματα. ?Κατά τη διάρκεια της θητείας τους αμφότεροι ασχολήθηκαν με τα ανθρώπινα δικαιώματα αυτό είναι αλήθεια.. ?Και των 2 οι γυναίκες τους απέβαλαν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο Λευκό Οίκο. δεν βρηκα κάτι για αποβολή, αλλά 1963 δυο μέρες μετά την γέννηση του πέθανε ο γιος του Kennedy και 1862 πέθανε ο γιος του Lincoln.Αρα ισχύει αυτό που εχεις εσυ ''Both wives lost their children while living in the White House. Και οι 2 πρόεδροι πυροβολήθηκαν Κυριακή γνωστό Και οι 2 πυροβολήθηκαν στο κεφάλι το ποιο πιθανό είναι αυτό...αν και δεν βρήκα λεπτομέρειες :headb: :headb: ?Η γραμματέας του Lincoln λεγόταν Kennedy. ?Η γραμματέας του Kennedy λεγόταν Lincoln. :angel: :angel: :angel: δεν ξέρω ?John Wilkes Booth, ο δολοφόνος του Lincoln γεννήθηκε το 1839. ?Lee Harvey Oswald, ο δολοφόνος του Kennedy γεννήθηκε το 1939. ?O καθείς ήταν γνωστός και με τα 3 ονόματα. ?Το κάθε όνομα εμπεριέχει 15 γράμματα. και αυτό ισχύει ?O Lincoln πυροβολήθηκε στο θέατρο που λεγόταν Kennedy. ?O Kennedy πυροβολήθηκε στο θέατρο που λεγόταν Lincoln. On Good Friday, April 14, 1865, Lincoln was assassinated at Ford's Theatre in Washington On November 21, 1963, President Kennedy flew to Texas to give several political speeches. The next day, as his car drove slowly past cheering crowds in Dallas, shots rang out. Kennedy was seriously wounded and died a short time later. σίγουρα αυτό που έχω γράψει εγώ είναι λάθος γιατί όταν διάβασα το δικό σου «Lincoln was shot at the theater named 'Ford.' Kennedy was shot in a car called ' Lincoln' made by 'Ford.'» κάτι μου θύμισε? ?O Booth και ο Oswald δολοφονήθηκαν πριν τη δίκη τους. και αυτό είναι γνωστό Tο ποιο αστεία τρομακτικό είναι ώμος ότι μια εβδομάδα πριν τη δολοφονία του ο Lincoln ήταν στη Monroe της Maryland ενώ?. ο Kennedy μια εβδομάδα πριν τη δική του δολοφονία ήταν με τη Marilyn Monroe? σίγουρα μην περιμένεις να γνωρίζω ή να βρω κάτι για αυτό έτσι............. οι πληροφορίες μου ήταν από μια εφημερίδα.. αλλά οι διασταυρώσεις μου έγιναν από το net :cheerful: :cheerful: ναι files :headb: :headb: :headb: :headb:
  13. Abraham Lincoln εξελέγη στο Κογκρέσο το 1846. John F. Kennedy εξελέγη στο Κογκρέσο το 1946. Abraham Lincoln εξελέγη πρόεδρος το 1860. John F. Kennedy εξελέγη πρόεδρος το 1960. Τα ονόματα Lincoln και Kennedy εμπεριέχουν 7γράμματα. Κατά τη διάρκεια της θητείας τους αμφότεροι ασχολήθηκαν με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Και των 2 οι γυναίκες τους απέβαλαν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο Λευκό Οίκο. Και οι 2 πρόεδροι πυροβολήθηκαν Κυριακή Και οι 2 πυροβολήθηκαν στο κεφάλι. Η γραμματέας του Lincoln λεγόταν Kennedy Η γραμματέας του Kennedy λεγόταν Lincoln. John Wilkes Booth, ο δολοφόνος του Lincoln γεννήθηκε το 1839. Lee Harvey Oswald, ο δολοφόνος του Kennedy γεννήθηκε το 1939. O καθείς ήταν γνωστός και με τα 3 ονόματα. Το κάθε όνομα εμπεριέχει 15 γράμματα. O Lincoln πυροβολήθηκε στο θέατρο που λεγόταν Kennedy. O Kennedy πυροβολήθηκε στο θέατρο που λεγόταν Lincoln. O Booth και ο Oswald δολοφονήθηκαν πριν τη δίκη τους. Tο ποιο αστεία τρομακτικό είναι ώμος ότι μια εβδομάδα πριν τη δολοφονία του ο Lincoln ήταν στη Monroe της Maryland ενώ?. ο Kennedy μια εβδομάδα πριν τη δική του δολοφονία ήταν με τη Marilyn Monroe? μου βρομάει λίγο η ιστορία πολλά φαίνονται σαν καλοστημένο σχέδιο αλλά και πάλι? :nocoment:
  14. Ωραία να το αναδιατυπώσω.. κατά την γνώμη μου αν η ταινία αυτή ήταν φτιαγμένη με ευρωπαϊκά κινηματογραφικά πρότυπα θα μου άρεσε περισσότερο στις σκηνές όπου γίνονταν οι μάχες διότι πιστεύω ότι θα ήταν περισσότερο αληθοφανής?. και όλα αυτά κατ? εμέ που απλά έχω βαρεθεί να βλέπω στις παραγωγές του Χόλυγουντ με μια κίνηση να πέφτουν όλοι νεκροί. Nομίζω ότι έτσι φαίνεται λιγότερο επιπόλαια η άποψη μου Marilena χωρίς, το τονίζω, να λέω ότι η ταινία αυτή δεν είναι πολύ καλή.
  15. πάει πολύς καιρός που την είδα παρόλα αυτά με το λίγη εννοώ ότι είναι χολιγουντιανή παραγωγή και αυτό ακριβώς είναι που της στερεί το παρά πολύ καλή?και για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι ο τύπος που βλέπει ταινίες με βαθύ περιεχόμενο συνέχεια γιατί αν ξέρατε τη βλέπω όταν και αν βρω χρόνο θα κλαίγατε από τα γέλια :4_1_72[1]: αλλά η συγκεκριμένη ταινία άξιζε έστω και έτσι.
×
×
  • Create New...