Jump to content

Davas_Mc

Νέα Μέλη
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Davas_Mc

  1. Λυπών Man ακούω Hip-Hop. Αυτή είναι και η μουσική που εκφράζει. Αγαπημένο συγκρότημα μου είναι οι TXC (Terror X Crew) Και αγαπημένος MC είναι ο Ominus. Αυτοί είναι αυτοί που με έκαναν να διευρύνω τους ορίζοντές μου και να αντιλήφθη την ΝΤΠ (Νέα τάξη πραγμάτων) Γι αυτό Keep it Underground Yo.
  2. Προτάσεις 1) Δράση: Διαβάστε βιβλία του Wilbur Smith, αξίζουν. Έχουν πολύ δράση, Προκαλούν συγκινησιακή φόρτιση και εκθειάζουν την Αφρική και τον παλιό της πολιτισμό. 2) Thriller: Dan Brown. Τα πολυδιαβασμένα βιβλία δηλαδή : Κώδικας Da Vinci και Illuminati. 3) Φυσική & Φιλοσοφία: Η αυτοβιογραφία του φωτός. Έχω να πω και άλλα, αλλά βαριέμαι να γράφω. Respect λυπών σε όλα.
  3. Μου άρεσε το θέμα σου, δείχνει άτομο με υψηλό δείκτη αντίληψης των πραγμάτων. Όλα λυπών έχουν πολλές μορφές και διεξόδους. Για παράδειγμα εγώ δέχομαι ότι όσοι τα παίζουνε, έχουν ψυχολογικά κυρίως προβλήματα, προσπαθούν να καλύψουν τα κενά τους μέσω τεχνικών «παραδείσιων». Αλλά παν μέτρων άριστον, δηλαδή το καλύτερο θα ήταν να ασχολούμαστε και μ? αυτά αλλά χωρίς να επηρεαζόμαστε πολύ. Είναι δύσκολο ξέρω για παράδειγμα όταν έπαιζα L2 έπιανα τον εαυτό μου να μιλάει γι αυτό αρκετά. Αλά για όλα υπάρχει λύση όπως η «αποτοξίνωση», συνεχείς μείωση των ωρών παιχνιδιού (Βρες και καμιά φιλενάδα ρε φίλε). Από την άλλη, με ένα χαλαρό πρόγραμμα gaming μπορεί και να πάρεις πολλά θετικά. Κατανάλωση της δεσμευμένης αδρεναλίνης, από την καθιστική ζωή, αίσθηση ότι «δεν είσαι και άχρηστος» προς ηλικιωμένους και απαισιόδοξους και βέβαια παίρνεις και άμεσες εμπορίες. Έχω και άλλα να πω αλλά βαριέμαι να γράφω. Σ? ευχαριστώ για την ευκαιρία, έκφρασης των αντιλήψεων μου, που μ? έδωσες. Και καλό διαλογισμό.
  4. Δεν πιστεύω στη μαγεία, μπορεί από μια άποψη η γνώμη μου να είναι φθόνος προς κάτι που δεν μπορώ να καταφέρω. Αντίθετα πιστεύω στις ικανότητες του ανθρώπου ως ων, που μπορεί ο καθένας να αναπτύξει ανάλογα με το πνευματικό του επίπεδο, αλλά δεν πιστεύω στην μαγεία ως χάρισμα ή προσευχές?. Επιπλέων θεωρώ ότι αν βελτιώσεις κάτι στη ζωή σου, με μάγια, τότε αλλάζεις την ισορροπία της φύσης. Αυτή είναι λυπών η τοποθέτηση μου σε αυτό το θέμα. Να περνάτε καλά, Yo.
×
×
  • Create New...