Jump to content

XENIA

Νέα Μέλη
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by XENIA

  1. γεια σας, έχω πάρα πολύ καιρό να γράψω αλλά αυτό το θέμα μου τράβηξε τη προσοχή. τόσο καιρό δεν γράφω γιατί ανακάλυψα πως για να είμαι καλά και να αποκτήσω γνώση πρέπει να ελευθερωθώ, να πάρω όλες τις ευθύνες των πραξεων μου στα χέρια μου ακόμα και το κακό που λέμε ότι κάποιοι μας έκαναν στην πραγματικότητα εμείς το κάναμε στον εαυτό μας και όταν ξέρεις ότι εσύ φταις για ότι σου συμβαινει χωρίς να κατηγορείς τον εαυτό σου τότε όλα διορθώνονται. όταν είσαι ελεύθερος δεν εξαρτάσαι από τίποτα δεν έχεις συναισθήματα, είσαι ήρεμος γίνεσαι ένα με τη φύση μπορείς να καταλάβεις τα πάντα, δεν έχεις περιέργεια πλέον για τίποτα δεν επιθυμείς γιατί έχεις τα πάντα. από όταν ελευθερώθηκα η ζωή μου καλυτέρευσε πολύ, πλέον δεν φοβάμαι τίποτα είμαι συνδεμένη άμεσα με τη φύση. για εμενα αυτό θα πει ελευθερια. και όταν, το νιώσεις, όλα αυτά που σε έκαναν να αναρωτιέσαι για χρόνια φεύγουν είναι σαν να έχεις πάρει όλες τις απαντήσεις.
  2. εγω πάντως θα συμφωνήσω με την άποψη πως δεν ξέρουμε αλλά και γιατί να μάθουμε; όταν τα καταλάβουμε όλα δεν θα έχει ουσία, δεν θα είμασταν αυτό που είμαστε σήμερα θα είμασταν κάτι τελείως διαφορετικό ίσως και άυλο αυτή είναι η άποψη μου που πιστεύω πως μέχρι ενος σημείου θα τα καταλάβουμε όλα αλλά θα είμαστε σε άλλο ίσως επίπεδο. κάπου μακρυα από εδω χωρίς να μας νοίαζουν τα καθημερινα προβλήματα
  3. αυτό το θέμα με άγγιξε πραγματικά τώρα τελευταία είμαι πολύ μπερδεμένη έχω κάνει τεράστιες και ουσιώδης αλλαγές στη ζωή μου αλλά δεν ξέρω είναι δύσκολο φυσικά και είναι δύσκολο πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να φτάσεις εκεί που θες και το μόνο που θα σε βοηθήσει είναι να έχεις το χαμόγελο στα χείλη ακόμα και όταν για αυτό που θες είσαι αναγκασμένος να θυσιάσεις πολλά και πράματα που σε ευχαριστούσαν για κάτι καλύτερο. δεν πρέπει όμως να απογοητεύεσαι γιατί όταν θα κάνεις αυτό που ήθελες αυτήν την αλλαγή που πάντα επιθημούσες μπορεί να είναι και πολύ δύσκολο ορισμένες φορές για να προσαρμοστείς, και ποτέ μη κοιτάς πίσω κάνει κακό μεγάλο κακό. εγω τα γράφω αυτά τώρα αλλά είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση και το χαμόγελο στα χείλη αρχίζει να εξαφανίζεται αλλά που θα πάει θα έρθει. όταν κάνεις μία αλλαγή που θες πρέπει να υποστείς της συνέπειες ότι και να είναι αυτες γιατί σίγουρα θα υπάρξουν. αλλα μην απογοητεύεσαι.
  4. είναι τρομερό αυτό που της συνέβει, τα δικά μας προβλήματα δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχει περάσει.......... κάτι πρέπει να γίνει δεν μπορεί να το αφήσουμε έτσι σαν άνθρωποι κάτι πρέπει να κάνουμε, είναι πολύ βρώμικο και απαράδεχτο...... νιώθω τύψεις....... γίνονται τόσα πολλά στο κόσμο και πολύ άνθρωποι δεν ξέρουν τίποτα....... είμαστε χαμενοι αν δεν κάνουμε κάτι..... εγω δηλαδή έτσι αισθάνομαι τώρα τελευταία νιώθω μηδεν σαν άνθρωπος έχουν γίνει τόσα πολλά και πολλοι απο εμας απλά καθόμαστε τα κοιτάμε και τα κρίνουμε χωρις ουσιαστικά να κάνουμε τίποτα........ είναι απαίσιο... δεν υπάρχει καθόλου συνείδηση.
  5. και εγω συμφωνω με τη medussa αν ζούμε μια ζωή με ουσία τότε είμαστε ευτυχισμένη
  6. ναι μου έλυσες την απορία σε ευχαριστώ πολύ. σε καταλαβαίνω και εγω έτσι ήμουν κάποτε, αλλά μετά κατάλαβα πως αξίζει να παλεύεις για το όνειρο γιατί είναι κάτι το οποίο όταν το καταφέρεις σου δίνει χαρά και αυτό αξίζει έστω και για ένα δευτερόλεπτο. δεν ξέρουμε τους λόγους ή τους τρόπους αλλά αξίζει να ψάξουμε να τους βρούμε, έτσι για να έχει ποικιλία η ζωή να μη βαριόμαστε. να έχουμε να ασχολούμαστε με κάτι. να σου πω την αλήθεια δεν έχω ιδέα που βαδίζουμε και που πάμε καλά είναι να ζούμε το σήμερα και να ξεχνάμε εκέινα που μας λυπησαν. πρέπει να ζήσουμε πραγματικά ελεύθεροι και αν το κάνουμε αυτό στη ζωή μας τώρα θα το έχουμε και στη μεταθάνατον
  7. συγνώμη μπορώ να σε ρωτήσω κάτι μπορεί να ξεφεύγω από το θέμα, αλλα εντάξει αν θες μου απαντάς θες να πεθάνεις; είσαι τόσο δυστηχησμένος;ή προσπαθείς να φτάσεις κάπου.
  8. αν ήξερα ότι θα πέθαινα σε μία εβδομάδα θα προετοίμαζα τον εαυτόν μου να δεχτεί αυτό που δεν ξέρω το άγνωστο το μετά. μη το λες όμως αυτό γιατί αν ήξερες ότι θα πέθαινες σε μια εβδομάδα φυσικά και ο καθένας μας θα έκανε αυτό που θεωρούσε πως είναι το πιο σωστό, εγω πρωσοπικά δεν θα μπορούσα μια ζωή ολόκληρη να περιμένω το θανατό μου και να καθαριζω τη ψυχή μου και τώρα το κάνω αυτό αλλά δεν είναι το μοναδικό πρέπει στη ζωή σου να τα δοκιμάσεις όλα μέχρι να καταλήξεις τι πραγματικά θες κατα τη γνώμη μου. εγω δεν συμφωνω καθόλου με αυτό που λες ο Μεσσίας δεν σταμάτησε συνεχίζει ακόμα και έκανε αυτό που έπρεπε και συνεχίζει να εκπληρώνει όλα αυτα που πρέπει, μας δίνει μια ευκαιρία να συνεχίσουμε.
  9. εγώ πάντως πιστεύω στις προφητείες και ότι όλα αυτά που αναφέρονται θα συμβούν γιατί αν παρατηρήσεις τα σημάδια του καιρού είναι ότι αναφέρεται, μάλλον κάτι μεγάλο πλησιάζει, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμη ψυχικά να το δεχτούμε ότι και αν είναι να είμαστε δυνατοί και να συνεχίζουμε να πιστεύουμε στα πιστεύω μας και να μην αλλάξουμε για κανέναν μόνο για εμας δεν χρειάζεται να ανχωνόμαστε κατα τη γνώμη μου πάντα γιατί ότι είναι να έρθει θα έρθει αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όπως και κάθε τι στη ζωή μας.
  10. αυτό εγώ πιστε'υω πως πηγαίνει ανάλογα με τον ανθρωπο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να κάνει αυτός που είναι πραγματικά αποφασισμένος να απαρνηθεί τον εγωισμό του πιστεύω πως θα το καταφέρει και δεν πιστεύω να έβαζε κανείς τον εαυτόν του σε τόσο μεγάλη απάρνησει των πραγμάτων για να υποκριθεί απλά και όσο για το παράδεισο και τη κόλαση αυτό νομίζω ότι αμα φτάσεις μέχρι το τέλος και σου παραχωρήται μία θέση στον παράδεισο και εσυ πας και τη δώσεις αλλού τότε για εμένα είσαι αχάριστος αλλα και χαζός. και ναι πιστευω στην ανθρώπινη δύναμη και δεν πιστέυω πως κάποιος θα απαρνιόταν τόσα πολλά για να υποκριθεί απλά αυτός που θα εκανε κάτι τέτοιοι θα πρέπει να είχε ψυχολογικα προβλήματα
  11. εγω πάντως ζω γιατί μετά από τα 15 μου χρόνια κάνω ότι θέλω και δεν δίνω σημασία σε όλους τους υπόλοιπους που θα με διέταζαν αν συνέχιζα να ζω με τη οικογενεια μου και να εξαρτώμαι από αυτούς. όταν έφυγα από το σπίτι μου δεν είχα τίποτα και κάθε μέρα ήταν ένας τρομερός αγώνας επιβίωσης έκανα όλες τις δουλείες αλλα πέρασα πολύ ωραία χρόνια χωρις να βαριέμαι καθόλου. Έτσι είναι και είναι ωραίο όταν το πέρνεις στη πλάκα. ελπίζω όλοι να είστε καλά και αρχίσετε να ζήτε κάλά και ευχάριστα εκείνοι που σας ενοχλουν να τους κάνετε πέρα και αν είστε αναγκασμένη να είστε μαζί τους απλά πάρτε το στη πλάκα.
  12. εγω πάντως θέλω να πω πως ήταν πολύ τρομακτικό όλο το βιβλίο και αν το σκεφτείς καλά πολλά από τα όσα γράφει συμβαίνουν ακόμα και τώρα εγω πάντως προσωπικά το πιστεύω όλα όσα γραφει
  13. εγω το έχω πει σε έναν άνθρωπο που μου έκανε μεγάλο κακό και όταν λέμε μεγάλο κακό κόντευα να πεθάνω και όταν το είδα ξανά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και πως είχε καταντήσει το λυπήθηκα δεν ήθελα πια το κακό του γιατί ήταν πολύ κακομοίρης
  14. κατα τη γνώμη μου δεν πρέπει να φοβάσαι να πλησιασεις τους ανθρώπους είτε φιλικά είτε ερωτικά, η ζωή είναι πολύ μικρή για να χωράει και ο φόβος μέσα πρέπει να έχεις θάρρος ότι και να συμβεί να το αντιμετωπίσεις. η ψυχή μας αναζητά την επαφή όπως και το σώμα αν μια ζωή έχεις ανασφάλειες τότε φτάνεις σε ένα σημείο και λες δεν έκανα τίποτα και έχασα τόσα πολλά γιατί απλά φοβόμουν. να δίνεσαι πάντα αλλά και να πέρνεις να ξεκαθαρίζεις τα πράγματα αυτά που ζητάς από την αρχη και όταν βλέπεις ότι δεν πάει άλλο να φεύγεις πριν να είναι αργα και υπάρχουν "αίματα" το λέω γιατί τα έχω περάσει πάρα πολύ. και επισης ποτέ μη παίζεις με τα συναισθήματα των άλλων γιατί πάντα γυρνάει σε έσένα.
  15. Όσο και να το παλέψουμε, ο ανθρωπάκος θα είναι πάντοτε ανθρωπάκος. Γιατί δεν είναι ότι δεν μπορεί να ξεφύγει απ'την μοίρα του, είναι ότι δεν θέλει. Ποτέ δεν ήθελε. Παλιότερα, στην αρχαία Ελλάδα, τους λέγανε είλωτες. Τώρα τους λένε Έλληνες Πολίτες. Και είναι το μόνο που άλλαξε. είναι ένα πολύ ωραίο βιβλίο και το απόσπασμα αυτό είναι αντιπρωσοπευτικό για το καθένα μας ξεχωριστά με άλλη σημασία αλλά δεν θα συμφωνήσω πως ο ανθρωπάκος θα ειναι πάντοτε ανθρωπάκος, ο καθένας μπορεί να αλλάξει ο καθένας μπορεί να γίνει καλύτερος και να ξεφύγει από αυτή τη "κατάρα" που μας πρικίζει ο κόσμος μας
  16. εγώ πάντως πιστεύω πως το έμβρυο έχει ψυχή από τη στιγμή που συλλαμβάνεται. δεν ξέρω γιατί αλλα έχω μείνει δυο φορές έγκυος και από το πρώτο μήνα το άκουγα ήταν σαν να επικοινωνούσα μαζί του, είναι τρομερό το τι αισθάνεται ένας άνθρωπος είναι σαν να κουβαλας τη ζωή στα χέρια σου αρα και τη ψυχή δυστηχως τα έχασα και τις δύο φορές
  17. όλα αυτά που λέτε είναι σωστά. εμένα όμως πρωσωπικά η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να γίνονται έρευνες για να σωθούν κάποιοι άνθρωποι και να μπορέσουν να ξαναζήσουν φυσιολογικά αλλά αυτό δεν πρέπει να σκωτόνει κάποιες άλλες ψυχές οπως είναι των εμβρύων το θεωρώ πολύ βρώμικο και άσχημο να πέρνεις μια ζωή , μια ψυχή για να καλυτερεύσεις μία άλλη. το να φτιάξεις κάποια μέλη του σώματος ή κύταρα με τεχνιτά μέσα δεν είναι κάτι κακό και εκεί έπρεπε να επικεντρωθουν αλλα όχι από μωρά είναι απαράδεχτο κατά τη γνώμη μου.
  18. ηλίθια!!!!! με όλη τη σημασία της λέξης......... :headb:
  19. γεια σας εγω είμαι ταύρος με οροσκόπο καρκίνο το θεωρώ υπέροχο συνδιασμό. εσύ παλι Anduriel πρέπι να είσαι πολύ ευαίσθητος.
  20. Υπέροχο και απόλυτα σωστό. δεν έχω λόγια με άγγιξε πάρα πολύ. μακάρι να μπορούσαμε να σκεφτούμαι και να ζήσουμε έτσι όπως γράφει το γράμμα. θα ήμασταν απόλυτα ευτυχείς. θα ζούσαμε στο παράδεισο.
  21. ναι συμφωνώ έχει και το ροζ τη γοητεία του αλλά πολλές φορές σε παρασέρνει όπως κάνει σε εμένα και με κάνει γελοία ειδικά μέσα στις σχέσεις. τελως πάντων αυτή είμαι το πήρα απόφαση.
  22. βγήκα ρομαντική μέχρι εσχάτων αυτό είναι αλήθεια αλλά δεν μου φαίνεται καθόλου το εκφράζω πολύ σπάνια γιατί είναι κακό.
  23. εγω πάντως θα προτιμούσα το σεξ δε θα έκανα αποχή για κανένα λόγο, άλλωστε το σεξ σου προσφέρει μακροζωία και αφήστε που είναι ένα από τα ισχυρότερα είδη μαγείας για εμένα προσωπικά, το θεωρώ ότι μέσα από αυτό μπορείς να πετύχεις πολλά.
  24. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ FORUM. ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑ, ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ "ΤΕΧΝΗΣ" ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ "ΤΕΧΝΕΣ" ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
×
×
  • Create New...