Jump to content

argentvive

Mέλη
 • Posts

  210
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by argentvive

 1. Ευσπλαχνία δεν λέγεται όταν δεν έχεις πρόβλημα με τα έντερα σου; Διορθώστε με.
 2. [...] Και ο μεσογειακός Ήλιος και το νέφος κάνουν τους Έλληνες, Ελληνάρες. [...]
 3. Βασικά Αυγερινέ πάρε κάνα Macintosh να τελειώσεις. Linux desktop και μ@λ@κίες.
 4. Και εγώ ένα AMD-optimized gentoo τρέχω απο ένα stage 2 που είχε φτιάξει ένας φίλος μου (εγώ πλέον τα βαριέμαι αυτά). Μπουτάρεις με το cd, κάνεις untar τα αρχεία στο /, φτιάχνεις το mtab, βάζεις το grub και παίζει :-) Δεν το μπορώ το OpenBSD, εαν με υποχρέωναν να τρέξω BSDθα έβαζα FreeBSD. Το Open είναι για τρωγλοδύτες και εγώ προσπαθώ εδώ και ένα χρόνο να γίνω άνθρωπος. Έβαλα και το Solaris 10 το καλοκαίρι, αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα ;-).
 5. Σκουπίδι. Εάν θες να μάθεις Linux προτίμησε μία απο τις παρακάτω διανομές: 1. Gentoo 2. Slackware 3. Debian Και καλύτερα ας μην μπούμε καν στο θέμα redhat/suse/etc.
 6. Το Million Dollar Baby απλά είναι ωδή προς το ανθρώπινο πνέυμα. Αριστούργημα. Ο Κλιντ προφανώς προσπαθούσε να μας πείσει τόσο καιρό ότι ήταν καλός ηθοποιός ενώ είναι κορυφαίος σκηνοθέτης. Άμα το μόνο που συγκρατήσατε ήταν το shock factor απο την ευθανασία είσαστε ηλίθιοι.
 7. Το θέμα δεν είναι εαν "πρέπει" να χρησιμοποιήσεις κάποια "δύναμη" για να "καταφέρεις κάτι" ή όχι. Το θέμα είναι, εφόσον κάνεις το Θέλημα Σου, να αναλάβεις τις ευθύνες της πράξης σου. Σε αυτά, (όπως τα βλέπω εγώ) δεν υπάρχει πρέπει ή δεν πρέπει/κάλο ή κακό/σωστό ή λάθος. Υπάρχει μόνο η Πράξη. Εαν έχεις τα @@ το κάνεις. Εαν όχι, ή δεν το κάνεις ή στην προκειμένη περίπτωση που το κάνεις και δεν αναλαμβάνεις ευθύνες, σου σκάνε τα σκατά στην μούρη και κάθεσε απ'έξω μετά για το υπόλοιπο της ζωής σου φοβερίζοντας όλους όσους παιρνάνε, προειδοποιώντας τους ότι θα τους συμβούν τα χίλια μύρια, γράφοντας τόμους ηθικολογίας προσπαθώντας να γιάνεις το κατεστραμμένο σου εγωισμό για κάτι το οποίο δεν κατάφερες.
 8. Ακριβώς, είναι το περίφημο "επιχείρημα του παίκτη" του Blaise Pascal: αν είσαι θρησκευόμενος, αν δεν υπάρχει θεός δε χάνεις τίποτα, αν όμως υπάρχει, κερδίζεις, ενώ, αν είσαι άθεος, αν δεν υπάρχει θεός δεν κερδίζεις τίποτα, αν όμως υπάρχει, χάνεις. Φυσικά υπάρχει κι η αναστροφή του. Αν υπάρχει θεός και είσαι άθεος, για ποιο λόγο να σε τιμωρήσει; Επειδή χρησιμοποίησες το μυαλό που σου έδωσε; 11340[/snapback] Ναι το μόνο πακέτο στην υπόθεση είναι οτι οι "Θεοί" δεν γουστάρουν τους καβατζόπουστες.
 9. Εγώ με την σειρά μου, θα απαντήσω στον επίτιμο κ. Καθηγητή ότι (καθάρισμα λαιμού) : μπλάαμπλά μπλά, μπλάμπλΑαα μπλάμπλαμπλά, γουάγκα γουάγκα γουάγκα, χρρπ, γκουχ, νια.
 10. Υπάρχει απλά κυρίως στην Ελλάδα, η πλύση εγκεφάλου και η γυφτοκατινιά ξεκινάει απο τις μικρές ηλικίες θές δεν θές και αυτό αφήνει κατάλοιπα φόβου εξού και η κλασσική αντίδραση του "να ανάψω κάνα κερί επειδή ποτέ δεν ξέρεις" αλλά μπροστά στα κολλητάρια το παίζω "άθεος και γα@!$!ς". Η κλασσική αθάνατη ελληνική καβάτζα. Φυσικά υπάρχουν και οι τρανές εξαιρέσεις. Τέλος, ο Δήμου θέλει μπούφλες.
 11. Ωστόσο, δεν πιστεύω πως επικρατεί "Δημοκρατία" στο Σύμπαν.
 12. Η θεολογία δεν είναι επιστήμη. Ο μυστικισμός μπορεί να χαρακτηριστεί επιστήμη καθώς χρησιμοποιεί την πειραματική μέθοδο.
 13. Ας υποθέσουμε οτι η γιαγιά μου είχε ρόδες ...
 14. Τα Πάντα είναι Ένα ή Πολλά;
 15. Εγώ απλώς σε κάποια φάση ήθελα να μάθω τρικ με τραπουλόχαρτα και πήρα ένα βιβλίο απο λάθος ράφι.
 16. To χτίσιμο μιας σχέσης απαιτεί χρόνο, αφοσίωση και αυτοθυσία. Πάνω απο όλα απαιτεί εμπιστοσύνη. Πράγματα που δεν βρίσκονται ούτε σε βιβλία, ούτε σε λαβύρινθους υποσημειώσεων, ούτε σε "σφραγίδες".
 17. Ο αποκρυφισμός εφευρέθει απο τον Σούπερμαν το 1967 σε μια προσπάθεια να καταπολεμηθούν οι Γερμανοί στον Β' Παγκόσμιο. Αυτο είχε ως αποτέλεσμα την έναρξη του Αεον του Ώρου. Η Εκκλήσία στο Σύμπαν Β προετοιμάζετε να εισβάλλει στον κόσμο μας μέσω χρονικών ασυνεχειών που προκλήθηκαν απο την τοτε απόφαση του Σούπερμαν, σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσουν ξανά τον Βασιλιά και να αποτρέψουν την διαδοχή του Νέου Κόσμου. Ο Σούπερμαν σε μια απελπισμένη κίνηση τηρεί συμφωνία με τον πρέσβη του Αλντεμπαρααν (Ο οποίος στρατός του ήταν σε συμμαχία με τους Γερμανούς στον Β' Παγκόσμιο) να αυξηθεί το ενδιαφερόν του κόσμου για τις ψυχικές τεχνολογίες ώστε οι καλύτεροι και οι περισσότερο πεφωτισμένοι να χρησιμοποιηθούν ως βόμβες στον επερχόμενο πόλεμο.
 18. Ένα απο τα πράγματα που μαρέσουν σε αυτή την κοινότητα είναι οι ποικίλοι τρόποι που κατα καιρούς εμφανίζονται για το πως μπορει κάποιος με αρκετά θεαματικό τρόπο να το 'χάσει'. Μπράβο παιδιά! Στο επόμενο θέλω ενδελεχές αφιέρωμα πάνω στο έργο του μεγάλου Kenneth Grant.
 19. Οι πράγματα-για-μικρά-παιδιά και τα γέλια ;
 20. Βασικά όχι, δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο 'ουσιαστικό' στην συζήτηση. Ούτε σε καμμία άλλη εδώ μέσα, καθώς θεωρώ τις περισσότερες αν όχι όλες, βαρετές και τετριμμένες. Άλλα τι ξέρω εγώ ; Δεν έχω σκοπό να κάθομαι να συμμετάσχω αναλύωντας και παραθέτοντας περισπούδαστες σοφιστίες και θεωρίες, ταρατατζούμ λόγια και "κρυμμένες" υπόννοιες για τις όποιες γνώσεις/δυνάμεις/μεγαδιδάσκαλους έχω βολικά στην κωλότσεπη. Έχω βαρεθεί τον Κόσμο των Απόψεων. Έχω βαρεθεί να αυνανίζομαι με το Εγώ μου μπάς και μεγαλώσει (στην προκειμένη περίπτωση, ο αυνανισμός αυτός *όντως* προκαλεί τύφλωση). Στην τελική, έχω βαρεθεί να προσπαθώ να αποδείκνύω στους άλλους οτι το δικό μου μπρελοκ είναι καλύτερο απο των άλλων. Τι κάνω εδώ; Σας αποχαιρετώ.
 21. Επιστήμη; Μα πότε θα το πάρεις χαμπάρι πως η Σαηεντολογία είναι ΣΕΚΤΑ ;
 22. Νομίζω πως συναντηθήκαν μέσω του Jack Parsons ο οποίος διατηρούσε τότε επικοινωνία με τον Crowley, μέχρι που τον σιχτήρησε και αυτόν λόγω της γνωστής ιστορίας με το Moonchild. Δεν το έχω ψάξει περαιτέρω. Τραγική φυσιογνωμία και αυτός ο Parsons. Υ.Γ1: Η λέξη 'Διανοητική' εμένα μου φέρνει πάντως στο μυαλό την λέξη 'Διουρητική'. Y.Γ2: Johnny, μικρό παιδί είσαι, κρίμα.
 23. Αυτά με τις Ατράπους είναι ένα μάτσο βλακείες
 24. Ξανθός και έπαιζε πιάνο; απο την Υπερβορέα του Αλντεμπαραάν θα είναι... Φεύγω τώρα γιατι ξαφνικά μου έτυχε κάτι απρόοπτο γκκχμμχ..γκχμμ.. αυτά τα προγράμματα συγχρονισμού των διαγαλακτικών ημερολογίων πάντοτε χάνουν..τον περιμέναμε του χρόνου.χ..γμγγκμ..
×
×
 • Create New...