Jump to content

daboo

Νέα Μέλη
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by daboo

  1. Βα σικα φοβήθηκα μην φάω τον προφυλακτηρα που του είχε μεινει στα χερια στο κεφάλι! :rolleyes7:
  2. Nα σου πω την αμαρτια ου, εκείνη την ώρα ήθελα να παώ κοντά και να του πω ότι μπορεις να φανταστείς σε στιλ και καλα " Υπηρχαν όρκοι, υπήρχαν όρκοι που για σενα ναι τους πατησα..." Και άλλες τέτοιες κακίες!!!
  3. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που μου συνέβει Πριν μερικούς μήνες είχα σχέση με έναν κύριο.. Ήρθε η ώρα να χωρίσουμε επειδή εκείνος το ήθελε.. Μου έδωσε μια δικαιολογια την οποία εγώ δεν πίστεψα αλλά δεν έχει σημασία.. Αυτός για να με πείσει μου είπε επί λέξη :"Σου ορκίζομαι στο τιμόνι που κρατάω ότι δεν σου λέω ψέματα" (Σημιωτέων ότι το τιμόνι που κρατάει το αγαπάει περισσότερο και από τον εαυτό του) Τέλος πάντων , μάλλον δεν έπρεπε να τον αφήσω να ορκιστεί. Να τονίσω ότι δεν του το ζήτησα, μόνος του το ήθελε.. Ένα μήνα μετά τον όρκο του και αφού δεν είχαμε ξανασυναντηθεί , περνούσα από την πλατεία της γειτονιάς μου. Είχε μαζευτεί αστυνομία και πολύς κόσμος.. Φυσικά η κλασσική περιέργια του Έλληνα, σταμάτησα να δω τι γίνεται.. Ήταν αυτός (ευτυχώς σωος και αυλαβής)αλλά το αμάξι;.. :unsure5: Είχε πάρει παραμάζομα όλα τα σταματημένα αυτοκινητα της πλατείας και το αυτοκίνητο του είχε διαληθεί.. Γι' αυτό αγόρια προσέξτε τι ορκίζεστε στις καλές σας!!!! Κάτι ξέρουν οι μεγαλύτεροι που μας λένε ότι δεν κάνει να ορκιζόμαστε! Σας έχει τύχει κάτι που να έχει να κάνει με όρκο?
  4. Αγαπητέ Anor, παρ' όλο που η ιστορία της ανθρωπότητας έχει μέσα συμβολικό χαρακτήρα, ποιός μου λέει εμένα ότι είναι απλά προφορικές παραδόσεις και ότι μέσα σε αυτή την "ιστοριούλα" δεν υπάρχη και η αλήθεια? Και τέλος πάντων υπάρχουν γραπτά κείμενα που χρονολογούνται από το 10ο αιώνα προ Χριστού, δεν είναι ιστορία που ακούσαμε από την γιαγιά μας και δεν είναι καταγραμμένη πουθενά.
  5. Moυ επιτρέπεις να απαντ'ησω εγώ? Πρώτον ο Αδαμ και Εύα έζησαν τόσα χρόνια ώστε κατάφεραν να κάνουν όχι ένα όχι δύο αλλά ένα ολόκληρο χωριό παιδιά. Απλά ο Κάιν και ο Άβελ ήταν τα πρώτα τους παιδιά. Και δεύτερον , ναι η θρησκεία μας απαγορεύει την αιμομυξία αλλα μερικοί "κανόνες" μπαίνουν στη ζωή μας ανάλογα με τον τρόπο που ζούμε την κάθε εποχή. Άλλωστε οι πρωτόπλαστοι δεν ήταν Χριστιανοί ορθόδοξοι, ήταν εβραίοι. (αν και δν έχει να κάνει τόσο στην ερώτηση, απλά επειδή ρωτάς για τη θρησκεία μας). Το ίδιο θα μπορούσες να ρωτήσεις λοιπόν και για το οφθαλμός αντι οφθαλμού. Όταν ήρθε ο Χριστός άλλαξε αυτή τη θεόσταλτη εντολή με το όταν σε χαστουκίσουν γύρνα και το άλλο μάγουλο(πολύ δύσκολο). Για να γυρίσω στο θέμα σου στην αρχή του κόσμου ήταν απαραίτητες οι αιμομυξίες για διαιώνηση του είδους. Από ένα σημείο και μετά όχι. Αλλά αν το καλοσκευτείς, όλοι αιμομύκτες είμαστε αφού προερχόμαστε από τους ίδιους προγόνους.
  6. Συγνώμη ρε παιδιά αλλά εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Δεν ξέρω κιόλας!!! Είναι ακαθόριστω! Γενήθηκε για να προδίδει τη μοίρα του? Μου ακούγεται σαν να το κάνει ντε και καλά, ή καλυτερα σαν κανει μονο αυτό. Δεν ξέρω Εγώ πιστεύω στο ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο, συνεπώς θεωρώ ότι είναι δυσκολο κάποιος να προδώσει τη μοίρα του!
  7. Ναι δικιο έχεις αλλό είχε κάνει εγγραφή η μανούλα μου όχι εγώ!Εγώ τωρα το ανακάλυψα το site! Καλώς σας βρήκα!!!
  8. Αξιώθηκα να βρω αυτό το μέρος να σας χαιρετήσω όλους παρόλο που είμαι κανα μήνα (ή λιγοτερο, :smilewink: στο site) Ελπίζω να με θέλετε Αν και μάλλον με θέλετε για να μην με έχετε διώξει κλωτσιδών ακόμα!!! :biggrin2:
  9. Είναι κάτι που δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν ξέρω.. Απλά το έχω νίωσει και φαντάστηκα ότι δεν είμαι η μόνη από τη στιγμή που όπως ξανα είπα όλοι πιστεύουμε σε ένα Θεό.. Και φαντάζομαι ότι δεν τον πιστεύουμε έτσι απλά για να έχουμε κάτι να λέμε αλλά επειδή μας έχει δείξει σημάδια ότι μας βοηθάει και είναι δίπλα μας.. Σίγουρα λοιπόν θα νιώσω κενο , όταν θα έχω τελειώσει όλες μου τις "έσω-διεργασίες" μου και θα έχω παραλύψει να τον επικαλεστώ!!!...Μέχρι και οι σατανιστές αισθάνοντε την ανάγκη να επικαλούντε το θεό τους κάθε ώρα και στιγμή.. Εμείς που πρεσβέβουμε την αγάπη πως είναι δυνατόν να στηριζόμαστε στις αμελειτέες δυνάμεις μας?
  10. Nα ρωτήσω λοιπόν κι εγώ κάτι? Εντάξει μετανιώνουμε και συγχωρούμε εμείς οι ίδιοι των εαυτό μας μετά δεν χρειαζόμαστε μια επιβεβαίωση? Και αντε πες οτι μετάνιωσα και με συγχώρεσα και αισθάνομαι καλά .. δεν νιώθω ένα κενό? Αγαπητοί μου φίλοι προσωπικά εγώ το ένιωσα.. Πιστευω στο Κύριε ελέησον με! Στο site αυτό πιστεύω ότι όλοι έχουν ένα Θεό.. Είτε αυτόν τον ονομάζουν Φύση είτε Βούδα Αλάχ είτε πιστεύουν στους δώδεκα θεούς είτε είτε.. Μετά την προσωπική σας ενδοσκόπηση και αφού τα έχετε καλά με τον εαυτό σας δεν γυρνάτε σε Αυτόν; Διαφορετικά τι ρόλο θα έπαιζε η ανώτερη δύναμη στη ζωή μας?.. Εγώ είμαι χριστιανη ορθόδοξη , έχω βρει το Θεό μου εκεί.. Το Κύριε ελέησον με είναι μια φράση που μου δίνει δύναμη και μετα ξεκινάω να βρω και να συγχωρίσω εγώ η ίδια τα λάθη μου και να βρω τον εαυτό μου..Δεν ξέρω αν σας φαίνομαι αλλόκοσμη ή παλαιομοδίτησα αλλά αυτό πρεσβεύω..Χωρίς φυσικα σαν Χριστιανή ορθόδοξη, να έχω παροπίδες.. Υπάρχουν θέματα πολλά που με απασχολούν και ψάχνομαι.. Άλλωστε η μαγεία είναι ένα από τις πιο σημαντικές πτυχές της θρησκείας μου..Άσχετα αν μερικοί από τη "φάρα" μου δεν το βλέπουν ή δεν τους αφήνουν να το δουν..
  11. Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφοιβολίες!!! Επηρεάζει επίσης αρνητικά την κοινωνία μας το ότι τα μεγάλα πνεύματα πάντα αντιμετωπίζουν βίαιες αντιδράσεις από υποδεέστερα μυαλά!!!
  12. Kαλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα! Μόλις έγινα μέλος και ελπίζω να με δεχτείτε στην ωραία σας παρέα. Ξεκίνησα να διαβάζω αυτό το topic γιατί θεώρησα ότι θα ήταν μια καλή αρχή για να σας γνωρίσω και να με γνωρίσεται. Λοιπόν εγώ θεωρώ ότι η μαγεία είναι η αρχή των πάντων. Δηλαδή είναι ένα εργαλείο δοσμένο από το Θεό μάλλον το πιο χρήσιμο εργαλείο που μας έδωσε ο Θεός. Αν το χρησιμοποιήσουμε σωστά τότε είναι ευλογία , αν το χρησιμοποιήσουμε λάθος θα είναι καταστρωφή.. Και πάλι καλως σας βρήκα.. Με αγάπη Kanathos!!!
  13. καλησπερα σε όλους, το βιβλιο 'Ιερη γεωγραφια' ειναι του Νικου Λιτσα, εχετε γραψει λαθος το συγγραφεα
×
×
  • Create New...