Jump to content

Strange_Thomas

Νέα Μέλη
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Strange_Thomas

  1. Αρχικα ευχαριστω που απαντησες :cheerful_h4h:

     

    Όσο για την εξήγηση που δίνει δεν το ήξερα να σου πω την αλήθεια για αυτο κ αναρωτιόμουν γιατι μπορεί αυτο οτι και αν ήταν να εμφανιστεί στη συγκεκριμένη οικογένεια. Αλλα και πάλι γιατί έγινε οτι έγινε στη πρώτη ταινία? υποτίθεται οτι έπαιρνε τους αρσενικούς διαδόχους.

     

    Τωρα οσο για τα γεγονοτα δεν ειναι και τα πιο ακραια που εχουν δειξει στο σινεμα :018bleh: αλλα αυτο γινεται για να γινει πιο εντυπωσιακό σαν γεγονότα ομως ( αν εξαιρέσουμε τα τραβηγμένα εφφε ) δεν μου φαινονται και πολυ τραβηγμενα βεβαια δε ξερω αν εχουν συμβει ποτε πραγματικα :018bleh:

  2. Γεια σας!!!

     

    Νομίζω όλοι λίγο πολύ έχετε ακούσει για αυτή την ταινία (που πρόσφατα βγήκε κ το 2ο μέρος). Προφανώς και δεν πιστεψα ποτε οτι προκειται για πραγματικό υλικό (μη γελάτε γιατί πολλοί το πίστεψαν :018bleh: ) ούτε ξέρω αν βασίζεται σε αληθινή ιστορία απλά μου είχε κανει εντύπωση το οτι δε δόθηκε εξήγηση για το τι ηταν τελικά η οντότητα και γιατί κόλλησε σε αυτούς.

     

    Προχθές όπως χάζευα ανακάλυψα μια ταινία που ειναι στην ουσία αντιγραφή του Paranormal activity και ειπα να την κατεβάσω για πλάκα... τελικά ήταν πολυ καλύτερη κατα τη γνώμη μου και πολύ πιο ψαγμενη.... η ταινία λέγεται Paranormal Entity ( http://www.imdb.com/title/tt1586261/ ) και αιτιολογεί την υπαρξη του "δαιμονα" ως καταλαθος προσκεκλυμενο incubbus

     

    Εσείς τι πιστεύετε? θα μπορούσαν ποτέ να συμβούν τόσο ακραία γεγονότα?

    Πως θα αιτιολογούσατε την υπαρξη της οντοτητας αν ησασταν οι σεναριογραφοι? :018bleh:

  3. εγω παλι σκεφτηκα κατι αλλο... θα επελεγα την επικοινωνια με το θεο.. κ αν οπως ειπαμε ηταν σαν ανθρωπος με ανθρωπο (η επικοινωνια) θα του ζητουσα να μου πει τους αριθμους του λοτο!!! :angel: :D :D αν μ ελυνε ολες τις κοσμικες αποριες.. εκει θα κολλουσε? :P

  4. Να τι θα γίνει:

     

    Θα χαθεί η αίσθηση του κινδύνου.

    Υπερπληθυσμός

    Δολοφονίες

    Ανεργία

    Φτώχεια

    Αρρώστιες

    Πόλεμοι

    Και τέλος: το τέλος του ανθρώπου.

     

     

    λες δλδ οτι δν θα γινει τιποτα καλο οπως πχ φαρμακο κατα της τριχοπωσης? :whistling: :whistling:

  5. μηπως μιλατε για αυτο?
    [url="http://www.youtube.com/watch?v=JWNphbgIQSw&mode=related&search="]Βιντεο 1[/url]

    ή αυτο?
    [url="http://www.youtube.com/watch?v=ATltNrlpYmg&mode=related&search="]Βιντεο 2[/url]

    ή αυτο?
    [url="http://www.youtube.com/watch?v=3eSLNaYXidU"]Βιντεο 3 στα 58 δευτ[/url]
  6. Το να κατακρίνει κανείς είναι πολύ εύκολο. Το να ξέρει κανείς να κρίνει είναι το δύσκολο.

     

    Σε περιπτωση που πηγεναι σε εμενα, δεν κατακρινω κανεναν αλλα με το να κανεις την ιδιοτητα σου βουκινο (βλ.Μεημαριδη) υποβαθμιζεις και τον εαυτο σου και την ιδια την τεχνη που εχει μεινει κατα καποιο τροπο "Μυστικη" ολον αυτο τον καιρο ποσο μαλλον οταν την κανεις και επαγγελμα...

  7. Γνωρίζω τουλάχιστον δύο λειτουργούς ? παπάδες που «λύνουν» αλλά ούτε διαφημιστικές καρτούλες έχουν μοιράσει, ούτε έχουν κόψει «κουστουμάκι» για τις υπηρεσίες τους (λύσιμο απλό=20 ευρώ, λύσιμο μέτριο=50 ευρώ κτλ). Και οι δύο, ποτέ μα ποτέ, όταν έρχονται αντιμέτωποι με μια κατάσταση δεν πανικοβάλουν τους ανθρώπους με σχόλια τύπου «Ααααααα!!! Πρόκειται για ισχυρά μάγια! Νεκρόχωμα! Ναιιιιιιιιιιι! Βέβαια!!!! Από τα πιο δύσκολα!!!! Ποπο ζημιά που έπαθες!!! Ευτυχώς που ήρθες σε μένα να σε σώσω!!!». Αυτά είναι ΓΕΛΙΟΤΗΤΕΣ!!! Γνωρίζω προσωπικά ότι η πάγια τακτική των δύο που αναφέρω, είναι καθησύχαση και ηρεμία γιατί πρώτοι αυτοί λένε «Μην πανικοβάλλεσαι! Όλα καλά! Μπορεί να σε νικήσει αν εσύ το πιστέψεις και του δώσεις αξία! ΔΕΝ μπορεί να σου κάνει κακό!».

     

    Ε και τι πειραζει που ειπε να εκσυγχρονιστει ο ανθρωπος? :crying:

     

    Τωρα περα απο την πλακα ειναι γελοιο.. προσπαθουν να βγαλουν λεφτα απο τα πντα πια..ΕΛΕΟΣ!!! :offtopic:

  8. Λοιπον...Δεν ξερω τι πρεπει να πω...το μονο που ξερω ειναι οτι χαιρομαι παρα πολυ που βρηκα το forum σας.Μπορει να ειμαι καινουριος, ομως απο οτι εχω προλαβει να δω νομιζω πως πραγματικα αξιζουν συγχαρητιρια σε ολους σας!!!

     

    :):) :cheerful: :cheerful: :clapping::clapping::clapping:

     

    keep on the good work Guys!!!!! :whistling:

×
×
  • Create New...