Jump to content

TheChosenNone

Νέα Μέλη
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by TheChosenNone

  1. Υληστης και μονόπλευρος , πλέων ξεπερασμένος . Θα μπορούσε να κάνει εντύπωση μόνο σε άτομα μικρής ηλικίας που ψάχνονται ...

     

    Αν συμφωνείς και ΑΝ! ασχολήσε με την τέχνη , τότε πως θεωρείς τον εαυτό σου άξιο να ασκεί και να προσπαθεί να δημιουργήσει, μέσα απο κάτι το οποίο δεν ασχολήθηκε ποτέ κανένα απο αυτά τα ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ οπως πλέων άτυχα χαρακτιρήζει ο Ράιχ? ή μήπως θεωρείς την τέχνη της μαγείας ευτελή και αντικείμενο ενασχόλησης μόνο αυτών που είναι μήζεροι ?

    Ο Ραιχ είναι μονόπλευρος και καλά κάνει. Αν κάνει εντύπωση μόνο σε άτομα μικρής ηλικίας να φανταστώ οτι απο εκεί, ξεκίνησες φίλε μου όταν ήσουν νεος?

    Ολοι σχεδον οι μάγοι που τους φέρνεις σαν παράδειγμα είναι βαθιά υλιστές, το γνωρίζεις ή όχι? Νομιζεις πως πχ. η αυρα δεν είναι υλιστικός τρόπος αντίληψης ή οτι τα 7 σώματα του ανθρωπου δεν αποτελούνται απο ύλη ή ακόμα και οι στοιχειακοί θεοί και οι σκεπτομορφές που τους δημιουργησαν και χρησιμοποιούν οι μαγοι δεν είναι ύλη? Οι εμπνευστες όλων αυτών των θεωριών είναι βαθιά υλιστές και οι θεωρίες τους επηρεασμένες από την ινδική υλιστική αντίληψη των αρείων και των Δραβίδων φυλών της περιοχής, που αργότερα μετεξελίχθηκαν σε λαική μεταφυσική καραμέλα και προιον εξαγωγης προς την υλιστική δύση που ανταποκρίθηκε θερμά σε όλες αυτές τις θεωρείες γιατί μοίαζουν τόσο με τον δικό τους τρόπο σκέψης.

    Έτσι υπάρχουν πολλοί που ακόμα πιστευουν πως αυτά είναι πνευματικά ζητήματα (θεός φυλάξει) και στα μάτια τους τύποι σαν τον Ραιχ μοιάζουν υλιστές!

     

    Δεν θα μπω στον κόπο να σου απαριθμήσω ένα ένα τα πνευματικά ζητήματα που απασχολούν την μεταφυσική σκέψη με ρίζες χωμένες στην υλιστική αντίληψη γιατί κάτι τέτοιο θα απομυθοποιούσε πολλά, τόσα πολλά που στο τέλος τα παιδάκια θα μέναν δίχως παραμύθια..

     

    NARGATHEM παρακαλώ μην εκλάβεις την τοποθέτηση μου ως προσωπική επίθεση, απλά είσαι η αφετηρία γι αυτό που θέλω να δειξω.

     

    Ευχαριστώ.

  2. Πέρα από τον ψευδορομαντισμό που τους φορτώνουμε, πέρα από την παγερή τους λάμψη και τη συνεπή τους αδιαφορία για τις κρίσεις μας, τα αστέρια όπως και κάθε τι φυσικό, μου αρέσουν, γιατί δεν έχουν δίκιο ούτε άδικο..

  3. ..."Τέλειος είναι αυτός που ενώ έχει περάσει από όλους τους κύκλους της Ζωής και γνωρίζει ότι τώρα πια μπορεί να ξεκουραστεί μαζί με όλες τις ψυχές που αγαπά και να γίνει μια ψυχή, τελικά επιλέγει να μην πιει νερό από την πηγή, να μην ξεχάσει. Γυρνάει πίσω και επιλέγει να ξαναζήσει και να μεταφέρει όλα αυτά που τον έκαναν τέλειο"...

     

    Τέλειος είναι αυτός που γνωρίζει οτι κάθε ατέλεια του είναι τέλεια.

     

    Η τελεία έχει την ίδια χρήση με τον τελειο ανθρωπο.Σταματαει το κείμενο,σταματαει την δημιουργια.

     

    Το φαινόμενο του μποντισατβα που περιγράφεις mandrake δεν συμβαίνει για αυτον τον λογο.Δεν μπορεί να επιλέξει να μην βοηθησει τους άλλους ακόμα και αν το επιθυμει.Η τελειότητα του δεν είναι τέλεια αν δεν είναι και οι άλλοι τέλειοι,γιατι δεν υπάρχει πραγματική τέλεια φωτιση πόσο μάλλον Ατομική.Η φωτιση είναι του Ολου όχι ενος σημείο στο Ολο.

     

    Ευχαριστώ

  4. Κανονικά θα το έπαιρνα στην πλάκα αλλά το να με χρησιμοποιείς στις τελευταίες σου απαντήσεις ως παράδειγμα συμπεριφοράς προς αποφυγήν επειδή απλά είπα πως έχουμε και σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε από το συγκεκριμένο (το οποίο και έχουμε κουράσει πολύ), με απογοητεύει. Και δε με απογοητεύει γι'αυτά που λες για μένα (γιατί προσωπικά ξέρω ότι είναι μλκιες, οι υπόλοιποι μπορούν να τα αξιολογήσουν όπως θέλουν), αλλά για το ότι στην προσπάθειά σου να πεις κάτι το αρκετά αξιόλογο, παθιάζεσαι με αυτό και στο τέλος χάνεις την αντικειμενικότητα και την αμεροληψία σου (παρ'όλο που αυτά υποτίθεται -και το πιστεύω- πως πρεσβεύεις).

     

    Γεια σου johnny.

     

    Αν θεωρείς οτι υπάρχει κάτι πιο σημαντικό να συζητήσεις,τότε τι κάνεις εδω;Γράψε αλλού.Εφοσον γράφεις εδω σε αυτό το κουραστικό θέμα και εκει έξω υπάρχουν σοβαρα θέματα πηγαινε εκει και τοποθετήσου.

     

    Πρέπει να σου πω οτι δεν είμαι καθόλου αντικειμενικός και αμερόληπτος και αυτό γιατι εφόσον έχω γνωμη είμαι καταδικασμένος στην υποκιμενικότητα.Και αυτή είναι η ομορφιά των ανθρώπων,είμαστε υποκειμενικοί,αυτό ειναι που δημιουργεί την εσωτερικότητα μας.

     

    Απογοητευσου λοιπον. Το αποδέχομαι. Ελπίζω και συ.

  5. έχει ενα λογικό κενό η άποψη σου.

     

    Αν αποφασίσεις κάθε μέρα να ξεκινάς με καινούριο χαρτί , όσον αφορά την παρελθόντική σου γνώση , τότε θα παραμέναμε όλοι , σαν μικρά παιδιά , όσον αφορά το τι γνωρίζουμε για τον εαυτό μας.

     

    Μόλις έδωσες τον ορισμό της φώτησης κατα την αποψή μου.

     

    Μην ξεχνάς οτι η δικής μας προσωπικότητα, κακώς ή καλώς , χτίζεται με εμπειρίες και βιώματα, που και αυτά τα έχουμε εκλάβει με συγκεκριμένες χρονικές και συναισθηματικές συνθήκες.
    Ναι και όσο προσκολλούμαστε σε αυτές δεν υπάρχει καμια εξέλιξη.

     

    Αν τώρα την θέση του ατόμου 123, την αποδεχόσουν σαν συμπεριφόρα ενός ατόμου που διαδοχικά και εσκεμμένα (και οχι άθελα του, μια φορά) έχει σαν status quo , την υποβάθμιση των άλλων σαν προσωπικότητες και απόψεις, χωρίς μάλιστα λογική τεκμηρίωση, θα κατέληγες απο μόνος σου , με προβλήματα που θα τα αποδεχόσουν "επαγωγικά" απο την έντονη διάθεση επιβολής που θα είχε απέναντι σου , ο οποιος 123.

    Εγωισμός;... ίσως... ίσως όμως για να υπάρξει και κάποιος , χρειάζεται και λίγο εγωισμό.

     

    Τότε αν γίνεται συνέχεια και εσκεμμένα υπάρχουν άλλοι τρόποι.Ο εγωισμός ετσι και αλλιώς παντα υπάρχει.

     

    όσον αφορά το σκεπτικό περί αποδοχής που αναφέρεις,... μια συμβουλή... επειδή την είχα "πατήσει" παλιότερα όπως λένε και δεν είναι ανάγκη να το πάθει και άλλος.
    Εγω φίλε μου την πατάω κάθε μέρα γιατι διαθέτω εγω.Οταν αυτο δεν θα υπάρχει κανείς δεν θα είναι εκει για να την πατήσει.Όπως στηνν πραγματικότητα δεν υπάρχει ούτε τωρα.

     

    Καλό είναι να ορίσεις κάποια στιγμή τα όρια της αποδοχής , σε σύγκριση με αυτόν της παθητικής ανοχής.

     

    Δεν υπάρχουν όρια,αυτά περιορίζουν απλά την δική μας δράση όχι των αλλων.Οι υπερβάσεις γίνονται πέρα απο τα όρια που θέτουμε.Για αυτό τις λέμε υπερβασεις.

     

    Ευχαριστώ.

  6. Γειά σας και πάλι!

     

    Αυγερινέ είπες κάτι πολύ σημαντικό. Οτι και εμείς διαμορφώνουμε την κοινωνία στην οποία λαμβάνουμε μέρος!Και όμως να είμαστε εδώ,έχοντας την δυνατότητα να αλλάξουμε τα πρότυπα συμπεριφοράς μας και όμως εξακολουθούμε να πέφτουμε στην παγίδα να επαναλαμβάνουμε πιστά τις οδηγίες που έχουμε λάβει απο τον κοινωνικό μας περίγυρο έχοντας την ψευδαισθηση της επιλογής.Όταν αυτά που μπορείς να επιλέξεις έχουν απο πριν καθοριστεί δεν μπορούν να υπάρξουν πραγματικες επιλογες.Είναι σαν να σου δίνω εγω την ευκαιρία να "διαλέξεις" ανάμεσα στο να ΄καθίσεις ή να σταθής όρθιος,επιλογές που όπως και να πράξεις με βολευουν.Αλλά δεν σου επιτρέπω να ξαπλώσεις!Αυτό κάνει και η κοινωνία με την διαφορά οτι αλλάζουν οι επιλογές μέσω των "επαναστάσεων" αλλά πάντα κάποια λείπει!Στην πραγματικότητα η ηθική που θέλει εκτός κοινωνικής δομής τους κακούς είναι καταδικασμένη να ηγείται απο αυτούς!Δες τι συμβαινει αυτην την στιγμη.Απλά απωθούμε το πρόβλημα και αυτό διογκώνεται συνέχεια.

     

    Φίλε Αnor

     

    Oι περισσότεροι από τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι είναι άνθρωποι που κάποια στιγμή επέδειξαν μια κατακριτέα συμπεριφορά ή στιγματίστηκαν από ανθρώπους που πιστευαν οτι ήταν περισσότερο εξελιγμένοι από τους άλλους.Αρα η καθημερινότητα μου απαρτίζεται από τέτοιες καταστάσεις όπως καταλαβαίνεις.Δεν μιλώ λοιπόν για διαδυκτιακές φάσεις αλλά για την πραγματικότητα ή οποία θα γινόταν γνωστή αν συναντιόμασταν με τον 123 και ίσως τότε να βλέπαμε κάτι άλλο πολύ διαφορετικό ίσως και όχι.

     

    Αν αποδεχόταν η μικρό-κοινωνία του κάθε forum, την απόλυτη-αλαζονική-ματαιόδοξη συμπεριφορά του όποιου 123. Αν αποδεχόταν το δικό του δόγμα... Έτσι το λέω , έτσι είναι... θεωρείς ΕΣΥ προσωπικά, οτι θα έφτανε ποτέ κανείς σε όποιο μονοπάτι εξέλιξης ή αυτογνωσίας;
    Δεν γνωρίζω!Αυτό είναι το θέμα!Δεν δοκιμάζουμε!Οριστε εδω είναι το φόρουμ,ας το κάνουμε!Πως να καταδικάσω ή πως να γνωρίζω τα αποτελέσματα για κάτι το οποίο οι πεποιθήσεις που έχω διαμορφώσει δεν μου επιτρέπουν να επιτρέψω να συμβεί;Tώρα ως προς την αυτογνωσία υπάρχει και εκεί άλλη μια πεποιθηση που έχουμε διαμορφώσει η οποία είναι για την κρίση μας όπως τα πολύχρωμα γυαλιά για τα ματια μας.Αν βλέπεις την αυτογνωσία ώς μια διαδικασία θέωσης τότε βλέπεις με πράσινα γυαλια το θέμα και πάει λέγοντας αναλογα σε τι πιστευεις.Περισσότερο πιστευουμε παρα γνωρίζουμε και αυτό γιατι δεν επιτρεπουμε σε αυτό που θεωρούμε ως ξέχωρο να συνυπάρξει με την πραγματικότητα μας!Για μένα εξέλιξει είναι η αποδοχή.

     

    Ή μήπως τυφλωμένοι απο τον απολυτο προσωπικό μας ναρκισσισμό , θα μέναμε στο αιώνιο σκοτάδι, καθώς οι δικές μας απόψεις θα ήταν , πάντα κατά την δική μας γνώμη , οι σωστές/τέλειες κτλ;

     

    Αυτό συμβαίνει και τώρα αγαπητέ φίλε. Τυφλοί είμαστε και πάρα πολλά ποστ γίνονται που ο ναρκισσισμός είναι εμφανής. Ένας τρόπος υπάρχει και αυτός δεν είναι της συγκρισης γιατι οδηγει πάντα στην συγκρουση αλλά της αποδοχής! Ο φίλος Johny προσπάθησε να στιγματίσει την παρουσία κάποιου συνανθρώπου του είτε είμαι εγω ,είτε κάποιος άλλος, μα δεν τιμωρηθηκε γι αυτό ούτε και κανένας από τους ανθρώπους που θεσπίζουν κανόνες μπόρεσε να τον κρίνει σύμφωνα με την τωρινή του τοποθέτηση αλλα έκρινε την κατάσταση μέσω της παρελθοντικής γνώσης(είναι καλο παιδι π.χ ο jοhnny,ειναι φίλος κτλ.) του μην επιτρέποντας στον εαυτό του να δει τα καινούργια δεδομένα, την νέα γνώση (αυτό προσπαθούσε να πει και η evi οταν έλεγε οτι η γνώση είναι εμπόδιο μα κανεις δεν την κατάλαβε),θα το αναλύσουμε παρακάτω αυτό.Με όλα αυτά δεν λέω οτι θέλω ο ταδε να τιμωρηθεί γιατι δεν εχει απολύτως κανένα νόημα,η τιμωρία απευθήνεται και πάλι στο αποτέλεσμα και όχι στην αιτία. Αυτό όμως που μπορεί να γίνει είναι να αποδεχτώ την τοποθέτηση του και να την ενσωματώσω σε αυτό που ονομάζουμε μεταμόρφωση. ΄Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα και αυτό ίσως να δειξει στον κάθε έναν οτι οι άνθρωποι είναι στιγμές,άλλοτε είναι καλοί άλλοτε κακοί,μην έχοντας όμως Διαμορφωμένο Νου,μόνο τότε μπορούμε να μεταμορφώσουμε εμας και τις συνθηκες υπαρξής μας.

    Αυτό σημαίνει να μηδενίζουμε το κοντερ της γνωσης.Σήμερα δεν έχω καμια προκαταληψη για τον 123 ούτε για τον johnny,Αυγερινό ,τον nefos ή την elenitsa. ΄Σήμερα ειμαι ένα άγραφο χαρτι που ψάχνει και πάλι τις μπογιές του.

     

    Αποδοχή λοιπόν, αυτη είναι η γνώμη μου,όχι αποβολή.

     

    Ευχαριστω.

  7. Αυγερινέ

     

    Καταρχήν, λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι αμφότεροι επέλεξαν να είναι όπως είναι, δεν υπάρχουν «ελαφρυντικά» για κανέναν.

     

     

    Δεν γεννήθηκε κανένας ματαιόδοξος. Ούτε η ματαιοδοξία είναι το "είναι" κάποιου.

     

     

    Αν και αντιφατικά αυτά που μου λές,σε νιώθω. Καλούμαστε λοιπόν να επιλέξουμε κάτι που ήδη έχει επιλεχτεί από άλλους για εμάς στην κοινωνία και παράλληλα υπάρχει κάτι μέσα μας που μας λέει να είμαστε φυσικοί. Αν τελικά είμαστε απλά αποδέκτες συμπεριφορών και όλες οι συμπεριφορές μας είναι επίκτητες γιατί αναζητάμε σε ένα φορουμ την αυτογνωσία όταν αυτη μας οδηγεί στην αποκάλυψη της πλάνης που έστεισαν για εμας άλλοι;

     

    Ας δούμε κάποιον που είναι με την πλευρα των νόμιμων και ευγενων μα παρ'ολ αυτά είναι τουλάχιστον αγενής.

     

    Λοιπόν, νομίζω πως αρκετά ασχοληθήκαμε με τον καθέναν που μπαίνει, γράφει 2-3 βλακείες και έχει και την απαίτηση να τον πάρουμε στα σοβαρά.

    Είναι αρκετοί στον χώρο των διαδικτυακών fora και είναι κρίμα να διαιωνίζουμε αυτό το φαινόμενο ηλιθιότητας δίνοντάς του τόση σημασία.

    Ειλικρινά, είμαι σίγουρος πως μπορείτε να ασχοληθείτε και με πιό σοβαρά πράγματα και να αξιοποιήσετε πολύ πιό δημιουργικά τον χρόνο σας από το να ασχολείστε με τον κάθε ματαιόδοξο/αμόρφωτο/επιδειξία κτλ που θέλει απλά να κερδίσει την προσοχή των άλλων.

     

    Για μένα δεν είναι πρόβλημα αυτος ο άνθρωπος.Είναι εδώ και λέει αυτά που λέει χωρίς να τον κρίνει η ηθική της κοινωνίας μου αλλίως θα ζητούσα την απομακρυνση του.Όμως καταλαβαίνω οτι για να Ξεχωρίσει απο το φόντο οφείλει όπως επιτακτικά εχει μάθει απο τον τρόπο αυτοπροσδιορισμού του να βγάλει κάποιον άλλο βλάκα και ηλίθιο,ματαιόδοξο,αμόρφωτο,επειδειξία!

    Και κανείς από όσους θέσπισαν κανόνες δεν θα του δείξει με κανένα τρόπο οτι έγινε αυτό που προσπάθησε να αποβάλλει:

     

    Yοθέτησε την συμπεριφορα του 123 και συνεχίζει να πιστευει οτι αυτός είναι εντάξει.

     

    Διώξαμε το σύμπτωμα που είναι η συμπεριφορά του 123 αλλά η αιτία παραμένει γιατί αυτή είναι βαθιά μέσα μας,σε όλους μας.

     

    Αυτο το ονομάζω αυτουπνωση και το παθαίνω και εγω συχνά.

     

    Καταλαβαινεις γιατι ειπα οτι επαναλαμβανουμε αναποφευκτα την ίδια συμπεριφορά σε κάποιον αλλο 123;O φίλος Johny είναι ένα πολύ καλό παραδειγμα.Πρόσεξε να δεις πόσο φωνάζει για να μας αποδείξει οτι κάποιος άλλος προσπαθεί και όχι αυτός να κερδίσει την προσοχή των άλλων!Δεν με πειράζει αυτό προσπαθω να δείξω με όλο αυτο το θέμα.Το τρόπο προσδιορισμού μας.

    Είναι εδώ μπροστά σας,δείτε το.

     

    Εγώ δεν έχω καμμία σημασια.

     

     

    Ευχαριστώ.

  8. Γειά σου Αυγερινέ

     

    Πιστεύεις ότι ο 123 «διώχτηκε» από εδώ επειδή έλεγε πως είναι σατανιστής;
    Δεν πιστευω τιποτα φίλε μου. Έγω είδα μια δήλωση που έλεγε οτι στο forum δεν δεχομαστε σατανιστές και είδα οτι πολλά μέλη με αρκετα μεγάλο ιδεολογικό υπόβαθρο ανέγειραν φιλοσοφικές αντιθέσεις όπως και ο ίδιος για να δικαιολογήσουν τις τοποθετήσεις τους. Ενας καφές θα ήταν αρκετός για να διαλυθούνε όλα.Mια πρόταση έκανα,δεν υποχρέωσα κανένα.Παρ'ολ'αυτα εδώ ειμαστε και συνεχίζουμε να προσπαθουμε να αποδείξουμε ποιος είναι λάθος για να είμαστε εμεις οι σωστοι.

     

    Το πρόβλημα δεν είναι στα πιστεύω του καθένα, στην συμπεριφορά του είναι.

     

    Συμφωνώ φίλε μου,αλήθεια λες. Άρα το πρόβλημα είναι στην κακή συμπεριφορά.Τι αλλάζει όμως στο χώρο των αντιθέσεων;

    Ένας ευγενής και ένας αγενής.Ποιά η διαφορα;

     

    Σκοτάδι - Φως

    Κακό - Καλό

    Διάβολος - Θεός

    Μαυρος Μαγος - Λευκός Μάγος

    Υπαρξη - Μη ύπαρξη

    Αντίδραση - Δράση

     

     

    Αυτό που επιθυμεί η κοινωνία, οι θρησκείες είναι η διατήρηση της δευτερης πλευράς και η εξαφάνιση της πρώτης ενώ όμως έχουμε δει πρακτικά πλέον οτι αυτό δεν γίνεται

     

    Και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να θέσουμε την ματαιοδοξία, τον ναρκισσισμό και το θράσος μας σε καταστολή.

     

    Πως φίλε μου μπορεί καποιος να καταστείλει αυτό που Έιναι;Mπορείς να μου πεις τον τρόπο;Αν ναι θα μου έχεις πει τα Πάντα.Σε ευχαριστω για την πολύτιμη τοποθετηση σου.]

  9. το περιεχόμενο των pm καλό θα ήταν να παραμένει ακριβώς με αυτή την μορφή ... δηλαδή personal message. Η δημοσίευση τους , χωρίς άδεια νομίζω οτι καθιστά μη νόμιμη πράξη σε όποιο forum ανά το web.

     

    Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε Αnor.Είναι μη νόμιμη πράξη για τους κανονισμούς των forums αλλά είναι νόμιμη πράξη ως προς την αλήθεια.

  10. Γειά σας φίλοι μου.

     

    Για όσους δεν καταλαβαίνουν τον λόγο που πρότεινα συνάντηση με τον 123 δυστηχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα, παρά να επιτρέπω στην αχαλίνωτη φαντασία τους να εφευρίσκει συνομοσιωλογικά σενάρια ή ιδιοτελή κίνητρα σαν αίτια της τοποθετήσεως μου.Δεν βρίσκω και δεν έχω και την διάθεση να ασχοληθώ με όσους μεταφράζουν τον λόγο μου στο επίπεδο της προσωπικής τους μιζέριας και κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Οι απειλητικές τυμπανοκρουσίες που συνόδευσαν τα μηνύματα στο προσωπικό μου e-mail, σας ενημερώνω οτι στέκονται ανίκανες να προκαλέσουν φόβο ή οποιοδήποτε άλλο πάθος που θα με ρίξει στο επίπεδο της προσωπικής αντιπαράθεσης ή στο ξαναζέσταμα μιας παρελθοντικής τριβής σε διαδυκτιακό επίπεδο.

     

    Αναζητήστε την προσπάθεια ταμπελοποιήσης του 123 ως σατανιστή στον εαυτό του όσο και στους εαυτού σας και όχι στην δική μου πρόταση η οποία απλά υποδείκνυε απλά αυτό που συνέβει.Ο τίτλος ?Τα σολαρίσματα ενός σατανιστή? δεν είναι δικός μου.

     

    Για όσους τώρα δεν βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα και είχαν την υπομονή να επιτρέψουν στα πράγματα να εξελιχθούν είναι ακριβώς οι άνθρωποι που θα έπρεπε να πάρουν μέρος στην συνάντηση η οποία θα μας φανέρωνε πρακτικά τις τεχνιτές αντιθέσεις που προκαλούν οι διάφοροι αυτοπροσδιορισμοί και αποτελεί πραγματικά μια προέκταση του ?Όλα και τα Πάντα?. Ο ένας που δηλώνει σατανιστής και ο άλλος που δηλώνει ενάντια στους σατανιστές αποτελούν πραγματική αντίθεση;Πως δυο άνθρωποι πόλωνονται μέσα απο δανειόληπτες κοσμοθεωρίες και αδυνατούν να δούνε την όλη αντιφατική τους λειτουργία;Πως μπορεί να πεις οτι είσαι καλός μάγος χωρίς να υπάρχουν οι κακοί; Πως μπορεί το Αβάπτιστο να λέει οτι δεν χρειάζεται σατανιστές στον χώρο του όταν χάρη σε αυτούς προσδιορίζει τον εαυτό του;Πως κάποιος θα δήλωνε το avatar του ως Αντίχριστο αν δεν υπήρχε ο Χριστός; Πως γίνεται εντέλει να μην προσδιορίζουμε τον εαυτό μας μέσα από τους άλλους;

     

    Μπορούμε βεβαίως να συνεχίσουμε να μιλάμε για αγάπη,σεβασμό,ενότητα,ισότητα,ανθρωπισμό και άλλα τέτοια ευχάριστα στα διάφορα θεματα που έχουμε ανοίξει,μπορούμε επιπλέον να συνεχίσουμε να λύνουμε τα μάγια των μαυρων μάγων και να συμβουλευουμε τους κακόμοιρους συνανθρώπους μας πάνω σε θέματα της Τέχνης αντι να λύσουμε τις αυταπάτες μας (γεια σου ρε arzuna!), ή τα μάγια που έχουμε κάνει στον εαυτό μας.Επίσης θα μπορούσαμε σαν καλοί μαγγανευτές που είμαστε να ανακατέψουμε επιτέλους υλικά που θεωρούμε οτι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους και ίσως ανακαλύψουμε ένα υλικό κοινό για όλους μας. Να δούμε εμπειρικά πως δημιουργούμε εμεις οι ίδιοι την περιοθωριοποιήση των συνανθρώπων μας και την ίδια στιγμη ποστάρουμε για την αδελφοσύνη που πρέπει να διαπνέει την κοινωνία μας.Να καταλάβουμε επιτέλους πως ξεγελάμε τον εαυτό μας.Πως;

     

    Eλάτε στην συνάντηση!Ελατε να δούμε τον 123 και τα μελανά χρώματα με τα οποία τον ντύσαμε,όπως και να δούμε την ?μαγκιά? του 123 απέναντι στην Νεφέλη.Θα είχε τα μούτρα να την αντικρύσει και να την βρίσει για μια ιδεα όπως κάνει κρυμμένος πίσω από τον αριθμό 1 2 3;Αυτοί που στείλανε μηνύματα για απομάκρυνση του 123 θα μπορούσαν να του το πούνε κατα πρόσωπο και να αιτιολογίσουν την πράξη τους; Θα μπορούσαμε τελικά να δούμε τι πραγματικά μας χωρίζει και τι μας ενώνει;Θα μπορούσαμε να κάνουμε τον 123 φίλο μας ή εστω πραγματικό εχθρό μας;

     

    Δεν ανασύρω εγω το παρελθόν όπως καταλαβαίνετε,το παρελθόν απλά το σέρνουμε μαζί μας και το επαναλαμβάνουμε.Αυτό πρέπει να το δούμε πρακτικά για να μας γίνει συνείδηση.Αλλίως κάποιος άλλος 123 θα μπεί στο φόρουμ και μπορει να δηλώσει οτι είναι ενάντια στους wiccans και εμείς ώς υπνωτισμένοι για άλλη μια φορά αφού προσδιοριστούμε να φιμώσουμε μια φωνή που ίσως και να σολάρει αλλά δεν διαφέρει καθόλου από εμάς.Το φόντο λοιπον ειναι εκει.Θέλουμε να το δούμε;

     

    Aν όχι θα συνεχίσετε να πιστευετε πως υπάρχουν Λευκοί μάγοι που ξέρουν να αμύνονται αποτελεσματικά ενάντια στις επιθέσεις Μαυρων Μάγων μόνο με την γνώση αμυντικών μηχανισμών.

     

    Γιατι η αλήθεια είναι οτι δεν μπορείς να αμυνθείς αποτελεσματικά σε μια ψυχική επίθεση αν δεν γνωρίζεις πως γίνεται η επίθεση και για να γνωρίζεις το πως πρέπει να έχεις επιτεθεί έστω και μια φορά.Λοιπον αν είναι έτσι τα πράγματα τότε εισαι ένας γκρίζος μάγος.Γιατι συνεχίζεις να μας φωνάζεις οτι είσαι κατάλευκος...;

     

    Σας υπόσχομαι δεν θα σας πάρω καμια αυταπάτη χωρις πρώτα να σας δώσω μια άλλη.

     

    Ευχαριστώ πολύ.

×
×
  • Create New...