Jump to content

Annabell

Νέα Μέλη
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Annabell

  1. Το διάλεξα από την ταινία ΚΟΡΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ !!! Την στιγμή που έψαχνα μου ήρθε η σκηνή της ταινίας με τον Βόγλη τσομπάνο που φώναζε στην Annabel l - Στάσου μύγδαλα !! Έτσι λοιπόν για πλάκα το διάλεξα ,γιατί δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι καλλύτερο εκείνη τη στιγμή ! (Παρακαλώ αν γινεται να σβηστει αυτο το τόπικ γιατί έκανα λάθος.) Πήγαινε για απάντηση στο "πως δίαλεξα το ψευδώνυμο μου".
  2. Το βιβλίο αυτό το έχω αγοράσει αλλά λυπάμαι δεν μπορώ να λύσω την απορία σου καθότι δεν το διάβασα όλο ακόμη ! ενα κομμάτι μέχρι εκεί που διάβασα και μου έκανε εντύπωση είναι αυτό που σου γράφω παρακάτω : Αυτές είναι μερικές γνωστές εμπειρίες , ΌΤΑΝ ΒΙΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ,ΝΙΩΘΕΙΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ. ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Η ΚΡΙΣΗ ΕΠΕΛΘΕΙ ΝΙΩΘΕΙΣ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΗΡΕΜΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΞΑΡΣΗ ΑΓΑΠΗΣ. ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ Η ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΑ ΨΥΧΗ . ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΝΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΜΑ. ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΙΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΧΩΡΟΥ . ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΥΝΤΡΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . Κάθε φορά λοιπόν που έχετε μια τέτιοα εμπειρία ,ο εγκέφαλος σας έχει αντιδράσει στην επαφή με τον Θεό . :angel:
  3. Συμφωνώ και γω για αυτό το βιβλίο ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ αλλά απαιτεί και μυαλό συγκεντρωμένο , καθότι είναι λίγο αλληγορικό το νόημα του , και σου δίνει και ένα μήνυμα πίστης και αισιοδοξίας για την ζωή ! ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΨΑΓΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ !!!!!
×
×
  • Create New...