Jump to content

Anthropos

Νέα Μέλη
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Anthropos

  1. Πως κάνεις έτσι? Πρώτη φορά στη ζωή σου μια ύφεση? Η ύφεση αν δεν ξέρεις αποτελεί ένα κομάτι του οικονομικού κύκλου. Και ο κυκλος αυτός επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά.
  2. Αυτό που οδήγησε του Βούδα να ψάξει για την αρχή των πάντων ήταν μια καταστροφή. Ηταν μια καταστροφή όλων του των αξιών. Ό Βούδας έζησε έναν θάνατο, ένα απόλυτο σκοτάδι. Και για να δει φώς, να μάθει την αλήθεια, ο Βούδας ξεχνάει τα πάντα, και αρχίζει απεγνωσμένα να την ψάχνει. Δεν το έκανε απο το εγωισμό. Ειμαι σίγουρος ότι ο Βούδας ψάχνοντας την αλήθεια είχε ξεχάσει το ίδιο του το εγώ. Και όποιος ξεχνάει το εγώ του δεν νομίζω ότι μπορεί να νιωθει τον εγωισμό. 000000000000000000000000000000000000000 Τι είναι εγωισμός? Είναι όταν προσπαθείς να βρείς άπειρα σμαραγδια και να τα κρατήσεις όλα για τον εαυτό σου. Ο Βούδας δεν τα κράτησε ,αντιθέτως τα μοίρασε σε όλον τον κόσμο.
  3. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φοβούνται αυτοί οι περίεργοι το ερχομό το θηρίου. Ειντάξη θα έρθει ο τυπάς θα κυριαρχήσει κάποια χρόνια αντε ασ πούμε 30 το πολυ πολυ και μετα αντε γειά. Εξάλλου μπορεί ο τυπάς να έχει έρθει και να έχει πεθάνει ήδη.
  4. Συμφωνώ μαζί σου, είναι λάθος να ζητάμε λογαριασμό σε αυτό το φόρουμ. Για αυτό το λόγο πρέπει να σέβεσαι όλα τα ποστ όλων των υπόλοιπων μελών του φόρουμ αλλα και να μη χαλάς τις συζητήσεις. Εξάλλου είναι και το σωστό.
  5. Οι ισορροπημένοι άνθρωποι σηκώνουν αστεία περί οποιαδήποτε θέματος. Τα αστεία πρέπει να σηκώνονται.
  6. Μην υπερεκτιμάται την ευτυχία. Η ζωή χωρίς πόνο οδηγεί σε θάνατο και καταστροφή. Μην υποτιμάται την δυστυχία. Αυτή μας ωθεί στα πιο μεγάλα μας επιτεύγματα. Να θυμάσται, κατω απο το φως της ευτυχίας και δυστυχίας ο άνθρωπος μαθαίνει να αγαπά. Την αγάπη πρέπει να κυνηγάμε και όχι την ευτυχία.
  7. Με τον καιρό όσο θα προχωράς στην επίγνωση του εαυτού σου, μια μέρα θα δεις κάτι πολύ τρομακτικό. Θα δείς ότι μια ζωη τηρούσες κάποιες συμφωνίες τις οποίες δεν τις είχες συνάψει εσύ. Και τότε ίσος θα δείς το δεύτερο σου πρόσωπο που μεν ανήκει σε εσένα αλλα κάνει αυτά που κάνει ΄χωρίς την έγκρισή σου και για κάποιο δικό του λόγο... Και τότε το " Κύριε Ελέησον" θα είναι ότι πρέπει για την περίσταση. Γιατί θα βλέπεις οτι παρα τη θέλησή σου κάνεις κάποια απαίσια πράγματα. (πάω καλά ή μήπως δυσκολεύεσαι να βγάλεις νόημα με αυτά που γράφω???)
  8. Θυμάμαι πολύ παλία όταν είχα αΰπνίες, χαιρόμουν, γιατί είχα την ευκαιρία να εξασκούμε στο σταμάτημα του εσωτερικού διαλόγου, απο τότε άρχισα να κοιμάμαι σαν βόδι.
  9. Η πρώτη ιστορία μου φαίνεται copy paste απο τον Ζαρατούστρα. Κάπως έτσι ο Ζαρατούστρα προσευχόταν στον Ήλιο. πάντως δεν πιστεύω ότι αυτός που το έγραψε είναι απολύτως στα καλά του, κάπου χάνει. Γιατί είναι απλά ένας ενεργειακός βαμπίρ. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψή . Για την δεύτερη ιστορία δεν έχω άποψη. Ο Παίσος ποιος ήταν. Στο ίντερνετ δεν βρήκα πληροφορίες για αυτόν. Αλλα το μόνο που μπορώ να πω για αυτών ότι η πρωτοστυχία που του ταιριάζει είναι η φωτεία. Πρέπει να ήταν δυναμικός τυπάς, γεννημένος αρχηγός.
  10. Αυτό το θέμα είχε ξανασυζητηθεί πριν πολύ καιρό. Κανε search
  11. Αλήθεια όταν προφέρεται το όνομα αυτό τι σας έρχεται πρώτο στο νου. Εμένα έρχεται το εξής. Σα=Αυτός που λάτρεψε το μεγαλείο του, περισότερο απο το γύρω του κόσμο. τα=Αυτός που για να επιρετήσει το πόθο του έγινε βαμπίρ να=Και έμεινε έτσι για παντα.
  12. Ειμαι ένα όν που δεν πιστεύει στο θεό, που αντιλαμβάνεται μόνο τον υλικο κόσμο, και για αυτό δεν ονειροπολεί πολυ.
  13. Με δεδομένα τα παραπάνω, απαντήστε μου! Ποιόν να ελεήσει και για ποιόν λόγο; Εμένα που παραβιάζω τις εντολές του. Ζηλεύω θυμώνω, στεναχοριέμαι, λέω ψέματα, κλέβω κτλ κτλ κτλ
  14. Μαλλόν αυτό επειδή εσύ ο ίδιος προσεύχεσαι επιπόλαια με ισχυρή δόση υποκρισίας.
  15. Ο παράδεισος σου είναι στο ήσυχο μυαλό που δεν ποθεί τίποτα.
  16. Γιατί ψάχνεται την συνείδηση της τελειότητας σας, γιατί είναι τόσο σημαντικο για σας?
  17. Απο τότε που πήρα απόφαση να μη θυμώνω άρχισα να παρατηρώ ότι η επιροή μου στους συνανθρώπους μου αυξήθηκε. Έγινα πιο ευαίσθητος και πιο άφοβος. Η αποψή μου είναι ότι ο θυμός είναι μια απο τις κατάρες που πρέπει να ξεπεραστεί.
  18. john Προστασία από τί? Από τους κακούς Τούρκους?? Ναι απο τους τούρκους και όχι μόνο.
  19. john Αυτό συμβαίνει και στο στρατό και στις φυλακές και στο παράνομο εμπόριο ναρκωτικών και σε διάφορες άλλες "όμορφες" εκφάνσεις της κοινωνίας μας. Μήπως να πέσουμε όλοι στα ναρκωτικά και (τελικά) να πάμε και στη φυλακή, ώστε να ανακαλύψουμε πως είμαστε μέρος ενός γιγάντιου μηχανισμού? laugh.gif Δεν κατάλαβα δηλαδή τον στρατό που σου παρέχει προστασία τον θεωρείς ως οντότητα κακή. Καλά αν είσαι αναρχικός σηκώνω τα χέρια ψηλά, γιατί έχουμε τελείως διαφορετικές ιδεολογίες. Πάντως πιστεύω ότι αναπτυγμένη κοινωνική συνείδησης χρειάζεται παντου και παντα, και όχι μόνο στις φυλακές και στο εμπόριο ναρκοτικων.
  20. Εγώ δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με τις παρελάσεις. Εξάλλου σιγά τα παιδάκια μαθαίνουν ότι δεν είναι μεμονωμένο όντα αλλά αποτελούν ένα τμήμα ενός γιγάντιου μηχανισμού, και και αυτό είναι θετικό.
  21. Και εμενα μου αρέσει το φθινόπορο. Μετά απο την νέκρα του καλοκαιριού τα παντα ζωντανεύουν.
  22. Άνθρωπος=απλός. Η τελειότητα κρύβεται στην απλότητα.
  23. Εγω πιστεύω σε αμαρτίες, αλλα μόνο σε αυτες που καταλαβαίνω για πιο λογο θεωρούνται έτσι. Αυτή τη στιγμη παλεύω με τις εξής αμαρτίες. 1)Θυμός 2)Εγωισμός 3)Στεναχώριες 5)Φόβοι 6)Ζήλεια
×
×
  • Create New...