Jump to content

christina_

Νέα Μέλη
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by christina_

  1. Ναι ξερω κι εγω απο μια προϊσταμενη σε τραπεζα οτι η Γενικη τραπεζα θα κλεισει σιγουρα γατι το 50% των μετοχων το εχουν Γαλλοι και ειναι καταχρεωμενη η τραπεζα. Επισης ξερω για την εμπορικη που και αυτη εχει Γαλλους μετοχους και δηλωσε μεγαλη ζημια. Επισης σοβαρο προβλημα εχει και η Eurobank οπως και η citibank και η Πειραιως εχει προβλημα ρευστοτητας αλλα δεν εχει ακομα φοβο. Οι μονες τραπεζες που ειναι σιγουρες ειναι η Εθνικη, η Αγροτικη και η Marfin η οποια θα αγορασει την Alpha. Aquarius τα ειπες αναποδα για την Marfin.

  2. Οταν επικαλεις εκπτωτους για να αποκτησεις γνωσεις π.χ. η για να ζητησεις εκπληρωση καποιων επιθυμιων σου με καποιο ανταλλαγμα που θα σου ζητηθει απο τον δαιμονα που εχεις καλεσεις, ο οποιος εχει εκπεσει της Θειας χαριτος και αναζητα ψυχες για να τις κανει δικες του, ενω εμεις οι ανθρωποι εχουμε την ελευθερη βουληση, που θα την χασουμε δινοντας ανταλλαγματα σε εναν δαιμονα, γιατι τοτε πολυ απλα εχουμε δωσει την αδεια μας να μας παρει αυτη την ελευθερια..

    Αρα τοτε εχουμε φυγει απο τον Θεο της δημιουργειας και εχουμε δωσει το δικαιωμα να μας κανει οτι θελει ενας εκπτωτος.

  3. Συμφωνω απολυτως με τον Constantine.

    Επισης η αποψη μου ειναι οτι μας εχουν βαλει σε ενα συστημα που μας εχουν χειραγωγησει ωστε να μην μπορουμε να δουμε παραπερα απο την υλη. Πρεπει να δουλευουμε ολη μερα καθε μερα για να πληρωνουμε τις υποχρεωσεις μας, για να μπορεσουμε να ζησουμε. Φυσικα αν θελουμε κατι παραπανω απο τα απλα πραγματα διαβιωσης τοτε σε βαζουν και στο συστημα τα δανειοδοτησης των τραπεζων και τοτε... ακομα χειροτερα....που να σηκωσουμε κεφαλι να δουμε κατι παραπανω... Ειναι ολα τοσο καλα στημενα που ο ανθρωπος δεν εχει καν μυαλο για να αναρωτηθει οτι η ζωη ισως να μην ειναι ετσι και οτι δεν ειμαστε μονο σαρκα που καταναλωνει διαρκως υλη.

    Αφου ο Θεος ειναι παντου και μεσα μας, αρα και εμεις πρεπει να τον αναζητησουμε μεσα μας κι αν γινει αυτο πιστευω οτι τοτε θα ανακαληψουμε τις δυναμεις που τις εχουμε κοιμισμενες. Βεβαια με τον τροπο που ζουμε που να υπαρξει η ελευθερια για την αναζητηση αυτη... Ολα ειναι τοσο καλα στημενα και η γνωση πολυ καλα κρυμμενη ή διαβαλομενη.

    Ισως να μπορεσουμε να βρουμε κατι αν ψαξουμε καλα μεσα στην ιστορια των αρχαιων Ελληνων.

  4. Δεν ειχα ψησει απολυτως τιποτα εχθες και μυριζε μονο αναμενα κερια, τιποτα αλλο. Εκεινη την ωρα απλως παρακολουθουσαμε στην τηλεοραση μια σειρα. Διευκρινιζω οτι η μυρωδια των κεριων ηρθε ξαφνικα ενω καθομασταν και δεν καναμε τιποτα και εφυγε μετα απο λιγο.

  5. Θα ηθελα την γνωμη σας σε κατι που μου συνεβη εχθες το βραδυ κατα τις 11 μ.μ.

    Καθομουν στην κουζινα χαζευοντας στην τηλεοραση με μια φιλη μου και ξαφνικα αρχιζε να μυριζει παρα πολυ εντονα κερια αναμενα, ακριβως οπως μυριζουν μεσα σε μια εκκλησια. Ηταν τοσο εντονο σε σημειο να παμε να σκασουμε απο την μυρωδια. Δεν ειχα αναμενο κανενα κερι και εψαχνα να βρω μεσα στο σπιτι απο που προερχεται, μεχρι που βγηκα και στην βεραντα, αλλα η μυρωδια ηταν μεσα στο σπιτι.

    Κρατησε περιπου κανενα πενταλεπτο και μετα χαθηκε.

    Προσπαθω να καταλαβω τι μπορει να ειναι, αλλα δεν καταληγω πουθενα.

    Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας, αν εχει συμβει σε καποιον απο εσας και αν γνωριζε τι ακριβως ειναι..

     

     

    Sorry αλλα το εβαλα καταλαθος σε αλλο forum :019blush:

  6. Ένας μάγος μπορεί απλά να δει αυτά που οι άλλοι δεν βλέπουν επειδή έχει βοήθεια από κάπου :shedevil:

     

    Θα ηθελα να ρωτησω τον ιντερπ αν η βοηθεια που εχει καποιος μαγος προερχεται απο δαιμονες?

     

    Επισης το συγκεκριμενο Post ανοιχτηκε απο την Narnia με θεμα καλεσμα αγγελων Χερουβιμ-Σεραφιμ, φυλακα Αγγελου-Αρχαγγελου και οχι Δαιμονων-Αγγελων....

  7. Πιστευω οτι ο ανθρωπος ειναι οπως ενα χωραφι, δηλαδη αν η γη ειναι γονιμη και καλλιεργηθει θα παραγει καρπους, αν ομως δεν ειναι γονιμη δεν προκειται να παραγει τιποτα.

    Ετσι κι ο ανθρωπος γεννιεται με καποια αντιληψη και με τις εμπειριες καλλιεργηται, αναπτυσοντας ετσι και την προσωπικοτητα του προς την ωριμοτητα και την σοφια με τον καιρο.

  8. Και άλλοι δεν έχουν την απαραίτητη προσοχή από του γονείς, δε κάνουν όμως τέτοια.. Όπως και να έχει πάντως είναι "κάπως" το όλο ζήτημα.. Όλα στις ΗΠΑ θα τα δούμε μου φαίνεται...

     

     

    Ετσι φαινεται... Η νεολαια εκει εχει ξεφυγει τελειως και μαλιστα προ πολλου... :063laugh:

  9. Sabrina δεν εννοουσα οτι ειχαν την ευλογια των γονιων τους, αλλα οτι δεν εχουν την απαραιτητη καθοδηγηση απο τους γονεις τους, αν οχι αυτο, το σιγουρο ειναι οτι δεν εχουν την απαραιτητη προσοχη απο τους γονεις τους, ωστε να τα συγκρατουν σε περιπτωση που πανε να ξεφυγουν κανοντας πραγματα ακραια οπως αυτο που εκαναν.

  10. Η δικη μου γνωμη ειναι ναι μεν στους γαμους των ομοφυλοφιλων αλλα οχι στο να εχουν παιδι και ο λογος ειναι γιατι η σημερινη ελληνικη κοινωνια θα δημιουργησει πολυ σοβαρα ψυχολογικα προβληματα σε αυτα τα παιδια, επειδη δεν ειναι ετοιμη στην ουσια να αποδεχτει κατι τετοιο, οπως εχει πραξει και με τα παιδια των ανυπαντρων γονιων. Επισης το να επιρεαστει ενα παιδι και να γινει ομοφυλοφιλο επειδη ειναι οι γονεις του δεν εχει να κανει, γιατι ομοφυλοφιλος δεν γινεσαι γεννιεσαι, η το εχεις μεσα σου η οχι. Εχει αποδειχτει ιατρικως και μαλιστα δεν θεωρειται ανωμαλια, αλλα τροπος ερωτικης εκφρασης οπως το εχουν πει και οι γιατροι.

    Οπως ειπε και ο Αυγερινος ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρων των γονιων για να μεγαλωσουν σωστα ενα παιδι και οχι αν ειναι straight ή gay....

    Πραγματικα ειναι ελαχιστοι οι γονεις που μεγαλωνουν σωστα ενα παιδι γιατι οι περισσοτεροι μεταφερουν ολα τους τα αποθημενα τους στα παιδια τους. Δεν εχουν αντικειμενικη κρηση. Να μην πω οτι οι περισσοτεροι παντρευονται και κανουν παιδια γιατι ετσι τους μεγαλωσαν με σκοπο ζωης να κανουν οικογενεια, ενω μεσα τους βαθια μπορει να μην το ηθελαν πραγματικα και να το κανουν λογω κοινωνιας για να ειναι αποδεκτοι. Ετσι σημερα εχουμε γεμισει με διαζυγια και παιδια χωρισμενων γονιων με πολλα ψυχολογικα. Αρα δεν εχει να κανει αν ειναι ομοφυλοφιλοι οι γονεις, αλλα καθαρα η ωριμοτητα το να γινεις γονιος και κατα ποσο πολυ το θελεις.

  11. Θα ηθελα να συμπληρωσω το εξης:

    Ναι μεν οι τιμες αυξανονται σε ολα τα ειδη, αλλα οι μισθοι παραμανουν στα ιδια επιπεδα, δηλαδη η καθε βιομηχανια-εταιρια κανει αυξησεις λογω πετρελαιου, αλλα οι υπαλληλοι παραμανουν στα ιδια επιπεδα μισθων. Αυτο γινεται γιατι το κρατος κανει συμφωνιες με του βιομηχανους-μεγαλεμπορους για τις αυξησεις που θα δωσουν καθε χρονο.

    Επισης οι γονεις μας πριν 30-40 χρονια δεν ειχαν να αντιμετωπισουν αυτη την ακριβεια που υπαρχει σημερα και αν εκανα 1-2 δουλειες ταυτοχρονα εβγαζαν χρηματα, γι'αυτο μπορεσαν να φτιαξουν ενα σπιτι και να κανουν αρκετα πραγματα παραπανω. Βεβαια τοτε δεν υπηρχε η διαφημιση που υπαρχει σημερα σε καταναλωτικα ειδη, αλλα δεν υπηρχαν και τοσα πολλα ειδη...

  12. Ωραιες βασεις τους δινουν οι γονεις τους... Αφου δεν καταλαβαινουν οτι χρειαζεται ωριμοτητα και πηγες εισοδηματος για να μεγαλωσουν ενα παιδι... καταλαβαινετε τι σκεπτικο εχουν αυτα τα κοριτσακια.... java :wacko:

  13. Μηπως οι 12 Θεοι του Ολυμπου ηταν εξωγηινοι και ισχυει τελικα οτι προερχομαστε απο εκει?

    Οπως η Παλαια Διαθηκη αναφερει την δημιουργια του κοσμου ετσι και ελληνικη μυθολογια και λεει συγκεκριμενα για του Ελληνες:

     

    Πριν από το Δία, οι άνθρωποι και τα ζώα ζούσαν μέσα στις σκοτεινές τρύπες της γης. Οι θεοί αποφάσισαν να τα βγάλουν επάνω στη γη, έξω στο φως. Έδωσαν λοιπόν εντολή στον Επιμηθέα, τον γιο του Τιτάνα Ιαπετού, να τους χαρίσει δυνάμεις, όπλα και χαρίσματα, για να μπορούν να ζήσουν .

    Ο Επιμηθέας έδωσε σ' όλα τα ζώα όπλα και χαρίσματα (δόντια, νύχια, φτερά, μαλλιά, πόδια, λέπια) και όρισε πώς να ζει το καθένα. Όλα τα έκανε με σοφία και κανένα ζώο δεν είχε παράπονο.

    Ξέχασε όμως τους ανθρώπους και τους άφησε γυμνούς κι αδύνατους. Θα χάνονταν τότε οι άνθρωποι, θα πέθαιναν από την πείνα και το κρύο. Τους λυπήθηκε όμως ο Προμηθέας, ο αδερφός του Επιμηθέα, και τους βοήθησε να ζήσουν.

    Οι θεοί κρατούσαν για τον εαυτό τους, τη φωτιά. Ο Προμηθέας, που .ήθελε να κάνει τους ανθρώπους να μοιάζουν με τους θεούς, έκρυψε τη φωτιά μέσα σ' ένα κούφιο ξύλο και την έφερε στους ανθρώπους. Αυτό που έκανε δεν του το συγχώρησε ο Δίας. Γι' αυτό έδεσέ τον Προμηθέα με χοντρές αλυσίδες πάνω στο βουνό Καύκασο. Ένας αετός ερχόταν την ημέρα και του έτρωγε το συκώτι κι αυτό ξαναγινόταν τη νύχτα, γιατί ο Προμηθέας ήταν αθάνατος. Από τα δεσμά του τον έλυσε, ύστερα από αιώνες, ο ήρωας Hρακλής

    Οι άνθρωποι όμως με τη Φωτιά δε φοβούνταν πια το κρύο και σιγά σιγά προόδεψαν πολύ. Αντί να γίνουν καλοί, έγιναν κακοί και άδικοι. Τότε ο Δίας αποφάσισε να χαλάσει αυτό το ανθρώπινο γένος με κατακλυσμό.

    Στη Θεσσαλία όμως ζούσε ο γιος του Προμηθέα, ο Δευκαλίωνας με τη γυναίκα του την Πύρρα. Ήταν δυο άνθρωποι καλοί και δίκαιοι και ο Δίας αποφάσισε να τους αφήσει να ζήσουν. Γι' αυτό ειδοποίησε το Δευκαλίωνα να φτιάξει μία κιβωτό. Όταν ο Δευκαλίωνας την έφτιαξε και μπήκε μέσα με τη γυναίκα του, ο Δίας άνοιξε τους ουρανούς και έβρεξε τόσο πολύ νερό, που όλος ο τόπος έγινε σαν θάλασσα. Εννιά μερόνυχτα περιπλανήθηκε η κιβωτός του Δευκαλίωνα και τελικά σταμάτησε στην κορφή του Παρνασσού. Όταν σταμάτησε η βροχή, βγήκε ο Δευκαλίωνας με την Πύρρα από την κιβωτό κι ευχαρίστησαν το Δία που τους έσωσε.

    Ήταν όμως πολύ λυπημένοι, κι έκλαιγαν. γιατί ήταν ολομόναχοι στον κόσμο. Τους λυπήθηκε τότε ο Δίας κι έστειλε τον Ερμή να τους ρωτήσει τι ήθελαν. Κι αυτοί τότε ζήτησαν ανθρώπους

    Προχωρήστε και ρίξτε πίσω σας πέτρες τους είπε κι έτσι έκαναν αυτοί. Κι όσες έριχνε ο Δευκαλίωνας γίνονταν άντρες κι όσες η Πύρρα γυναίκες. Έτσι ξανάγινε καινούριος λαός. Το καινούριο γένος των ανθρώπων.

    Ο Δευκαλίωνας και η Πύρρα γέννησαν κι ένα παιδί. Τον Έλληνα.

    Από τον Έλληνα γεννήθηκαν ο Δώρος, ο Ξούθος και ο Αίολος. Aπό τον Ξούθο γεννήθηκαν ο Ίωνας και ο Αχαιός.

    Από τον Έλληνα και τους απογόνους του καταγόμαστε εμείς οι Έλληνες.

     

    Ποια ειναι η γνωμη σας? :rolleyes:

  14. Η γνωμη μου ειναι οτι κανενας μας δεν μπορει να επιβαλλει σε κανεναν να ακολουθησει οτιδηποτε.

    Απλα ενημερωνεις τους γυρω σου και οποιος θελει ακολουθει. Βεβαια θα πρεπει να εχουμε να προτεινουμε κατι οχι απλα να ενημερωνουμε για την κατασταση.

    Επισης ο περισσοτερος κοσμος δεν εχει καταλαβει τι συμβαινει, ισως γιατι βρισκεται σε κατασταση "υπνου"....

  15. Μια υποθεση... Μηπως το συστημα θελει να εχει τον ανθρωπο σε αυτη την κατασταση, για να μην μπορεσει να ανακαλυψεις της δυνατοτητες που εχει???

    Ως γνωστον ο ανθρωπος ειναι πολυ ανυσηχο ον και απο την στιγμη που σημερα ολη την προσοχη την τραβαει η επιβιωση μεσα στο συστημα, δεν εχει και τον απαραιτητο χρονο για παραπανω αναζητησεις...

  16. Γιατι καποιοι εχουν ανησυχο πνευμα και πολυ απλα δεν μπορουν δεχτουν οτι η ζωη ειναι απλα αυτο που βλεπουν, ενω καποιοι αλλοι απλως δεχονται οτι μονο αυτο ειναι (ισως και να τους αρεσει ή να βολευονται).

  17. Το σιγουρο ειναι το εξης: Οτι για να δημιουργηθει κατι καινουριο, πρεπει πρωτα να γκρεμιστει το παλιο..... Αλλα για να γινει αυτο θα πρεπει ο καθενας μας απο μονος του να αρχισει να σβηνει απο μεσα του,οτιδηποτε του εμαθαν για τον τροπο ζωης αυτου του συστηματος.

    Το αμεσως επομενο σταδιο ειναι το τι θα ακολουθησουμε μετα...

    Ποιο θα ειναι το νεο πρωτυπο τροπου ζωης?

  18. Δεν πιστευω οτι καποιος ανθρωπος διαλεξε να ειναι μεσα στο συστημα(αυτο προυπηρχε), γιατι πολυ απλα μας μεγαλωσαν με βαση αυτο και αναγκαστηκα το ακολουθουμε, γιατι οποιος παει κοντρα στο συστημα και δεν το ακολουθει πολυ απλα τον πεταει εκτος και ετσι δεν μπορει να εχει ουτε τα καθημερινα του υλικα αγαθα, ακομα και τα πιο βασικα για να μπορεσει να ζησει. Οποτε αναγκαστηκα το ακολουθει.

    Μας εχει φτασει σε τετοιο σημειο που ο περισσοτερος κοσμος "ζει για να δουλευει" και οχι "δουλευει για να ζει". Με λιγα λογια δεν εχει χρονο πλεον ουτε καν να σκεφτει αν ειναι εγκλωβισμενος μεσα σε κατι που του παιρνει ολη την ενεργεια και δεν εχει πλεον δυναμεις για να αντισταθει στο συστημα.

    Στο Matrix λεει καθαρα οτι τους ανθρωπους τους εχουν σε κατασταση υπνου-σκλαβιας, για να τους παιρνουν την ενεργεια προς οφελος των μηχανων.

    Μηπως και στην πραγματηκοτητα τελικα ειμαστε σε μια κατασταση "υπνου"?

    Ποιοι ηταν στο παρελθον που πηγαν κοντρα στο συστημα?

    Εγω θα αναφερω τον Χριστο που πηγαινε κοντρα σε πολλους νομους τοτε των Εβραιων και κατεκρηνε παρα πολλα του συστηματος του τοτε.

  19. Συμφωνω απολυτως με το Αρχαγγελο οπως επισης θελω να συμπληρωσω το οτι ο ανθρωπος ακομα

    απεχει πολυ απο την γνωση ακομα για να μπορεσει να βγαλει να συμπερασματα ετσι απλα.

    Επισης ολα ειναι ενεργεια, τα παντα και το θεμα ειναι οτι αυτη η ενεργεια απο καπου προηλθε.

    Το θεμα ειναι οτι ισως κοιταμε πολυ τις λεπτομερειες και χανουμε την ουσια, οπως και τα απλα πραγματα τα κανουμε πολυπλοκα.

  20. Καταρχας δεν αρπαχτηκα απλως σε ρωτησα αν γνωριζεις κατι να μου πεις. Που ειναι ο ασχημος τροπος που μιλησα? Θα μπορουσες πολυ απλα να με ρωτησεις περισσοτερες πληροφοριες και οχι να μου μιλας κατα αυτο το τροπο..

    Γενικοτερα δεν καταλαβαινω τον τροπο σου. Πολυ απλα εκανα μια ερωτηση και μαλιστα σου ζητησα να μου προτινεις εσυ κατι καλυτερο αν γνωριζεις για προστασια.

    Επισης δεν ειπα οτι δεν γνωριζω, απλα σε ρωτησα μηπως ξερεις εσυ καλυτερα. Εισαι πολυ επιθετικος γιατι δεν σε εθιξα σε κατι ουτε ειπα κατι κακο. Τελος θα πω οτι η αρχικη μου ερωτηση ηταν "μηπως ξερετε που μπορω να βρω για φυλακτο δοντι αλιγατορα" , γιατι πιστευα οτι καποιος που ασχολειται με φυλακτα ισως να ηξερε που μπορω να βρω, δεν ρωτησα τιποτα αλλο για να καληξει ετσι η ζητηση με αυτο τον τροπο.

    Τα οντα με τους κοκκινους μανδυες, θα αναφερω οτι εχω διαβασει καπου και επισης μου εχουν πει οτι ειναι δουλοι-βοηθοι του Σατανα.

    Στο site εδω μεσα διαβασα στα συμβολα-φυλακτα οτι το δοντι αλιγατορα ειναι για προστασια απο δαιμονια. Εναλλακτικα βεβαια μπορω να χρησιμοποιησω και γατα οπως λεει παλι εδω μεσα στο site.

    Οι μαυρες σκιες τωρα τι ειναι?

    Υπαρχει περιπτωση ποτε κατι καλο με θετικη ενεργεια να εχει τετοια μορφη δηλαδη μαυρη σκια και να σε πιανει ζαλαδα ή πονοκεφαλος οταν ειναι στο χωρο σου? Οχι.

    Αρα ειναι κατι ασχημο.

    Το μονο που δεν γνωριζω να πω τι ειναι, ειναι αυτο που μυριζε μαλιστα καμενο ξυλο με μορφη σαν ανεμοστροβυλος μαυρος.

    Σας εχει τυχει ποτε να μυριζετε καμενο ξυλο με αρωμα μαζι? Μηπως καποιος ξερει τι ειναι αυτο?

  21. Αν γνωριζεις Αρχαγγελε τι ειναι αυτα που ερχονται στο χωρο μου, αρα μπορεις να μου λυσεις την απορια μου και μαλιστα ισως γνωριζεις εσυ κατι καλυτερο για φυλακτο να μου προτινεις..

    Γνωριζεις?

  22. θα εννοει ο Αυγερινος ή τον αγιο Γεωργιο ή το αγιο Δημητριο που εσφαξαν και οι 2 λακοστ... :D

     

    Λοιπον θα σας τι βλεπω το βραδυ καποιες φορες μεσα στο σπιτι, για να λυσω και την απορια της Νυκτω

    που θελει να μαθει.

    Καποιες φορες βλεπω μαυρες σκιες, αλλες στιγμες βλεπω κατι με κοκκινο μανδυα κοντο στο υψος..

    Καποια αλλη στιγμη ξαφνικα μυριζε κατι σαν καμμενο ξυλο και μετα απο λιγο να δω ενα πραγμα

    σαν ανεμοστροβιλος μαυρο να κινηται.

    Μηπως καποιος ξερει να μου πει τι ειναι αυτα που βλεπω?

    Διευκρινιζω οτι γινεται σε ανυποπτες στιγμες χωρις εγω ποτε να εχω καλεσει κατι...

  23. Μικρό υστερόγραφο: Sensible δεν μεταφράζεται σαν "ευαίσθητος" αλλά σαν "λογικός"...!

    Δηλαδή, ελεύθερη μετάφραση "αυτοί που βλέπουν τον έρωτα με την λογική είναι ανίκανοι να αγαπήσουν"...

    Το οποίο βγάζει και περισσότερο νόημα! :cheerful:

     

     

    θα δωσω το σχολιο μου συμφωνα με την μεταφραση της Morgainne

     

    Καταρχας η δικη μου γνωμη ειναι οτι αλλο ειναι η αγαπη και αλλο ο ερωτας..

    Αγαπη σημαινει να αγαπας τον αλλο οπως ειναι με τα ελλατωματα του και να τον νοιαζεσαι πραγματικα

    χωρις να παυει να υπαρχει αυτο το συναισθημα.

    Στην συγκεκριμενη προταση θα θεωρησω οτι σημαινει "να ερωτευτουν"

    Ο ερωτας καποια στιγμη παυει να υπαρχει μετα απο την οικειοποιηση και την ρουτινα, οπως και δεν εχει λογικη και η λογικη σημαινει κριση, δηλαδη αν κρινεις τον αλλον αντικειμενικα

    και τον απομυθοποιεις συμφωνα με αυτο βλεπεις δεν θα υπαρξει και ερωτας...

  24. θα ηθελα να αναφερω αυτο που διαπιστωσα για την 17/07/2007

    αν αθροιστει 17+7+2+7=33

    τι σημαινει συμφωνα με την αριθμολογια ο κυριος αριθμος 33??

    :rolleyes:

    αρα κατι συμαντικο εχει η σημερινη μερα...

×
×
  • Create New...