Jump to content

manstredin

Νέα Μέλη
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by manstredin

  1. Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάποιο κέντρο, ινστιτούτο, σχολή που να ασχολειται με παραψυχολογία ή κάτι σχετικό σε Αθήνσ ή Θεσσαλονίκη. Έχω ψάξει σε διάφορες πηγές, όπως σε κάποιο περιοδικό που αναφέρει κάποιια τέτοια ιδρύματα σε μια από τις σελίδες του ή ακόμα και σε καποια βιβλία ,αλλά άκρη δεν βρήκα, οπότε αν μπορεί κάποιος να μου δώσει μια σχετική πληροφόρηση θα ήμουν ευγνώμων. Be Well
  2. Xex! Αστειέυεστε , εμένα στο λύκειο που με την Μαγεία ...δεν είχα ασχοληθεί και ιδιαίτερα , αν και δεν την έλεγα στον καθηγητή με τσαμπουκά ,αλλά διατύπωνα ευγενικά τα επιχειρήματά μου ενάντια σε αυτά που έλεγε , μια μέρα γύρισε μέσα στην τάξη (όταν δεν μπορούσε να μου δώσει κάποια απαντήση) και μου πέταξε μέσα στα νεύρα ένα ωραιότατο "Δεν είσαι Χριστιανή εσύ!" Αχαχαχαχ! :001almostcry: Ακου τί γύρισε και είπε ο ανοητούλης!!! Υ.Γ.:Φτου!!! :headb: Που με κατάλαβε??
  3. Αυτές οι συζητήσεις μιλάνε για κάτι ουτοπικό ,το οποίο μάλλον μόνο στη θεωρία θα μείνει ,πολύ πολύ δυστυχώς. Με τα λέφτα ναι ,γίνεται ,αλλά δεν ειναι τα λεφτά το ουσιαστικό πρόβλημα. Το πρόβλημα θα είναι το μούδιασμα που θα έχουν όλοι όταν δουν ότι αυτό που εύχονταν στέκει ολοζώντανο μπροστά τους. Δεν είμαστε τόσο έτοιμοι για ριζοσπαστικές αλλαγές (βλ όνειρα που υλοποιούνται) όσο κι αν λέμε ότι αυτό δεν ισχύει . Η ασφάλεια της γκρίνιας είναι πολύ μεγάλος εχθρός. Τώρα όσο για την Βανδη, ένα παράδειγμα έφερα απλά ,ωστόσο νομίζεις οτί ο καθένας πορεύεται με την ευθύνη των επιλογών του. αν κάποιος θέλει να ακούει Βανδη γιατί το ακούν όλοι οι άλλοι,σεβαστο.Σεβαστό και το αποτέλεσμα της άγνοιας του προς τον κόσμο ,σεβαστές όμως και οι συνέπειες του μη σκεπτόμενου να γίνουν από τον ίδιο...
  4. Πράγματι!!!! Στο τέλος οι φαν της Βανδή θα είναι μειονότητα έτσι που ξεφυτρώνουνοι "ψαγμενοι " σαν τα μανιτάρια!!!!!!!
  5. Όλα αυτά περί στυλ και συσχετισμού του με την προσωπικότητα κατά τη γνώμη μου έχουν να κανουν με το τεράστιο θέμα της ταμπέλας που κόλλαμε όλοι σε κάποιους και που κάποιοι άλλοι μας κολλάνε. Οι τρεντυ ,οι περισσότεροι που θέλουν να ακολουθούν τη μόδα και κατά προέκταση πολλές φορές τη μάζα ,το κάνουν από ανασφάλεια και από αδυναμία .Αναλόγως έχω συναντήσει πολλά άτομα που είναι outsiders για τους ίδιους ακριβώς λόγους. μην αναφέρω και το άλλο, ότι στους κύκλους των μεταλάδων ,των ροκάδων κι όλων όσων θεωρούνται πιο ψαγμένοι από τους υπόλοιπους υπάρχει μεγάαααλη αποδοκιμασία και κυνισμός για όσους δεν ταιριάζουν μαζί τους ή ακόμα και για αυτούς που είναι πραγματικά όντα που δεν σκέφτονται. Θέλω να πω ότι σίγουρα έχω δει παντού κομπλεξικούς και ανοιχτομυθαλους ανθρώπους και τα λέω όλα αυτά γιατί κάποτε έλεγα κι εγώ αυτό που λέει η tigerrrrr ,οτι δλδ οι τρεντυ είναι οι¨"χειρότεροι".Απλά τώρα λέω ότι αυτός που δεν ξέρει τι επιλέγει ,αυτός ππου δεν τον κόβει που πατά και που βρίσκεται,αυτός είναι ο χειρότερος. Τα άλλα είναι θέματα lifestyle,πώς αποφασίζει κανείς να ζει... Είμαι εκτός θέματος ...σωστα? :hithead:
  6. Υπάρχει πάντως πολύ μεγάλο κόλλημα στις νεαρές ηλικίες για το ντύσιμο σε συνδιασμό με την μουσική που ακούει κάποιος. Εγώ χρόνια χαρακτηρίζομαι από άλλους σαν γκοθού και όταν με ρωτάνε τί ακούω όλοι περιμένουν να τους πω ό,τι πιο νταρκ κυκλοφορεί στην αγορά! Όταν τους λέω ότι έχω ακούσει και goth και μεταλ και ατμοσφαιρικό(και ακόμα ακούω φυσικά,βλέπε anathema ,gathering,diary of dreams ,nevermore k.αλλα διάφορα) ,αλλά το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι oi placebo και οτί το goth είναι τρόπος και αντίληψη ζωής που δεν έχει αποκλειστικά να κάνει με το συγκρότημα που ακούς ,ούτε με το αν κοιμάσαι σε φέρετρα (έλεος πια!!) αλλα με τον τρόπο σκέψης σου,αυτό λίγοι το καταλαβαίνουν. Οι λεγόμενες ποζεριές δίνουν και παίρνουν και δεν λέω ,δεν είσαι κακό να είσαι εκκεντρικός (γιατί όπως και να το κάνεις έχει πλάκα να τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου),αλλά μέχρι εκεί που δεν θεωρήται πια βλακεία. Και βρε παιδιά , σας λέω αλήθεια ,δεν έχω γνωρίσει παρά ελάχιστους στους οποίους να αρέσει μια κοπέλα με goth στυλ! Ακόμα και ροκάδες ή μεταλάδες φίλοι προτιμούν με τα χίλια τις τρεντυ ακόμα κι αν μια gothού είναι ωραιότερη!!!! Μα πού είστε επιτέλους????????????? :angel:
  7. Οκ , για τον gueller δεν ξέρω ,αλλά σίγουρα μου κίνησε την περιέργια η ικανότητα του. αν και είχα διαβάσει πριν για τηλεκίνηση και γενικά για τις δυνάμεις του νου ,όταν τον είδα στην τηλεόραση να λέει ότι νεργοποιεί κάποιες δυνάμεις στο μυαλό μου ήμουν επιφυλακτική .Αν κάτι θα λύγιζε το κουτάλι μου ήταν η δική μου πίστη ότι θα λυγίσει .Έτσι πήρα κι εγώ ωραιότατα κάποια άλλη μέρα το κουταλάκι μου και μετά από προσπάθεια τριών τετάρτων της ώρας κατάφερα να το λυγίσω χωρίς την βοηθεία κανενός φυσικά . Τώρα το κρατάω σε ένα ραφάκι για να θυμάμαι τί είμαι ικανή να κάνω αν το θέλω πραγματικά . Α...και υποσχέθηκα ότι την επόμενη φορά αν δεν καταφέρω να ανάψω ένα κερί θα σκίσω τα διπλώματα!!!ΧΕΧΕΧΕ!!! :hithead: :zipped:
  8. Λοιπόν ,επειδή είμαι άνθρωπος που δεν αντέχω να κρύβομαι συνήθως λέω ξεκάθαρα αυτά που πιστεύω σε όποιον με ρωτήσει ή αν έρθει η κουβέντα σε κάτι σχετικό με την Τέχνη. Αυτή η ειλικρίνια δεν μου έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι τώρα πέρα από άβολες σιωπές , λοξοκοιτάγματα ή πειράγματα .Βέβαια, προσέχω τις λέξεις που διαλέγω όταν μιλάω σε κάποιον για... το ποιόν μου μήπως κι αποφύγω την παρεξήγηση, για παράδειγμα , δεν πετάω στον άλλο "κοίταξε , είμαι μάγισσα" γιατί τότε σίγουρα θα βρει κάποιον τρόπο να με συνδέσει με σατανισμό ,θυσίες και βατραχοπόδαρα ! Αλλά προσπαθώ να αποφύγω τις ταμπέλες . Αυτά για κάποιον γνωστό που θα ενδιαφερθεί γιατί όσον αφορά το στενό μου περιβάλλον, ξέρουν με τι ασχολούμαι και τους έχω ενημερώσει πλήρως και κανείς τους δεν έχει πρόβλημα ευτυχώς ! Τώρα όταν το θέμα πάει στις θρησκείες, εκεί απλως τονίζω ότι η θρησκεία είναι ένα καθαρά προσωπικό ζήτημα , γιατί το να δηλώσω ευθέως ότι δεν είμαι χριστιανή λίγοι θα ανεχτούν να το ακούσουν .Σε αυτήν την πρόταση δυστυχώς οι περισσότεροι κλείνουν τα αυτιά και κάνουν ότι παράκουσαν ή θα προσπαθήσουν βλακωδώς να με μεταπείσουν. Μόνο πολύ στενοί μου άνθρωποι γνωρίζουν και προσωπικά ούτε καν αυτό το θεωρώ απαραίτητο. Πολλά φιλιά σε όλους και να είστε όλοι καλά
  9. Παρεπιπτώντος, κι εγώ βγήκα Introverted Intuitive, οπότε ,μάλλον δεν είσαι και τόσο μόνη τελικά!
  10. Πολύ καλύτερο φαίνεται το forum! Βέβαια ,ως ψιλοάσχετη με τους υπολογιστές,ακόμα παιδεύομαι με το avatar!! :headb: Άντε , καλορίζικο!!!
×
×
  • Create New...