Jump to content

Niliolans

Νέα Μέλη
  • Posts

    105
  • Joined

  • Last visited

About Niliolans

  • Birthday 08/17/1990

Contact Methods

  • MSN
    coldheartwithfire@yahoo.gr
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Patra

Niliolans's Achievements

Μέγας Μύστης

Μέγας Μύστης (3/7)

0

Reputation

  1. ΩΩΩΩΩ βλέπω Niliolans επανήλθες συγχαρητήρια για την επιτυχία σου άντε και καλός φοιτητής :)

  2. Εγώ παίζω world of warcraft και είμαι ένας γενναίος ιππότης του ασημένιου χεριού, κοινώς paladin. Μάλιστα περιμένω 1 ώρα να μου φορτώσει το νέο patch...
  3. Αν το αντιστρέψεις γίνεται "Η γνώση είναι ο ναός του σεβασμού". Αυτό μ΄ αρέσει πιο πολύ.
  4. Προς το παρόν είμαστε δέσμιοι της ύλης. Μέχρι κάποιος να αποδεσμευτεί, λογικό είναι να αναζητά κάτι που δεν "βλέπει". (Αποδέσμευση δε θεωρώ τον θάνατο). Συμφωνώ πως στο συγκεκριμένο θέμα δε χρειάζεται "αναζήτηση" αλλά διεύρυνση των οριζόντων.
  5. Νομίζω πως η νέα Σελήνη και η γέμιση, είναι το ίδιο.
  6. Να ρωτήσω κάτι, η Σελήνη από τρεις φάσεις δε διακρίνεται; Γέμιση (παρθένα), Πανσέληνος (μητέρα), Χάση (μέγαιρα). Γιατί πιο πάνω αναφέρθηκαν δύο φάσεις, που δεν ήξερα.
  7. Η Loreena απίστευτη ήταν! Το ωδείο ήταν γεμάτο (παραδόξως) και όλοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Στη σκηνή γύρισε 2 φορές, μετά το τέλος. Προσωπικά ήταν η καλύτερη συναυλία που έχω δει.
  8. 27 στο Αρχαίο Ωδείο θα είμαι εκεί. Θα σας πω εντυπώσεις :cheerful:
  9. Η αξία της ζωής είναι αξεπέραστη, όπως κι αν εξελιχθεί αυτή. Το ανήθικο είναι να νομίζουμε πως είμαστε τόσο νοήμονες και παντογνώστες, ώστε να μπορούμε να προβλέψουμε την εξέλιξη αυτή και ανάλογα, να αποφασίσουμε αν θα της επιτρέψουμε να υπάρχει ή όχι. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ηθικό από το να χαρίζουμε ζωή (και όχι να επιβάλουμε...). Είμαστε και τα μόνα όντα με πλήρη συνείδηση του εαυτού τους και των πράξεών τους. Το "είμαστε" πού ακριβώς αναφέρεται;;; Γιατί όσον αφορά τους ανθρώπους είμαστε τα λιγότερο ευσυνείδητα όντα. Αν νομίζουμε ότι με τη δημιουργία του προφυλακτικού και την ελευθερία της επιλογής που αυτό παρέχει γίναμε ευσυνείδητοι, συγνώμη αλλά έχουμε πρόβλημα. Εγώ θα αντιστρέψω το ερώτημα. "Έχουμε το δικαίωμα να αποφασίζουμε για το εάν θα φέρουμε ή όχι κάποιον στη ζωή;"
  10. Εγώ δεν το ξέρω! Aυτό είναι και το δικό μου wallpaper το έβαλα γιατί ο υπολογιστής λέγεται Poseidon. :cheerful:
  11. Kοίτα εγώ το 9ο έχω διαβάσει το carnivorous carnival ( γι αυτό μπορεί να μη λέει το ίδιο). Μου φαίνεται λίγο περίεργο να δίνει τις ιστορίες στον εκδότη στα κρυφά! Επίσης στο βιβλίο γράφει για έναν Brett Helquist... ...He studied hard to become an illustrator, but can't help wondering, if he might have chosen to become something safer, like a pirate... Χαχα, δεν ξέρω, ίσως να είναι ένα κόλπο διήγησης όπως λες αλλά και πάλι είναι περίεργο κόλπο... Σημείωση: Η ταινία είναι καταπληκτική όσοι δεν την έχετε δει και σας αρέσουν τέτοιου είδους ταινίες (αν και δε νομίζω ότι ανήκει σε κάποιο είδος) να την δείτε. Καλύπτει τα 3 πρώτα βιβλία.
  12. Το μια σειρά από ατυχή γεγόνότα το διαβάζω κι εγώ, έχω διαβάσει μόνο ένα βιβλίο βέβαια αλλά μου αρέσει πολύ. Έχω μια απορία όμως! Κατ΄ αρχάς ο τρόπος που γράφει ο συγγραφέας είναι πολύ περίεργος (και πολύ πρωτότυπος) και δεν έχω καταλάβει αν εξυπηρετεί κάποιον σκοπό... Εξυπηρετεί κάποιο σκοπό;... Επίσης, ο συγγραφέας βαράει κάποιον ρόλο;... Γιατί στο βιβλίο μου (το έχω στα Αγγλικά) στο πίσω μέρος λεει: ...he is now an escapee of several indistinguishable prisons. Early on his life, Mr Snicket learned to reupholster furniture, a skill that turned out to be far more important than anyone imagined. Τι εννοεί;;; Και δεν εννοώ τι εννοεί στα Αγγλικά!
  13. Η γρατζουνιά από γάτα είναι γρουσουζιά. Σήμερα είδα μια γάτα στο δρόμο η οποία, μα το Θεο, φαινόταν ότι κοιμόταν και πήγα δίπλα της και της έκανα "ψιτ ψιτ" και μετά κατάλαβα ότι ήταν νεκρή! Κι επέμενα κι όλας και οι περαστικοί με κοιτούσαν. Τέλος πάντων, πολύ στεναχωρήθηκα.
  14. Για να την θρέφει δεν τον έχει τυφλώσει ήδη;... Μου άρεσε πολύ η απάντησή σου. Τελικά όμως η αυταπάτη είναι καλό ή κακό φαινόμενο; (μην ξεχνάμε ότι και η αυθυποβολή ένα είδος αυταπάτης είναι) Είναι τόσο καλό ώστε να δικαιολογεί πολέμους; (Προφανώς το θέμα είναι απαισιόδοξο από μόνο του οπότε μη φοβάσαι να το πλημμυρίσεις )
×
×
  • Create New...