Jump to content

nirgalan

Νέα Μέλη
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About nirgalan

  • Birthday 12/02/1988

Contact Methods

  • MSN
    nirgalan@hotmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male

nirgalan's Achievements

Βαπτισμένος

Βαπτισμένος (1/7)

0

Reputation

  1. Μιας και μιλάμε για οικονομία και ένοπλες δυνάμεις, δείτε και αυτό: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11897&Itemid=40
  2. Αρχάγγελε βρήκα ένα topic που μιλάει για το i doser και ονομάζεται: Οι Ήχοι που λέγαμε... Αλλά πιστεύω ότι τελικά ταιριάζει περισσότερο εδώ το comment μου. Δηλαδή Συμπεριφορά & Ψυχολογία και όχι Τεχνολογία που αφορά το άλλο topic.
  3. Μπορείτε να μου πείτε και τις απόψεις σας για το i doser? αν φυσικά έχετε αναφερθεί σ'αυτό ήδη βοηθήστε με να βρω τη συζήτηση. Δεν θέλω να σταθείτε στο αν λειτουργεί ή όχι,ούτε να αναλυθεί επιστημονικά το αν είναι τελικά ή όχι φαινόμενο placebo. Αλλά αν δεχτούμε ότι έχει επιρροή στον άνθρωπο έιναι ή δεν είναι κατακριτέο?
  4. Καλά εγώ στην αρχή νόμιζα οτι μας έκανες πρωταπριλιάτικο αστείο!Με εξέπληξε το γεγονός της προβολής του σε εκπομπή με τόσο μεγάλο κοινό ακόμα και αν χρειάστηκαν 4 χρόνια μετά τη δημιουργία του.
  5. Εγώ προσωπικά βλέπω τον Εωσφόρο όπως παρουσιάζεται στο Έργο του Ανατόλ Φρανς "Η Ανταρσία των Αγγέλων"."...Είναι το σύμβολο της απελευθερωτικής γνώσης και της γονιμοποιού εξέγερσης...".Και ακόμα και η Ηθική είναι κάτι που χρειάζεται αμφισβήτηση και αναθεώρηση.
  6. Ο εκκοσμικευμένος ανθρωπιστικός Σατανισμός πως σας ακούγεται σαν φιλοσοφία? Πρώτη φορά διάβασα για αυτό στο περιοδικό Άβατον τεύχος 44 που είχε σαν κύριο θέμα τον Σατανισμό,αλλά δεν έχω βρει από τότε περισσότερες πληροφορίες - απόψεις για το θέμα.
  7. Γειά σας!!!!! Ο πρώην Nirnaeth επιστρέφει ανανεωμένος μετά από ενα μεγάλο χρονικό διάστημα και χαίρομαι που το forum έχει αναπτυχθεί τόσο. Προς το παρόν δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.Τα λέμε μέσα στα υπόλοιπα θέματα του forum.Καλή συνέχεια στην αναζήτηση σε ολους μας.
×
×
  • Create New...