Jump to content

Abaddon

Νέα Μέλη
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Abaddon

  1. Χμ, το δικό μου σημαίνει άγγελος της Αβύσσου στα εβραϊκά, αν θυμάμαι καλά.. Μου κόλλησε καθώς διάβαζα πριν μερικά χρόνια την σατανική βίβλο του LaVey. Εξάλλου ειναι και το ψευδώνυμο του πρώην ντράμερ ενός εκ των αγαπημένων μου συγκροτημάτων (Venom).
  2. Γεια σας, Εδώ και αρκετό καιρό (πάνω-κάτω 3 χρόνια) παρακολουθώ το φορουμ σας (μας) και μέχρι τώρα μόνο ένα τόπικ άνοιξα, διότι ο ελεύθερος μου χρόνος είναι περιορισμένος και ούτως η άλλως δεν έχω "έμπνευση" για κάποιο θέμα.. Τελοσπαντων, θα ήθελα να μάθω μερικές πληροφορίες σχετικά με τη Μαγεία.. Κάποιος που θέλει να ασχοληθεί με την Τέχνη από πού πρέπει να ξεκινήσει; Τι/Ποια βιβλία πρέπει να διαβάσει; Ελπίζω να καταλαβαίνεται τι θέλω να πω.. Γνωρίζω οτι υπάρχει αρκετή προετοιμασία. Ξέρω ότι οι απαντήσεις σας θα είναι πολύ κατατοπιστικές. (Δεν είδα παρόμοιο τόπικ να προϋπάρχει γι' αυτό απολογούμαι αν άνοιξα κάτι παρόμοιο). Ευχαριστώ.
  3. Εναλλακτικά μπορείς να εγκαταστήσεις οποιαδήποτε έκδοση των linux σε partition στον hdd σου και να βρείς τα αρχεία που θέλεις και να τα κάψεις σε ντιβιντι. Χρονοβόρα διαδικασία καθώς πρέπει να έισαι και αρκετά προσεκτικός..
×
×
  • Create New...