Jump to content

lousipan

Mέλη
  • Posts

    302
  • Joined

  • Last visited

About lousipan

  • Birthday 06/23/1978

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    kozani

lousipan's Achievements

Πιο Μέγας Μύστης

Πιο Μέγας Μύστης (4/7)

0

Reputation

  1. Christian 74 σκεφτηκες ποτε οτι ο πνευματικος ευνουχισμος στον οποιο επεσες μπορει να οφειλεται στην κακη χρηση της μαγειας?Η ενασχοληση με την τεχνη πρεπει να γινεται με σκοπο μονο την γνωριμια και επαφη με τον συμπαν και την ενωση με αυτο.Οι παρεκλισεις και οι εργασιες για αλλαγες και αποτελεσματα στον υλικο κοσμο και ειδικα για να λυνουμε προσωπικα προβληματα ειναι λαθος που καποτε θα πληρωσουμε.Φιλε εχεις προβλημα με ατομα που σε ενοχλουν μαθε πολεμικες τεχνες η βρες καποιο αλλο τροπο και οχι ανακατευοντας δυναμεις συμπαντικες.
  2. Επισης ο σαντα κλαους ειναι για ολο τον κοσμο ο αγιος Νικολαος και οχι ο αγιος Βασιλης.
  3. Η παλαια διαθηκη ειναι γραμμενη απο Εβραιους που με εθνικιστικες αντιληψεις και σιγουρα πολυ μισος για εμας.Η Καμπαλα ομως μελετωντας την βλεπουμε πως εχει μια πολυθειστικη αντιληψη και μεγαλο συσχετισμο με την εθνικη μας θρησκεια και τους Θεους των προγονων μας.Η παλαια διαθηκη κατα την γνωμη μου δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο ενα βιβλιο γραμμενο απο εθνικιστες Εβραιους και οχι ενα εργο θεοπνευστο κλπ.
  4. Ο μονος τροπος για να μαθεις ειναι να μαθεις.
  5. Εγινε μοδα γιατι απλα τωρα αρχισε να εχει την δυνατοτητα ο κοσμος να βρει βιβλια να τα παραγγειλει σχετικα με λιγοτερο περιφρονητικο βλεμα απο τον βιβλιοπωλη.Ομως οπως και σε καθε χωρο θα μεινει μονο ο επιμενων.Ο περισσοτερος κοσμος εχει τελειως λανθασμενη αποψη σχετικα με το τι ειναι μαγεια και ποιος ο σκοπος της και απλα νομιζουν οτι ασχολουμενοι μαζι της κοντραρουν το θρησκευτικο κατεστημενο και καθετι αλλο που ισως τους καταπιεζει.
  6. Φιλε θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω.Στην Καμπαλα θα δεις στοιχεια και συνδιασμους απο ολες τις θρησκειες.Σε καθε εκπορευση θα δεις να υπαρχουν αντιστοιχιες σε Θεους Ευρωπαικων λαων.
  7. Νομιζω πως σε καποια πραγματα πρεπει να βαζουμε την λογικη για να ειμαστε σιγουροι και σε καποια το συναισθημα για να τα απολαμβανουμε.
  8. Ναι ισως ειναι ετσι γιατι γινοταν επικληση σε οντοτητα και θελαμε να την υλοποιησουμε.
  9. Dimulator η αποτομη πτωση της θερμοκρασιας απο προσωπικη εμπειρια το λεω πως σημαινει ερχομο κακιας οντοτητας.
  10. Το οτι το δωματιο κρυωσε δεν ειναι καθολου καλο.Συνηθως το δωματιο που παγωνει σημαινει επισκεψη κακιας οντοτητας.Μην δοκιμασεις να επικοινωνησεις γιατι δεν ξερεις τι ειναι και απο οτι φαινεται δεν γνωριζεις πραγματα.Επικοινωνια δεν γινεται επειδη θα χαλαρωσεις και θα το περιμενεις να ερθει.Αν μια τετοια οντοτητα θελει να σου πει κατι θα στο πει και θα σου τραβηξει την προσοχη πολυ γρηγοροτερα απο οσο φανταζεσαι. Πιο πιθανο να ηταν ενα τυχαιο γεγονος ππου ισως σου δωσει το ερεθισμα να βαδισεις καποιο απο τα πολλα μονοπατια της μαγειας.
  11. Συμφωνω απολυτα,γιατι αν ο καθενας το τηρει ατομικα θα γινει και συλλογικα.
  12. Δεν νομιζω οτι αν επικοινωνουσε καποιος με τον Θεο θα ειχε αναγκει πλεον οτιδηποτε.Σαφεστατα θα προτιμουσα την επικοινωνια μαζι του και οχι τα λεφτα.Τα λεφτα ειναι προσωρινα.
  13. Καλα καλα καλα ο.κ λαθος καταλαβα.Τι να κανεις δυστυχως η συνομιλια χωρις αμεση επαφη εχει και τετοια. Στο θεμα τωρα αν ειναι.Υπαρχει μια θεωρια απο τους παλιους Καββαλιστες που λεει τα εξης.72 ειναι οι Αρχαγγελοι.7+2=9.Αν ειχαμε 7+3=10 θα ειχαμε και 1+0=1 αρα την μοναδα που περιλαμβανει τα παντα το Θειο Ον αφου 72 Αρχαγγελοι ειναι εκπορευσεις του Οντος.Αρα κατι λειπει που κανει το Ον ατελες.Αυτη η μοναδα ειναι ο Εωσφορος που αποκοπηκε απο το υπολοιπο σωμα.Οποτε σκοπος της δημιουργιας ειναι η επαναφορα της μοναδας μεσω της ανθρωποτητας.Ο ανθρωπος ειναι η φιλοσοφικη λιθος αυτη που θα μετατρεψει τα παντα σε χρυσο=Χριστο.Οποτε αυτος ειναι και ο πραγματικος στοχος του Υψηλου Μαγου.Στο βιβλιο του Βιβλος της Ελευθεριας ο Ελιφας Λεβι αναφερεται σε αυτο καπως ποιητικα.Θα μου πειτε ομως γιατι το Ον δεν τον επαναφερει αφου ειναι τοσο ισχυρος και σιγουρα μπορει.Η απαντηση ισως ειναι η ελευθερη βουληση.
×
×
  • Create New...