Jump to content

Gold Lion

Νέα Μέλη
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gold Lion

  1. Πάντως εγώ θα το δοκίμαζα να γράψω τα Λινουξ (στα Ελληνικά λολ) στο ΠΣ μου αλλά θέλουν υπερβολικό χόρο. Αμα έχεις δύο λειτουργικά δεν γίνετε πολύ αργός ο Υπολογιστής?

    Ρωτάω γιατί δεν ασχολούμε με υπολογιστές και δεν ξέρω πολλά απο τεχνικής πλευράς.

  2. :wacko:

    Εμένα όλα τα παραπάνω Αυγερινέ μου ακούγονται σαν την υπογραφή μου από κάτω......... :blink:

    Προτιμώ τα Windows για το μόνο λόγο ότι τα περισσότερα προγράμματα και παιχνίδια είναι συμβατά μόνο με αυτά. Άσε που πείρε και το αυτί μου ότι η εταιρία των Linux κινδυνεύει οικονομικά. Από τη άλλη πλευρά τα win έχουν χίλια δυο προβλήματα. Σαν τρύπιο βρακί είναι. Και μη βιαστείτε τα αγοράσετε τα Vista γιατί και για αυτά διάβασα ότι θα έχουν προβλήματα. Τα καλύτερα windows που βγήκαν ήταν τα 98. Μετά τα σκάτωσαν. Γενικός η microsoft δεν κάνει πια καλές δουλειές.

  3. Πάντως για αυτό το θέμα τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης το κατέκριναν.

    Μάλιστα το χαρακτήρισαν ως κρίση.

    Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά το ALTER ασχολείται μονίμως με αυτό το θέμα επιμελώς κάθε μέρα στο δελτίο ειδήσεων. (τώρα θα μου πείτε σοβαρό κανάλι....)

  4. Ρε παιδιά ξέρει κανείς σας κανένα πρόγραμμα που να αφαιρεί αποτελεσματικά trojans και άλλες τέτοιες βρωμιές απο τον υπολογιστή? Έχω το Νορτον Internet Security αλλά επειδλη έλειξε ο ένας χρόνος δωρεάν αναβάθμησης, τώρα δεν μπορεί να αφαιρέσει ένα trojan που τρύπωσε μέσα. Έχω δοκιμάσει με πολλά προγράμματα όπως Spybot Search&Destroy, PC-Clean & Norton. Τι άλλο να κάνω;

    :blink:

  5. Nα σας πω, και εγώ το δοκίμασα. Όντως δεν ήταν και άσχημο. Να πω δεν υπάρχει κάποιος που να το εκμεταλλεύεται οικονομικά. Ωστόσο το ερώτημα είναι κατά πόσο μας κάνει καλό. Άκουσα ότι κάποιοι είχαν και στομαχικές διαταραχές. Αν κάνεις το λάθος και τα φύλλα είναι ραντισμένα τότε.....άντε γεια.......

    Από την άλλη πλευρά τα κοινά φάρμακα της αγοράς είναι και θαυματουργά και ελεγμένα. Παρόλα αυτά όμως όλα τα φάρμακα προέρχονται από φυσικά εκχυλίσματα όπως της ελιάς. Επιστημονικά το αφέψημα της ελιάς δεν έχεις ερευνηθεί ακόμα. Για αυτό κανείς γιατρός δε μπορεί να πει ότι δεν κάνει κάτι ή ότι κάνει. Άκουσα πως το θέμα δεν είναι καινούριο. Οι φαρμακοβιομηχανίες όμως δεν χρηματοδοτούν την έρευνα για την ελιά γιατί αν αποδειχθεί ότι κάνει όντως κάτι τότε το οικονομικό έλλειμμα θα είναι τεράστιο με αποτέλεσμα να απέρθει μία μεγάλη κρίση στο χώρο αυτό.

    Περιμένω και άλλες απόψεις επί του θέματος......

  6. Λοιπόν είπα να αρχίσω το θέμα αυτό μιας και είναι επίκαιρο. Όλοι μας είδαμε την μικρή κρίση που προκλήθηκε όταν στην εκπομπή της Άννας Δρούζα ειπώθηκε πως το αφέψημα από νερό και ωμά φύλλα ελιάς βοηθά στην καταπολέμηση διάφορων ασθενειών και παθήσεων.

    Ποια η άποψή σας για αυτό;

    Μία ακόμα συνταγή από τσαρλατάνους;

    Ένα παλιό γιατροσόφι;

    Ή κάτι που έχει αποτέλεσμα αλλά πολεμήθηκε λόγο των τεράστιων οικονομικών συμφερόντων των φαρμακοβιομηχανιών και των γιατρών;

    Άραγε μπορεί κάτι τόσο απλό να μπορεί να θεραπεύσει διάφορες ασθένειες;

     

    Παρακαλώ περιμένω την τοποθέτησή σας.

     

    :cheerful:

  7. Το δικό μου το διάλεξα γιατί έχει σχέση άμεση με εμένα. Λόγο ζωδίου (Λέων) (και το χρώμα του Λέωντα είναι το χρυσό). Επίσης έχω μεγάλη αδηναμία στις γάτες. (το Λιοντάρι είναι αιλουροειδές). Αυτα απο εμένα.

  8. Παιδιά υπέροχα τα desktop σας. Εγώ πάλι δεν μπορώ άμα δε βλέπω μία γυναίκα στην οθόνη μου. Κυρίως μία όμορφη Γιαπωνέζα. Δεν μπορώ χωρίς γυναίκα. Προτιμώ τις γυναίκες από οτιδήποτε άλλο. :)

    post-177-1169750897_thumb.jpg

  9. Για σας παιδιά. Τι γίνετε? Ελπίζω να είσται όλοι καλά.

     

    Για το συγκεκριμένο θέμα. Το έχω πάθει και εγώ και η αδερφή μου.

    Μπορεί και να είναι παιχνίδια του εγκεφάλου αυτά.

    Μια φορά είδα κάποιον που μου έμαθε να λέω ένα ξόρκι προστασίας. Τώρα πρόσφατα. Μου είπε συγκεκριμένα πως το ξόρκι αυτό σχετίζετε λέει με το σκοτεινό μυστικό της Δημειουργίας. Δεν θυμάμαι το ξόρκι όμως. Το ξέχασα. Με έβαλε να κάνω και εξάσκηση και έπιανε λέει. Ρε που... το θυμόμουνα όταν ξύπνησα αλλά δεν το έγραψα και το ξέχασα. Είχε απλούς στοίχους αλλά ένα μυστικό μέσα. Ήταν 4 γραμμές τετραδίου.

    Μπορεί και να ήταν ένα απλό όνοιρο. Δεν ξέρω. Δεν έδωσα και πολύ σημασία.

  10. Kirgashin εχεις δικιο.Ρε παιδια να μεταφραζετε αυτα που λετε στα αρχαια η στα λατινικα.Δε λεω καλα κανετε και ξερετε αυτες τις γλωσσες και τα γραφετε στην αρχιτη τους μορφη αλλα δεν μπορουμε ολοι να μαθουμε αρχαια η λατινικα για να μεταφραζουμε αυτα που λετε.Μπορειτε να τα μεταφραζετε στα Νεα Ελληνικα.

  11. Το εχω ξανακουσει αυτο το θεμα.Προσωπικα δεν συμφωνω.Εξαρταται απο τι οριζει ο καθενας νεκρο και τι ζωντανο.Προσωπικα αισθανομαι ζωντανος.Το νεκρος και ζωντανος παει για το πνευμα καποιου.Εκει συμφωνω.Πολλοι ανθρωποι κοιμουνται ακομα.Και το λεω αυτο γιατι πολλοι σκεφτονται πως ειμαστε ηδη στην κολαση η κατι τετοιο στο οποιο νομιζω πως ειναι πολυ λαθος.Αυτη ειναι η αποψη μου.

×
×
  • Create New...