Jump to content

Raving-Raven

Νέα Μέλη
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Raving-Raven

  1. Love Metal: You arive. The Dragon fucks you. Who needs the princess after all?
  2. Σημαίνει πως κάτι υπακούει στους κβαντικούς νόμους. Τα άτομα και τα διάφορα σωματίδια εξηγούν την συμπεριφορά τους μέσω της κβαντικής θεωρίας. Τώρα για να πω την αλήθεια, η φράση «Ξέρετε ότι ο εγκέφαλος λειτουργεί κβαντικά.» δεν ξέρω κατά πόσο στέκει καθόσον δεν έχω διαβάσει κάποια μελέτη που να βγάζει ένα τέτοιο συμπέρασμα. Εννοείται πως δεν μπορώ να σου εξηγήσω την κβαντική θεωρία. Χοντρικά όμως έχει να κάνει με την μετάδοση ενέργειας σε κβάντα που είναι στοιχειώδεις μονάδες ενέργειας μέσα σε χρόνους Πλάνκ που είναι στοιχειώδεις μονάδες χρόνου. Δηλαδή η ενέργεια, ο χρόνος και ο χώρος δεν μπορούν να διαιρούνται επ'άπειρον πρακτικά.
  3. Με αυτούς τους στοίχους αναφερόταν στο οιδιπόδειο. Είναι σύνδρομο το οποίο έχουν όλοι άνθρωποι νομίζω. Άρα δεν είναι τόσο ανώμαλο και χυδαίο όσο ακούγεται νομίζω. Εκτός και αν οι αρχαίες τραγωδίες θεωρούνται χυδαίες
  4. Επειδή τυχαίνει να έχω ασχοληθεί με Urban Legends δεν έχω πέσει σε κάτι παρόμοιο? Δεν αποκλείω όμως την εκδοχή αυτή σε καμία περίπτωση.
  5. Χθες σε μια συζήτηση που είχα με έναν φίλο μου περί αστρικών προβολών, πνευμάτων, φαντασμάτων και άλλων μυστηρίων αυτός μου ανέφερε μια ιστορία με μια γνωστή του (εγώ δεν την ξέρω προσωπικά) η οποία σε μια παρόμοια συζήτηση που είχανε του είπε κάτι για ένα βιβλίο. Συγκεκριμένα του είπε «Δεν πιστεύω να έχεις διαβάσει ??Το Βιβλίο??; Ο φίλος μου μη γνωρίζοντας για τι πράγμα μιλάει η τύπισσα την ρώτησε σε πιο βιβλίο αναφέρετε και αυτή απάντησε «Αφού δεν το ξέρεις, βλακεία έκαναν που σου το είπα?» Μετά από λίγο πρήξιμο του αποκάλυψε πως υπάρχει ένα κάποιο βιβλίο που άμα το διαβάσεις παθαίνεις κάτι πολύ κακό, (δυστυχώς δεν αποκάλυψε και τον τίτλο του βιβλίου) ιδικά αν διαβάσεις πέρα από το σημείο που λέει «Από εδώ και πέρα διαβάζετε με δική σας ευθύνη» είσαι απαράδεκτος και πας γυρεύοντας να κάνεις το κεφάλι σου μανιταρόσουπα. Το αστείο ύφος που χρησιμοποιώ οφείλετε στο γεγονός του ότι δεν το θεωρώ και πολύ πιθανόν να διαβάσεις ένα βιβλίο και να πάθεις κάτι. Μου κίνησε όμως την περιέργεια η όλη ιστορία και ελπίζω να μπορείτε να με βοηθήσετε στην αναζήτηση του τίτλου ή με οποιαδήποτε άλλη πληροφορία έχετε γύρο από ''Το Βιβλίο''.
  6. Καλώς σας βρήκα! Διαβάζω κείμενα της Νεφέλης εδώ και καιρώ και είπα να μπω και στο Forum. Ασχολούμαι κυρίως με Αστρικές Προβολές (με αρκετή επιτυχία ως τώρα) και ελπίζω να μεγαλώσω τους ορίζοντες μου εδώ.
×
×
  • Create New...