Jump to content

jafar

Νέα Μέλη
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jafar

  1. Ευχαριστώ πάρα πολύ, συγγνώμη που σ'έβαλα να ψάνεις! Να'σαι καλά!
  2. Χίλια συγγνώμη βρε Sabrina αλλά όσο κι αν έψαξα στο search με βγάζει πάντα πάλι εδώ σε αυτό το ίδιο topic. Το ξέρω ότι είναι κουραστικό να λέει κανεις συνέχεια τα ίδια, μα μιας και διαισθάνομαι ότι είσαι από τους λίγους εδώ που καταλαβαίνει τι ακριβώς εννοώ -και αυτό που εννοώ έχει να κάνει με πρακτική κι όχι με αμπελοφιλοσοφίες, εκτός κι αν αυτό το φόρουμ ΔΕΝ αποτελεί προέκταση της ιστοσελίδας artofwise.gr η οποία σαφώς και μιλά για μάγια και γητείες- θα ήθελα αν γίνεται συνοπτικά έστω να με κατατοπίσεις, αλλιώς να με παραπέμψεις σε links που συζητείται το θέμα ή που νομίζεις ότι θα με βοηθήσουν. Επίσης θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε με mail. Αν το θέμα θεωρείται taboo ή απλά η όλη φιλοσοφία του φόρουμ είναι άλλη- που μάλλον είναι- οκ, σεβαστό, και το σταματώ εδώ.
  3. Μα τότε βρε παιδιά ποιό το νόημα να μπεις στη διαδικασία να ασχοληθείς με μαγεία κλπ. αν δεν θες να αλλάξεις κατι στο άτομο που σε ενδιαφέρει? Αν δηλαδή ο άλλος είναι ήδη ερωτευμένος μαζί σου ή έστω τον ενδιαφέρεις, γιατί να καταφύγεις σε γητείες κλπ? Τι νόημα δηλαδή έχουν εν τέλει οι γητείες που αφορούν τον έρωτα αν όχι να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί? Εγώ δεν λέω ότι είναι σωστό να γίνεται, απλά προσπαθώ να καταλάβω, γιατί δεν έχω και πολλή σχέση με το θέμα. Και κάτι ακόμα..αν τελικά κάποιος το κάνει τι εννοούμε όταν λέμε θα την πληρώσει, θα γυρίσει πάνω του τρεις φορές δυνατότερο? ότι θα τον δέσουν κι αυτόν με μάγια ή ότι το άτομο που έχει μαγέψει θα του γίνει στενός κορσές και δε θα τον αφήνει σε χλωρό κλαρί? Κι αν ναι πόσο μπορεί να διαρκέσει η όλη κατάσταση?
  4. Να ρωτήσω κάτι....η αγάπη μπορεί άραγε...χμμμ...πως να το πω... "να προκληθεί" μέσω της μαγείας? Είναι κακό να θες να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί? Θεωρείται ότι παραβιάζεις κάποιο νόμο το σύμπαντος ή όχι?
×
×
  • Create New...