Jump to content

celina

Νέα Μέλη
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by celina

  1. Νεφελη καλησπερα.Δεν νομιζω να με θυμασαι ειμαι η celina.Ειχαμε συναντιθει περσι στη συναντηση του forum στο θησειο.Ξερω πως λατρευεις τις γατες κ εχω δυο γατακια 3 μηνων μαζι με τη μαμα τους,μεγαλη ιστορια , κ δεν μπορω να τα κρατισω αλλο διοτι ηδη εχω σκυλια, κ δεν μου παει η ψυχη να τα αφησω στη τυχη τους.Η μαμα γατα μου ηρθε στο περβαζι μου μια μερα και τα γεννησε.Στειλε μου αν ενδιαφερεσαι.

  2. ευχαριστω που μου ελυσες την απορια . χαχαχαχαχααχα ......... κ εσεις οι αντρες δεν πιανεται μια σε αυτα που μπορουμε να κανουμε εμεις.... χαχαχαχα ::P:P:P:P:P
  3. cool guys !! χαχαχαχαχα....τελικα μαλλον δεν θα μαθουμε αν οντως ισχυει κατι τετοιο ε ?
  4. η αληθεια ειναι πως το ειχα διαβασει καπου , αλλα δεν θυμαμαι που , κ μου ηρθε τις προαλλες στο νου και ειπα να ρωτησω μπας και γνωριζατε τπτ.
  5. καλησπερα μετα απο πολυ καιρο απουσιας μου .... ηθελα βασικα να μαθω για αυτη τη περιβοητη ημερομηνια 23 ιουνιου που συνδεεται με τη ετησια συναξη των μαγισσων και κατα ποσο ισχυει κατι τετοιο..οποιαδηποτε πληροφορια δεκτη... :cheerful:
  6. Ναι βασικα καποιοι λεγανε για φαντασματα σαταναδες και τα λοιπα , και γενικα πολλες ιστοριες λεγονταν τοτε με ολα αυτα τα γεγονοτα που αναφερατε παραπανω.το ιδιο το γκρουπ δεν το επιβεβαιωσε ποτε. ανθρωποι μελετητες μπορουμε να τους πουμε λενε πως γραφτηκε τοτε στη μεγαλη μεταναστευση προς την αμερικη. ενα καλωσορισμα στους μεταναστες και πως η ζωη τους ηταν σαν να μενεις σε ενα ξενοδοχειο στη california οπου δεν θες να φυγεις ποτε απο κει.
  7. ...ακριβως .. κ επισης οι παπαδες θρηνουν γιατι πιστευουν πως ολοι ειναι αδερφια μας ,αρα πρεπει να θρηνουμε κ για το χαμο τους......
  8. ευχαριστω νεφελη.....κ ευχαριστω γενικα που μου λυσατε την απορια μου....
  9. καλησπερα σας....αναρωτιεμαι αν καποιος μπορει να μου δωσει αν φυσικα διαθετει απο evanescence μονο τιν μουσικη του my immortal.....please............εαν καποιος το εχει τον παρακαλω να μου το στειλει ....ευχαριστω.....................
  10. κ εγω που σκεφτηκα ενα κοκκινο γαλλικο κλειδι πειραγμενη λετε να ειμαι...?????!!!!!!!!!χαχαχαχαχα.........
  11. ναι sucore καταλαβαινω κ τωρα που το σκεφτομαι εχεις δικιο απο την δικη σου πλευρα...λοιπον ευχαριστω πολυ που μου αφιερωσες χρονο...ειμαι ευγνωμων.
  12. sucore ισως εχεις δικιο σε ορισμενα πραγματα οπως τα λες απλα δεν σου εχει τυχει καποιος κοντινος σου αν σου εχει εξομολογηθει καποια εμπειρια του να τον πιστεψεις με ολη σου την ψυχη?
  13. ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο που εκανες για να μουαπαντησεις.απλα ανοιξα αυτη τη συζητηση διοτι σαν θεμα οπως το ακουσα μου φανηκε ιδιαιτερα ενδιαφερον.παντως απο οτι καταλαβα εισαι ιδιατερα ενημερωμενο ατομο.ευχαριστω κ παλι. αγαπητε τραγου κερατο, μην ανησυχεις δεν το πηρα ασχημα.αλλα πιστευα πως ηταν ενδιαφερον θεμα.αν εχεισ κατι αλλο να προσθεσεις ευχαριστως να το διαβασω...
  14. Λοιπον αγαπητοι φιλοι καλησπερα.Εχω καποια απορια η οποια μου δημιουργηθηκε σημερα μετα απο εξομολογηση προσωπικης εμπειριας μιας φιλης μου. Η ιστορια εχει ως εξης:η γιαγια μιας φιλης μου ειναι ιδιατερα θρησκευομενη κ οταν η φιλη μου ηταν μωρο κ αν δεν κανω λαθος πλησιαζε η μερα της βαπτισης της, ελεγε πως θα ερθουν εκεινη την ημερα οι μοιρες ,αρα πρεπει να γεμισει το δωματιο του μωρου με γλυκα για να τις καλοπιασει.Η μαμα της φιλης μου δεν πιστευε σε αυτα κ δεν της εδινε σημασια.Το ιδιο βραδυ λοιπον η γιαγια ειχε κατσει σε μια καρεκλα στο δωματιο κ περιμενε να εμφανιστουν οι μοιρες.Κατα τη διαρκεια της νυχτας η γιαγια ειχε κατσει ξαγρυπνη κ περιμενε για την αφιξη τους.Καποια στιγμη ειδε 3 φιγουρες σαν σκια πανω απο την κουνια του μωρου.Εκεινη τρομαξε προς στιγμη αλλα καθησε ηρεμη κ περιμενε για να δει τι θα κανουν.Αφου τις παρατηρουσε ,οχι για πολυ ωρα βεβαια, ξαφνικα μπαινει στο δωματιο η μαμα της φιλης μου κ οι φιγουρες εξαφανιστηκαν.Απο εκεινη την μερα καθε φορα που η γιαγια θυμαται εκεινο βραδυ ανατριχιαζει κ λογικο ειναι.Θα ηθελα οποιος γνωριζει κατι να με ενημερωσει πανω στη σχεση των 3 μοιρων κ στο χριστιανισμο, κ αν εχει συμβει κατι αναλογο σε καποιον αλλο. Ευχαριστω για την προσοχη σας κ θα εκτιμουσα την γνωμη σας πανω σε αυτο το θεμα.
×
×
  • Create New...