Jump to content

scarab

Νέα Μέλη
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by scarab

  1. βαζω αυτον τον τιτλο για 2η φορα γιατι ειλικρινα δεν ξερω τι τοπικ να χρησιμοποιησω! τελοςπαντων, αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης, οταν βρισκομαι κοντα στην φυση νιωθω οτι λειτουργει ενα κομματι του εαυτου μου το οποιο - και λογικο ειναι - μενει μπλοκαρισμενο οταν βρισκομαι στην πολη! Αυτο που συμβαινει μετα για μερικες μερες ειναι απεριγραπτο , δλδ σαν να αναπτυσω μια διαισθηση για τα πραγματα και τους ανθρωπους γυρω μου , σαν να νιωθω οτι προκειται να γινει κατι το οποιο και γινεται! υπαρχει καποια εξηγηση γι αυτο , γιατι μου εχει κανει τρομερη εντυπωση !
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ Κ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ !!
  3. καλησπερα σε ολους σας και καλη χρονια! αν και λιγο καθυστερημενα πιστευω οτι ποτε δεν ειναι αργα να ευχηθεις! :cheerful: θα ηθελα να προτεινω κατι και φυσικα με την συμμετοχη σας ισως θα μπορουσε να βοηθησει καποιους που ασχολουνται με την τεχνη ! αυτο που θελω να προτεινω ειναι να γινει μια νεα ενοτητα για ορισμενα βιβλια που πρεπει να αποφυγει καποιος! τωρα θα μου πειτε οτι οτι διαβασει κανεις καλο ειναι και τον βοηθαει....απλα ορισμενα βιβλια στον τομεα αυτο ισως ειναι επικινδυνα σε ανθρωπους που δεν εχουνε εμπειρια κια ισως ειναι καλυτερα να τα αποφυγουνε! βλεπω το φορουμ εχει γεμισει συμμετοχες και υπαρχουνε και πολλα νεα παιδια που ενδιαφερονται για την τεχνη αλλα ισως να μην "βλεπουνε " και ορισμενες παγιδες που μπορει να κρυβουνε καποια βιβλια!
  4. χμμ χμμμ τρελαίνομαι για σκαραβαίους :cheerful:
  5. 18.Μυστικοπάθεια και εσωστρέφεια Σας αρέσει να απομονώνεστε στις σκέψεις και τα όνειρα σας. Για τους άλλους είστε αινιγματικοί και μυστικοπαθείς λόγω του ότι αποφεύγετε να εκφράζετε τα συναισθήματα σας. Με καλούς τρόπους και διακριτική συμπεριφορά καταφέρνετε να κρύβετε τα βαθύτερα άγχη σας. Για να κατανοήσουν οι άλλοι τη συμπεριφορά σας, θα πρέπει να αποκωδικοποιήσουν τη σκέψη σας. Πάντως, παράλληλα με τη μυστικοπάθεια, λειτουργεί μέσα σας έντονα ο ερωτισμός, τον οποίο θεωρείτε απαραίτητη προϋπόθεση για την ευτυχία στη ζωή σας. κλασσικός σκορπιός ( αν και δεν με βρίσκω και τόσο εσωστρεφή )
  6. εδώ χάρηκα εγώ που ξαναείδα το site αυτό ... πολύ χαίρομαι που το κράτησε και του έριξα μια ματιά όπως παλιά
×
×
  • Create New...