Jump to content

Alisha

Νέα Μέλη
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alisha

  1. Καλώς ήρθες στον όμορφο κόσμο μας
  2. καλώς μας ήρθες Αnna angel και από εμένα. Καλή δαμονή
  3. Γεια σου Grey:) και η δικια μου αδυναμία νεραιδουλες

  4. www.thecenter2000.com/html/Ouija/ :) δεν πιστεύω να είναι κακό και μου θυμώσετε. παιχνιδάκι είναι το συγκεκριμένο
  5. Εμένα μου αρέσουν τα ξωτικά, οι νεραίδες, τα φαντασματακια, οι αγγελοι και τα χομπιτ
  6. ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ: ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ!!! ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
  7. θέλω να σου πω ότι είμαι σχεδόν 10 χρονια μεγαλύτερη σου. δεν θέλω ούτε κι εγώ να ακουστώ κάπως αλλά αυτό που λες είναι όντως τραγικό. είσαι ακόμη στο άνθος της ηληκίας σου. μετά από λίγα χρόνια θα δεις ότι αυτό που λες τώρα θα το θυμάσαι κα θα γελάς. θα ξανα ερωτευτείς και θα βρεις την αληθινή αγάπη. είμουνα κι εγώ 19 και ξέρω αυτή την απογοήτευση κι εγώ είπα πολλές φορες όχι δεν θα ξαναγαπήσω ότι τελείωσε ότι δεν μπορώ να ξαναερωτευτώ έτσι και άλλα πολλά. όμως ήρθαν τα καλύτερα εκεί που δεν το περίμενα εκεί που είπα τέλος. γιαυτό μην απαγοητεύεσαι η ζωή είναι μπροστα σου. είσαι μικρή ακόμη
  8. Βάσιμες υποψίες? δηλαδη?που στηρίζεις τις υποψίες σου?και γιατί το γενικεύεις? μπορείς να μιλάς για σένα για κάποιους όμως δεν ισχύει αυτό που λες.και δεν χρειάζεται να είσαι ρομαντικός χαρακτήρας για να πιστέψεις στην αληθινή αγάπη. απλά όταν την νιώσεις όταν έρθει θα δεις τα πράγματα πολύ διαφορετικά. τώρα ο καθένας από το τι έχει βιώσει έχει αποκτήσει και μια γνώμη. αλλά παραμένει προσωπικού επιπέδου διότι ο καθένας είναι διαφορετικός. :smilewink:
  9. ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ
  10. δεν είναι ο άνθρωπος μια τέλεια μηχανη αλλά ούτε και τέλειος άνθρωπος. κανείς δεν είναι τέλειος. αυτό θα το έχεις ακούσει πολλές φορές. ο Θεός σύμφωνα με τη θρησκεία μας έφτιαξε έναν τέλειο άνθρωπο. όμως για κακή μας τύχη όπως υπήρχε το καλό που είναι ο Θεός υπήρχε και το κακό που είναι ο Σατανάς. η ιστορία είναι γνωστή. προσπαθούμε να γίνουμε τέλειοι αλλά είναι δύσκολο αυτό το μονοπάτι.
  11. μιλάμε για το ταίρι μας το άλλο μας μισό. τότε η αγάπη και ο έρωτας είναι αμοιβαία αισθήματα. κι εγώ έρχομαι να ξανάδιαφωνήσωδεν γίνεται σήμερα αγαπάμε έναν και άυριο άλλον. η αληθινή αγάπη δεν σβήνει ποτέ. όταν ξεχνάμε κάποιον που μας πλήγωσε και βρούμε έναν άλλον αυτό θα πει ότι αγαπουσαμε και τον προηγούμενο και τον επομενο και θα πηγαίνει έτσι μέχρι να κατασταλάξουμε? γιαυτό μίλησα για ενθουσιασμο. εμείς όταν βρούμε κάποιον και δεθούμε μαζί του αμέσως νομίζουμε είναι αγάπη έπειδή δεν μπορούμε να τον βγαλουμε από το μυλό μας και επειδή νιώθουμε ερωτευμένοι και έχουμε ένα σωρό όμορφα αισθήματα. ξαφνικά κάτι γίνεται και χαλάει η σχέση. θα κλάψουμε θα το ξεπεράσουμε όμως και θα πάμε για άλλα. ε και η αληθινή αγάπη που πήγε? γιαυτο θα επιμείνω στη άποψη ότι αγάπη αληθινή είναι μόνο μια και πίστεψε με διαφέρει από όλα τα άλλα που νιώσαμε για όποιονδηποτε στο παρελθον. είναι κάτι εντελώς διαφορετικό μοναδικό :004inlove:
  12. Sabrina λυπάμαι αλλά δε θα συμφωνήσω μαζί σου. άλλο ''έρωτας''(αν και τις πιο πολλές φορές δεν είναι έρωτας αλλά ενθουσιασμός γιαυτό και το έβαλα σε εισαγωγικά) και άλλο αληθινή αγάπη. Προτού βρούμε την αληθινή αγάπη ο καθένας είναι ανοιχτός να δεχτεί πολλούς ενθουσιασμούς δε θα πω έρωτες γιατί λόγο προσωπικής εμπειρίας πιστεύω ότι μεγάλος έρωτας είναι πακέτο με την μεγάλη αγάπη. Αυτά τα νιώθεις μόνο για το άλλο σου μισο και δεν τελειώνουν ποτέ. άν νιώσεις κάτι δυνατό για κάποιον και τελειώσει μετά πάει να πει δεν ήτανε έρωτας ούτε αγάπη τελικά. ήταν ενθουσιαμός και συμπάθεια. Σε σένα janor θα πω ότι όταν γνώρίσεις το ταίρι σου θα καταλάβεις τι σημαίνει αληθινή αγάπη και έρωτας μαζί. δεν είναι παραμύθια απλά μερικοί άνθρωποι δεν αναζητούν το ταίρι τους και συμβιβάζονται με κάτι που να μοιάζει με αγάπη και έρωτα. στην ερώτηση σου αν ξέρουμε κάποιον που να την έχει βρει την αληθινή αγάπη θα σου πω ότι τη ζω εδώ και 11 χρόνια. είμαστε 11 χρόνια μαζί και νιώθουμε ότι λες και ήταν χθες. σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα απο την πρώτη φορά που γνωριστήκαμε. δεν μπορώ να στο εξηγησω και να το καταλάβεις πρέπει να το νιώσεις.
  13. 19.Μαγνητική αύρα Φιλήδονοι όσο δεν πάει άλλο, εκφράζετε με ενθουσιασμό τα συναισθήματα σας και γοητεύεστε εύκολα από ανθρώπους που αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές σας. Ωστόσο, και η δική σας αύρα είναι άκρως γοητευτική και μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα των άλλων. Δύσκολα περνάτε απαρατήρητοι. Με πάθος και ένταση, ζείτε τα συναισθήματα στο φουλ και διεκδικείτε τις επιθυμίες σας χωρίς ενδοιασμούς μοιάζει λίγο με περιγραφές που διάβασα για το ζώδιο μου
  14. γιατί τόσο αυστηρό ύφος?αναφέρεσαι στις πιο πάνω απόψεις? αν ναι τότε Romeo αυτό ακριβώς κάναμε που είπες. Είπαμε και κάναμε ότι θέλαμε.γιαυτό κάναμε τη συζήτηση επειδή το θέλαμε και για να πούμε τι πιστεύουμε.
  15. κάλλιο αργά παρά ποτέ καλως ήρθες
  16. Σήμερα πήρα το πιο κάτω email. τωρα κατά πόσο αληθεύει αυτή η ιστορία δεν το ξέρω διότι δεν έχω ακούσει κάτι σχετικό από πουθενά αλλού.όμως εγώ το προσθέτω εδώ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ. Αυτό το ποίημα γράφτηκε από ένα κοριτσάκι που πεθαίνει πάσχοντας από καρκίνο και είναι σε ένα νοσοκομείο της Νέας Υόρκης. Οι γιατροί του δίνουν μόνο άλλους 6 μήνες ζωής. Και είναι το πιο κάτω. -------------------------------------------------------------------------------- SLOW DANCE -------------------------------------------------------------------------------- Παρακολούθησες ποτέ παιδιά στο λούνα-πάρκ? ή άκουσες την βροχή να πέφτει στο χώμα? Παρακολούθησες το τρελό πέταγμα μιας πεταλούδας? Χάζεψες τον ήλιο καθώς ξεθωριάζει η νύχτα? Καλύτερα να χαλαρώσεις. Μην χορεύεις τόσο γρήγορα. Η ζωή είναι μικρή. Η μουσική δεν κρατάει για πάντα. Τρέχεις αλαφιασμένος κάθε μέρα? Όταν ρωτάς κάποιον «πως είσαι?» Ακούς την απάντηση? Όταν τελειώνει η μέρα πέφτεις στο κρεβάτι αγκαλιά με σκέψεις για εκατοντάδες δουλειές που στριφογυρίζουν στο κεφάλι σου? Καλύτερα χαλάρωσε. Μην χορεύεις τόσο γρήγορα. Η ζωή είναι μικρή. Η μουσική δεν κρατάει για πάντα. Είπες ποτέ στο παιδί σου «θα το κάνουμε αυτό αύριο» και μέσα στην βιασύνη σου δεν είδες την λύπη του? Έχασες επαφή? Άφησες μια καλή φιλία να πεθάνει επειδή ποτέ δεν είχες τον χρόνο να πάρεις ένα τηλέφωνο και να πεις «γεια!» Καλύτερα χαλάρωσε. Μην χορεύεις τόσο γρήγορα Η ζωή είναι μικρή Η μουσική δεν κρατάει για πάντα. Όταν τρέχεις παλαβωμένα για να πας κάπου χάνεις τη μισή χαρά της διαδρομής. Είναι σα να πετάς ένα δώρο που δεν άνοιξες...... Η ζωή δεν είναι αγώνας ταχύτητας. Γι' αυτό χαλάρωσε. Άκου την μουσική Πριν τελειώσει το τραγούδι. Το κείμενο του μηνύματος που λάβαμε είναι το πιο κάτω : ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ FORWARD αυτό το e-mail για να βοηθήσετε το κοριτσάκι που το έγραψε. Τα e-mails εντοπίζονται για να μετρηθεί ο αριθμός τους.» Αγαπητοί: Παρακαλώ, στείλτε αυτό το e-mail σ' όλους τους γνωστούς σας. Είναι η επιθυμία ενός εξαιρετικού κοριτσιού που σύντομα θα φύγει από τον κόσμο μας επειδή έχει καρκίνο. Σας ευχαριστώ για την προσπάθειά σας. Δεν πρόκειται για chain-letter, αλλά για την ευκαιρία που έχουμε όλοι να σώσουμε ένα κορίτσι που πεθαίνει από μια σοβαρή μορφή καρκίνου. Αυτό το κορίτσι έχει 6 μήνες ζωής. Σαν τελευταία επιθυμία της, θέλει να στείλει αυτό το ποίημα για να πει σε όλους να ζουν όσο καλύτερα γίνεται την ζωή της, μιας και η ίδια δεν θα μπορέσει. Γιατί αυτό το κοριτσάκι δεν θα αποφοιτήσει από το γυμνάσιο, δεν θα παντρευτεί και δεν θα κάνει οικογένεια. Στέλνοντάς το e-mail στους γνωστούς σας, δίνετε σ' αυτό το κορίτσι και στην οικογένειά του λίγη ελπίδα, επειδή με κάθε όνομα, στο οποίο το στέλνετε, η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρία θα δωρίσει 3 σεντς για κάθε όνομα, χρήματα που θα πάνε στο λογαριασμό για την θεραπεία του κοριτσιού. Κάποιος έστειλε το e-mail σε 500 άτομα! Εσείς θα μπορούσατε να το στείλετε σε 5-6.
  17. Δε θα έλεγα υποκριτικό αλλά έκφραση συνήθειας και καμμιά φορά την πετάμε χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη την έννοια της. δεν υποκρινόμαστε απλά δεν αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική παράκληση είναι. φυσικά υπάρχουν και μερικοί που κοροίδευουν την έκφραση Κύριε Ελέησον Με αν και πιστεύω ότι και αυτή η ομάδα δεν μπορεί να κατανοήσει πόσο σημαντικό είναι να παρακαλέσουμε για Έλεος.
  18. τα χέρια θα δώσουμε και δε χρειάζεται να συμφωνούμε και απόλυτα θεωρίες πολλές
  19. ενδιαφέρον . όντος το πρώτο διάγραμμα έχει σύμβολα που μοιάζουν να οδηγούν κάπου. μπορεί. καθόλου απίθανο. αφού έριξα μια ματιά στη σελίδα που προανέρερες λέει ότι κάποια από αυτά βασίζονται στην αρχαία γεωμετρία και κάποια σύμβολα είναι γεωμετρικά σχέδια και κάποια, ιερά σύμβολα αν κατάλαβα καλά βέβαια.
  20. δε βλέπω που είναι η ομοιότητα. δεν έχει νομίζω. . . έχει?
  21. αντε καλά να τα δώσουμε τα χέρια ε και αφού δεν έχει αυτή η θεωριά τίποτα υδάτινο :cheerful:
×
×
  • Create New...