Jump to content

Arthur Conan D.

Αποκλεισμένοι
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Arthur Conan D.'s Achievements

Μύστης

Μύστης (2/7)

0

Reputation

  1. Μάλιστα, ωραίο το παραμύθι σας αλλά δεν έχει δράκο. Αρνείστε ότι έχετε χαρακτήρα σέκτας ; Τότε πως δικαιολογείται το παρακάτω ; ***Τα κείμενα και οι εικόνες της ΑΜΡΑ αφαιρούνται διότι όπως μας πληροφόρησαν είναι cpyrighted***
  2. OK, εγώ δεν θα ξαναγράψω σ' αυτό το θέμα μέχρι να στείλω αυτά τα στοιχεία. Μπορείτε να μελετήσετε τις ήδη υπάρχοντες απαντήσεις του μέλους Avaris στο φόρουμ σας. Είμαι βέβαιος πως θα βρείτε πολλά στοιχεία που αποδικνύουν την προσπάθεια που κάνει μέχρι να ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ να αποστείλω ΚΑΙ τα pm's του σε κάποια μέλη.
  3. Στην βράση κολάει το σίδερο. Καλώς ή κακώς, αυτό λέει ο λαός. :smilewink:
  4. Εντάξει, οκ, κανένα πρόβλημα. Είναι κακό να παρεθέτω μια άποψη σχετικά με τα "τυπικά" τους ; Αυτή η άποψη είναι προσωπική, έτσι ; Υπάρχει πρόβλημα σ' αυτό ; Αν προσπαθήσω δηλ. να αναλύσω - σύμφωνα με το δικό μου σκεπτικό - αυτά που ισχυρίζονται αυτοί, πειράζει αυτό ; Δες λίγο το μύνημά μου, αν θέλεις σε παρακαλώ : αυτό, είναι μια προσωπική άποψη, έτσι ; Πειράζει να ερμηνεύω τα "τυπικά" τους έτσι όπως εγώ νομίζω ; που είναι το πρόβλημα ;
  5. Απορώ, απορώ ... Αυτοί επικαλούνται το πνεύμα της Φωτιάς και κάποιοι άλλοι κάηκαν ζωντανοί φέτος το καλοκαίρι! Κι αυτό αυτοί, το λένε "εσωτερισμό", κι αυτό αυτοί το λένε "δρόμο πως την φώτηση". Αν δεν καπνιάσουν τα ρούχα σου από το "πνεύμα της φωτιάς" φίλε, πως θα σ' ακούσει η φωτιά ; Μόνο και μόνο επειδή την επικαλείσαι ; Ξύπνα ρε φίλε! Ξύπνα! Ζούμε σε μια κοινωνία που προχωράει διαρκώς, μέσα από μελέτη, από έρευνα - ουσιαστική έρευνα ρε φίλε, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ! όχι λόγια, όχι μπούρδες, "φύλακα της Πύλης της Ανατολής", πλάκα μας κάνεις ; - με εργασίες, με πειράματα, με αποδείξεις, με δεδομένα, με γνώση, κι εσύ επικαλείσαι το πνεύμα της φωτιάς ? Τι σόϊ πλάκα είναι αυτή ; Και μάλιστα το πιστεύεις κιόλας ; Αυτός είναι ο Εσωτερισμός ; Να επικαλείσαι το πνεύμα της Φωτιάς ; Τι να πω ... τι να πω ... ?
  6. Συγνώμη αλλά εγώ, ΔΕΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΩ! Μιλάω με στοιχεία, παραθέτω αποδείξεις και εκφράζω την γνώμη μου σχετικά με τα "τυπικά" τους. Έχω κάθε δικαίωμα να το κάνω αυτό, ως ελεύθερος άνθρωπος, ως νοήμων άνθρωπος, ως μέλος της κοινωνίας.
  7. speedy, δεν λέω, έχεις τα δίκια σου. Δεν σας νοιάζει, δεν σας αφορά. Απλά, το παραθέτω ως δείγμα του ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι.
  8. ***Τα κείμενα και οι εικόνες της ΑΜΡΑ αφαιρούνται διότι όπως μας πληροφόρησαν είναι cpyrighted*** Κοιτάξτε λίγο το παραπάνω. Αρχικά και με την πρώτη ματιά, 3 παρατηρήσεις. 1) Χρήση της μουσικής. Σε μία "κατανυκτική" όπως αναφέρεται τέλεση ενός συμβάντος, η μουσική χρησιμοποιείται για να εξημερώσει, να χαλαρώσει, να "ναρκώσει" τα μέλη. Γιατί ασφαλώς δεν βάζουν χιπ-χοπ να παίζει, αλλά υποθέτω πως βάζουν απαλή μουσική, επιβλητική, συμφωνική δηλ. κάποιο ορχηστρικό κομμάτι, μελωδικό κτλ. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό ; "καλώς ήλθατε στον κόσμο του "φεύγα" ", αυτό σημαίνει. 2) Δεν στέκομαι στο σύμβολο της Πεντάλφας, γιατί δεν έχει σημασία, αλλά στέκομαι στην επεξήγηση που ακολουθεί αυτό, δηλ. στο "σύμβολο της πεμπτουσίας και του αιθερικού". Γιατί υπάρχει αυτή η επεξήγηση ; Γιατί αυτός που συντάσει το Τυπικό, θεωρεί πως πρέπει να το εξηγήσει, αλλά - προσοχή - να το εξηγήσει σύμφωνα με ερμηνεία που δεν είναι δική του. Και γιατί θεωρεί πως πρέπει να το εξηγήσει ; Όταν εγώ γράφω κάτι, βάζω επεξήγηση σ' αυτό που γράφω (και αυτήν την επεξήγηση την χωρίζω από την πρότασή μου με κόμματα ή με παύλες π.χ ,[επεξήγηση], ή -[επεξήγηση]- γιατί δεν είμαι σίγουρος τι θα εννοηθεί από τους αναγνώστες μου. Για δική μου ασφάλεια το κάνω. Λέω πχ. το σύμβολο της πεντάλφας (αν το αφήσω έτσι, χωρίς επεξήγηση, ένας θεός ξέρει τι θα καταλάβουν αυτοί που το διαβάζουν), γι' αυτό λέω "το σύμβολο της πεντάλφας - σύμβολο της πεμπτουσίας και του αιθερικού - " κι έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο. Αυτό όμως το κάνω για κάποιους που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ με τα όσα διαβάζουν. Αυτοί που υποτίθεται είναι ΣΧΕΤΙΚΟΙ, γιατί το κάνουν ; (εδώ, στο πολύ λεπτό αυτό σημείο κρύβεται η τεχνική του επαναπρογραμματισμού κι όσο αυτό κι αν σας φαίνεται αστείο ή αμειλητέο ή "ψιλά γράμματα" όπως λέμε για να παρατηρηθεί από κάποιον, αυτό είναι που προκαλεί την υποβολή στο υποσυνείδητο των ανθρώπων - μελών και τα κάνει ρομπότ) 3) "Σε επικαλούμαστε, πνεύμα της Φωτιάς", καθαρή, πεντακάθαρη επίκληση της μαντάμ Μύριαμ και της κρυστάλλινης σφαίρας της. Και ; Επειδή επικαλείσε το πνεύμα, το πνεύμα θα σ' ακούσει ; Τσαρλατανισμός, απάτη, κομπογιαννιτισμός. Στον 21ο αιώνα, που οι άνθρωποι φτιάχνουν υποβρύχια εργαστήρια και σταθμούς για να μελετήσουν την ζωή του βυθού και να πειραματιστούν (επιστήμονες με α....δια, όχι παίξε - γέλασε) πάνω σε θεραπείες ιών, αυτοί : "σε επικαλούμαστε πνεύμα της φωτιάς!". ΤΙ να λέμε ... ΤΙ να λέμε ?
  9. Στην σελίδα ***Τα κείμενα και οι εικόνες της ΑΜΡΑ αφαιρούνται διότι όπως μας πληροφόρησαν είναι cpyrighted*** μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες από το φόρουμ των συντονιστών της ΑΜΡΑ και συγκεκριμένα ένα θέμα στο οποίο οι "μεγάλοι μύστες" συζητούν πως να διαγράψουν ένα μέλος από το φόρουμ τους. Εκεί, όπως θα δείτε, συμμετέχει και ο "αμέμπτου ηθικής" Avaris, ο οποίος μάλιστα ως νέος Χίτλερ θέλει να τιμωρήσει υποδειγματικά το συγκεκριμένο μέλος. Μπροστά απ' την κουρτίνα δάσκαλοι και μύστες και σπουδαίοι οδηγοί προς την σωτηρία της ανθρωπότητας ( ), πίσω απ' την κουρτίνα "Κατίνες" και λαμόγια. Νεφέλη, ασφαλώς και ο παρόν χώρος δεν είναι παλαίστρα και συμφωνώ σε όλα αυτά που λες. Η δημοσιοποίηση των εγγράφων όπως και η δημοσίευση του παραπάνω link δεν αποσκοπεί στο να καταστεί το φόρουμ σας πεδίο μάχης. Όπως θα είδες, η δική μου στάση δεν συντηρεί εμπόλεμες καταστάσεις. Αντιθέτως, εγώ μιλάω με στοιχεία και αποδείξεις για το πραγματικό πρόσωπο αυτών των ανθρώπων. Αυτοί, περιορίζονται σε απειλές και σε "θα σου δείξουμε εμείς τσογλάνι, θα δεις τι θα πάθεις" και τέτοια. Αυτοί είναι! Τέτοιοι είναι! Όταν τους στριμώξεις σε απειλούν. Όταν τους μιλήσεις, προσπαθούν να σε ελέγξουν γιατί έχουν ΣΚΟΠΟ. Έχουν κατεύθυνση, που ασφαλώς τους έχει δωθεί από τα αφεντικά τους. Πρόσεξε αν θέλεις κάτι, είναι σημαντικό και δείχνει κάτι πολύ σπουδαίο για την ψυχοσύνθεση αυτών των ανθρώπων : Κοίτα τι λέει : "Λόγω της επίμονης επιλογής μου να έχω ΠΑΝΤΑ σχέση με κάποιο Τάγμα". Αναρρωτήθηκε ποτέ αυτός ο άνθρωπος - εγώ ούτε τον βρίζω, ούτε τον απειλώ, ούτε τίποτε, μια παρατήρηση κάνω και λέω την άποψή μου - ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ πρέπει να έχει σχέση με κάποιο Τάγμα ; Γιατί ; Μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτε ; Πρέπει δηλ. πάντα να του λένε οι άλλοι τι θα κάνει ; Αυτό δείχνει πάρα πολλά πράγματα για το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να γίνει υποχείριο μερικών εξυπνάκηδων. Οι άνθρωποι αυτοί παραμυθιάζουν τα μέλη τους τόσο πολύ - επειδή βρίσκουν και τα κάνουν ασφαλώς - που τα μέλη τους μιλάνε και συμπεριφέρονται σαν υπνωτισμένοι. Έχεις δει ποτέ άνθρωπο να υπνοβατεί ; Ακριβώς έτσι. Και σε ρωτάω : Μπορούν αυτό να το κάνουν σε έναν συνειδητοποιημένο άνθρωπο, σε έναν μορφωμένο άνθρωπο, σε έναν άνθρωπο που έχει θέση, λόγο και νόημα στην κοινωνία ; Όχι βέβαια, γιατί ΤΙ έχουν να του πουν αυτοί ; "ω, θεά της Σελήνης" ; Αν είναι δυνατόν!
  10. Αυγερινέ, καταλαβαίνεις τώρα τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι ; Ήδη με αυτό το ποστ του Avaris, αποδικνύονται κάποια πράγματα που λέω - όχι δημόσια βέβαια - αλλά κάποια πράγματα που σου λέω στο pm που σου έστειλα. Δεν θέλω να μου απαντήσεις, γιατί αν το κάνεις, θα είναι σαν να πέρνεις θέση. Πάντως, βλέπεις - καθώς και όλα τα μέλη ασφαλώς - πως αυτοί οι άνθρωποι συνεχίζουν να τρομοκρατούν κάποιους που έχουν το θάρρος να αποκαλύψουν τις βρωμιές τους. Εν πάσει περιπτώσει, εγώ θα τον αφήσω αυτόν τον τύπο - τον Avaris - να συνεχίζει να απειλεί και θα του πω, πως απλά αποδικνύει όσα λέω. Όσον αφορά αυτόν τον άλλον τον τύπο που λέει, εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω ποιος είναι, οπότε ... τι να λέμε ?
  11. Αυγερινέ, σόρρυ για την τροποποίηση αλλά έχω γράψει και κάτι άλλο πιο πάνω. Συμφωνείς ? Αν θέλεις περισσότερες εξηγήσεις, θα σου στείλω pm, ok?
  12. Έγινε, κανένα πρόβλημα. Εύχομαι μονάχα να λες αλήθεια ως προς την δημοσιοποίησή τους. Να ξέρεις όμως πως αυτά τα στοιχεία, αναφέρουν προσωπικά δεδομένα (ονόματα, διευθύνσεις, καταλόγους μελών κτλ, κτλ). Θα επιλέξω ΕΓΩ τον χρόνο που θα σου τα στείλω, ok?
  13. Ασφαλώς. Δεν είμαι αφελής να λέω τέτοια πράγματα χωρίς στοιχεία.
  14. α) Αν δεν το έκανα, θα λέγατε γιατί δεν το κάνω. β) Δεν ονομάτισα κανέναν. Ονομάτισα την μάσκα Avaris, μην ξεχνιώμαστε ... μόνο που δεν ξέρω αν είναι Avaris 2007 ή Avaris 500 - 1500 μ.Χ :cheerful: (Ουτέ κι εγώ το λέω επιθετικά)
  15. Δύο διευκρινήσεις, ένα ανέκδοτο και μερικές ακόμη πληροφορίες : Στα δικά μου mail που έλαβα (προωθημένα από ιδρυτικό μέλος της ΑΜΡΑ) δεν υπήρχε κανενός είδος διαβάθμιση εγγράφου (εμπιστευτικό, απόρρητο κτλ) Η συγκεκριμένη αδελφότητα δεν είναι αναγνωρισμένη από τον νόμο αλλά και από κανέναν άλλον φορέα, οργάνωση, ίδρυμα, σωματείο κτλ. κι ο Αρθούρος ZXPL4 και turbo 2007, νέο μοντέλο με καταλύτη! Ζάντες αλουμινίου BBS, τζιτζιλόνια, δερμάτινα καθίσματα, υπολογιστής ταξιδίου, χρώμα μανίσιο, 20,000 Klm γραμμένα στο κοντέρ και ελεγμένα από μηχανικό τσιμάνι ... Στελέχη της ΑΜΡΑ, έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια προσυλητισμού ανθρώπων μέσω e-mails και pm's. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα στέλεχος της ΑΜΡΑ & στο δικό σας φόρουμ που κάνει το ίδιο. Είναι το μέλος Avaris. Σε διάφορα φόρουμς στέλνουν διάφορα pm's σε μέλη ή προσπαθούν να επικοινωνήσουν με κάποιο τρόπο με τα μέλη των φόρουμς, ώστε να προσελκύσουν ανθρώπους (κυρίως χαμηλής μόρφωσης ή ανθρώπους που αντιμετωπίζουν διάφορα ψυχολογικά προβλήματα) και να τους εντάξουν στην αδελφότητά τους, τάζοντάς τους λαγούς με πετραχήλια και φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Η πληροφορία αυτή έχει πλείστα αποδεικτικά στοιχεία στο background της, καθώς υπάρχει σχετική συζήτηση σε κρυφό φόρουμ συντονιστών της ΑΜΡΑ με θέμα ακριβώς αυτήν την "εργασία" : το πως θα φέρουν κι άλλους ανθρώπους στην αδελφότητά τους. Η "εργασία" επεκτείνεται και σε άλλους χώρους εκτός των φόρουμς που ασχολούνται με τον εσωτερισμό, όπως αποστολή e-mail διαφημιστικού υλικού σε περιοδικά ή χρήσεις ψηφιακών υπογραφών που διαφημίζουν την αδελφότητα. Προς το παρόν, όλα τα στοιχεία και όλο το αποδεικτικό υλικό έχει αποδωθεί σε αρμόδιες υπηρεσίες που μελετούν την στοιχειοθέτηση κατηγορίων απάτης, προσυλητισμού (αντισυνταγματικές ενέργειες ομάδων και οργανώσεων εις βάρος του δικαιώματος της ανεξιθρησκείας) και αντιποίησης επαγγέλματος. Η παράθεση ενός από τα Τυπικά της αδελφότητας καθώς και η κάτοψη του Ναού - που προς το παρόν είναι ανύπαρκτος και υπάρχει μόνο στα σχέδια - έγινε στο φόρουμς σας κατόπιν συνεννοήσεως με τις αρμόδιες υπηρεσίες - επαλαμβάνω - μόνο προς πληροφόρηση και για κανέναν άλλο λόγο. Τα στοιχεία αυτά αφού δόθησαν πρώτα στις υπηρεσίες που ανέλαβαν την έρευνα, μοιράστηκαν σε ένα αρκετά μεγάλο μέρος ανθρώπων - μελών των κοινοτήτων και των ιστοσελίδων που ασχολούνται με τον εσωτερισμό και με εσωτερικά Τάγματα και οργανώσεις και κρίθηκε χρήσιμο να δημοσιοποιηθούν χωρίς σχολιασμό για την πληρέστερη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού και των χρηστών του διαδικτύου. Θα ακολουθήσουν κι άλλα. Συγκεκριμένα, στο δικό μου μύνημα αλληλογραφίας που δέχτηκα (προωθημένο όπως είπα και με αρχικό αποστολέα την ίδια την υπέυθυνη του "τάγματος") υπήρχε χαρακτηριστική προσθήκη επιβεβαίωσης λήψης του από σύνδεσμο ασφαλείας με την έκφραση "προς κάθε νόμιμη χρήση". Η χρήση των εγγράφων που περιορίζεται στην αποστολή τους ή στην "φόρτωσή" τους σε βάσεις δεδομένων που χρησιμοποιούν οι διαδικτυακές κοινότητες (forums) είναι απολύτως νόμιμη καθώς το υλικό δεν προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, δεν είναι καταχωρημένο και κατοχυρωμένο από την ΑΜΡΑ μιας και ούτε αυτή η ονομασία "ΑΜΡΑ" δεν σημαίνει τίποτε για τον νόμο. Η "ΑΜΡΑ" δεν είναι ούτε σωματείο, ούτε οργάνωση με την νομική σημασία των όρων, αλλά είναι μια συνάθροιση κάποιων ανθρώπων που αυτο-τιτλοφορείται με αυτό το όνομα και δεν έχει καμία ισχύ και κανένα συνταγματικό δικαίωμα ως "οργάνωση". Μαζεύτηκαν 2-3 μουρλοί - πιο μουρλοί από τα μέλη τους - και είπαν "ρε μεγάλε, δεν φτιάχνουμε κι εμείς ένα Τάγμα; - Nαι! Και πως θα το ονομάσουμε ; ΑΜΡΑ!", αυτή είναι η όλη ιστορία η οποία όμως - λόγω έλλειψης εμπειρίας, γνώσης και έλλειψης στοιχειωδών διαχειριστικών ικανοτήτων σύνταξης μιας νόμιμης εταιρείας ή οργανισμού - κρύβει άνομες ενέργειες, απάτες προς τα μέλη της (καταχρήσεις χρηματικών ποσών κτλ), παράνομες πράξεις χωρίς καμία δικαιοδοσία (διεξαγωγή πειραμάτων, αντιποίηση και εκμετάλλευση του ιατρικού επαγγέλματος εις βάρος ανυπεράσπιστων ανθρώπων και φουκαριάρηδων που στην απελπισία τους πιάνονται από τον κάθε απατεώνα και κομπογιαννίτη), και διαδικασίες προσυλητισμού. Η ΑΜΡΑ έχει χαρακτήρα σέκτας, καθώς τα μέλη τους τίθονται - επί καθημερινής βάσεως - σε διαδικασίες πλύσης εγκεφάλου και επαναπρογραμματισμού. Τα μέλη τους αντιμετωπίζονται ως πειραματόζωα πάνω στα οποία γίνονται πειράματα, όπως χαρακτηριστικά λένε οι ιδρυτές της, ενώ η ψυχολογική τους κατάσταση είναι - υπό καθημερινής βάσεως - εξαρτημένη από τις αρχές της ομάδος.
×
×
  • Create New...