Jump to content

Rahzael

Νέα Μέλη
  • Posts

    105
  • Joined

  • Last visited

About Rahzael

  • Birthday March 19

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    ...
  • Interests
    design and chaos

Rahzael's Achievements

Μέγας Μύστης

Μέγας Μύστης (3/7)

0

Reputation

  1. Έχω την εντύπωση πως το όλο θέμα αφορά καθαρά και μόνο ανήλικα και άτομα που ακολουθούν συγκεκριμένες παραδώσεις.... γενικά αν δεν κολλάς να πεις πως παίζεις κανα μπασκετάκι δε θα κολόσεις να πεις κ το οτι ασχολείσε με εσωτερισμό/αποκρυφησμό κλπ κλπ (η απλα δε θα σε νοιάζει να το πεις κιόλας) ... μου κάνει εντύπωσει που κρατάει ακόμα το θρεντ...
  2. Κοίτα βασικά μονο από το πως φαίνεται η σελίδα, μου βγάζει κάτι σαν σάπια επιχείρηση που πουλάει κοπανιστό αέρα με ένα new-age περιτύλιγμα. Η αύρα (εφόσον θεωρήσουμε ότι είναι κάτι υπαρκτό πέρα από κάθε αμφιβολία)δεν είναι κάτι ορατό από τα ματια μας, δεν είναι στο φάσμα τον υπεριωδών ακτίνων ούτε είναι στο φάσμα των UV ακτίνων. Διαφορετικά θα είχε ήδη επιβεβαιωθεί επιστημονικά η ύπαρξη της.Aρα πρέπει να είναι κάποιο είδος ενέργειας το οποιο δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα και προφανώς δεν είναι ορατά μετρήσιμο από τα όργανα που έχουμε... αρα εύκολα μπορεί κανεις να αποκλείσει το οποιο κατασκεύασμα ιδιωτικής εταιρίας που λέει πως φωτογραφίζει την αύρα. Εκτος απ την άλλη αν πίσω από την εν λόγο εταιρία κρίνετε μια illuminaty τύπου οργάνωση και θέλει να βγάλει προς τα έχω τεχνολογία η οποια θα αποκαλύψει στις ανυποψίαστες μάζες πτυχές τις πραγματικότητας τις οποιες μονο λίγοι γνώριζαν.....καλή φάση για βιβλίο αλλα δε θα το πόνταρα!
  3. "...και κάπως έτσι έφτασα και εγώ εδώ, αλλα.... είναι πολύ περίεργα εδώ..." αυτό ήταν γραμμένο σε μια πετρα σε μια από της παραλιες του νησιού. Καθώς το διάβασα μου σηκώθηκε η τρίχα. Μόλις είχα ξυπνήσει μετά από τον πρώτο ύπνο μου εκτος στρατοπέδου στο νησί, σε ένα sleeping bag, σε μια παραλια... Ήταν ακριβώς τα λόγια που είχαν έρθει στο μυαλό μου. Λοιπών το καλοκαιρι του 2011 υπηρέτησα ως πεζικάριος στη σαμοθράκη. Δύσκολη μετάθεση αλλα χαίρομαι αφάνταστα που με έκατσε .Όλοι όσοι έχουν επισκεφτεί το νησί λένε πως "έχει κάτι το παράξενο" αυτό το νησί. Και έχουν δίκιο. Το νιώθεις, το μυρίζεις το ακούς....σε αλλάζει με τρόπους ανεπαίσθητους μα ολοφάνερους. Σε γεμίζει ενέργεια με έναν πρωτόγνωρο τρόπο. K το να κάνει κάτι τέτοιο ένα μέρος, σε ένα κολοφανταρο που δεν την παλεύει καστανό εκεί πέρα...e είναι κατόρθωμα! Έχω φύγει από το νησί εδώ και μήνες...δε μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι ούτε μέρα! Με το που κλείσω τα ματια είμαι άμεσος εκεί. Σίγουρα το ερχόμενο καλοκαίρι θα ξαναπάω...ας πάω και μονος, ήδη πέρασα 3 μέρες από μια άδεια μου στις παραλιες του νησιού χωρίς νάχω κανονίσει για παρέα...και σίγουρα έχει κάτι το ιδιαίτερο, μαγικό, ενεργειακό, όπως θέλετε πείτε το. Γιατί? Η καλλίτερα ΠΩΣ? Θάθελα να μάθω αν κάποιοι από σας είχαν ανάλογες εμπειρίες, και φυσικά πως γίνετε να τις εκμεταλλευτείς (η ακόμα και αν υπάρχει κίνδυνος να εθιστείς, μιας και δε μπορεί να ξεκολλήσει το κεφάλι μου από τι φαίνεται) η ακόμα και πως δουλεύει το όλο σύστημα... Ακόμα καλύτερα, αν κάποιος έχει εμπειρίες και από το συγκεκριμένο νησί. (σχετικό-άσχετο: μια τύχε γνωριμία με έσπρωξε στο να διαβάσω την "ουρανια προφητεία" η οποια για όσους την έχουν διαβάσει μιλάει για τέτοιες καταστασεις)
  4. Καλός σε βρήκαμε! Να ρωτήσω πως συνδύασες τις μέλισσες με τον θυμο? (ενδιαφέρον concept)
  5. Παιδιά..... X-FILES http://www.tvduck.com/The-X-Files.html
  6. Εγώ πάλι ήθελα να ασχοληθώ με τον "πνευματικό" κόσμο (γιατί ποτε δεν πήγα την λέξη μαγεία έτσι όπως κατάντησε). Ακόμα και από το δημοτικό θυμάμαι να σκέφτομαι πως καμια μέρα θα ασχοληθώ με τα μυστήρια του κόσμου, με τις δυνατότητες αυτού που αποκαλούμε πνεύμα κλπ κλπ, αλλα επίσης σκεφτόμουν πως θα περιμένω να νιώσω έτοιμος πρώτα.... Ναι, αρκετά περίεργο κολοπαίδι ήμουνα, αλλα περίεργα ώριμο (κάτι που δε κράτησε πολύ ). Τώρα τι είναι μαγεία... ας ανατρέξουμε στα λατινικά. Αν θυμάμαι καλά, πάει μέχρι τι λέξη μάγους (που ήρθε από μέση ανατολή νομίζω?) που σημαίνει σοφός. Αρα μαγεία (η πνευματικές δυνατότητες όπως το προτιμώ) είναι αυτή η γνώση/σοφια που μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε τις "κρυφές" δυνατότηες μας... ... Απ την άλλη μπορεί αυτή η κατάσταση/δυνατότητα/εμπειρία να είναι κάτι το οποιο είναι αδύνατο να εκφραστεί μέσα από το περιορισμένο πλαίσιο της ανθρώπινης ομιλίας. Ίσως νάνε κάτι συνώνυμο με την φύση και ότι αυτό συνεπάγεται...ίσως πάλι όχι.Ίσως να είναι μια απλή ψευδαίσθηση. Και το μονο που κάνουμε είναι να χρησιμοποιούμε ικανότητες που μετά από (πολύ) καιρό η επιστήμη θα αποδείξει πως είναι απόλυτα φυσιολογικές και συναντιούνται παντού στη φύση.Μπορεί πάλι νάνε όλα αυτά μαζί...η και να μην είναι τίποτα. Απλώς μια τυχαία ανωμαλία της φύσης η οποια περισσότερο μας μπερδεύει και μας αποδιοργανώνει παρα οτιδήποτε άλλο.... Έχει σημασία?
  7. Μια μικρή υποσημείωση μονο: Κάποια παιδάκια (όπως και εγώ) γραφουν με το δεξί μεν αλλα μάλλον ξεκίνησαν ως αριστερόχειρες, μια και εξακολουθούν να γραφουν με ανάποδη φορα. Τώρα από που προήλθε η πίεση για να γίνει αυτή η αλλαγή δε ξέρω, πάντως φαίνεται να υπάρχει αλλαγή... Τώρα αν αυτό τυχαίνει, και απλώς εγώ και κάποια αλλα άτομα υποθέσαμε βλακείες είναι άλλο θέμα...
  8. Λοιπών παιδιά αν και είμαι κάπως off topic, πιστεύω πως πολύ σημασία δίνουν στο facebook. Εδώ εγώ και οι περισσότεροι φίλοι μου (άτομα από 19 έως 23) το έχουμε ήδη βαρεθεί. Κύριος τα μικρά είναι που λιώνουν εκεί μέσα. Να πω δε ότι το facrbook όντως είναι πράμα του Διαόλου όπως επισήμανε ο φίλτατος speedy. Το ξέρατε ότι, ότι ανεβάσετε στο fb αυτομάτως παραχωρείται και τα πνευματικά του δικαιώματα στο site?
  9. Βασικά αυτό που ήθελα να δείξω είναι πως η αυθάδεια δεν ειναι πάντωτε κατι εντελώς αρνητικό.
  10. "Η εξυπνάδα είναι μορφωμένη αυθάδεια" Αριστοτέλης Αυτό βάζει τα πράγματα σε άλλη προόπτικη, δεν νομίζετε;
  11. Οσων αφορα αυτο, εχω ειδη κατεβασει το αρχειο αλλα προφανως δε δουλευει για καποιο λογο..... (αν και βγαινω λιγο off topic...)
  12. Καλα αυτο το θεμα Αρχαγγελε μη το ψαχνεις, και οχι δε παρεξηγηθικα. Καταρχας απορω που δε το σχολιασε κανεις νωριτερα!!! Απο τοτε που εμαθα να γραφω ειμουν ανορθογραφος κ παρωτι νοηματικα μπορουσα να γραψω απιστευτες εκθεσεις ηταν ενα χαλι μαυρο οσον αφορα συντακτικο και ορθογραφια.... Αν λαβεις κ υποψειν μια προφανεις δυσλεξια (που δε μπηκα ομως ποτε στο κοπο να επιβεβεωσω με επισημο χαρτι) και σκεφτεις πως παθαινω επισοδια υπο-μανιας (δεν ειναι κατι το τρομερο, απλα οταν σε ποιανει ο κοσμος νομιζει πως εχεις "παρει κατι") καταλαβενεις πως το να διατιποσω το χαος που εχω στο κεφαλι μου (παρωτι εγω το κατανοω πληρος) ειναι πραγματικος αθλος για μενα.... Και επισης δεν εσχολουμε "πρακτικα" με την τεχνη αυτη για πολυ καιρο, και ακομα κ τςρα κανς πολυ αραια κ αργα βηματα.... Και για να μην παρερμηνευτει αυτο που ειπα σαν επιθετικο, εξηγω πως οτι ειπα το βλεπω απο μια καθαρα πρακτικη σκοπια.... Δηλαδη στην περιπτωση της συγκεκριμενης θρησκειας δε θα διαφωνησω πως σε καποιους ανθρωπους εχει παρα πολυ θετικα αποτελεσματα ενω σε αλους απλως θετικα αποτελεσματα......αλλα ολοι αφτοι ποσσοι ειναι?? Ειναι ενα 5%??? (κ πιστεβω πως ο αριθμος ειναι απιστευτα αισιοδοξος...) Η θρησκεια ειναι κατι μαζικο.... αν δουλεβει για ενα τοσο μικρο ποσσοστο, ενω για καποιο αλλο μεγαλυτερο ποσσοστο τους γεμιζει μισος και απεχθεια προς ολους τους "αλλοθρησκους" και εξετειας των τελευτεων εχουμε ενα ακομα μεγαλητερο κομματι πληθισμου που ειναι μονο τυπικα "πιστοι" μονο κ μονο για να "ταιριαξουν" με την κοινωνια στην οποια βρισκοντε τοτε αυτη η θρησκεια δεν μπορει να ειναι καταληλη για εθνικη θρησκεια ποσο μαλλων, να ειναι μια απο τις ισχυρωτερες (πληθισμιακα μιλωντας) θρησκειες του κοσμου.... (και νε αν καποιος πει πως τρεφω και μια αντιπαθια που μπορει -σε ενα μικρο ελπιζω βαθμο- να επηρεαζει την κριση μου δε θαχει αδικο, απλα επειδη παντα προσπαθω να αναλυω τα πραγματα απο μια ουδετερη σκοπια εχω εμπιστοσηνη στην κριση μου, ακομα και οταν εχω κ καποια προσωπικη/υποκειμενικη αποψη πανω στο θεμα)
  13. Ωωωωχχχ......παει μακρια η βαλιτσα με αυτες τις φρασεις.... Ισως ο μονος σκοπος υπαρξης τουε τελικα ειναι να σε κανουν να θες να σπασεις το κεφαλη σου απο την υπεραναλυση Κ απαντω λιγο πιο σοβαρα τωρα: ισως αυτη η μόρφη "ερώτησης και απάντησης" να ειναι συμβολικη......δηλαδη "ερωτηση" ειναι η αναζητησει ενος ατομου για την αληθεια ενω η "απαντηση" ειναι το αποτελεσμα της ερευνας..... Υπο αυτη την σκοπια λοιπων εδωσα την παραπανω...εμμμ...αναλυση?
  14. Προσωπικα ενθουσιαζομε κυριος επειδη, ειναι μια απο της "μοναδικες, και αληθεινες" θρησκειες, δηλαδη οοοολοι οσοι δεν ειναι χριστιανοι ειναι καταδικασμενοι κλπ κλπ, και να μη μιλησουμε για οσους ασχολουντε με την "σατανικη τεχνη της μαγειας" η ειναι αναρχικοι στις αποψεις τους........ προσωπικα με εχουν πει σατανιστη, αιρετικο, μεχρι και αντιχρηστο (ελεος)... και σου συμπεριφοροντε (καλα οχι ολοι....κυριος σκληροπυρινικοι πιστοι) λες κ εχεις λεπρα η κατι..... Οι βασικες (οι τελειως βασικες) αρχες του χρηστιανισμου δε με ενοχλουν καθολου...ισα ισα..., αλλα αυτη την θετικη πλευρα, δεν την εχω δει ποτε σε πραξη (αν κ ενωειτε αυτη η επεξηγησει της αποψης μου ειναι πολυυυ συμπικνομενη, νομιζω πως αρκει)
×
×
  • Create New...