Jump to content

Ananda

Νέα Μέλη
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Ananda last won the day on October 22 2009

Ananda had the most liked content!

About Ananda

  • Birthday 08/27/1979

Contact Methods

  • MSN
    s_avger@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Τηνος
  • Interests
    Βιβλια, Εκδρομες, Φωτογραφία, Καλλιτεχνικες κατασκευες, Συλλογές, Μουσική, Παραμύθια, Να πέρνάω τον χρόνο μου με ανθρώπους.

Recent Profile Visitors

1,048 profile views

Ananda's Achievements

Μέγας Μύστης

Μέγας Μύστης (3/7)

2

Reputation

  1. Για τη εν λόγω ταινία (φτου φτου φτου ημουν Αθηνα και δεν πήγανα τη δώ ο μαλ^%^ας)ακουσα πολυ ασχημα σχόλια απο συγκεκριμενους φίλους μου οπότε συμπέρανα οτι πρέπει να είναι σιγουρα ενδιαφέρουσα.. Το τρεϊλερ το είδα μόις τώρα και θέλω να τη δώ οπωσδήποτε..!Απο αυτό που ειδα πιστέυω οτι έχει απίστευτο και "εξυπνο" χιούμορ χωρις να γίνεται γελοία..γνώμη μου..! Είναι των αδερφών Κοέν? Οσον αφορά τους ηθοποιούς , θα συμφωνησω με τον Johnny είναι ολοι φοβεροι..αλλά το δίδυμο Τζεφ Μπρίτζες και Κέβιν Σπέισι τα σπάει...Στο Κ-ΡΑΧ δέσανε απίστευτα..ηταν και το σεναριο πολυ πρωτότυπο και το αποτέλεσμα...φανταστικό.. :)
  2. Βασικά μου είπαν (σχεδιαστές) πως τα προγράμματα που προανέφερα είναι 32bit και θα δυσκολευτω να δουλέψω με 64bit...αλλά μάλλον δεν έχεις άδικο.. Μήπως να πάρω ένα Mac να έχω το κεφάλι μου ήσυχο???
  3. Αυτό φοβάμαι και εγώ και δυστυχώς αρκετά μικρά επαρχιακά καταστήματα το κάνουν αυτό και δεν μπορείς να το καταλάβεις εύκολα. Επίσης θέλουν να προωθήσουν και αυτά που έχουν στο κατάστημα τους ήδη. πχ την ASHROCK την έχει, τη GIGABYTE θα πρέπει να την παραγγείλει. Αν τα πάρω καινούρια απο E-shop πάλι, ποίος δίαολος θα μου τα συναρμολογήσει???
  4. ...για ποιο λόγο μπορεί να καεί η motherboad? Τι πρέπει να προσέξει κανείς όταν αγοράζει Η/Υ ωστέ να μη συμβεί ποτέ αυτό? Όσα χρόνια αγοράζω pc (όχι ετοιμα αλλα εγω ειχα διαλέξει το τι θα μπεί μεσα) εμένα προσωπικά δεν μου έχει συμβεί ποτέ ..αλλά να πια είναι η ιστορία μου Ετοιμάζομαι να φτιάξω ένα μηχάνημα για επαγγελματική χρήση, το οποίο μαζί με έναν εκτυπωτη έγχρωμο Α3 (500,00 ?) φτάνει γύρω στα 2600,00 ?. Αυτον θα τον αγοράσω απο εδω που μένω Τήνο α) Γιατι επειδή είναι κλειστή κοινωνία ειναι καλο για την δουλεια που ξεκινω να έχω τέτοιες συναλλαγές. β) Λόγω εγγύησεις τυχόν επιδιορθώσεις θα γίνονται εδώ, χωρις να χρειάζεται να στέλνω το μηχάνημα Αθηνα. Το παιδι που φτιάχνει τους Η/Υ απο όσο ξέρω είναι καλός στη δουλειά του, αλλά εχω κάποιους ενδοιασμούς (και είναι λογικό νομίζω με τα λεφτά που θα δώσω) Στο γραφείο που εργαζόμουν είχαμε ενα αρκετα καλό Η/Υ. Κάποια στιγμη χρειάστηκε να γίνει ένα format και το ανέλαβε η κόρη της εργοδότριας με δυο φίλους της. Τα κανανε που$^46^%να. Το σύστημα κράσαρε και παραλίγο να χάσουμε τα αρχεία. Ηταν όμως θάμα κακής εγκατάστασης win xp με service pack2. Το πηγαμε σε αυτόν τον τύπο, και αφού μας έσωσε τα αρχεία (πράγμα πολύ δύσκολο γιατί τα win είχαν κωδικο στο συγεκριμένο user) Ομως μας πήρε τηλ και μας είπε πως ενώ αφού έκανε το νεο format την ώρα που εγκαθιστούσε τα win καηκε η μητρικη και θα πρεπει να αλλαχτεί, και μαζί και η μνήμη. οκ το φτιάξαμε. Τις προάλλες που πήγα να μου δώσει προσφορά, την οποία θα παραθέσω σε λίγο για να ακούσω γνώμες, μου είπε να βάλω μητρική ASHROCK X58 DELUXE γιατί είναι πιο οικονομικες και καλύτερες απο τις ASUS και οτι 2 στις 4 ΑSUS του έρχονται καμμένες. Και την ώρα εκείνη μπήκε ενας που του είχε δώσει το pc του για φτιάξιμο καιαυτός του είπε οτι καηκε η μητρική. Το βρώμικο μυαλό μου τα συνδύασε όλα αυτά και προβληματίστηκε. Μήπως αυτός κάνει κάποιο λάθος???και καίγονται οι κάρτες? Η Προσφορά Motherboard: αντι για ASHROCK X58 DELUXE του είπα να βάλει GIGABYTE GA-P55-UD6 Tροφοδοτικό: 750 Watt GAMER Inter-tech CPU: ΙNTEL i7 950 3,06GHz RAM: Corsair 3X2048MB XMS3 DDR3 1866MHz Latency 9-9-9-24 with DHX+Fan.4GB DHX/1333MHZ (αναθεμα και αν κατάλαβα) ΗDD: 500GB SATA 2 Hitachi VGA: GTX 295 1792MB HDMI Gainward DVD-RW, sound card on board (Η μητρική ειναι 7.1), ασυρματο πληκτρ & ποντικι ΜΟΝΙΤΟR: LG 21.5΄΄ 2253TQ-PF WINDOWS VISTA ULTIMATE 32 Bit και Printer: EPSON A3 INKJET STYLUS PHOTO R1900 ..αυτά..! Η δουλειά που θα γίνεται σε αυτον τον υπολογιστή περιλαμβάνει τα προγράματα: AUTOCAD, PHOTOSHOP & ILLUSTRATOR CS3, 3D STUDIO
  5. Τωρα κατάλαβα γιατί την κάνει με ελαφρα πηδηματακια το φεγγαράκι!! Όχι λόγω τροχιάς... Οι γηινοι βάρέθηκαν να παίζουν με τον πλανήτη τους και να τον καταστρέφουν και βγήκαν παρα εξω! Ωρα να την κάνει κανείς....
  6. Φίλε περιηγητή, ...Ούτε οτι δεν υπάρχει ψυχή όμως έχει αποδειχθεί... Πως θα μπορούσε άλλωστε ? Δεν είναι κάτι που μπορείς να το αντιληφθείς μέ τις φυσικές αισθήσεις πχ δεν μπορεις να την πιάσεις... δεν μπορείς να την ακουσείς όπως ακούς ραδιόφωνο... δεν μπορείς να την δείς... δεν μπορείς να την γευτείς ούτε και να την μυρίσεις..! μόνο με τις εσώτερες αισθήσεις μπορείς να την αντιληφθείς, και φυσικά άν δεν έχει συμβεί αυτό σίγουρα θα πιστέψεις οτι δεν υπάρχει, και αυτό είναι φυσιολογικό. Μόνο άν την αισθανθείς θα αντιληφθείς την ύπαρξή της...και τότε θα μπορείς και να την δείς και να την ακούσεις.... Φίλη Avis, Πιστεύω πως η επιθυμία είναι εργαλείο της ψυχής...αλλά όχι και δύναμη, εννοώντας πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώς κίνητρο για μια δράση (ή και όχι), αλλα αυτή καθεαυτή δεν μπορεί να δωσει αποτέλεσμα, παρά μόνο άν γίνει θέληση. ...άλλα αυτό είναι προσωπική μου άποψη φυσικά, λόγω βιωμάτων, γιατί εμένα η επιθυμία απο μόνη της δεν με οδήγησε ποτέ πουθενά, παρά μόνο όταν πέρασε στο "στάδιο" της θέλησης. :)
  7. Θα συμφωνήσω και εγω, όσον αφορά το θέμα του laptop, δεν είναι για παιχνίδια λόγω του οτι είναι διπύρηνο και όχι τετραπύρηνο...εκτός και άν παίζεις παιχνίδια χαμηλών απαιτήσεων όπως κάποια στράτηγικής, simulation και arcade. Σε παιχνίδια adventure, action κλπ θα κρεμάει πιθανόν. Εγώ δουλέυω ένα πρόγραμμα, ίσως να το έχεις ακούσει, 3d studio το οποίο χρησιμοποιείται και για να φτιάξεις παιχνίδια, και άν και το laptop που έχω θεωρείται απο τα καλά ...δεν...απλώς δεν...όταν πάω να κάνω render μια εικόνα, μόνο χέρι δεν βγάζει να με μουντζώσει! Επίσης: 1. όσον αφορά το πλάισιο και τα e-shops άν εξαιρέσεις οτι : Ξεχνάς τεχνική υποστήριξη γιατί είναι πανάκριβη, εκτός άν καλύπτεται απο την εγγύηση, ΕΙΔΙΚΑ άν είσαι μακριά, επίσης απο γνώσεις για να σε βοηθήσουν να το στήσεις δεν έχουν, θα πρέπει να το κάνεις μόνος σου, άν τα εξαιρέσεις όλα αυτά λοιπόν, έχουν όντως καλύτερες τιμές και πιο συμφέροντες διακανονισμούς σε δόσεις. Ειδικά για το E-shop, απο 2-3 φίλους που έχουν αγοράσει desktop, δεν έχω ακούσει αρνητικά σχόλια. 2. Άν υπάρχει στην περιοχή σου κάποιο κατάστημα με Η/Υ και εκτός άν ΔΕΝ έχεις ακούσει κάτι άσχημο!!! μπορείς να αγοράσεις και απο εκεί με τον όρο οτι θα σου βγάλει έντυπη προσφορά που θα έχει μέσα τα ΠΑΝΤΑ, δηλ: Οτι θα περιλαμβάνεται στην τιμή με λεπτομέρειες όπως μαρκα, χωρητικότητες GH, τροφοδοσίες, ψύξη κλπ. Τον οικονομικό σου διακανονισμό, με τυχόν δόσεις, προσφορές κλπ. Θα το υπογράψετε και οι δυο. Και όταν θα παραλάβεις τον υπολογιστή, φυσικά εννοείται με όλα τα προγράμματα που αγόρασες, τα εγχειρίδια και τους οδηγούς, υπάρχει τρόπος να δείς απο τα windows (που μάλλον θα έχεις σαν πλατφόρμα είτε βάλεις linux είτε όχι) τι περιέχει αναλυτικά. Άν σου έχει κανει πατάτα, έχεις τα χαρτιά σου. Βέβαια να ξέρεις οτι μαλ^%$^ες μπορούν να γίνουν και στις 2 περιπτώσεις. Είναι που θα τύχεις. Το δικό μου το πήρα απο το πλάισιο (που υποτίθεται οτι είναι έτοιμα στημένα, το πήρα και έφυγα) και ενώ είχα ζητήσει καρτα γραφικών με 1G μνήμη, προφάνως τους τελείωσε??? και είχε μέσα 512! και όταν μετά απο ένα μήνα που το κατάλαβα, και τους πήρα τηλεφωνο κάναν τους κινέζους ΦΥΣΙΚΑ! Επειδή και εγώ ετοιμάζομαι για καινούριο (Desktop) θα ακολουθήσω την 2η επιλογή, και αυτό κυρίως για την Τεχν. υποστήριξη, γιατί παρόλο που μέχρι τωρα τα έφτιαχνα μόνη (με επιτυχία μπορώ να προσθέσω... ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ) και αποφάσισα οτι ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Η/Υ (εκτός ίσως για να τον ξεσκονίσω ) Ααα! και κάτι που ξέχασα... Θα συμφωνήσω με χίλια, νομίζω πως είναι τα καλύτερα με διαφορά. Το laptop του αδερφού μου ( ...και αν το έχει Ξε%$^$^σει...) 9 χρόνια το έχει και it is still alive and kicking!
  8. σε ευχαριστώ πάρα πολύ , βασικά πληροφορίες είναι αυτό που ψάχνω! ..αν το έχει δουλέψει κανείς..., άν είναι καλό αστρολογικό πρόγραμμα? ...ούτως η αλλιώς η σύνδεση μου είναι μάπα και δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα!!! thanks anyway!
  9. Ψάχνω για ένα πρόγραμμά που λέγεται solar fire v7 . ...To γνωρίζει κανείς...? ... ...
  10. ..Eπίσης ένας πολύ σωστός τρόπος...!
  11. Μάλλον εννοεί το ηλιακό πλέγμα (το τρίτο τσάκρα). Σχετίζεται με το στοιχείο της φωτιάς και υπονοεί πιθανών την κάθαρση. Ίσως να χρειαστεί να κάνεις ένα διαλογισμό σε αυτό το τσάκρα και συγκεκριμένα στην αυτοκάθαρση . Νομίζω πως αυτό είναι το τσάκρα που σχετίζεται με τα συναισθήματα.
  12. Βασικά παρατήρησα οτι είσαι και εσύ γυναίκα. Γιατί το λέω αυτό...? Δεν ξέρω πως ακριβώς σχετίζεται όμως έχω προσέξει πως το αντίθετο φύλλο έχει μεγαλύτερη ικανότητα στο να δέχεται πιο αντικειμενικά τις επιδράσεις απο έξω. Έχω δεί πιο πολλούς άντρες να είναι όχι ζαμάνφου (ελπίζω να μην καταχωρηθεί ώς βρισιά ) αλλά να μην σκέφτονται πολύ αυτό που νιοώθουν και προσπαθώ να καταλάβω άν είναι το μυστικό της επιτυχίας ή άν απλώς υπάρχει τρόπος να μεταστρέψουμε το "ελλάτωμα" να παρασυρόμαστε απο τα συναισθήματά μας και να τα αναλύουμε, σε εργαλείο. Μάλλον το δεύτερο είναι αλλά ακόμη ψάχνω πώς.
  13. Έψαξα στα θέματα το forum και δεν βρήκα κάτι ανάλογο (ή αν βρήκα και δεν το είδα να με συγχωρέσετε), οπότε ανοίγω ένα νέο topic και πετάω στο τραπέζι 4 λέξεις με σούπερ νόημα, οι οποίες και σχετίζονται μεταξύ τους και όχι (βάσει νοήματος εννοώ). 1. Σκέψη 2.Επιθυμία 3. Θέληση 4. Φαντασία Η Σκέψη ίσως να είναι μηχανική, ίσως και όχι. πχ Σκέφτομαι να πιάσω το μολύβι και το πιάνω. Μπορεί καποιος να βλέπει μόνο την κίνηση του χεριού μου και όχι τη σκέψη αυτή καθεαυτή αλλά εγώ σκέφτηκα και συνέβη. Η Επιθυμία (όπως και η ευχή) ίσως να βγαίνει απο μέσα μας, αλλά βασίζεται σε κάτι εξωτερικό που περιμένουμε να επιδράσει για να συμβεί αυτό που επιθυμούμε. πχ Άν το μολύβι ζύγιζε μισό τόνο ή αν πιστεύαμε εμείς οτι ζυγιζει τόσο, πιθανόν να λέγαμε "άχ να μπορούσα να το σηκώσω" και έτσι θα ευχόμασταν να συνέβαινε κάτι και να πραγματοποίούταν η επιθυμία μας. Η Θέληση είναι η συγκέντρωση, η προσοχή. Είναι η κινητήρια δύναμη. πχ άν θέλαμε να σηκώσουμε το μολύβι που ζυγίζει μισό τόνο, θα λέγαμε "Θα σηκώσω αυτό το μολύβι" που σημαίνει οτι θα βάζαμε σε εφαρμογή δυνάμεις που θα μας έκαναν αρκετά δυνατούς ώστε να τα καταφέρουμε. Η φαντασία είναι ένα μυστήριο τρένο. Που αρχίζει και που σταματά μερικές φορές είναι αρκετά δυσδιάκριττο. Είναι η ικανότητα να αντλούμε πληροφορίες απο το ασυνείδητο και να τις προβάλουμε στο συνειδητό νοερά? πχ εφόσον υπάρχει το θέμα του μολυβιού, φανταζόμαστε πωε με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο το σηκώνουμε. Αυτό μπορεί ή και όχι να συμβάλει στο να το σηκώσουμε, γιατί η φαντασία υποθέτω πως αν συνοδεύεται απο τη θέληση πράττει, ενώ άν συνοδεέται απο την επιθυμία απλώς έυχεται και περιμένει. (Για αυτό το τελευταίο μου συμπέρασμα δεν είμαι και τόσο σίγουρη.) Έχω μάλλον καταλήξει πως όλα εκτός απο την επιθυμία είναι δυνάμεις της ψυχής και της συνείδησης. Τι πιστεύετε? ***Με συγχωρείτε άν το θέμα είναι δοσμένο κάπως κούκου, αλλά δεν μπορω να σκεφτώ άλλο τρόπο αυτή τη στιγμή, ελπίζω πως το κουβάρι θα ξετυλιχτεί με το διάλογο.
×
×
  • Create New...