Jump to content

Sabrina

Αθάνατοι
 • Posts

  3,129
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

11,820 profile views

Sabrina's Achievements

Αβάπτιστος

Αβάπτιστος (7/7)

10

Reputation

 1. Οχι "δεν φιλοσοφεί καλύτερα" , αλλά δεν υπάρχει γενικά διάθεση για φιλοσοφία όταν εχουμε πιο σημαντικά πράγματα να αντιμετωπίσουμε καθημερινά.
 2. Αχ παιδιά δεν ξέρω πως έγινε αυτό, κοιτούσα το θέμα από το κινητό και απαντήθηκε . Σβήστε και τις δύο απαντήσεις μου αν είναι
 3. Εδώ οι ξένοι παραδέχονται ότι τα παρα πολλά πράγματα σε ιατρική φυσική κλπ γεννήθηκαν στην αρχαία Ελλάδα.. Τι να σου πω, είναι επηρεασμένοι από τα πολιτικά που συμβαίνουν αυτην την περίοδο και με το παραμικρό "τσινανε";
 4. Συμφωνώ ότι είναι μηδενική γιατί είναι απλα θέμα Φυσικής.
 5. Διαφωνώ. Οτιδήποτε είναι πραγματικό αν έχουμε την εμπειρία του. Αν δεν δω αυτό το ροζ μαμούνι τότε δεν υπάρχει. Εκτός αν το έχει δει κάποιος και προσπαθήσει να με πείσει ότι υπάρχει (όπου και πάλι δεν θα τον πιστέψω αν δεν μου το δείξει)
 6. Όσο σφαιρική και να είναι η γνώση δεν γίνεται να μην υπάρξουν προτιμήσεις σε κάποια κατεύθυνση, εφόσον μεγαλώνουν σε ένα σπίτι όπου υπάρχει ένα πιστεύω ή και δύο (αν οι γονείς έχουν διαφορετικά) Ότι γνώση και να λάβουν όμως -σφαιρική ή μη- όταν φτάσουν σε μια ηλικία αν θέλουν να ψαχτούν θα ψαχτούν από μόνα τους.
 7. Εγώ αυτή την προσέγγιση την λαμβανω ως "να εξηγηθούν τα ανεξήγητα". Η επιστήμη προσεγγίζει τη μαγεία για να την καταρρίψει. Συμφωνώ απόλυτα με τα λόγια του Τριβιζά που παρέθεσε ο rasputin.
 8. Συνήθως αυτό συμβαίνει. Όταν είσαι στο χορό μπαίνει αυτό το συναίσθημα που δεν σε αφήνει να αλλάξεις εύκολα κι ας το βλέπεις. Βέβαια αυτό είναι περισσότερο θέμα των γυναικών που από τη φύση μας δεν λειτουργούμε με τη λογική αλλά με το συναίσθημα.
 9. Επομενως ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε! (Παπανδρέου) Για τους χριστιανούς δεν επιμένετε ότι ΔΕΝ υπάρχουν χριστιανοί. Για τους βουδιστές δεν επιμένετε ότι ΔΕΝ υπάρχουν βουδιστές. Τελοσπάντων, βλέπω διαφορετικά κάποια πράγματα.
 10. Εντάξει... Ο 21ος αιώνας έχει μόλις 17 έτη στην πλάτη του..
 11. Τι εννοείς; Αναιρέθηκαν; Ιστορικά λαμβάνονταν σοβαρά και λαμβάνονται ακόμη. Ψιλοσυγχρονες μελέτες και αξιόπιστοι ιστορικοί αυτό αναφέρουν (ακόμη κι η Grand Larousse αυτό αναφέρει).
 12. Να γίνεται συζήτηση δε λεω. Τόσα χρόνια ανήκω στο φόρουμ και αυτό κάνω, οπότε μάλλον το εχω πάρει χαμπάρι. Αλλά αμφισβητείται ένα ολόκληρο ρεύμα το οποίο έβγαλε την Ευρώπη από το σκοταδισμό. Γιατι οι κυριότεροι διαφωτιστές ήταν είτε Άθεοι είτε Ντεϊστές. Οι απορίες εκφράζονται αλλά όχι με τρόπο που μειώνεις τον άλλον αμφισβητώντας τον. Για ποιο λόγο να μπει σε διαδικασία κουβέντας όταν εξαρχής δεν τον δεχόμαστε; Φόρουμ συζητήσεων είμαστε, όχι σχολείο ούτε ιερά εξέταση. (Να με συγχωρείτε, αλλά αν ήμουν αθεϊστρια δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να συζητήσω της απόψεις μου όταν υπάρχει τέτοια αμφισβήτηση στα μη πιστεύω μου. Έτσι το βλέπω ως τρίτη.)
 13. Α όχι! Ο Ολυμπιακός ειναι θρησκεία για τους Γαύρους! Δε νομίζω ένας Βαζελος να πιστεύει στο Θεό τους ..! Και εντάξει, λέμε ότι είναι καλοδεχούμενοι, αλλά τον τελευταίο μήνα αμφισβητείται το δικαίωμα τους να αυτοπροσδιορίζονται ως άθεοι.
 14. Απαντάω γενικά βρε κι όχι προσωπικά. Και σε συνδυασμό και με το άλλο θέμα περί αθεϊσμού και με την απάντηση παραπάνω της Νεφέλης.. (...αυτό εγώ το λαμβάνω ως "Επισκέπτεται κάποιος το Αβάπτιστο ως "άθεος", αλλά εφόσον τo επισκέπτεται δεν είναι πραγματικά άθεος. Άρα οι άθεοι δεν έχουν λόγο να τo επισκέπτονται.) γι'αυτό απάντησα ότι απάντησα πριν. Από την πλευρά μου γιατί να μην επισκέπτονται την σελίδα και το φόρουμ; Όπως παίρνουν τηλέφωνο οι Βάζελοι τον Τσουκαλά, έτσι και οι Άθεοι μπορούν να επισκεπτούν το Αβάπτιστο. (αλλά και η.. κατασκοπική πλευρά δεν είναι κακή )
×
×
 • Create New...