Jump to content

Janor

Νέα Μέλη
  • Posts

    114
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Janor

  1. Για πες εσύ ρε Janor.. Εσύ έχεις περάσει σε καμιά πράξη;

     

    Δλδ αν εγώ έχω κάνει κάτι, θα κάνεις και εσύ? Αλλά και πάλι δεν είναι αυτό το θέμα. Αν μπορείτε αλλάξτε λίγο τη φύση σας, εγώ το έκανα. Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο αυτό το καιρό όπως καταλάβατε, θα τα λέμε σπάνια. Αν νομίζετε ότι ζείτε ευχάριστα με τη συνείδησή σας και ότι έχετε προσφέρει όση βοήθεια χρειάζεται αυτός ο κόσμος, τότε καλή συνέχεια στον lamerικο αγώνα που κάνετε με τα posts. Υπόψην, αν θέλετε να γεμίσετε ακόμα περισσότερο τη μέρα σας, υπάρχει και το IRC και το LineAge και άλλα πολλά που θα βρείτε εξίσου ενδιαφέροντα. Εάν έθιξα τον εγωισμό σας και νιώθετε ότι κάτι πρέπει να γράψετε για να πάρετε την "εκδίκησή" σας, μην μπείτε στον κόπο, δεν αξίζει, ούτε και πρόκειται να το διαβάσω. Συγνώμη αν φάνηκα κάπως ωμός με τα παραπάνω αλλά κάντε μου τη χάρη και σκεφτείτε πιο σοβαρά το topic την επόμενη φορά που θα το ξαναδιαβάσετε και αν δεν σασ άγγιξε, εύχομαι να βρείτε κάτι που θα σας αγγίξει, για να μπορέσετε και εσείς με τη σειρά σας να αγγίξετε τον κόσμο. Από μένα χαιρετίσματα προς το παρόν. Θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή ίσως στο μέλλον :) take care my friends

  2. Είχα διαβάσει σε ένα βιβλίο ότι ο κόσμος γύρω μας είναι η μοναδική κόλαση που θα ζήσουμε ποτέ. Με αηδιάζει η αρρωστημένη πραγματικότητα του σήμερα. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν "βλέπω" μόνο εγώ τι γίνεται γύρω μου. Οι άνθρωποι ανά τον κόσμο έχουν προβλήματα.. γιατί δεν βοηθάτε? Νιώθω απεριόριστη λύπη και μίσος.. βλέπω παντού άτομα με προβλήματα και πολλούς να μένουν αμέτοχοι. Όταν λέω προβλήματα εννοώ κάτι σαν αυτό: http://www.athousandandone.com/photos/1/44b0304010e1a_s.jpg

     

    Αυτό το topic το δημοσιεύω μήπως και ευαισθητοποιηθούν κάποιοι, ή κάνουν ακόμα περισσότερα αυτοί που ειναι ευαισθητοποιημένοι αν και ξέρω πως όταν το διαβάσετε αυτό, θα είναι σαν να έχετε δει μόνο ένα μικρό κομμάτι απο την φρικτή εικόνα που έχω στο μυαλό μου :S Μερικές φορές με μισώ που είμαι άνθρωπος.

  3. Η ίδια μου η ζωή (φίλοι, συγγενείς, πατρίδα, οικογένεια) είναι το όνειρό μου και ζω μέσα σε αυτό. Δεν θα το θυσίαζα ποτέ (αν και αυτό είναι μεγάλη κουβέντα..)

     

    Θα συγχωρούσες και θα συμφιλιωνόσουν ποτέ με τον μεγαλύτερο εχθρό σου?

  4. Ο εν λόγω προφήτης έκανε γνωστή την παρουσία του (και το βιβλίο του φυσικά) μέσα από την εκπομπή "μπορώ" της Άννας Δρούζα, ενώ ακολούθησαν άλλες ποιοτικές μεσημεριανές εκπομπές, δεδομένου κύρους. Αν αυτό σου λέει κάτι... :whistling:

     

    OMG! τον είχα δει και στο Χαρδαβέλα!!!!!

  5. Έτυχε να διαβάσω σε κάποιο βιβλίο που το έγραψε ένας μοναχός του οποίου το όνομα δε θυμάμαι, ότι ο αντίχριστος εχει ήδη έρθει και το 2013 θα κάνει αισθητή τη παρουσία του και θα κυριαρχήσει για 7 χρόνια. Ας ελπίσουμε ότι είναι μύθος..! Τεσπα, μόνο χρόνος θα δείξει!!

  6. Αυτή είναι η επιφάνεια εργασίας. Έχω ανοίξει και 2 παραθυράκια για να καταλάβετε πιο καλά το όλο στυλάκι. Γενικά είναι λειτουργικό, κομψό και κυρίως..μαύρο!

    Όλα τα γνωστά visual effects έχουν βγει για λόγους ταχύτητας και λειτουργικότητας. Ενώ τα μενού είναι ακριβώς όπως στα windows 98 (πχ start menu)

    post-1943-1199468376_thumb.jpg

  7. Πάντως με ξενερώνει που είναι στα 99 boots o περιορισμός, αν ήταν στα 100 θα το έπαιρνα lol. Αλήθεια Αυγερινέ, εσύ ποια έκδοση Linux προτιμάς? Έχω ακούσει κακά λόγια για τα Suse. Είχα δοκιμάσει ελάχιστα τα Red Hat και μπορώ να πω ήταν αρκετά καλά. Γενικά έχω πρόβλημα με τα προγράμματα όμως σε περιβάλλον linux και τα έχω παραμελήσει. Για παράδειγμα το winamp είναι ένα πρόγραμμα που τρέχει στο pc μου από τη στιγμή που ανοίγει μέχρι τη στιγμή που κλεινει.. αλλά δε τρέχει σε Linux :S Έχω ακούσει και για το WINE αλλά πέρα από φήμες δεν έχω δει χειροπιαστό αποτέλεσμα..

  8. Πάει λίγος καιρός που προσεξα ότι υπάρχει ένα τέτοιο λειτουργικό σύστημα. Όταν το έμαθα έπαθα μια μικρή πλάκα, λογικά θα νιώσατε και εσείς κάτι παρόμοιο. τα κατέβασα και τα εγκατέστησα. Πολύ καλά από θέμα συμβατότητας και εύχρηστα μια και η εμφάνιση είναι ίδια με τα δημοφιλή windows XP. Στηρίζονται στον πυρήνα Fedora. Δυστυχώς όμως σε αντίθεση με τα απλά linux, δεν διατίθενται δωρεάν. Ο περιορισμός τους είναι 99 Boots, εκτός και αν αγοράσεις τα κανονκά. Αρκετά καλή προσπάθεια θα έλεγα. Δείτε ενα image ----> http://www.xpde.com/shots/startmenu.png

  9. Μην κοιμηθείς, πήγαινε στη δουλειά σου γύρνα το απόγευμα σπίτι σου, κάτσε ξύπνιος μέχρι τις 8, άλλαξε σεντόνια μαξιλαροθήκη κλπ, μπες για ένα ζεστό μπάνιο, φόρα καθαρά ρούχα και πέσε κοιμήσου.

     

    έχω το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο μας ανα περιόδους, προσπαθώ να κάνω και εγώ αυτό που είπες Αυγερινέ αλλά πίστεψέ με είναι πολύ δύσκολο!! :S

  10. Βάσιμες υποψίες? δηλαδη?που στηρίζεις τις υποψίες σου?και γιατί το γενικεύεις? μπορείς να μιλάς για σένα για κάποιους όμως δεν ισχύει αυτό που λες.και δεν χρειάζεται να είσαι ρομαντικός χαρακτήρας για να πιστέψεις στην αληθινή αγάπη. απλά όταν την νιώσεις όταν έρθει θα δεις τα πράγματα πολύ διαφορετικά. τώρα ο καθένας από το τι έχει βιώσει έχει αποκτήσει και μια γνώμη. αλλά παραμένει προσωπικού επιπέδου διότι ο καθένας είναι διαφορετικός.

     

    Γενικά στα 22 χρόνια ζωής μου σε αυτό το κόσμο στηρίζω τις υποψίες μου. Φυσικά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να κάνω λάθος, μάλιστα πιστεύω ότι είναι το πιο πιθανό, εξαιτίας της νεαρής ηλικίας μου :S

  11. Anele εγώ πιστεύω ότι ο ρομαντισμός δεν αποτελεί πλεονέκτημα στην εποχή μας. Για να απαντήσω και στον NARGATHEM, ο ρομαντισμός σήμερα πιστεύω μπορεί να καταστρέψει κάποιον, αν είναι υπέρμετρος. Πιστεύω ότι η ζωή κρύβει πολλές αντξοότητες και "αντι-ρομαντικές" καταστάσεις και αν είσαι ρομαντικός, θα πληγωθείς..

    Γενικά πιστεύω ότι η σημερινή εποχή ευνοεί τους σκληρούς και πονηρούς χαρακτήρες.

×
×
  • Create New...