Jump to content

GIOULY

Mέλη
  • Posts

    167
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GIOULY

  1. http://m.yahoo.com/w/legobpengine/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%B9%CE%B2%CE%AD%CF%84-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-10-084024760--finance.html?.b=index&.cf3=%CE%9F%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%91&.cf4=5&.cf5=xrimablog.gr&.cf6=%2F&.ts=1379840462&.intl=gr&.lang=el
  2. Χρόνια πολλά και με υγεία!

  3. Καλωσόρισες!!!

  4. Καλησπέρα! Καταστήματα εδώ στην Αθήνα που να πουλάνε παρόμοια κοσμήματα δεν ξέρω αλλά μπορείς να παραγγείλεις μέσω internet από το συγκεκριμένο site που έχει μεγάλη ποικιλία: http://www.stjustin.co.uk
  5. Χρόνια πολλά!!! Να τα εκατοστήσεις!

  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ!

  7. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΟΥ!!!

  8. Aν κοιμόμαστε και στο παρελθόν,δεν θα είμαστε γνωστοί παγκόσμια ως η κοιτίδα του πολιτισμού!!!
  9. Ως πότε οι Έλληνες θα κάνουμε "γαργάρα" τους εξευτελισμούς που υφισταμεθσ από αλήτες και μισέλληνες πολιτικούς? Πότε επιτέλους θα ξυπνήσουμε ξανά?
  10. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ούτε το facebook ούτε το zoo, αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις,Sabrina.
  11. Eυχαριστώ για την υποστήριξη αλλά και λίγη ειλικρίνεια δε βλάπτει!!! Οι μάσκες κρύβουν τα ελαττώματα γι' αυτό και κάποιοι δεν τις βγάζουν! ΣΕΒΑΣΤΟ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ.
  12. Ε όχι και βαρύ!!! Μήπως είναι ψέματα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται ακόμη και στην καθημερινή τους ζωή να βγάλουν τις μάσκες! Ας μην είμαστε υποκριτές!
  13. Όπως θα έχετε καταλάβει, με λένε Γιούλη και είμαι 37 ετών. Εργάζομαι σε μεγάλη ιδιωτική τράπεζα και όπως κάποτε είπε ο φίλτατος Τραγοκέρατος, ανήκω μάλλον στους "μάντεις". Έχω από μικρή την δυνατότητα να βλέπω το μέλλον, με μεγάλη ακρίβεια, μέσω ονείρων και από τα 14 και ρίχνοντας τα χαρτιά.Δυστυχώς όμως δεν έχω βρει κάποιον που να μου διδάξει την τέχνη.
  14. Καλησπέρα! Έχετε σκεφτεί να βγάζαμε όλοι για λιγο τις μάσκες και μέσα από τις γραμμές αυτού του forum να λέγαμε κάποια πράγματα για τον εαυτό μας και να γνωριζόμαστε καλύτερα?
  15. Aν έγιναν έτσι τα πράγματα, τότε όντως κάτι περίεργο συνέβη. Πάντως καλό είναι να μην αφήνεις το φόβο να σε κυριεύει σε παρόμοιες περιπτώσεις! Οι αρνητικές οντότητες τρέφονται από τον φόβο σου!!!
  16. Mήπως απλά χανόταν το σήμα του σταθμού? Όταν χαμήλωσε η ένταση πρόσεξες αν ακούγονταν παράσιτα?
  17. ________________.pdfΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ:
  18. Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ το σκοτάδι και δεν το φοβάμαι καθόλου. Είμαι άνθρωπος της νύχτας, τότε λειτουργώ καλύτερα, μπορώ να συγκεντρωθώ να διαβάσω ή να ασχοληθώ με ότι μου αρέσει περισσότερο. Και πιστεύω ότι τη νύχτα όλα γίνονται πιο όμορφα γιατι δεν διακρίνονται οι ασχήμιες της ημέρας!!!
  19. LINKIN PARK, DAUGHTRY, NIGHTWISH, WITHIN TEMPTATION,EVANESCENSE και ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια το:BUTTERFLY των CRAZYTOWN. :23_30_106[1]:
  20. Εγώ πάλι πιστεύω ότι μόνος είναι όποιος κατά βάθος ο ίδιος θέλει να είναι μόνος. Παντού γύρω μας υπάρχουν άνθρωποι που αξίζουν, που και αυτοί όμως με τη σειρά τους φοβούνται να ανοιχτούν και να γνωρίσουν άλλους ανθρώπους μήπως πληγωθούν ή μήπως γίνουν αντικείμενα εκμετάλλευσης. Αν όλοι άφηναν για λίγο τις μάσκες να πέσουν τότε,δε μπορεί παρά να συναντιόμασταν. Και στο κάτω κάτω, σκεφτείτε το απλά:πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να γνωρίσεις κάποιον που δεν μπορείς να συναναστραφείς,ε και? Τί έγινε? Πρώτη φορά θα είναι? Όλοι το έχουμε πάθει αρκετές φορές στο παρελθόν, δεν θα πάθουμε και τίποτα καινούριο. Αν όμως γνωρίσουμε κάποιον που άξιζε τον κόπο, τότε δεν άξιζε και το ρίσκο? Μην απαντήσετε. Ρητορική ήταν η ερώτηση. Το σίγουρο πάντως είναι ότι τα κοινά ενδιαφέροντα βοηθάνε και στην προσέγγιση αλλά και στην επικοινωνία.
  21. Eνα εχω να πω: ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! Και το λεω κυριολεκτικα!
  22. Τωρα αν μιλαμε για πολυ χλιαρες σχεσεις αλλαζουν τα πραγματα φυσικα. Αν μιλαμε για χλιαρες σχεσεις τοτε δεν υπαρχει κανενας λογος να παραμεινεις φιλος με τον αλλο, λες ενα "αντιο" και ο καθενας συνεχιζει τη ζωη του. Φιλους αξιζει να κρατας τους ανθρωπους που και μετα το περας της σχεσης, εξακολουθεις να σεβεσαι και να αγαπας, με μια αγαπη ωστοσο πιο αδελφικη!!!
×
×
  • Create New...