Jump to content

Βελανιδιά

Mέλη
 • Posts

  197
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Βελανιδιά's Achievements

Πιο Μέγας Μύστης

Πιο Μέγας Μύστης (4/7)

0

Reputation

 1. Μήπως είσαι περισσότερο ευαίσθητος απ' ότι ο πιο πολύς κόσμος? Δοκίμασε να κλείσεις τα κέντρα σου, να κατεβάσεις τις κεραίες σου... Πώς? Με διαλογισμό, ορματισμό, προσευχή...ό,τι σε βολεύει.
 2. Εδώ ήταν το πρόβλημα... και πείτε ό,τι θέλετε. Σαν "γυναίκα" λοιπόν, θα τονε "μπουγιούμιαζα" για να κάθεται ήσυχος και να μην ξενοκοιτάει, αλλά όχι να ασχολείται κι αυτός με τέτοιες κατινιές για να μου τη βγει εμένα... Ααααχ.... καλό ήταν, aferim!
 3. Σε γενικές γραμμές, ναι... βέβαια, για να "ζωντανέψει" όπως λες, να λειτουργεί δηλαδή για τον σκοπό που το έφτιαξες εξαρχής, θα πρέπει να έχεις εξασκηθεί αρκετά, για να καταφέρεις την συγκέντρωση, την κατεύθυνση, και την συγκράτηση της ενέργειας... Για τον ίδιο λόγο, καλό θα ήταν προσέχουμε πολύ τι φτιάχνουμε... Πολλές οι περιπτώσεις ανθρώπων που ταλαιπωρούνται, από σκεπτομορφές δικών τους επιθυμιών, φόβων, κλπ, και νομίζουν ότι "κάποος τους έκανε μάγια"... Είναι καθαρά θέμα αυθυποβολής και πίστης.
 4. E? Δηλαδή? Συγγνώμη, περνάω κρίση χαζομάρας...τι εννοείς? Ό,τι το έχουν κάνει επίτηδες, "και-καλά-αγράμματη-πρακτική-μάγισσα-με ιστοσελίδα-που-πουλάει-φίλτρα"? Στρατηγέ μου... αν το υποψιαστώ... θα πεθάνωωωωω.....!!!!!!!!!!!
 5. Αχ, τι καλά... Καιρό είχα να γελάσω τόσο!!! Ακολούθησα το λινκ, πέρασα στα γρήγορα την πρώτη σελίδα του..ιστότοπου, και λύθηκα... Τα ορθογραφικά τους λάθη (και δεν μιλάω για τα posts αλλά για την περιγραφή των σελίδων) βγάζουν μάτια... Η θεματολογία :censored: Σε δεύτερο χρόνο... να συνεχίσω άραγε να γελάω, ή να βάλω τα κλάματα? Άσε...λέω να συνεχίσω με το γέλιο... είναι πιο υγιές...
 6. Γιατί εσύ, ο Α, ο Β, να θέλετε να κάνετε αναίτια καλό? Γιατί έτσι είναι η φύση σας. Ε, και του αλλουνού είναι να κάνει κακό. Εξάλλου, καλό, κακό... Καλό δικό σου, κακό του διπλανού. Διαφορά οπτικής γωνίας ίσως...
 7. Διάβασα όλο το νήμα, ομολογώ ότι ο sevando είναι άπαιχτος στις κρυψώνες που προτείνει.... Αλλά δε νομίζω ότι η κυρούλα έχει "βιβλίο". Μάλλον έχει κάποια βασικά σημειωμένα σε καμιά σύνοψη, προσευχητάρι, άντε τσελεμεντέ... Έχει δίκιο ο Αρχάγγελος πλάκα-πλάκα! (Πάλι!!!!!!!) Αν μπορείς ψάχτο.... και αν το Σύμπαν έχει αποφασίσει ότι όντως είναι έτσι, και εσύ πρέπει να κάνεις κάτι γι αυτό, θα μπορέσεις και θα κάνεις.
 8. Το ανωτέρω εξαιρετικό μήνυμα, πέρασε απαρατήρητο και ασχολίαστο, και δεν μπορώ να μην το επισημάνω. Προς τον kambou, και όποιον άλλον τυχόν παρουσιάζει παρόμοια συμπεριφορά... kambou, δεν σε ξέρω, βλέπω μόνο τι και πώς το γράφεις. Η οποιαδήποτε άποψη σχηματίζω και συμπέρασμα βγάζω, προέρχεται απ' ότι με αυτόν τον τρόπο δείχνεις. Ο Τραγοκέρατος έχει, όχι του βουνού, αλλά οροσειρών ολόκληρων τα δίκια. Το πιθανότερο είναι, ότι δεν θα καταφέρεις να βγεις στο αστρικό, ούτε σε δέκα χρόνια. Ίσως απλά κάποια στιγμή περιπλανηθείς στο υποσυνείδητό σου, θεωρώντας ότι είσαι έξω. Αλλά μεγάλοι κίνδυνοι, για την ψυχική μας υγεία αν μη τι άλλο, ελλοχεύουν και μέσα μας... Αλλά έστω ότι πέφτεις σε μια περίεργη πλανητική συγκυρία -την οποία βέβαια δεν θα ξέρεις, γιατί δε θα έχεις την υπομονή που απαιτείται για να αποκτήσεις τις ανάλογες γνώσεις και εκπαίδευση- και βρίσκεσαι έξω. Ναι, θα σου την πέσουνε! Όχι επειδή το λέω εγώ, ή ο Κέρατος, ή όποιος άλλος. Επειδή έτσι είναι. Και τι θα κάνεις τότε? Θα στείλεις ...αστρικό post στο forum??? Αυτό εννοεί και ο Κέρατος... Εξίσου ισχύει και το κομμάτι με τα μισόλογα και τα υπονοούμενα στα βιβλία. Και είναι σχεδιασμένο έτσι ακριβώς, για άτομα όπως δείχνεις να είσαι εσύ, ανυπόμονοι, ενθουσιώδεις, "γρηγορομπούχτιστοι". Και δεν είναι για να σου τη σπάσει, ή να σε κοροϊδέψει, αλλά για να σε προστατεύσει, εσένα, και τους γύρω σου. Ποτέ δε θα βρεις ανοιχτά και δημόσια μια ολόκληρη τελετή, ή ένα ξόρκι, ή οποιαδήποτε τέτοιου είδους γνώση. Κάτι θα λείπει. Και το νόημα είναι, "άμα είσαι μάγκας φίλε, βρες το μόνος σου, και συμπλήρωσέ το για να δουλέψει...". Οπότε, το μισοτελειωμένο, δεν θα δουλέψει. Αν το συμπληρώσεις λάθος, από βιασύνη, ανυπομονησία, αλαζονεία, ή ό,τι άλλο, περαστικά σου. Ακόμα κι αν πας να ζητήσεις βοήθεια, ή μαθητεία από άτομο ή ομάδα, αν είναι σοβαροί, ειδικά οι ομάδες, θα σου πουν, "έλα βρες με αστρικά ( να δω τα κότσια και τις δυνατότητές σου...)". Η δική μου εισήγηση, είναι να διαβάζεις επί ένα μήνα, το post του Τραγοκέρατου, 25 φορές τη μέρα, δυνατά. Μέχρι να το απορροφήσεις... και καλή τύχη. Υ.Γ. Και ξέρεις κάτι? Και πολλά είπαμε όλοι εδώ μέσα, από την καλή μας, προστατευτική διάθεση, προφανώς. Κανονικά, κι αυτά, τα πρώτα, μόνος σου θα έπρεπε να τα έχεις, έστω υποψιαστεί...
 9. Αχ, πόσο, μα πόσο σε καταλαβαίνω...
 10. Να θυμίσω, απλώς, ότι τις αποφάσεις περί "γραμμής πλεύσεως" τις παίρνει η εκάστοτε πολιτική ηγεσία. Οι όσο ικανοί διπλωμάτες, τεχνοκράτες, διαπραγματευτές, ακολουθούν οδηγίες και εντολές της ...ή παραιτούνται.
 11. Α, εντάξει, φυσικά, τόσο καλά... Αν ακούγεται δύσκολο και δεν κάνει αμέσως ένα εντυπωσιακό "τσουφ!" "τα παρατάμε"... Από αυτό και μόνο, φαίνονται τρία τρένα πράγματα. Όλοι όσοι μίλησαν είχαν το δίκιο με το καντάρι. Φυσικά και είναι δύσκολο, φυσικά και είναι επικίνδυνο. Ακόμα κι όταν είναι κάποιος χρόνια εκπαιδευμένος και μπαινοβγαίνει στα πεδία. Εξίσου δύσκολο είναι να κάνεις υπομονή, να ψάχνεις, να βρίσκεις, να συγκρίνεις. Εξίσου δύσκολο είναι να μάθεις να χαμογελάς, όταν στέκεσαι στην ουρά για το ΙΚΑ, το Κτηματολόγιο, την Εφορία. Άλλο τόσο δύσκολο είναι να μην διαολοστείλεις το αφεντικό όταν σε περιλούζει άδικα. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να κοιτάζεις για 3 λεπτά μια πινέζα στον τοίχο, χωρίς να σκέφτεσαι ΤΙΠΟΤΑ??? Τα έχεις καταφέρει όλα τα παραπάνω? Αν όχι, άσε τις αστρικές προβολές για καμιά 10ριά χρόνια αργότερα. Ελπίζω να μην εκλάβεις και το δικό μου ύφος ως απότομο. Δεν είναι. Λέω απλά τα πράγματα με το όνομά τους. Τίποτα, φυσικά, δεν έχω εναντίον σου. Δεν σε ξέρω! Αλλά μοιάζεις, από τις απαντήσεις σου, σαν να μην ξέρεις κι εσύ ο ίδιος ποιός είσαι και τι ζητάς. Κι αυτά τα δυο συνήθως,, είναι τα πρώτα κενά που καλούμαστε να καλύψουμε. Αυτό κι αν είναι δύσκολο. Παίρνει χρόνια ξέρεις. Και είναι κι επίπονο. Πρέπει να "ξεφλουδίσεις" όλες τις εξωτερικές στρώσεις του εαυτού σου και να φτάσεις όσο πιο κοντά μπορείς στον πυρήνα του.
 12. Το να θέλεις να αρχίσεις με αστρική προβολή, είνα σαν να αποφάσισες σήμερα να γυμναστείς τρέχοντας αύριο μαραθώνιο... Άσκηση: μάντεψε στα πόσα χιλιόμετρα θα κλατάρεις.
 13. Έχω εικόνες. Αν είναι μνήμες δεν ξέρω. Μερικές φορές, συνοδεύονται από έντονα συναισθήματα.
 14. Εεεεεε! Μπερδεύτηκα!!! Σκώρο ή σαράκι πουλάς?! Και τι κάνουν αυτά στο χαρτί? Απ' όσο θυμούμαι, το σαράκι τρώει ξύλα, ο σκώρος ρούχα!!!
×
×
 • Create New...