Jump to content

nounou

Νέα Μέλη
  • Posts

    130
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

nounou last won the day on April 9 2020

nounou had the most liked content!

About nounou

  • Birthday 08/04/2003

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

1,256 profile views

nounou's Achievements

Μέγας Μύστης

Μέγας Μύστης (3/7)

2

Reputation

  1. Καλημέρα σας. Συνομωσία ή όχι το σίγουρο είναι ότι ο ιός υπάρχει, ότι όλος ο πλανήτης μένει μέσα σε αναμονή, ευάλωτος και φοβισμένος, μπερδεμένα υποψιασμένος και ίσως κάποιοι να βρίσκουν κάτι "καλό" στο εδώ και τώρα στην προσωπική τους απομόνωση με θέληση και αισιοδοξία. 'Ολο αυτό μου θύμισε κάτι που διάβασα παλιά. https://www.kraou.gr/sokaristiko-plakes-tis-tzortzia-na-afanisti-93-tou-plithysmou-tis-gis/
  2. Σ'ευχαριστώ outis. Φυσικά και δεν κατάλαβες το ρον σταυρό, τον ήθελα να γράψω. Δεν νομίζω ότι οι πέτρες είναι αυθαίρετες και διακοσμητικές, έχουν να κάνουν με τον συμβολισμό των τεσσάρων στοιχείων της ζωής και με τα χρώματα και τη θέση τους σε σχέση με ανατολή-δύση-βορά-νότο αλλά και με το Πυθαγόρειο πεντάλφα στο κέντρο του σταυρού. Το όλο θέμα είναι που δεν κατάλαβα, και απλά ήθελα να ξέρω, πως όλο αυτό το συνονθύλευμα σε αυτό το "σύμβολο" υφίσταται και αν εννοεί κάτι.
  3. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στην ερμηνεία και χρήση του κάτωθι συμβόλου? Καθώς και στη σχέση του με ρον σταυρό? https://antigone-annwn.deviantart.com/art/stone-element-circle-20097989
  4. αυτή η φότο είναι Υπέροχη ..

  5. Καλώς ήρθες Silver! http://media.superpimper.com/glitter_graphics/Welcome/welcome-141.gif
  6. Καλα τωρα και χωρις πλακα γιατι εγω πιστευω οτι φυλακας αγγελος/οι και οδηγητης ειναι τελειως διαφορετικα πραγματα? Ισως αν θυμαστε οσοι εχετε διαβασει "το ημερολογιο ενος μαγου" απο τον Κοελο παρουσιαζε τον 'φυλακα' οδηγητη του με ενα αμφιλεγομενο τροπο, ουτε σαν κατι καλο ουτε σαν κατι κακο. Μαλλον σαν κατι που αναλογα με το παθος της επιθυμιας θα μπορουσε ειτε να σε βοηθησει ειτε να σε μπερδεψει. Τελικα τι ειναι ο οδηγητης? Αλλα βιβλια τον ονομαζουν ετσι και ενοουν τον ενδιαμεσο σε μας και στον φυλακα αγγελο μας. Ειναι ομως ετσι?
  7. Παιδιά έτσι την πάτησα κι εγώ πέρυσι... Ένιωσα τελείως χαζή που το πίστεψα. Απορώ γιατί το κάνουν αυτό...
  8. Αχ!!! Ρε Ingy Εγω πιστευω πως εισαι αν οχι ειδικος αρκετα "σοφος" ωστε να εμπιστευομαι την γνωμη σου. Οχι ποτε δεν ειδα τη ζωη με αρνητικο τροπο. Ειμαι οπαδος της θετικης σκεψης σε μεγιστο βαθμο. Νοιωθω ευγνωμων και αρκετα τυχερη με οτι εχω λαβει εως τωρα και πιστευω οτι μπορω να αντιμετωπισω οποιαδηποτε επιθεση οποιασδηποτε μορφης. Ο μονος εχθρος μερικες φορες ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος οταν μαλιστα φευγει απ'το συνειδητο παρον και μονο τοτε. Οσο για την "τρυπα" πιστευω πλεον οτι ηταν απο τον κρυσταλο που ηρθε σε επαφη με το συγκεκριμενο σημειο. Και εδω θα ηθελα να ρωτησω κατι: Υπαρχει περιπτωση ενας κρυσταλος να στραφει ενεργειακα εναντια σε μια οντοτητα?
  9. Αστάρτη Αρχαία μεγάλη γυναικεία θεά των Φοινίκων, που λατρεύτηκε στην Τύρο και στη Σιδώνα, απ' όπου την πήραν και οι Κύπριοι. Ήταν θεά της γονιμότητας, του έρωτα και της γυναικείας χάρης. Για την Αστάρτη οι πληροφορίες προέρχονται από τη Βίβλο. Οι Έλληνες την ταύτιζαν με τη θεά Αφροδίτη καθώς και με την Ήρα και τη Σελήνη. Σε κάθε σημιτικό λαό είχε και διαφορετικό όνομα : Ασταρώθ Αθάρ Ιστάρ Ινίνα Βααλίς Πίστευαν ότι είναι κόρη της Σελήνης και αδερφή τού Ηλίου και τής θεάς τού Άδη Ερεσκιγκάλ.
  10. Παντως δεν ξερω αν η βουτια στη θαλασσα σημερα πρωι πρωι βοηθησε λεω να επισκευτω και εναν βιοενεργο να με τσεκαρει... Αν ειναι δυνατον!!! Παντα πιστευα και ακομα πιστευω πως μπορω να κανονισω την ενεργεια μου μονη μου και να ενδυναμωσω τον εαυτο μου. Johnny δεν τιθεται θεμα αυτοπεποιθησης ισως κυκλοθυμιας και επιθετικοτητας αρκετες φορες, θα συμφωνισω αν και το δουλευω. :cheerful: Καθως επισης συμφωνω και με αυτα που ειπες Arzuna εχει να κανει με το συναισθημα. Παντως τι γινεται αν οντως υπαρχει "τρυπα" σε καποιο τσακρα? Αυτο μπορει να επιτρεψει σε εξωτερικους αρνητικους "παραγοντες"να εισερθουν σε καποιο ατομο?
  11. Ενταξει δεν εχω τιποτα... Τωρα το Σαββατοκυριακο θα μπω και στη θαλασσα και ολα καλα. Speedy εισαι απιστευτος... Ξεχασα να σας πω και κατι αλλο που το εχω συνδιασει με το θεμα, εκεινη την μερα ο φιλος μου μου εκανε δωρο εναν κρυσταλο απο χαλαζια και μου ειπε να τον φοραω συνεχεια στο λαιμο κοντα στο ηλιακο πλεγμα. Ετσι και εκανα εως χθες. Το μονο που με προβληματησε απο την ωρα που τον πηρα ειναι οτι ηταν λαξεμενος πρισματικα και τρυπημενος στη μεση για να μπορει να κρεμαστει. Εχω μια ιδιαιτερη σχεση με τους κρυσταλους και τους προτιμω στη φυσικη τους μορφη χωρις ιδιαιτερες παρεμβασεις ομως επειδη ηταν ενα δωρο απο εναν αγαπημενο φιλο αποφασισα να τον ακουσω. Εκεινη την στιγμη λοιπον ηταν που ειδα αυτη την γυναικα... Πολυ πιθανον να ειδε αυτη την τρυπα που ειχε ο κρυσταλος και οχι κατι σε μενα.
  12. Για μια ακομα φορα θα ηθελα να ζητησω την βοηθεια σας... Εδω και λιγο καιρο στο Bliss καφε στην Αθηνα ενω βρισκομουν με εναν πολυ πολυ καλο φιλο συναντησα μια γυναικα φιλη του φιλου και ειδημων στην κρυσταλο-φιλοσοφια μαλιστα μολις ειχε τελειωσει ενα σεμιναριο που παραδιδε στον πανω οροφο. Ο φιλος μου μας συστησε και αυτη εφυγε. Τιποτα το περιεργο. Σημερα δυο μηνες μετα ενιωθα παραξενα και τον πηρα τηλεφωνο μου ειπε οτι τοτε αυτη ειχε δει μια τρυπα στο ηλιακο μου και του το ανεφερε και ισως αυτο να φταει... Αυτος λεει οτι ισως φταει και η πανσεληνος που ερχεται... Μου λετε τι σημαινει "τρυπα στο ηλιακο"? Αυτος λεει "αυτο που δειχνω προς τα εξω". Μηπως εχει να κανει με το συναισθημα? Ενταξει να καθαρισω τα τσακρα με τους γνωστους τροπους. Αν οντως συμβαινει αυτο που ειπε η γυναικα πως μπορεσε να το δει? και τι χρειαζεται να προσεξει κανεις σε κατι τετοιο? :blink1:
  13. Καιρο εχω να σας ακουσω αλλα βλεπω... Παντως συμφωνω απολυτα για το ξυρισμενο κεφαλι σε σχεση με το θεμα μας. Αχχχ!!! τι μου θυμισατε τωρα... Οποτε Ingy τολμησε θα εμπεδωσεις καλυτερα το ταντρικο θεμα στα σιγουρα :smilewink:
  14. Θα μπορούσε να είναι και γύψος. Ο γύψος στην κρυσταλικη του μορφη ειναι κιτρινοπράσινος ,διάφανος και τον συναντάει κανείς παντου στην Ελλαδα. Στο μερος που ζω εχουμε ολοκληρους λόφους που τους μαδανε συχνα οι τουρίστες.
×
×
  • Create New...