Jump to content

MagiCross

Νέα Μέλη
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

About MagiCross

  • Birthday 11/27/1976

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Αθήνα-Greece
  • Interests
    Isochronic tones , γυμναστική , εσωτερισμός , mind games entertaiment.

MagiCross's Achievements

Μύστης

Μύστης (2/7)

0

Reputation

  1. Γιατί πολύ απλά , όσο και αν μας φαίνεται παράξενο σήμερα , τότε , τα παιδιά και τις γυναίκες τα θεωρούσαν ανάξια λόγου.
  2. Σε ότι αφορά τα χρόνια για τα οποία δεν αναφέρετε τι έκανε και που βρισκόταν ο Ιησούς, έχουν γραφτεί πολλά. Από το ότι ήταν στην Αίγυπτο , μέχρι και το Θιβέτ και μάθαινε διάφορα κολπάκια. Η πιθανότερη αλήθεια είναι πως ποτέ δεν έφυγε από τον τόπο του. Αν έφευγε δεν θα τον γνώριζαν όταν επέστρεφε(ως τον γιο του ξυλουργού). Βρισκόταν εκεί , και ασχολούνταν με την τέχνη του πατέρα του.Εάν έμαθε κάποια πράγματα για άλλους πολιτισμούς , δεν ήταν ανάγκη να ταξιδέψει ,διότι η Ναζαρέτ εκείνη την εποχή ήταν κάτι σαν σταυροδρόμι. Σταυροδρόμι πολιτισμών. Περνούσαν σχεδόν οι πάντες από'κει. (έμποροι). Σταματούσαν εκεί(διάλειμμα). Μπορούσε να μαθαίνει και ρωτώντας. Αυτά λοιπόν υποστηρίζουν όσοι δεν πιστεύουν τις υπόλοιπες θεωρίες περί μαθητείας του Ιησού στην Αίγυπτο , την Κίνα , το Θιβέτ κλπ.. και προσωπικά ψιλο-συμφωνώ. Αν και δε με ενδιαφέρει και πολύ το θέμα. Περισσότερο έχω εστιάσει στη διδασκαλία του , παρά το που ήταν. Σε ότι αφορά τον Χριστιανισμό , δεν μπορώ να διαφωνήσω με τον Dimulator. Δεν μπορώ να πω ,πως λέει ψέμματα ή ότι δεν ισχύουν αυτά που γράφει ,διότι ισχύουν ακόμη και σήμερα.!! Βασικό πράγμα για κάποιον που ψάχνει την αλήθεια είναι να ξεχωρίσει αυτά τα 2. Άλλο ο Ιησούς και άλλο ο Χριστιανισμός. Έτσι πρέπει να τα μελετήσει(κατά την άποψή μου βέβαια). Να μελετήσει και τα λεγόμενα απόκρυφα ευαγγέλια και όχι μόνον αυτά που μας έχουν πλασάρει(γιατί έτσι τους βολεύει). Κάποιος είχε πει κάποτε "Αν αποκαλυφθούν τα απόκρυφα ευαγγέλια (όλα τα ευαγγέλια δηλαδή) στον κόσμο , τότε η Εκκλησία(το δόγμα) θα καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος".
  3. Διαχωρισμός θρησκείας - εξουσίας και διαχωρισμός κράτους - εκκλησίας. Είδατε τι ωραία που τα κουκουλώσανε με το Βατοπέδι ; Όταν το κράτος δίνει λεφτά ή κάνει ανταλλαγή με το κράτος(γιατί η εκκλησία είναι Ν.Π.Δ.Δ- Δημόσιο δλδ) δεν υπάρχει σκάνδαλο. Βρε τα σαΐνια τι σκαρφίστηκαν πάλι.
  4. Τελικά μάλλον έπιασε το κόλπο. Και οι επιτροπές αγώνα αποφάσισαν αναστολή. (Πηγή NewsIt.gr) Από τη Δευτέρα θα λειτουργούν όλα ρολόι πάλι. Όπως πρέπει. Κορόιδα
  5. Γιατί το άλλο με την επίταξη που το πάτε ; από μόνη της η λέξη και μόνο θυμίζει δικτατορία. Σε επιτάσσω να δουλέψεις. Τέλος. Θες δεν θες , θα δουλέψεις, και αν δεν δουλέψεις θα σε σκίσω.. !!Θα φας 5 χρόνια φυλακή και θα σου πάρω την άδεια. Δεν μπορείς εσύ να καταλύεις την Δημοκρατία με τις απεργίες σου και με το να μην δουλεύεις. Και να "ξυπνάς" και τους υπόλοιπους. Εδώ έχουμε σχέδιο ρε. Κατάλαβες ; :verymad: "Αλλά επειδή είναι πολλοί , πως να τους κάνουμε καλά ρε γμτ;;" " To βρήκα. Φώναξε τους αρχηγούς τους , και τάξε τους. Δώστους ρε παιδί μου.3 άτομα είναι, πόσα να θέλουν. Τα πρόβατα τους αρχηγούς θα ακολουθήσουν." " Μπράβο ρε σαΐνι. Έτσι θα γίνει." ----------- "Τι έγινε ; γιατί μόνο 12 από τα 80 συνδικάτα συμφώνησαν στην αναστολή ;; Ξε-προβατοποιήθηκαν ;;; "
  6. Έτσι είναι. Αν την ρωτήσεις αυτή , "τι δουλειά κάνεις;" τι σου απαντά ; "Είμαι επί της υποδοχής ,των εξωγήινων;"
  7. Κι εγώ ελπίζω να μη συμβεί ποτέ, αλλά για εκεί το πάνε απ΄ότι φαίνεται. Ο "προάγγελος" είναι η ηλεκτρονική ταυτότητα(ή Κάρτα του Πολίτη), λένε...
  8. Αυτόν τον συνδυασμό πάλι , δεν τον είχα σκεφτεί. Δηλαδή να σου επιτεθεί κάποια οντότητα για να καταφέρει μέσα από τις σκέψεις σου να υλοποιήσει κάποια πράγματα ;; γίνεται αυτό ; Απορώ , γιατί δεν πιστεύω πως το Σύμπαν είναι τυφλό ή κάνει τα στραβά μάτια. Γνωρίζει αν η σκέψη είναι δική σου ή κάποιας οντότητας που στην έβαλε στο κεφάλι χωρίς εσύ να το αντιλαμβάνεσαι. Δηλαδή αυτό με την επίθεση.Αυτό είναι που με παραξενεύει. Γιατί εντάξει , οι σκέψεις δεν είναι δικές μας . Αν το πάρουμε από την άποψη πως επηρεαζόμαστε από εκατομμύρια πληροφορίες που λαμβάνουμε καθημερινά, από πρότυπα, από την κοινωνία που ζούμε , την οικογένεια ,τους φίλους..κλπ, τότε δεν είναι δικές μας αλλά δημιουργήματα όλων των προηγούμενων. Επίσης πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι έχουν αυτή την ικανότητα.(της πραγμάτωσης της σκέψης) Απλά άλλοι ασχολούνται και άλλοι όχι. Και τείνω να πιστέψω πως , μόνο οι σκέψεις που έχουν κάποια αξία και όφελος για σένα , να φτάσεις κάπου δηλαδή , υλοποιούνται.Οι υπόλοιπες , δεν ξέρω. Και κάτι τελευταίο που μου έχει τύχει . Έχω καταλάβει πως υλοποιούνται , και οι συμφωνίες, όταν αυτές αφορούν κάτι θετικό για σένα. Πως το εννοώ. Π.χ. "Θα κόψω το τσιγάρο(θετικό για σένα) και θέλω να γίνει ...αυτό(όχι αρνητικό για κάποιον άλλο , αλλά ούτε για σένα). Μόλις τηρηθεί η συμφωνία από μεριάς σου ,τηρείται και από μεριάς του Σύμπαντος.(εγώ βέβαια απευθυνόμουν σε Αγγέλους,αλλά δεν θέλω να προσηλυτίσω κανέναν,γι'αυτό αναφέρω γενικά Σύμπαν) . 3 φορές μου έχει τύχει .Το τσιγάρο δεν το έχω κόψει βέβαια , γιατί για μια τέτοια συμφωνία θα ζητήσω κάτι μεγάλο.
  9. Ναι , είναι λίγο περίεργο το όλο θέμα με την σκέψη. Μερικές φορές βλέπω πράγματα που γίνονται , όταν τα σκέπτομαι έντονα και επίμονα. Σε ανύποπτο χρόνο όμως.Άλλες πάλι φορές δεν γίνονται,ή ίσως να γίνονται αλλά να μην το αντιλαμβάνομαι(γιατί από το χρόνο που έχει περάσει ,ίσως και να έχω ξεχάσει τι σκεπτόμουν να γίνει ,αν δεν ήταν σημαντικό). Με αυτό το βιβλίο ασχολήθηκα λίγο κι εγώ. Πολύ μούφα όμως.Δεν το λέω γι'αυτά που γράφει , αλλά για το εμπόριο. Του άλλαξε τα φώτα η κυρία(δεν θυμάμαι πως την λένε). Όταν είχα πάει σε ένα κεντρικό βιβλιοπωλείο στην Αθήνα , και είδα ένα μπλοκάκι , λέει , που εκεί γράφεις τις σκέψεις σου , 25 ευρώ αν θυμάμαι καλά.. , τι έγινε , λέω , ρε παιδιά ;; Το θέμα μου εμένα είναι , με αυτές τις στιγμιαίες σκέψεις , λόγω θυμού. Λόγω νεύρων. Και όπως ξέρουμε , όταν ο θυμός μπαίνει από τη μια πόρτα , η λογική βγαίνει από την άλλη. Θέλω να πω πως στιγμιαία , μπορεί να είναι και παράλογες σκέψεις που μετά από δευτερόλεπτα τις μετανιώνω. Ευτυχώς μέχρι τώρα δεν έχει υλοποιηθεί καμία. Και εύχομαι να μην υλοποιηθεί και στο μέλλον. Και έχει περάσει αρκετός καιρός , οπότε τείνω να πιστεύω πως σκέψεις που δεν είναι συνειδητές , αλλά μόνο συναισθηματικές , δεν πιάνουν.
  10. . Συμφωνώ . Μα και πάλι συμφωνώ !! Τα δυο Ιερά Βιβλία δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Και αφήστε αυτά που λένε , πως το ένα συμπληρώνει το άλλο κλπ. Το ένα φέρει μήνυμα πολέμου και μίσους και το δεύτερο ειρήνης και αγάπης. (Γενικό μήνυμα μιλάω).Αν και για το δεύτερο και πάλι έχω τις αμφιβολίες μου , ότι δεν έφτασε στα μάτια μας ολοκληρωμένο , αλλά κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των εξουσιαστών της Εκκλησίας(της τότε και της τώρα). Σε ότι αφορά το Κλειδί του Σολομώντα , δεν ξέρω αν το έγραψε ο ίδιος , πάντως σχέση με μαγεία έχει ακουστεί από πολλούς ότι είχε.Όπως και τους ψαλμούς του πατέρα του, Βασιλέα Δαυίδ (που δεν τους έγραψε όλους εκείνος) , ίσως να ισχύει κάτι τέτοιο και με το βιβλίο του υιού του.
  11. Καλώς ήλθες Anna Angel καλή διαμονή και από μένα.
  12. Κι εγώ μέσα. Να κουβαλάω τα ξόρκια και τα φυλαχτά. Μη με βάλετε να κάνω, γιατί μάλλον θα γίνει κάτι τέτοιο :whoops: .. Αναλαμβάνω τις μεταφορές αν θέλετε , μιας και οδηγός αρκετά χρόνια. Ζήτω ο ΕΑΜ .
  13. Καλό φθινόπωρο !! :-)

×
×
  • Create New...