Jump to content

Αναφανδόν

Νέα Μέλη
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Αναφανδόν's Achievements

Μύστης

Μύστης (2/7)

0

Reputation

  1. Μια χώρα με πληθυσμό άνω του Ενός δισεκατομμυρίου είναι λογικό να βγάλει στατιστικά πάρα πολλά ταλέντα.
  2. Κοίτα, μπορεί να είναι μπροστά ο Καρβέλας... μπορεί όμως και να μην είναι !!!
  3. Κοίτα μπορεί να είναι μπορεί όμως και να μην είναι!
  4. Αυτή τη στιγμή μπορεί αν διαβάζετε αυτές τις γραμμές μπορεί όμως και όχι! αλλά ο ρεμπώ το εἶπε ξεκάθαρα: Εγώ είμαι ένας άλλος άνθρωπος......!
  5. Είμαι σίγουρος ότι ο άνθρωπος είναι εξυπνότερος από ένα μυρμήγκι η από μία μέλισσα.... τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι αυτά έχουν πιο πολύ μυαλό από σένα..... τι να σου πω!
  6. Πως ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ (με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες): Ο γιατρός αρχίζει και εισάγει κάποια μεταλλικά αντικείμενα (που μοιάζουμε με μεγάλα καλαμάκια, σαν αυτά που βάζουν στις γρανίτες) στον κόλπο της γυναίκας έτσι ώστε να διασταλεί η είσοδος. Στη συνέχεια με ένα από αυτά τρυπάει τον αμνιακό σάκο έτσι ώστε να διαφύγει το υγρό από μέσα. Έπειτα συνδέει το μεταλλικό αντικείμενο με ένα σωλήνα ο οποίος καταλήγει σε ένα μηχάνημα υψηλής πίεση για να απορροφά. Αμέσως μετά εισάγει το απορροφητικό πράγμα μέσα στον αμνιακό σάκο και..... προσκολλώντας το στο σώμα εμβρύου αρχίζει σιγά, σιγά να το κομματιάζει ώσπου μένει μόνο το κεφάλι το οποίο δεν χωράει και είναι .. σκληρό για να διαλυθεί. Για το λόγο αυτό ο γιατρός σε ρόλο δήμιου εισάγει την λεγόμενη "μεγάλη λαβίδα" στον κόλπο και με αυτήν προσπαθεί να πιάσει το .... αιωρούμενο κεφάλι του Μωρού. Και μόλις καταφέρει να το πιάσει το συνθλίβει για να το ρουφήξει το μηχάνημα! ΑΝτε βρε Καλές εκτρώσεις!
  7. Δεν είναι η ανάγκη κατά την γνώμη μου. Ο "Η φύση ουδέν ποιεί μάτην" όπως λέει και ο Αριστοτέλης, η φύση τίποτα δεν κάνει χωρίς λόγο. Όλα τα όντα έχουν κάποιο σκοπό να εκπληρώσουν σε αυτόν τον κόσμο. Του ανθρώπου ο σκοπός είναι να δημιουργεί κοινωνία και να ζει αρμονικά με τους συμπολίτες του! Καθώς ο άνθρωπος είναι "ζώον πολιτικόν". Και μάλιστα είναι το εξυπνότερο από τα άλλα όντα που δημιουργούν κοινωνίες( όπως μυρμήγκια, μέλλισες κ.α)
  8. Κοιτάξτε τι βρήκα σε μια ιστοσελίδα τυχαία........... Την απλοποίηση της ελληνικής γραφής ζητά ο κύπριος ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης, με σχετική εισήγηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας της Κύπρου Ανδρέα Δημητρίου. Την πρόταση του κοινοποίησε και στους Έλληνες ευρωβουλευτές. Ο κ. Ματσάκης προτείνει στον Κύπριο υπουργό τη σύσταση μιας ολιγομελούς επιτροπής γλωσσολόγων, οι οποίοι θα μπορούσαν, εμπεριστατωμένα να ενδιατρίψουν επί του θέματος και να δώσουν μια επιστημονικά έγκυρηπρόταση για τον εκμοντερνισμό/ απλοποίηση της Ελληνικής γραφής. Στην επιστολή του ο Κύπριος ευρωβουλευτής παραθέτει ως ?τροφή για σκέψη? τα εξής: 1. Να καταργηθούν τα γράμματα ?η? και ?υ? και να αντικατασταθούν από το γράμμα ?ι?. 2. Να καταργηθεί το γράμμα ?ω? και να αντικατασταθεί από το γράμμα ?ο?. 3. Να καταργηθούν οι εξής συνδυασμοί γραμμάτων και να αντικατασταθούν ως εξής: ?αι?---> ?ε?, ?ει?--->?ι?, ?οι--->ι?, ?υι?--->ι?, ?αυ?--->?αβ?, ?ευ?--->?εβ? 4. Να καταργηθεί η χρήση του ?γγ? και να αντικατασταθεί από το ?γκ 5. Να καταργηθεί το τελικό γράμμα ?ς? και να αντικατασταθεί από το γράμμα ?σ?. Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω αλλαγών, αναφέρει ο .ευρωβουλευτής, το Ελληνικό αλφάβητο θα έχει μόνο 21γράμματα (α, β, γ, δ, ε, ζ, θ, ι, κ, λ, μ, ν , ξ , ο , π, ρ, σ, τ, φ, χ, ψ) και ένα μόνο δίψηφο (το ?ου?). Ο κ. Ματσάκης υποστηρίζει ότι η απλοποίηση της Ελληνικής γραφής καθίσταται αναγκαία μέσα στα πλαίσια μιας τάσης ενωτικής πορείας των γλωσσών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, μια τέτοια αλλαγή θα καταστήσει την Ελληνική γραφή πιο απλή και πολύ πιο εύχρηστη. Ιδιαίτερα όσον αφορά την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε σχέση με μεγάλο αριθμό ατόμων που έχουν διάφορες μορφές δυσλεξίας?. Παρακαλώ να το προωθήσετε, ώστε να δείξουμε πως αυτή η προχωρημένη για αυτούς ιδέα είναι ανθελληνική και θα μας καταστρέψει!!! Υ.Γ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ: Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητο γι? αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ.
  9. Ωωωωω! καλά μιλάμε για από τις λίγες φορές που βλέπω να χρησιμοποιούν το αναφορικό "ό,τι" από το "ότι" και μάλιστα σωστά! Συγχαρητήρια!
  10. Σηκωθείτε από ντιβάνια, ξαπλώστρες, καναπεδες, καρέκλες....! Αντε ρε τον μπούφο τον Λιακοπουλο που το μόνο που επιδιώκει είναι να εξαπατήσει τον κοσμάκη και να γεμίσει η τσέπη του! Τον χαρακτηρίζω με την πιο πολυσήμαντη και πολυδιάσταση λέξη της Ελληνικής Γλώσσας : ΜΑ:censored:ΚΑΣ
  11. Άραγε πιστεύετε στην φιλία μεταξύ ενός ανδρός και μιας γυναίκας; Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει. Πάντα ένας από τους δύο κάποτε θα το "κοιτάξει" διαφορετικά είτε κρυφά είτε ανοιχτά. Μπορεί να υπαρξει φιλία τους μόνο θεωρητικά, πρακτικά ~No way~. Υ.Γ:Σαφώς μάλλον και να υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά η εξαίρεση δεν κάνει τον κανόνα.
  12. Για ρίξτε μια ματιά σε ένα κείμενο που είχα βρει σχετικά με αυτο το θέμα! Η διαδοχή των γραμμάτων στην πλήρη εκφώνησί τους δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά πίσω από αυτήν υπολανθάνει μία πλήρης γραμματική, συντακτική και νοηματική συνέχεια, ανωτέρας συλλήψεως. Σύμφωνα με αυτήν την γνωστή μας εκφώνηση, τα ελληνικά γράμματα (αφού προσθέσουμε και το εξαφανισμένο σήμερα έκτο γράμμα: Στίγμα ή Δίγαμα) ακούγονται και γράφονται ως εξής: ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ-ΓΑΜΑ-ΔΕΛΤΑ-ΕΨΙΛΟΝ-ΣΤΙΓΜΑ-ΖΗΤΑ-ΗΤΑ-ΘΗΤΑ-ΙΩΤΑ-ΚΑΠΠΑ-ΛΑΜΒΔΑ-ΜΙ-ΝΙ-ΞΙ- ΟΜΙΚΡΟΝ-ΠΙ-ΡΟ-ΣΙΓΜΑ-ΤΑΥ-ΥΨΙΛΟΝ-ΦΙ-ΧΙ-ΨΙ-ΩΜΕΓΑ. Αποκωδικοποιώντας την γνωστή αυτή διάταξη, που έγινε σύμφωνα με τις αρχές της Ερμητικής φιλοσοφίας, έχουμε τα ακόλουθα: ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ, (Α)ΜΑ ΔΕ (Ε)Λ ΤΑ ΕΨ ΙΛΩΝ, ΣΤ(Η) ΙΓΜΑ, ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑ ΠΑΛΑΜ, ΔΑ, ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ, ΠΥΡΟΣ ΙΓΜΑ ΤΑΦΥ (Ε)Ψ ΙΛΩΝ, ΦΥ ΨΥΧΗ Ο ΜΕΓΑ. Εν συνεχεία, αφού προσθέσουμε τα εννοούμενα συνδετικά και ρήματα που παραλείπονται, έχουμε την ανάδυση μιάς θαυμάσιας κοσμογονικής προσευχής - επίκλησης προς την πηγή του φωτός. ΑΛ ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ! ΑΜΑ ΔΕ ΕΛ ΤΑ ΕΨΙΛΩΝ, ΣΤΗ ΙΓΜΑ ΚΑΤΑ ΠΑΛΛΑΝ ΔΑ (ΙΝΑ) ΜΗ ΝΥΞΗ, Ο ΜΙΚΡΟΝ (ΕΣΤΙ) ΠΥΡΟΣ (ΔΕ) ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ ΕΨΙΛΩΝ, ΦΥ(ΟΙ) ΨΥΧΗ, Ο ΜΕΓΑ (ΕΣΤΙ). Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ: Αλ=Ο νοητός ήλιος Φα-ος=Το φως Βη=προστακτική του ρήματος βαίνω (βαδίζω, έρχομαι) Τα=Δοτική άρθρου δωρικού τύπου τη, εις την Γα=Γη (δωρικός τύπος) ?μα=(επιρρ.) συγχρόνως Έλ= ο ορατός Ήλιος, ο Ερχόμενος Έψ=ρήμα έψομαι, εψ-ημένος, ψημένος. Ιλών=Ιλύς (ουσιαστικό), λάσπη, πηλός Στή=προστακτική ρήματος ίστημι. Ίγμα=καταστάλαγμα, απόσταγμα. Ζή=προστακτική ρήματος ζω. Η=υποτακτική ρήματος ειμί, είμαι Θη=προστακτική ρήματος θέτω. Ιώτα=τα ίωγα, τα Εγώ. Παλάν=Ρήμα πάλλω (δονούμαι, περιστρέφομαι) επίθετο παλλάς-πάλλουσι,περιστρεφόμενη (πρβλ: Παλλας Αθηνά). Δά=άλλος τύπος της Γα, Γης (πρβλ: Δαμήτηρ, Δημήτηρ, Δήμητρα=Μητέρα γη). Νύξ=νύκτα. Ο=το οποίο, που Φυ(οι)=ευκτική ρήματος φύω (φυτρώνω, αναπτύσσομαι). Κ.Ο.Κ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...(;) ΑΛ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΕΛΑ ΣΤΗ ΓΗ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛ ΡΙΞΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΛΥ ΠΟΥ ΨΗΝΕΤΑΙ (που βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού). ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΑ (μία ξηρά) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΩ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ Η ΝΥΚΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΝΑ ΤΑΦΗ (να σβήση, να χαθεί) ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑΖΟΥΣΑ ΙΛΥ, ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΨΥΧΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ!
  13. ΚΑΛΑ μιλαμε δεν σας είπα το πιο σημαντικό απ' όλα ! ΟΑΣΔ)(*(__ι@&*@#**#@μμδ????:;;;;--(&**_+@__@+#___((((@*727381490324Θ8ΞΨΔ\\\\|||||```~\ΔΔΡ4Ω3*01|-236,3=2-39
×
×
  • Create New...