Jump to content

Mendesius

Mέλη
 • Posts

  351
 • Joined

 • Last visited

About Mendesius

 • Birthday 09/17/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Στα Όνειρα μου
 • Interests
  Κοιτάζω και ζω το τώρα.

Recent Profile Visitors

1,326 profile views

Mendesius's Achievements

Πιο Μέγας Μύστης

Πιο Μέγας Μύστης (4/7)

0

Reputation

 1. ..παρδον, ηταν η αρχικη μου ποστ (δεν ηξερα για γρικλις)....

  θα ήθελα να συζητήσουμε Χώρους = Πυραμίδες..κλπ

 2. ISE TOSO "PIRAMIDEOS"? TOTE PES, POTE EXETE PROGRAMATISEI NA MIN TALIPORITAI O KOSMOS? (ama den katalaves, delete your profile icon)

 3. Η πίστη απαιτεί την απουσία της λογικής. Όταν κάποιος πιστεύει στον θεό, πιστεύει γιατί δεν έχει αποδείξεις για την ύπαρξη του θεού. Όταν όμως έχει τις αποδείξεις, δεν πιστεύει, γνωρίζει.
 4. Δεν γνωρίζω αν ο Ιερέας, όταν μπαίνει στον Τάφο κρατάει κάτι. Μπορεί να αποδειχτεί επιστημονικά το φαινόμενο αυτό, όταν επιτρέψουν την είσοδο σε επιστήμονες, για να κάνουν τις έρευνές τους, έτσι μπορεί να μάθει ο κόσμος τι είναι πραγματικά αυτό το φαινόμενο, από που προέρχεται και πως δημιουργείτε. Την είσοδο όμως την επιτρέπουν σε εκπρόσωπο καμίας άλλης θρησκείας, ούτε σε επιστήμονες, πάρα μόνο σε ορθόδοξους Ιερείες.
 5. Η αγάπη είναι συναίσθημά, τα συναισθήματά είναι χημικές αντιδράσεις στον εγκέφαλο;
 6. Ωραίο άρθρο. Φαίνεται πολύ ενδιαφέρων μέρος το Νεκρομαντείο, θα ήθελα να το επισκεφτώ κάποια μέρα.
 7. Στον κόσμο υπάρχουν γεγονότα τα οποία αναιρούν την ύπαρξη του θεού. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν σε έναν Θεό ή σε μια ανώτερη δύναμη πάνω από τον εαυτό τους, αυτό πιθανώς δείχνει ότι ο άνθρωπος δεν είναι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, άλλα θύμα αυτών που ξέρουν να τον χρησιμοποιήσουν κατάλληλα.
 8. Κάποια απάτη της Εκκλησίας μου μυρίζει για να τραβάει κόσμο με το μέρος της. Σύμφωνα με όσα υποστήριξαν οι ειδικοί επιστήμονες το αγιο φως είναι ουσία που όταν έρχεται σε επαφή με το οξυγόνο αναφλέγεται από μόνη της. Με ελεγχόμενο τρόπο και σε προκαθορισμένες στιγμές ο φώσφορος διαλύεται σε οργανικό διαλύτη και μετά εάν ένα πανί ή κερί βουτηγμένο στο διάλυμα αυτό εκτεθεί στον ατμοσφαιρικό αέρα προκαλείται αυτοανάφλεξη που συντελείται με συγκεκριμένη "χρονοκαθυστέρηση".Το υλικό σε πρώτη φάση αρχίζει να καπνίζει και στη συνέχεια αναφλέγεται. Αυτη η ουσια απο τους επιστημωνες ονομαζετε φωσφορος (δηλ Εωσφορος). Το χημικό στοιχείο φώσφορος έχει μεγάλη συγγένεια με το οξυγόνο και αν βρεθεί σε επαφή με το οξυγόνο της ατμόσφαιρας αυτοαναφλέγεται. Ο φώσφορος διαλύεται σε διθειάνθρακα, ο οποίος εξατμίζεται εύκολα. Αν λοιπόν βουτήξουμε το φυτίλι του κεριού σε διάλυμα φωσφόρου σε διθειάνθρακα και το αφήσουμε, σε λίγο όταν εξατμιστεί ο διθειάνθρακας από το φυτίλι θα μείνει στο φυτίλι μόνο ο φώσφορος και θα αυτοαναφλεγεί ανάβοντας το φυτίλι, καθώς θα ενωθεί με το οξυγόνο της ατμόσφαιρας, ενώ πριν εξατμιστεί δεν μπορούσε να έρθει ο φώσφορος σε επαφή με το οξυγόνο για να αναφλεγεί. Το πόσο χρόνο μετά θα αναφλεγεί ρυθμίζεται από το πόσο φώσφορο θα διαλύσουμε σε ορισμένη ποσότητα διθειάνθρακα. α) Αυτοανάφλεξη: αυτό αποδεδειγμένα γίνεται με τον φώσφορο. β) Ακαϊα για λίγα δευτερόλεπτα: αναφέρεται ότι αυτό μπορεί να συμβεί (ψυχρή φλόγα). Δεν πρόκειται για εξωθερμική αντίδραση αλλά για απλή εκπομπή φωτονίων όταν άτομα του φώσφορου αντιδρούν με το οξυγόνο του αέρα. γ) Χρώμα της φλόγας: οι μαρτυρίες λένε ότι στην αρχή είναι λευκό και στη συνέχεια κίτρινο. Αυτό συμβαδίζει απόλυτα με το χρώμα που βλέπουμε όταν καίγεται φώσφορος και με το χρώμα που βλέπουμε όταν καίγεται άνθρακας (στην αρχή και για λίγα δευτερόλεπτα καίγεται ο φώσφορος -μέχρι να τελειώσει- και στη συνέχεια οι οργανικές ενώσεις που έχουν απομείνει, δηλ. το κερί). Τα παραπάνω δεν αποτελούν απόδειξη αλλά ισχυρή ένδειξη ότι το θαύμα είναι φτιαχτό. Το παρακάτω κείμενο βρίσκεται στο βιβλίο του Γ. Καμπούρογλου "Μνημεία της Ιστορίας των Αθηνών". Εδώ, απο την Αθήνα, Πατριάρχης Ιεροσολύμων Εφραίμ, παραδέχεται και καταγγέλλει πως το ονομαζόμενο 'Αγιο Φως' δημιουργείται από τους ανθρώπους και μάλιστα επειδή αυτός δεν αρεσκόταν σε τέτοιες 'μηχανουργίες' τον καθαίρεσαν. Ή είναι κάποιο μέρος της Γης που δημιουργείτε αυτό το φαινόμενο κάθε χρόνο, για το οποίο βρήκαν αφορμή οι ορθόδοξοι να πουν ότι είναι από τον Θεό τους, με την ίδια λογική θα μπορούσε και ο Μουσουλμάνος να πει ότι είναι από τον Αλλάχ, ο Βουδιστής από τον Βούδα κ.ο.κ.
 9. Πράγματι ... αν δεν κάνω λάθος επίσης για να κάνεις τις διαδικασίες Cryonic θα πρέπει να δώσεις και ενα ποσοστό των χρημάτων σου στους νεκρικούς διευθηντές...
 10. Γιατί προσωρινά; Τα χρήματα υπάρχουν απο αρχαιοτάτους χρόνους και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, τα αρχαία νομίσματα έχουν και μια τρύπα στην μέση.
 11. Ωραία ταινία, με ωραία υπόθεση και ωραίο τέλος.
 12. Οποιοσδήποτε που θα έβρισκε 10 εκ ευρώ, δεν θα τα άφηνε για οποιονδήποτε λόγο, με τόσα λεφτά θα μπορούσε να βρει εναλλακτικές λύσεις να μιλήσει μαζί του... όπως να αγοράσει ένα Super Τηλέφωνο.
 13. Αποθήκευσή DNA + άνθρωπος που κλωνοποιήτε + εισαγωγή μνήμης = αναπαραγωγή του.
×
×
 • Create New...