Jump to content

χρυσηίδα

Mέλη
  • Posts

    157
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by χρυσηίδα

  1. χρυσηίδα

    Υπαρχουν οι παρακατω λεπτομερειες.

    Δεν μου εδωσε κερια.Ζητησε σκονη,και απο χωρο που εχει δουλεια και απο το δικο μου,που μαζεψα και ,αφου την εφτιαξε,μου ειπε να την φυλαω σε μερος κρυφο μεσα στο χωρο.Ρωτησα γιατι στο χωρο αφου σε μενα το εκαναν,και μου ειπε πως ξερει τι κανει.Τα υγρα δεν ειχαν καποιο ιδιαιτερο αρωμα.Οταν πηγα πρωτη φορα ητανε στο κρεβατι λογω ενος ατυχηματος.Ειπε πως στην αρχη θα το σταματησει και μολις μπορεσει και σηκωθει θα το αλλαξει.Επισης τα μπουκαλακια επρεπε το βραδυ να τα βαζω σε λουλουδια και να ραντιζω πριν βγει ο ηλιος ή πριν το μεσημερι δεν ειμαι σιγουρος.Μου ξεκαθαρισε πως δεν προκειται να μου πει απο ποιον ειναι.Δεν ενοιωσα κατι ασχημο τις πρωτες 40 μερες,δεν ειδα κατι ουτε στους τρεις ουτε στους εξι μηνες.Παντα ελεγε πως ειμαστε σε καλο δρομο.Περιπου στον πρωτο χρονο δεν ξαναπηγα.

    Αναφερω και παλι πως οι δουλεια ηταν το αποτελεσμα του μπλοκαρισματος του μυαλου της σκεψης και γενικα του εσω μου.Τονιζω πως πηγα πιστευοντας 5% πως κατι τετοιο εχει βαση.Η απαντησεις δεν εχουν να κανουν με μενα,αμεσα,αλλα με τις συμβουλη και τη βοηθεια που θα δωσω σε καποιον που του συμβαινει κατι αναλογο.Απο τα γραφομενα σου καταλαβαινω πως μπορει,αν θελει,να το προκαλεσει καποιος.Σωστα;

    Φυσικά και μπορεί κάποιος να το προκαλέσει και μάλιστα εύκολα. Απλά, πάντα να ξέρεις πως το λύσιμο (ιδίως της μαύρης μαγείας) θέλει υλικά. Δηλαδή καις κεριά την μέρα, ραντίζεις (και πίνεις φίλτρο προστασίας, όταν πρόκειται για λύσιμο μαύρης, πληροφοριακά να πω πως είναι φίλτρο που κατευνάζει τα συμπτώματα, πονοκεφάλους, ρίγη κλπ, που συνήθως υπάρχουν και στο δέσιμο. Γιατί τα συμπτώματα του δεσίματος υπάρχουν και στο λύσιμο). Δε γίνεται κάποιος να σου πει ότι θα λύσει μαγεία και να μη δώσει κεριά. Είναι πολύ βασικό.

    Η σκόνη που σου έδωσε προφανώς μελέτησε για να έχεις κ εσύ δουλειά όπως το άλλο μαγαζί. Από την άλλη, αν το μαγαζί πάτωσε από τέτοια πράγματα, όλο και κάτι θα είχε πάρει το μάτι σου... Τίποτα χώματα πεταγμένα στην πόρτα, τίποτα λάδια σε καμιά άκρη, το μπακόνερο πάλι είναι πολύ σκούρο και βρωμάει απίστευτα... Μόνο ο υδράργυρος είναι δύσκολο να εντοπιστεί...

  2. Παρότι έκανα το τεστ λάθος, δηλ. διάβασα τα ονόματα και πάτησα αμέσως το "Τζασμίν", μετά κατάλαβα ότι έπρεπε να προσθέσω τις λέξεις. Και βγήκε "Τζασμίν" πάλι!!! Τι να πω? Δεν γράφει και πολλά ψέμματα! Μόνο το κομμάτι περί γεωργίας πέφτει εντελώς έξω! Λίγο κουίζ περιοδικού μου θύμησε πάντως...

  3. Aγαπητέ Ceasardim

    Θα πω δυο πράγματα, τα οποία τα ξέρω από πρώτο χέρι, από πολύ-πολύ φίλη μου που είναι επαγγελματίας, όπως η γιαγιά που ανέφερες.

    Αν η γιαγιά δεν σου έδωσε μια εβδομάδα μετά το πρώτο σου ραντεβού κεριά για κάψιμο, τότε ναι, έπεσες σε τσαρλατάνο. Ράντισμα μπορεί να σου έδωσε οτιδήποτε, πιθανότερο βρίσκω να σου έδωσε "Κανέλλας" (θυμάσαι να μύριζε κανέλλα έντονα?), το οποίο ανάλογα την ημέρα που "φτιάχνεται", είναι ή για ερωτικά-αγάπη ή για επαγγελματικά.

    Όταν κάνουν λύσιμο σε μαγεία, το πρώτο 40ήμερο είναι πάρα πολύ άσχημο, στους τρεις μήνες βλέπεις καλυτέρευση, αλλά θετικά αποτελέσματα μετά από εξάμηνο (αν η μαγεία είναι "πρόσφατη", αν είναι "χρονών", θέλει πολύ περισσότερο), γιατί τα κεριά που καίγονται κατά το λύσιμο, μπαίνουν σε κύκλους.

    Επίσης, δε σου λένε ποιος την έχει κάνει γιατί η συνηθισμένη αντίδραση είναι να πας να πιάσεις τον άλλον απ' τον λαιμό και να τον πνίξεις... Η φίλη μου λέει ποιος τα κάνει, όταν έχει προχωρήσει αρκετά στο λύσιμο της μαγείας (συνήθως στο τρίμηνο, οπότε λέει συγκεκριμένα ποιος -α, και ζητάει φωτογραφία για να τα γυρίσει εκεί που ανήκουν). Η μόνη περίπτωση που δεν λέει ποιος -α, και ορκίζει τον "πελάτη" να μην πει πως τα λύνει, είναι όταν έχουν γίνει από συγγενή α βαθμού, για να μη γίνει η οικογένεια μπίλιες...

    Από την άλλη, ίσως έχουν δίκιο που σου λένε πως όπως έρχεται η άνοδος, έρχεται και η πτώση (ότι ανεβαίνει κατεβαίνει κλπ.), οπότε ίσως θα έπρεπε τα χρόνια που άνθιζε οικονομικά το μαγαζί σου να έκανες το "κουμάντο" σου για τη στιγμή που ίσως αντιμετώπιζες δυσκολίες.

    Μην ανησυχείς όμως, ότι ανεβαίνει κατεβαίνει κι ότι κατεβαίνει ανεβαίνει. Ο κύκλος της ζωής...

  4. Δυστυχώς, ο κάθε αμόρφωτος και κομπλεξικός μπορεί να γίνει μπάτσος και να νιώθει "άντρας" όταν έρχεται αντιμέτωπος με 15χρονα στα Εξάρχεια, με γερόντια στις πορείες για τις συντάξεις, με φοιτητές μελλοντικά μέλη της G700. Το άσχημο για τους πολιτικούς αυτή τη φορά, ήταν ότι ο υπάλληλός τους έκανε "λάθος" και δε σκότωσε ένα πρεζόνι, αλλά το γόνο -αυτού που έχουμε μάθει να αποκαλούμε- "καλής οικογένειας".

    Δε μπορώ να πω ότι λυπάμαι για τις καταστροφές... Ας καταλάβει αυτός ο λαός επιτέλους ο καθένας έχει αυτό που του αξίζει. Και εμείς αυτό που έχουμε είναι μια αστυνομία που σηκώνει το περίστροφο και πυροβολεί στην καρδιά 15χρονα. Γι΄αυτό τους πληρώνουμε? Για να πυροβολούν τα παιδιά μας? Ας μην έχουμε καθόλου αστυνομία τότε... Ή τι νομίζουν οι πολιτικοί? Ότι πεθαίνει ένα παιδί (ο Αλέξανδρος προχθές, κάποιο άλλο μεθαύριο...) και δε θα ξεσηκωθεί ο κόσμος? Γιατί να μην ξεσηκωθεί? Γιατί να ξεχάσει? Αυτά μόνο στη χούντα γινόντουσαν!

    ΥΣ. Εγώ μαγαζί δεν έχω, αλλά γιατί οι κύριοι έμποροι που επλήγησαν από τα γεγονότα να ενωθούν, να κάνουν μια ωραία μήνυσουλα κατά ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης, και να λάβουν έτσι τις αποζημιώσεις τους!

    ΥΣ2. Καλά τραγουδούσαν τα παιδιά: Το όπλο του μπάτσου είναι ΜΑΓΙΚΟ, ρίχνει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό.

    ΥΣ3. Στην Αρτέμιδα προ 3ετίας νομίζω πυροβόλησε αστυνομικός επειδή δε σταμάτησε για έλεγχο αυτοκίνητο και έμεινε στον τόπο ένας νεαρός. Πριν από δύο χρόνια στην Κρήτη σε ίδια περίπτωση συνέβηκε το ίδιο. Πριν από πέντε χρόνια στην στροφή επί της Βουλιαγμένης στο άνω Καλαμάκι κάνει παράνομα επιτόπου αναστροφή ένα περιπολικό και σκοτώνει δύο παιδιά με μηχανή που πήγαιναν κανονικά στην πορεία τους. Ποτέ δεν άκουσα να τιμωρήθηκε ή να ξηλώθηκε κανένας.

  5. Σε ευχαριστώ Outis (για την υποστήριξη!) :cheerful:

    Το όλο θέμα ίσως με πείραξε γιατί το είδα από τη γυναικεία πλευρά. Σαν σύζυγος (κ μάνα) φυσικά κ δε θα μου άρεσε, για παράδειγμα, ο σύζυγος να καταφύγει σε τέτοια κολπάκια για να με βγάλει απ' τη ζωή του "ανώδυνα". Και το "ανώδυνα" εγώ το παίρνω κ ως συναισθηματικό και ως οικονομικό...

    Υποτίθεται πως οι άντρες δεν ασχολούνται με τέτοια "κατινίστικα" πράγματα (το "κατινίστικα" από την "Κατίνα" στις "Μάγισσες της Σμύρνης"!). Θα το κλείσω εδώ το θεματάκι του κι ελπίζω να τον απέτρεψα να αναζητά τέτοιους τρόπους λύσης των προβλημάτων του.

  6. Υ.Γ Χρυσηιδα μολις εκανες λαθος χρηση μαγειας εσυ [/i][/size]

    Αυτό δεν το κατάλαβα!

    Τες πα! Τα μυνήματα δεν τα προώθησα σε κανέναν (οπότε δεν είμαι εγώ ο κακεντρεχής τύπος). Απ' την άλλη, το βρίσκω ηλίθιο από κοτζάμ άντρα, που υποτίθεται πως έχει πήξει το μυαλό του να αναζητά μαγικούς τρόπους για να κάνει τη δουλίτσα του και να μην του κοστίσει ούτε ηθικά και μάλλον ούτε οικονομικά. Πάντως:

    1) Aν ο οιοσδήποτε που μπαίνει εδώ, θέλει να κάνει χρήση για τον α, β προσωπικό του όφελος και στέλνει αβίαστα mail στον καθένα, ναι, πιστεύω ότι κάτι πάει στραβά.

    2) Μήπως θα έπρεπε πέραν της ερώτησης "είσαι πάνω από 18", να υπάρχουν και κάνα 2-3 ερωτήσεις και από τις απαντήσεις οι ιθύνοντες του site να επιτρέπουν ή όχι στο να γίνεται κάποιος μέλος.

    Δεν ξέρω αν ακούγεται χαζό! :whistling: Aλλά απ' την άλλη, σκέψου κι εμένα που να πω την αλήθεια όταν μου εξήγησε για ποιο πράγμα θέλει τη βοήθειά μου, θίχτηκα, γιατί δε νομίζω πουθενά να έχω γράψει μέσα στο forum "ειδικότητα: αντροχωρίστρα"! :015annoyed:

  7. Καλησπέρα! Ανοίγω αυτό το θέμα, γιατί πολύ μεγάλη εντύπωση ένα γεγονός και με προβλημάτισε πολύ θα έλεγα. Πριν από δέκα μέρες μου ήρθε ένα μύνημα από κάποιο άτομο από το forum (δε θα πω όνομα, όπως καταλαβαίνετε), το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ μου έγραφε τα εξής:

    Έχει προσωπικό πρόβλημα γιατί ενώ είναι καπαρωμένος (παντρεμένος, με παιδιά, κλπ), έχει βρει άλλη γυναίκα και θέλει την ελευθερία του. Μου έγραψε λοιπόν αν μπορώ να τον βοηθήσω να χωρίσει "ανώδυνα" με τη γυναίκα του.

    Όπως καταλαβαίνετε, αρνήθηκα! Να αναζητάς μέσα στη μαγεία τέτοια πράγματα? Να παίρνεις τόσο ΛΑΘΟΣ δρόμο? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? Μήπως έχουμε αρχίσει και περνάμε άσχημα μηνύματα στο forum?

    (Και δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο κριτήριο επέλεξε εμένα -και τη Νεφέλη όπως είπε, για να τον βοηθήσουμε! Αλήθεια, Νεφέλη, έλαβες τέτοιο μύνημα?)

  8. o κύριος φόβος μου σχετικά με τον Ομπάμα, είναι να μην έχει...(χτύπα ξύλο!!!) την τύχη του μακαρίτη Τ.Φ.Κέννεντυ!

     

    Χαρακτηριστικά διάβασα σε παλιό τεύχος του "Ε" , πως πολλοί ψηφοφόροι του τελικά προτίμησαν να...μην τον ψηφίσουν,από ενδόμυχο φόβο μήπως ακραία στοιχεία τύπου Κ.Κ.Κ. βαλθούν να μισθώσουν τύπους άλα Όσβαλντ ή ακόμα κι από ακροδεξιούς παράγοντες των Υπηρεσιών και του Πενταγώνου. Μάλιστα, πολλοί δεν το αποκλείουν πως ίσως γίνει σύντομα :(. Πολύ περισσότερο που δεν αποδέχονται με τίποτα το γεγονός ότι είναι (;) μέλος του -μισητού για πολλούς λευκούς συντηρητικούς- Prince Hall στο Chigago.

     

    Πάντως, έτσι (λέμε τώρα), έτσι και συμβεί κανά περίεργο, περισσότερο θα υποπτευόμουν τη Χίλαρι, παρά τους γνωστούς-άγνωστους σε τέτοιες καταστάσεις υπόπτους!!!

  9. να υπενθυμισω για αποφυγη τυχον παρεγηγησεων πως δεν εκανα καμια συγκριση του μαρτιν λουθερ κινγκ με τον ομπαμα

    Εγώ αυτό κατάλαβα!!! Αλλά μάλλον είναι λόγω της σύγχυσης!!! :whistling:

  10. Αυτό είναι ορμονικό θέμα...

    Και συντονίζονται οι ορμόνες! Φαντάσου ο εγκέφαλος... Πως γίνεται με τα δίδυμα, που όταν πάθει κάτι το ένα το αισθάνεται το άλλο, κι ας είναι μακριά. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει εδώ.

    Ίσως όμως να είναι κάτι που το έχετε ανάγκη και οι δύο εκείνη τη στιγμή, και γι' αυτό νιώθετε αυτό που νιώθετε.

  11. Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει, αλλά ξέρω πως όταν δυο άτομα βρίσκονται μαζί πολλές ώρες τότε οι εγκέφαλοί τους αρχίζουν και συντονίζονται. Δεν ξέρω να το εκφράσω επιστημονικά, αλλά αρχίζουν και ξυπνούν την ίδια ώρα πχ, φοράνε το ίδιο χρώμα μπλούζα στην έξοδο, τέτοια πράγματα. Ίσως αυτό που λες "τηλεπαθητική αγκαλιά" είναι ο συντονισμός που έχετε μεταξύ σας. Γι' αυτό και "σπάει" όταν είσαι ...κάπως!

  12. Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει, αλλά ξέρω πως όταν δυο άτομα βρίσκονται μαζί πολλές ώρες τότε οι εγκέφαλοί τους αρχίζουν και συντονίζονται. Δεν ξέρω να το εκφράσω επιστημονικά, αλλά αρχίζουν και ξυπνούν την ίδια ώρα πχ, φοράνε το ίδιο χρώμα μπλούζα στην έξοδο, τέτοια πράγματα. Ίσως αυτό που λες "τηλεπαθητική αγκαλιά" είναι ο συντονισμός που έχετε μεταξύ σας. Γι' αυτό και "σπάει" όταν είσαι ...κάπως!

  13. Συγνώμη αλλά κάτι τέτοια βλέπω και σκέφτωμαι: "τι παλαβωμάρες κυκλοφορούν" (και πως υπάρχουν άνθρωποι που τις "καταπίνουν").

    ...

    Τςτςτς! Τι κακίες είναι αυτές? Είπε ο Mendesius ότι κατάπιε την παλαβομάρα που κυκλοφορεί χρόνια και χρόνια??? Μια επισήμανση έκανε για να δείξει μια διαφορά ανάμεσα σε δύο εκδόσεις (και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα, μόνο και μόνο που έχει χρόνο να αναλώσει για να διαβάσει και την ελληνική και την αγγλική έκδοση)! Η μήπως νομίζεις ότι δεν ξέρει ο καθένας από εμάς ότι ο Lovecraft όπως κάθε καλός συγγραφέας αναμίγνυε ΥΠΑΡΚΤΑ ονόματα με ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ στοιχεία και καταστάσεις??? Του Lovecraft του άρεσε το Husbaba σαν όνομα και το χρησιμοποίησε, άλλος μπορεί να γούσταρε να ονομάσει το δαίμονα Huesvarna (από τα γνωστά κοπτικά μηχανήματα, μια χαρά το βρίσκω για high δαιμονικές απεικονήσεις, με λίγο Giger στυλάκι). Υπάρχει πρόβλημα?

  14. Καλησπέρα σε όλους, ξεκίνησα να διαβάζω πρόσφατα το βιβλίο του Γιώργου Μπαλάνου Στη Σκιά του Κθούλου και με έχει συνεπάρει με τις θεωρίες του Kenneth Grant σχετικά με το Νεκρονομικόν. Φίλοι όμως μου έχουν πει πως υπάρχουν και άλλα βιβλία που ερευνούν αυτό το θέμα. Γνωρίζετε μήπως αν κυκλοφορεί κάτι ποιο εξειδικευμένο;

     

    Al Azif: The Necronomicon - L. Sprague de Camp

    The Gates of the Necronomicon - "Simon"

    Necronomicon: A Study in the Forbidden Magic of Lovecraft & the Great Mystery of Stargates - Γιώργος Ιωαννίδης

    The Necronomicon - George Hay

    Necronomicon: The Wanderings Of Alhazred - Donald Tyson

     

    ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ!!!!

  15. Θα συμφωνήσω 100% με τον Τράγο Κ.! Το πάθος της στιγμής κ.λπ. αηδίες να λείπουν. Όταν αγαπάς και σέβεσαι το σύντροφό σου, σκέφτεσαι και υπολογίζεις τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Αφού η γυναίκα έχει 2 στις 30 ποσοστό εγκυμοσύνης το μήνα, που αριθμητικά είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ, πρέπει ο κάθε άντρας να σκέπτεται της επιπτώσεις και να μη σκέφτεται μόνο τη... τσουτσού του! Αν το πάθαιναν αυτό οι άντρες, σίγουρα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα και η αντιμετώπιση!!!!

  16. Το θέμα δεν το διάβασμα απ΄την αρχή! Σόρι αν επαναλάβω κάτι που έχει γράψει κάποιος -α άλλος -η.

    Θα αρχίσω από το γράμμα της nounou που γράφει για τη φίλη της. Προσωπικά πιστεύω πως αν η φίλη της το θέλει, ας το κρατήσει. Επειδή έχω ήδη ένα παιδάκι, πρέπει να σας πω πως ο πρώτος υπέρηχος, ο οποίος γίνεται στην 6η εβδομάδα, δείχνει έναν κόκκο ρυζιού (γιατί σε μέγεθος είναι 5-6 χιλιοστά) ο οποίος έχει καρδιά! Είναι τόσο μικρό, αλλά ζωντανό. Εδώ έγκειται η προσωπική προσέγγιση του καθενός στο θέμα της έκτρωσης, αν το θεωρεί δολοφονία ή όχι!

    Μέχρι τριών μηνών που επιτρέπουν οι γιατροί τις εκτρώσεις, το μωρό είναι σχηματισμένο πλήρως και έχει φτάσει σε μέγεθος τα 6 εκατοστά. Οι κίνδυνοι που ελοχεύουν με τις εκτρώσεις, συνήθως δεν λέγονται στις ανυποψίαστες κοπέλες. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση οι επόμενες εγκυμοσύνες να οδηγηθούν σε αποβολή, λόγω πάχυνσης ή λέπτυνσης (μπορεί να συμβεί το ένα ή το άλλο) του ενδομητρίου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κολλήσει ο εμβρυικός σάκος στη μήτρα και ν' ακολουθήσει η αποβολή.

    Προσωπικά, έχω φίλη η οποία έχει κάνει μία έκτρωση και τρεις αποβολές και οι γιατροί συγκλίνουν προς την άποψη ότι στην έκτρωση την "στραπάτσαραν"!

    Τώρα, από την άλλη, τίθεται και το ζήτημα "καλά, όταν έρχεται η ώρα να πληρώσει ο λεγάμενος την κάνει απ' το ταμείο"?

    Και μόνο, Νounou, που λέει στη φίλη σου ότι δεν το θέλει, η φίλη σου πρέπει να τον στείλει εκεί που ξέρει (και κατ' εμέ, να κρατήσει το παιδί, αν την παίρνει οικονομικά). Ένα παιδί μπορεί να την κάνει ευτυχισμένη, ένας κούφιος γκόμενος όχι!

  17. νομιζω οτι αν και δεν βαζω το χερι μου στην φωτια οτι ο λογος που μας κυρητουν τοσο πολεμο σχετικαμε το ντοπαρισμα εχει να κανει με την κοσμογονια που εχουμε δωσει σε ολο τον κοσμο πιο απλα τα παντα ειναι ελληνικα ... αν με καταλαβαινεις η ιστορια του κοσμου αρχιζει στην ελλαδα...

    μπορειτε να καταλαβετε.. ιστορικα πνευματικα ιατρικα επιστημονικα αθλητικα οτι ολα ξεκινησαν απο εμας... επειδη αρχη ειμαστε εμεις κανεις νομιζω δεν μας το συγχωρει αυτο

    γεια χαρα υδροχοος

    Yδροχόε, το γεγονός ότι όλοι είχαν πάρει Μ3 δε σου προκαλεί εντύπωση??? Απλώς, για να μην έχεις ψευδαισθήσεις, στις εθνικές ομάδες είχαν πει ότι το Μ3 δεν είναι ανιχνεύσιμο και το πήραν ΟΛΟΙ! Είναι απλά τα πράγματα! Και επειδή ΠΑΝΤΟΥ παίζουν τα χρήματα, φαντάζομαι τι πλήρωσε η puma για να μην περιμένουν τον Μπολντ οι Κινέζοι με τα ουροδοχεία στη γραμμή, με τέτοιο ρεκόρ που έκανε? Ή μήπως νομίζεις ότι η Χαλκιά στους Ολυμπιακούς της Αθήνας κέρδισε με το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα που τη διακατείχε? Να υπενθυμίσω ότι η Χαλκιά το 2004 κατέβηκε στην Ολυμπιάδα με 1 χρόνο προπόνηση (!!!! έχω κάνει πρωταθλητισμό και πίστεψέ με, ΑΥΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!), και μετά από ΓΕΝΝΑ!

    Δηλαδή, έχω κι εγώ ελπίδες για το Λονδίνο????

  18. Eίναι κρίμα να σπαταλιούνται δισεκατομμύρια για ένα πείραμα που ως σκοπό έχει να καταλάβουμε τη δημιουργία του σύμπαντος. Γιατί? Δε μας αρέσει αυτό και σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε άλλο? Ή θέλουν απλώς κάποιοι να εξομειωθούμε με τον Θεό? Ένα έχω να πω: Και το μυρμήγκι μπορεί να αποκτήσει φτερά και να πετάξει, αλλά μετά πεθαίνει.

    Ντροπή στα πεταμένα λεφτά, όταν παιδάκια πεθαίνουν από πείνα και δίψα.

  19. Προσωπικά, πιστεύω πως τα παιδιά θα κινηθούν με αφελές τρόπο και δε θα συμπεριλάβουν τα Θρησκευτικά στα μαθήματα επιλογής. Θα νομίζουν έτσι ότι έχουν ένα μάθημα λιγότερο, ενώ η αλήθεια είναι πως οι μέτριοι και κακοί μαθητές οφελούνται από τέτοια εύκολα μαθήματα. Ο αδελφός μου πέρασε σχεδόν όλες τις τάξεις του (σαν αγόρι κι αυτός, δε διάβαζε, ήθελε μπάλα!), με το μέσο όρο, τον οποίο ανέβαζαν μαθήματα όπως η γυμναστική, τα θρησκευτικά και τα αγγλικά, όταν μαθηματικά και φυσική τα είχε κάτω απ' τη βάση.

    Κρίμα, πάντως, γιατί γενικά μας οδηγούν σε εκφυλισμό της εθνικής μας ταυτότητας. Εδώ πήγε ένα γειτονάκι πέρυσι σχολείο και στην πρώτη τάξη κάλεσε η δασκάλα τους γονείς και τους απαγόρευσε να μαθαίνουν στα μικρά Αλφα, Βήτα, Γάμα, αλλά να λένε ααα, βουου, γουου (ναι, οδεύει και το ελληνικό αλφάβητο προς κατάργηση σιγά-σιγά). Αλλά τι να περιμένεις, όταν κάτι γκιόσσες, σαν τη Διαμαντοπούλου κάνουν προτάσεις να έχουμε ως πρώτη γλώσσα τα αγγλικά!!!! Δεν έχουμε άλλα προβλήματα ως λαός, τα Θρησκευτικά πείραξαν στην ευρωπαϊκή ένωση!

    :shedevil:

  20. Λοιπόν...!

    Πήγα και έψαξα όταν έβγαλε το σκύλο της βόλτα! Πάτωμα, ντουλάπες, βιβλιοθήκη, πατάρι! Καλά, έμοιαζε με κωμωδία!!! Είχα μόνο πέντε λεπτά στη διάθεσή μου! Έψαξα τα ντουλάπια, το στρώμα, μέχρι και στην τουαλέττα κάτω απ' το πλυντήριο είδα!!! Η φίλη μου, μου είπε ότι το βάζει σε ντουλάπι και το σπίτι είναι όλο ντουλάπια!!! Πάντως είχα ρίξει την προηγούμενη τα χαρτιά, και μου είχε βγάλει τον κήπο πάνω απ' το βιβλίο και το βουνό (χώμα). Είδα ένα σημείο στον κήπο φρεσκοσκαμένο, αλλά δεν είχα χρόνο να πάρω την τσάπα να σκάψω!!!!!! (Το σημείο που είδα φρεσκοσκαμμένο, δεν είχε πρόσβαση ο σκύλος!)

  21. χαχα σιγα μωρε. εγω εχω προβλημα με την μνημη μου και πρεπει να κανω κατι... θυμαμαι πως καθε μερα επι μια εβδομαδα ρωτουσα μια συμφοιτητρια μου αν εχει δει μια συγκεκριμενη ταινια. η καημενουλα ωντας πολυ ευγενικη μου απαντουσε παντα με ενα οχι χωρις να μου αναφερει οτι το εχω ξαναρωτησει μεχρι που μου φανηκε γνωστη η συζητηση και την ρωτησα αν την εχω ξαναρωτησει. η τυπισσα εσκασε στα γελια και μου απαντησε πως εχει χασει τον λογαριασμο :063laugh: :063laugh: . χρυσηιδα βρηκες τπτ;;;; μια αλλη ερωτηση: η κυρια ξερει να διαβαζει και να γραφει;;;;

    Θα πάω τη Δευτέρα, γιατί ήρθε η κόρη της το σαββατοκύριακο και δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι όπως καταλαβαίνεις. Η κυριούλα ξέρει και να διαβάζει και να γράφει (ανορθόγραφα βέβαια, και απεχθάνομαι τους ανορθόγραφους!!!!)!

  22. Βασικά, δεν το έχω βάλει σκοπό να το πάρω για να δείξω ότι εγώ είμαι πιο μάγκας απ' αυτή. Εννοώ πως δεν είναι εγωιστικής φύσεως. Απλώς είναι η ιδέες μου τέτοιες... (ίσως χαζές), αλλά όλα έχουν μια αρχή και ένα τέλος... Πάντως νομίζω πως το μόνο που θα κάνει θα είναι καμία... τελετή! Και σίγουρα μπορεί να κάνει και λάθη πάνω στο πανικό της...

×
×
  • Create New...