Jump to content

Sif

Νέα Μέλη
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Sif

  • Birthday 03/04/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Heraklion Crete
  • Interests
    Computers , Γυμναστική , Διάβασμα , Ταινίες .... Hanging Out ... etc.

Sif's Achievements

Βαπτισμένος

Βαπτισμένος (1/7)

0

Reputation

  1. Απάντησα σε αυτό που είπες : Δηλαδή ο παράδεισος δέν είναι ο τέλειος κόσμος ? εκεί δέν είναι ο προορισμός του ανθρώπου ?
  2. Δεν υπάρχει λόγος ? Σύμφωνα πάντα με τον χριστιανισμό , ο άνθρωπος έζησε πρώτη φορά στην Εδεμ , στον παράδεισο.. Εκεί είναι και ο τελευταίος του σταθμός όπου θα φτάσει όταν γίνει η Δευτέρα παρουσία ο Χριστός θα συντρίψει τον σατανά .. Εδώ υπάρχει βέβαια ένα τρομερό λάθος στην Αγία γραφή διότη λέει ότι οι ανθρώποι θα κριθούν και κάποιοι θα πάνε στον παράδεισο και κάποιοι άλλοι στην κόλαση :unsure5: εεμ πώς θα πάνε στην κόλαση ? αφού ο σατανάς θα έχει καταστραφεί ?? τεσπα Μήπως η επαφή μας με το παραφυσικό και τις άλλες διαστάσεις , τα ανεξήγητα φαινόμενα , εξωγήινοι , πνεύματα κλπ . είναι απλά επαφή με την άλλη πλευρά του κόσμου ? δηλαδή έξω από το matrix ?? Μήπως Είναι κάποια σήματα που μας βοηθάνε να επικοινωνήσουμε με τον πραγματικό κόσμο ? Μήπως οι δυνάμεις που θεωρούμε παραφυσικές (Τηλεπάθεια , Μαγεία κτλ ) στην πραγματικότητα είναι οι δυνάμεις του ανθρώπου ? Επίσεις υπάρχει η θεωρία οτι ο αρχάγγελος που αναφέραμε ρουφάει όλες τις δυνάμεις μας γι αυτό δέν μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις δυνάμεις μας ...(όπως στις ταινίες οι μηχανές τραβάνε ενέργεια απο τους ανθρώπους) Εντάξη πολλοί θεωρούν κουλή αυτή την θεωρία ? αλλα εγώ την αναφέρω Επίσης φανταστείτε τον Ιησού Χριστό σε ρόλο Neo ? Μπήκε στο Matrix (στην Γη) για να ανοίξει τα μάτια του κόσμου? δεν ταιριάζουν πολύ ? ?και Σορρυ εάν πρόσβαλα τα πιστεύω κάποιων ? Στην Τριλογία του Matrix δεν θα συσχέτιζα τον αρχάγγελο με τον πράκτορα , μάλλον αρχάγγελος είναι η μηχανή που έλεγχε όλο το matrix , αυτός που έβαλε τον Neo τελευταία φορά στο matrix.. Btw.. ενδιαφέρον το κείμενο με την θεωρία του Πλάτωνα .
  3. Πολλοί έχουν δει τις ταινίες του Matrix άλλοι έχουν διαβάσει βιβλία ... Κάποιοι το θεωρούν απλά φαντασία , άλλοι το θεωρούν μία πιθανότητα και άλλοι Πραγματικότητα ... Εσείς τι γνώμη έχετε για την θεωρία που υποστηρίζει ότι βρισκόμαστε σε ένα κόσμο ο οποίος είναι απλά μια εξομοίωση , ότι βρισκόμαστε φυλακισμένοι και η αλήθεια απέχει πολύ από αυτά που γνωρίζουμε ??? -- Κατα την γνώμη μου το Matrix θα μπορούσε να ήταν πραγματικότητα (ίσως ) , ωστόσο οι ταινίες δεν έχουν τόσο ρεαλιστικό σενάριο πιστεύω. Έχω διαβάσει (όχι ολόκληρο .. μόνο μερικά κεφάλαια) , ένα ελληνικό βιβλίο το οποίο λέγετε Ο πόλεμος ενάντια στο Matrix, περιγράφει διάφορα σενάρια ωστόσο αν σκεφτούμε το Matrix σε συνδυασμό με τον χριστιανισμό πχ. Αντικρούονται διότι κατά τον χριστιανισμό ο θεός έφτιαξε τα ΠΑΝΤΑ. .. οπότε αυτός μας φυλάκισε στο matrix (μια θεωρία μου λέω) ... Δηλαδή οι άνθρωποι προσκυνάνε αυτόν που τους κρατάει φυλακισμένους ? Οι άνθρωποι προσπαθούν να ξεφύγουν απο το ψέμα... επαναστατούν ενάντια στο σύστημα (matrix) οπότε ο επαναστάτης ενάντια στον θεό είναι ο σατανάς (!!!!) .... Δηλαδή θα μπορούσαμε να πούμε οτι ο ακατονόμαστος είναι ο μεσσίας σύμφωνα με αυτή την θεωρία... Σε καμία περίπτωση δέν πιστεύω στον σατανά ή σε αυτή την θεωρία... απλά προσπαθώ να μοιραστώ την άποψη μου σχετικά με ένα σενάριο σχετικά με την θεωρία του Matrix που πηγαίνει ΚΟΝΤΡΑ κατα κάποιο τροπο στον χριστιανισμό... Ωστόσο υπάρχει και η θεωρία οτι ο θεός έφτιαξε τα πάντα και χώρισε το σύμπαν σε κομμάτια... σε κάθε κομμάτι βασιλεύει ένας αρχάγγελος ... ο αρχάγγελος της γής υποτίθεται οτι είναι ο ΚΑΚΟΣ αρχάγγελος (πιθανόν ο σατανάς) ο οποίος μας εμποδίζει να επικοινωνήσουμε με τον θεό και με την αλήθεια... οπότε δέν αντικρούετε με τον χριστιανισμό. Όλες οι απόψεις δεκτές ... πείτε τις γνώμες σας ελέυθερα !!! :cheerful:
×
×
  • Create New...