Jump to content

shadow3363

Mέλη
  • Posts

    161
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by shadow3363

  1. sorry ένα μικρό λάθος δεν υπήρχε χαρτοπετσέτα. λάθος στη σύνταξη ήταν απλά μία μεγάλη τούφα από μαλλιά.
  2. ΜΟΥ έδωσαν έναν Βασιλικό πήγα να το μεταφυτεύω και βρήκα μέσα μία χαρτοπετσέτα και μέσα είχε κάτι τυλιγμένο σαν τούφα από μαλλιά που το χρώματος ήταν ξανθοκόκκινο. κάτι το οποίο ούτε εγώ ούτε η αρραβωνιαστικιά μου έχουμε. τέλος η τούφα αυτή ήταν μπλεγμένη και στις άκρες σαν καμμένη. προσωπικά μας αντικείμενα δεν θυμάμαι να έχουν. Παρακαλώ πείτε μου τι μπορεί να είναι αυτό. και όποιος μπορεί να βρει κάτι μέσω ίντερνετ ας μου στείλει το link. Παρακαλώ απαντήστε γρήγορα δεν ξέρω τι να υποθέσω. Υποτίθεται ότι τον πήραν από εκκλησία.
  3. Το ψυγείο το έχω για διακόσμησή έτσι για να λέω ότι έχω ψυγείο. σπάνια μαγειρεύω και το κρύο νερό το έχω καταργήσει εδώ και 3 χρόνια.
  4. Ελπίζω να; κλείσατε το γενικό για μία ώρα. Εγώ πάντως το έχω καθιερώσει και εκτός από την μία ώρα κλείνω τον γενικό κάθε φορά που φεύγω από το σπίτι. Βοηθάει τον πλανήτη!!!(και την τσέπη μου έτσι που έχει φτάσει η ΔΕΗ) λολολ
  5. Σαφώς μιλάμε για μία μορφή δαιμονισμού.παρόλα αυτά δεν μπορείς να ξεχάσεις τις ανακρίβειες και τις παραλήψεις του έργου. Ο Prince συμφώνησε μαζί μου ότι σαν ταινία είναι αδιάφορη. Α και κανένας admin δεν αλλάζει το όνομα του post???? Του δίνω εγώ άδεια ο δημιουργός του post. Ένα m θέλει να προστεθεί μπας και καταλάβει και ο κόσμος για τι είναι.
  6. Ά έτσι πείτε μου!!! Γιατί στην δουλειά τσακωνόμασταν ποιος θυμάται το τέλος. Αρχάγγελε το θέμα είναι ότι αυτή πίστευε.Λέει ότι είναι αληθινή Ιστορία σαν το blair witch project ένα πράγμα(κάπου κάπως κάποτε) τώρα όσο αφορά την κοπέλα και αν μετέφερε αυτή την φωτογραφία. Στην ταινία το κάνει σαφές ότι αγνοούσε την ύπαρξη της φωτογραφίας. και δεν είχε καταφέρει να την καταλάβει. Τουλάχιστον μέχρι τι στιγμή που όλοι ξέρουμε.
  7. Από προσωπικής μου άποψης κάτι τέτοιο θα σε μπερδέψει πιο πολύ. Το μυαλό μα πάνω απ[ο όλα η καρδιά σου πρέπει να συνηθίσει αυτή τη νέα γλωσσά και να καταλαβαίνει κατευθείαν τι είναι αυτό που λες. και να μην μπαίνει στο τρυπάκι να το αποκρυπτογραφήσει. Εγώ όταν λέω μητέρα εννοώ μητέρα και όχι θεία π.χ. αν πάρουμε τις λέξεις που ξεραμε μέχρη τώρα και τους αλλάξουμε νόημα μόνο σύνχιση μπορούμε να φέρουμε στον εαυτό μας και στο τέλος και θα έχουμε κουραστεί και δουλεία δεν κάναμε. Αυτή ήταν η δική μου ταπεινή γνώμη.
  8. Δεν διαφωνώ σε αυτό Ζακ το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να δίνεις ψευδή στοιχεία στον κόσμο για ένα θέμα τόσο σοβαρό και παρεξηγημένο πολλές φορές όπως είναι τα φαντάσματα και οι δαίμονες. Και μετά στο τέλος να ευχαριστείς τους νεκρούς (υποτίθεται) που σου έδωσαν το υλικό. Έτσι δεν είναι? Και στην τελική υπάρχει και η διαφορά στο "Βασίζετε σε αληθινή Ιστορία" από το "Είναι αληθινή Ιστορία".
  9. Όχι και τον αντίχριστο!!!! από ότι άκουσα από γνωστούς που πήγαν και την είδαν μου είπαν ότι είναι μία τσόντα και μισή. Εκτός βέβαια από την απίστευτη ερμηνεία μιας αλεπούς!!!!! έλεος δηλαδή!!!!!!!!!!!!! Σόρρυ για το off topic αλλά δεν μπορώ να ακούω τέτοια!!!
  10. Άστους να λένε δεν ενοχλήθηκα. και εγώ όταν έφτιαξα το post ήμουν άυπνος όλο το βράδυ και δεν πρόσεξα αυτή την παράλειψη καλά έκανες και το διόρθωσες. Τώρα όσο αφορά την ταινία ήταν μέτρια. και μιας και ανέφερες την πούδρα και την επίδραση των πνευμάτων στην ύλη. δεν διαφωνώ πράγματι επηρεάζουν την ύλη αλλά όχι ασυναίσθητα όπως φαίνεται στην ταινία. και μιας και μιλάμε για αυτά το βασικό μου ερώτημα δεν απαντήθηκε. Δηλαδή αυτός ο δαίμονας κυκλοφορούσε με την φωτογραφία αγκαλιά τόσα χρόνια???? δηλαδή έλεος!!! Το blair witch project τουλάχιστον δεν έπαιζε με την νοημοσύνη μας ούτε με την γνώση μας πάνω σε τέτοια θέματα.
  11. Παιδιά είδε κανείς την ταινία? Λίγο Μούφα δεν είναι? Τα εφέ κάναν μπάμ και το στίσιμο επίσεις. Γιατί ποτέ δεν πήρε τα δωμάτια με την σειρά και πάντα ξέχναγε ένα? πώς γίνετε ένα άυλο όν να μεταφέρει μια φωτογραφία και να μην την δεί ποτε κανένας? Φανταστήτε το θέαμα μια φωτογραφία να αιωρήτε στον δρόμο- σπίτι. και πώς άφησε σιμμάδια πάνω στην Πούδρα? Αυτά είναι μερικά άλυτα για εμένα ερωτήματα. Πάντως για να υποστιρίξω και την άλλη πλευρά άν σας άρεσε το Blair witch project τότε θα σας αρέσει και αυτό. Θέστε και εσείς τις απόψείς σας. Εγώ πρέπει να αγοράσω μία βιντεοκάμερα και όταν φονάζει κάποιος βοήθεια πρώτα θα πέρνω αυτή και μετα θα πηγαίνω. τι κιαν κινδινδυνέυει προλαβαίνω. Αυτός πως το έκανε θα το κάνω και εγώ...
  12. Καλώς όρισες. Ελπίζω να σου αρέσει το forum μας. μεταξυ μας προτειμούσα το προηγούμενο. σε αυτό δεν μπορω να βρώ τίποτα.
  13. Σαν ταινεία ήταν καλή μα σαν αντιγραφή του βιβλίου ΈΣΧΟΣ!!!!!!!!
  14. Διαφωνώ το αίμα έχει βαριά οσμή και πολύ χαρακτιριστηκή μάλιστα. Πιθανών δεν το είχες προσέξει μέχρη τώρα, ή απλά οξύθηκαν οι αισθήσεις σου. Συμβαίνει αρκετά συχνά όταν ασχολείσε με την Τέχνη.
  15. Το θυμάμε αυτο το site. ήταν το πρώτο που βρήκα όταν ξεκίνησα να ψάχνω για την Τέχνη. Νομίζω ότι κάπου σε παραπέμπει στο forum μας.
  16. Μπορείς παντα να Καθαγιάσεις το χώρο και να μην έχεις τετοιες απορίες.
  17. Η Μαγεία δεν είναι απόλυτα σατανισμός. Βέβαια αν αυτό που επιθημείς είναι χόκους πόκους τότε εκεί θα καταλίξεις. Άν δεν πιστεύεις στην Μαγεία δεν θα σου χτηπίσει την πόρτα. Γι αυτό και η εκκλησία λέει να μην πιστεύεις και άν την πάθεις έλα σε εμάς. υπάρχει και προσευχή για τον αγίο κυπριανό που ήταν Μάγος.
  18. Άρε speedy πάντα με το χιούμορ στο στόμα.
  19. Εγώ από την άλλη μπορώ απλά να μήν απαντήσω σε καμία ερώτηση σου..... :shedevil: :shedevil: Αλλά θα σου κάνω εγώ μία ερώτηση. Τι περιμένεις να βρείς εδω μέσα???? Μήν προσπαθείς να πιστείς για κάτι που δεν βλέπεις. Πίστεψε και θα το δείς μόνος σου σε εσένα.
  20. το 2012 είναι μία ακόμα ημερομηνία όπως ήταν και ........το 1999 το 2000 το 2004 ..... ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!
  21. γιατι διαφωνεις? Αφου έτσι που πάμε σε λιγα χρόνια θα πεθάνουμε ούτος η άλλος με αυτα που κάνουμε.
  22. Καλό ξεκίνημα και στους δυό σας και ελπίζω η Τέχνη να βρεί πρόσφορο έδαφος να ανθίσει και στους δυό σας!!!
  23. Πρέπει να πεθάνουμε για αυτές τις πράξεις μας. Ο Πλανήτης Γη να μας ξεφορτωθεί για να επιβιώσει. Και μιλάω για όλους. Να χαθούμε όλοι και μετά η Γη θα αποφασίσει με την ηρεμία της και υγειής πια το τί θα την κατοικίσει.
  24. Πόπο ΚΑΨΙΜΟ!!!!!!!!! πλάκα κάνω. Εγώ ξεκίνησα τώρα μετα απο αρκετο χρόνο λίγο "ogame" και μια στο τόσο λίγο counter strike αλλά μέχρη εκεί!!! ΠΡΟΤΗΜΩ ΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ Οσο αφορά Final Fantasy είναι σταθερή αξία!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Create New...