Jump to content

kambou

Νέα Μέλη
  • Posts

    128
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kambou

  1. καλως ηρθα πισω .... 9:30 αρχιζει σημερα.. απο εδω live : http://webcast.cern.ch/index.html
  2. Πέραν από τις μέρες που πρέπει να θαφτεί στο χώμα για να πάρει ζωή τι ενοεις ?
  3. εγω δεν την ειχα δει ολη , οταν την επαιζε παλια ... αρχισα να την βλεπω απο τοτε με το παραλληλο συμπαν και μετα αλλα μονο για μερικα επισοδεια. και δεν ηξερα οτι αλλαξε η πρου. γι αυτο οταν αρχισε η σειρα τωρα , και δεν μου κολλουσε σε αυτην.
  4. ναι όντως αυτό το επεισόδιο το είδα κι εγώ . ήταν λίγο χαλιά αλλά σε άλλα επεισόδια κορυφώνετε και σε άλλα δεν είναι και τόσο καλό! παντως ολη η σειρα ειναι τελεια . επίσης το charmed ποσοι κυκλοι ειναι?
  5. τι εννοεις? οι μαγισσες εχουν αρχισει εδω και καιρο!
  6. την ειδα σχεδον ολοκληρη. Φυσικα σαν συνολο αυτα που εδειχναν ηταν τελεια , χωρις υπερβολες. αλλα εκεινο που με αρεσε πιο πολυ ηταν κατι σαν κυβους στην μεση του σταδιου που σχηματιζαν διαφορα πραγματα , οποιος την ειδε καταλαβαινει τι λεω!
  7. νομιζω πως πρεπει να συμφωνησω με την σαμπρινα. κι εγω , οκομη κι αν δεν ειμαι τελειως στο σκοταδι π.χ. ειμαι στο δωματιο μου και παω στην τουαλετα , οπου ειναι διπλανες οι πορτες και εχει σκοταδι στο χωλ . θα κανω μια αποτομη κινηση για να αναψω το φως και θα μπω γρηγορα μεσαστην τουαλετα! αφου θα εχω λιγο καρφωσει το βλεμα μου για λιγο στο σκοταδι , θα ανατριχιασω και θα κανω την αποτομη κινηση κι οταν μπω στην τουαλετα θα κλεισω αμεσως το παραθυρακι για να μην βλεπω εξω , και τετοια.
  8. α και αντε ας το αφησουμε το θεμα αυτο . αυτο το ποστ το εκανα για να ρωτησω κατι . την πηρα την απαντηση ευχαριστω!
  9. dimulator οχι βρε 'συ ηρεμησε!! δεν ανοιγουμε πολεμο!
  10. sucore ναι οκ δεν λεω ειναι σπαστικο να βλεπεις ορθογραφικα : αλλα οταν γραφεις γρηγορα και δεν βλεπεις στην οθονη αλλα μονο το πληκτρολογιο οπου και γραφεις, δεν γινετε να το ξανακοιταξεις ολο οσο εχεις γραψει για να δεις αν εχεις ορθογραφικα. δεν με πειραξε που με ειπε οτι εχω λαθη , αλλα με τον τροπο που το ειπε : E ρε και συ! Χρησιμοποίησε λίγο και διορθωτή στο word μας έχεις βγάλει τα μάτια τόσο καιρό! σαν να το απαιτει. και βαζω στοιχημα οτι στα 110 ποστ μου δεν θα βρεις τοσα λαθη που θα πεις την εκφραση : μας έχεις βγάλει τα μάτια τόσο καιρό! ή μαλλον κανω λαθος????
  11. ουτε που θα ασχολιθω μαζι σου !!!!!!!!! δεν καταλαβα ετσι προσβαλεις τους παντες με τα ορθογραφικα?????? ελεος , πραγματικα . σιγα το εγκλημα
  12. οχι ! οχι αλλο ηθελα να μαθω!!!! οκ τωρα μου το ειπαν.. ευχαριστω!!!!
  13. ε ρε 'συ !!!!!!!! :o :o :o :o :o ηρεμισε λιγο σιγα ποια τι εγινε!!!!!!!!!! ουτος ή αλλως γι αυτο ειναι η κατηγορια γενικα ετσι??????
  14. στο πευ παλ .... οταν ειναι να κανεις εγγραφη : λεει name , e-mail , pass , κλπ. αλλα καπου λεει και address line 1 και address line 2 εδω τι πρεπει να βαλω ??
  15. ok ok αστο γα :censored: το καταλαβαν οι αλλοι τι λεω και μ το εξηγισαν Ty
  16. για να δουμε ... χμ!!! μηπως να εβλεπα κι εδω ?
  17. nαι αυτο θελω !!!!!! ρε τραγε εγω απο οτι ξερω ειναι καποιος κωδικας που προσθετεις κατι και γινετε , οπως και στην σελιδα που μου εδωσες αλλα εκει μπερδεφτικα λιγακι.
  18. εψαξα αυτο το λινκ δεν βρηκα τπτ..
  19. και πως το κανω αυτο το hyperlink
  20. Ρε παιδια βλεπω παντου στις σελιδες : μια εικονα και οταν την κανεις κλικ σε παει στην σελιδα ή λενε για να κανεις αυτο πατα εδω , για να κανεις εκεινο πατα εδω. και μολις πατας το (εδω) δε παει σε μια σελιδα. θελω να μου πειτε πως το κανω αυτο? και με την εικονα και με την σελιδα.
  21. οταν λες υπαρχουν προγραματα που παιζοθν τετοιες συνχνοτητες?? ? ξερεις κανενα θελω να πειραματιστω
  22. με ποιο απλα λογια ρωταω αν εχει βγει τετοιο βιβλιο , μεεισιο τιτλο σε 2 π.χ. τομους
  23. συγνωμη εχετε μπερδεψει κατι εεε??? εγω σας λεω οτι πηρα ενα βιβλιο που λεγετε πρακτικη αστρικη προβολη. και λεει οτι ειναι η ΄Β εκδοση. ενω μπηκα στο ιντρνετ πριν και μετα το παρω και δεν λεει για ΄Β εκδοση . και ρωτω τι γινετε?
  24. ΕΛΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :8_1_208[1]: :8_1_208[1]: :7_11_1[1]: λοιπον για πειτε τι γινετε με το βιβλιο?
  25. Ονομα : Πρακτικη Αστρικη Προβολη Εκδοσεις : Ιαμβλυχος Συγγραφεας : ΥRAM ποσα τετοια βιβλια υπαρχουν??? γτ το πηρα και μεσα , στον προλογο ελεγε οτι οι αναγνωστες ζητουσαν την επανεκδωση του βιβλιου΄Β ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΙ ΕΝΑΠΟΚΡΙΝΩΜΑΣΤΕ ......... κλπ. τι γινετε?
×
×
  • Create New...