Jump to content

Αστάρτη

Mέλη
  • Posts

    235
  • Joined

  • Last visited

About Αστάρτη

  • Birthday 09/22/1986

Contact Methods

  • MSN
    Ishtar_Godess@hotmail.com
  • Website URL
    http://clubs.pathfinder.gr/Deep_In_Your_Soul
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Αθήνα
  • Interests
    Η Σοφία της Ανατολής, Εναλλακτική Ιατρική, Αστρολογία, Πολεμικές Τέχνες, Fantasy Art, Διάβασμα, Φυσικός Τρόπος Ζωής...

Recent Profile Visitors

960 profile views

Αστάρτη's Achievements

Πιο Μέγας Μύστης

Πιο Μέγας Μύστης (4/7)

1

Reputation

  1. Πάνω στο θέμα των σχέσεων, μια πολύ σωστή.. δεν θα πω εξήγηση γιατί ίσως παραείναι, αλλά ερμηνεία, δίνει ένα βιβλίο, "Η Ουράνια Προφητεία". Όσοι το έχετε διαβάσει, ίσως συμφωνήσετε ότι θα μπορούσε να είναι αλήθεια.. Με λίγα λόγια, μέσω μιας παραβολής, το όλο βιβλίο υποστηρίζει την ύπαρξη ενέργειας παντού τριγύρω μας (λογικό) και δίνει συμβουλές ώστε να καταφέρει να την "δει" και "χρησιμοποιήσει" ο καθένας.. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι στις σχέσες μεταξύ μας. Στο βιβλίο κάνει αναφορά για "θέατρα" που παίζει ο κάθε άνθρωπος με σκοπό να τραβήξει την προσοχή, να επιβληθεί κλπ και συνάμα να τραβήξει την ενέργεια του άλλου. Σε μια ερωτική σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων, η ενέργεια αυτή ανακυκλώνεται συνέχεια μεταξύ τους μέσω του ποιος θα επιβληθεί σε ποιον, μέχρι που ο ένας ή και οι δύο δεν μπορούν να προσφέρουν άλλη ενέργεια κι έτσι επέρχεται η ρήξη.. Η μοναδική λύση θα ήταν να ανακαλύψει το άτομο την ανώτερη πηγή ενέργειας και να καταφέρει να μείνει συνδεδεμένος σε αυτή. Μια πολύ καλύ θεωρία, που δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.. Άμα τύχει, διαβάστε αυτό το βιβλίο, θα σας δώσει πολλά πιστεύω..
  2. Κρίμα, γιατί το "Ανεξήγητο" το θεωρούσα από τα καλύτερα περιοδικά μιας και τα πιο παλιά τεύχη (δεκαετία '80 και '90) είχαν πολύ σωστά άρθρα και αφιερώματα..
  3. Και γιατί θα έπρεπε να τους αναγνωρίζουμε?! Εκτός αν μια Ιέρεια κυκλοφορούσε με τους μανδύες και τα εργαλεία της ψέλνοντας τιμητικού ύμνους στη Θεά μέρα μεσημέρι στο Σύνταγμα, δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος να αναγνωρίσεις μία.. Και προφανώς κανείς δε θα ήθελε αν ήταν στη θέση της. Ποιος ο λόγος?
  4. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την επίφυση (τρίτο μάτι) που όλοι διαθέτουμε στον εγκέφαλό μας, κάπου ανάμεσα στα μάτια και ακριβώς λόγο της μη χρησιμοποίησής του, τείνει να εξαφανίζεται σιγά σιγά.. :smilewink:
  5. Εχμ.... γκούχου γκούχου.... χμ χμ..... Εεεε..... είμαι να.... εεε... πρέπει να γράψω ένα άρθρο για, εεε, το Τρίγωνο των Βερμούδων... ε? (μαζί με όλα τα άλλα που έχω υποσχεθεί να γράψω......................................... ......................................... ........................ ) Το ξέρω, είμαι μια ανίκανη, δεν κάνω για τίποτα, μου αξίζει μαστίγωμα, Νεφέλη έχεις δίκιο ότι κι αν πεις, ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ..... Εντάξει λοιπόν, θα βάλω τον κώλο μου κάτω.... βασικά, δεν ξαναυπόσχομαι γιατί μένω στα λόγια, θα περάσω σε πράξεις... Μποινκ!
  6. Πάσχα?.... τι είναι αυτό?? :blblbl: :blblbl: :blblbl: ΜΟΥΟΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑ!!! Μπομπ Σφουγγαράκης, Μπομπ Σφουγγαράκης!
  7. Πιστεύω πως δεν σε επιρρεάζει η μουσική, αλλά εσύ οδηγείσαι υποδυνείδητα στο είδος της μουσικής που νομίζεις ότι αντιπροσωπεύει τις ιδέες σου... :angel:
  8. Λοιπόν, ότι κι αν κάνετε, δεν μπορώ να το βρω.... Όλο το forum απαιτεί εξηγήσεις!! :angel:
  9. Το σφυρί το πέτυχα... Πριν κατασταλάξω στο κόκκινο όμως, σφέφτηκα το ροζ για κλάσματα του δευτερολέπτου.... μετράει?!
  10. Ναι, τελευταία έχει μπει και αυτό στον χορό των φαντασμάτων... Τα παλιά τεύχη όμως του 80 και 90 ήταν πιο σοβαρά.. Αμέσως να με κατηγορήσεις!! κακέ!
  11. Εγώ θα συνεχίσω να υποστηρίζω το Ανεξήγητο καθότι είναι το μόνο που δεν ασχολείται με θέματα τύπου "στοιχιωμένα σπίτια στην Κέρκυρα", "το κάστρο με τα φαντάσματα", "το ακέφαλο φάντασμα της λίμνης", κλπ κλπ....
  12. Και να δεις που καιρό πριν είχα πετύχει τα βιβλία στο video club μου και σκεφτόμουν "να τα πάρω, να μην τα πάρω..?" Διστυχώς, δεν έχω την οικονομική δηνατότητα να γεμίσω τη βιβλιοθήκη μου... κάτι που πολύ θα ήθελα.. Πάντως, μιας και έχουμε μια θετική κριτική, όταν βρω ευκαιρία, θα τα πάρω! :cheerful:
  13. Το ίδιο δικαστήριο που θα τους καταδικάσει σε θάνατο, τους απελευθερώνει και στα 5 χρόνια... είναι όλα θέμα νομοθεσίας. :smilewink:
×
×
  • Create New...