Jump to content

Αστάρτη

Mέλη
  • Posts

    235
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Αστάρτη

  1. Πάνω στο θέμα των σχέσεων, μια πολύ σωστή.. δεν θα πω εξήγηση γιατί ίσως παραείναι, αλλά ερμηνεία, δίνει ένα βιβλίο, "Η Ουράνια Προφητεία". Όσοι το έχετε διαβάσει, ίσως συμφωνήσετε ότι θα μπορούσε να είναι αλήθεια.. Με λίγα λόγια, μέσω μιας παραβολής, το όλο βιβλίο υποστηρίζει την ύπαρξη ενέργειας παντού τριγύρω μας (λογικό) και δίνει συμβουλές ώστε να καταφέρει να την "δει" και "χρησιμοποιήσει" ο καθένας.. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι στις σχέσες μεταξύ μας. Στο βιβλίο κάνει αναφορά για "θέατρα" που παίζει ο κάθε άνθρωπος με σκοπό να τραβήξει την προσοχή, να επιβληθεί κλπ και συνάμα να τραβήξει την ενέργεια του άλλου. Σε μια ερωτική σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων, η ενέργεια αυτή ανακυκλώνεται συνέχεια μεταξύ τους μέσω του ποιος θα επιβληθεί σε ποιον, μέχρι που ο ένας ή και οι δύο δεν μπορούν να προσφέρουν άλλη ενέργεια κι έτσι επέρχεται η ρήξη.. Η μοναδική λύση θα ήταν να ανακαλύψει το άτομο την ανώτερη πηγή ενέργειας και να καταφέρει να μείνει συνδεδεμένος σε αυτή. Μια πολύ καλύ θεωρία, που δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.. Άμα τύχει, διαβάστε αυτό το βιβλίο, θα σας δώσει πολλά πιστεύω..
  2. Κρίμα, γιατί το "Ανεξήγητο" το θεωρούσα από τα καλύτερα περιοδικά μιας και τα πιο παλιά τεύχη (δεκαετία '80 και '90) είχαν πολύ σωστά άρθρα και αφιερώματα..
  3. Και γιατί θα έπρεπε να τους αναγνωρίζουμε?! Εκτός αν μια Ιέρεια κυκλοφορούσε με τους μανδύες και τα εργαλεία της ψέλνοντας τιμητικού ύμνους στη Θεά μέρα μεσημέρι στο Σύνταγμα, δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος να αναγνωρίσεις μία.. Και προφανώς κανείς δε θα ήθελε αν ήταν στη θέση της. Ποιος ο λόγος?
  4. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την επίφυση (τρίτο μάτι) που όλοι διαθέτουμε στον εγκέφαλό μας, κάπου ανάμεσα στα μάτια και ακριβώς λόγο της μη χρησιμοποίησής του, τείνει να εξαφανίζεται σιγά σιγά.. :smilewink:
  5. Εχμ.... γκούχου γκούχου.... χμ χμ..... Εεεε..... είμαι να.... εεε... πρέπει να γράψω ένα άρθρο για, εεε, το Τρίγωνο των Βερμούδων... ε? (μαζί με όλα τα άλλα που έχω υποσχεθεί να γράψω......................................... ......................................... ........................ ) Το ξέρω, είμαι μια ανίκανη, δεν κάνω για τίποτα, μου αξίζει μαστίγωμα, Νεφέλη έχεις δίκιο ότι κι αν πεις, ΕΙΜΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ..... Εντάξει λοιπόν, θα βάλω τον κώλο μου κάτω.... βασικά, δεν ξαναυπόσχομαι γιατί μένω στα λόγια, θα περάσω σε πράξεις... Μποινκ!
  6. Πάσχα?.... τι είναι αυτό?? :blblbl: :blblbl: :blblbl: ΜΟΥΟΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑ!!! Μπομπ Σφουγγαράκης, Μπομπ Σφουγγαράκης!
  7. Πιστεύω πως δεν σε επιρρεάζει η μουσική, αλλά εσύ οδηγείσαι υποδυνείδητα στο είδος της μουσικής που νομίζεις ότι αντιπροσωπεύει τις ιδέες σου... :angel:
  8. Λοιπόν, ότι κι αν κάνετε, δεν μπορώ να το βρω.... Όλο το forum απαιτεί εξηγήσεις!! :angel:
  9. Το σφυρί το πέτυχα... Πριν κατασταλάξω στο κόκκινο όμως, σφέφτηκα το ροζ για κλάσματα του δευτερολέπτου.... μετράει?!
  10. Ναι, τελευταία έχει μπει και αυτό στον χορό των φαντασμάτων... Τα παλιά τεύχη όμως του 80 και 90 ήταν πιο σοβαρά.. Αμέσως να με κατηγορήσεις!! κακέ!
  11. Εγώ θα συνεχίσω να υποστηρίζω το Ανεξήγητο καθότι είναι το μόνο που δεν ασχολείται με θέματα τύπου "στοιχιωμένα σπίτια στην Κέρκυρα", "το κάστρο με τα φαντάσματα", "το ακέφαλο φάντασμα της λίμνης", κλπ κλπ....
  12. Και να δεις που καιρό πριν είχα πετύχει τα βιβλία στο video club μου και σκεφτόμουν "να τα πάρω, να μην τα πάρω..?" Διστυχώς, δεν έχω την οικονομική δηνατότητα να γεμίσω τη βιβλιοθήκη μου... κάτι που πολύ θα ήθελα.. Πάντως, μιας και έχουμε μια θετική κριτική, όταν βρω ευκαιρία, θα τα πάρω! :cheerful:
  13. Το ίδιο δικαστήριο που θα τους καταδικάσει σε θάνατο, τους απελευθερώνει και στα 5 χρόνια... είναι όλα θέμα νομοθεσίας. :smilewink:
  14. Είμαι εναντίον της θανατικής ποινής... Δείτε το κι αλλιώς, ο εκτελεστής της ποινής μπαίνει στη θέση του θανατοποινήτη αφού κι αυτός σκοτώνει... η μόνη διαφορά είναι ότι το κάνει νόμιμα.. πιφ! νόμος που σου επιτρέπει να σκοτώνεις... Σε αυτόν ποιος θα εφαρμώσει την ποινή?? Κανείς δεν έχει δικαίωμα να πέρνει τη ζωή του άλλου στα χέρια του. Η καλύτερη τιμωρία είναι η φυλάκιση, γιατί εκεί τους στερείς πραγματικά τη ζωή, ενώ άμα πεθάνουν... λίγο τους νοιάζει... Κι όπως είπε και ένας σοφός: Καλύτερα να αθωώσεις έναν ένοχο, παρά να καταδικάσεις έναν αθώο.... :smilewink:
  15. Εγώ το έχω ήδη! Ε, απλά, μαζευόμαστε όλοι εδώ και τα βρίσκουμε κατευθείαν... που να ανοίγεις όλες τις κάρτες τώρα! :cheerful:
  16. WASPfreak@hotmail.com :cheerful: Αν και δεν το χρησιμοποιώ πολύ, γιατί όποτε μπαίνω, κάτι παθαίνει πάντα το pc μου και κολλάει..
  17. Συμπέρασμα?.... Το θέμα είναι περίπλοκο και δεν πιστεύω ότι θα καταφέρουμε ποτέ να δώσουμε τη σωστή απάντηση... Αφού όλες οι "παρατάξεις" έχουν δίκιο, ας κάνει ο καθένας ότι νομίζει σωστό! :cheerful:
  18. Όντως, όποτε αναφέρουν το θέμα σε ειδήσεις, αυτό που θυμάμε χαρακτηριστηκά, είναι τα δαιμονικά πλάσματα που δείχνουν, πεντάλφες χύμα στο κύμα και κάτι τελετές βουντού όπου σφάζουν έναν κόκορα! Το κακό είναι ότι παραπληροφορούν τον κόσμο για ότι έχει σχέση με το θέμα, με αποτέλεσμα τις γνωστές προκαταλήψεις, διυσειδεμονίες κλπ κλπ...
  19. Τι έγινε ρε παιδιά?! Μόνο εγώ ψήφισα Heavy???? Για συνέλθετε λίγο!!! :rock: :yeah:
  20. Τώρα τελευταία, έχω αρχίσει κι εγώ να παρακολουθώ Charmed... ίσως με επιρρέασε το κλίμα! Πάντως, ο τρόπος που προβάλλουν τα ΜΜΕ το θέμα της "μαγείας" είναι εντελώς λανθασμένος κι εκεί είναι που δημιουργεί το πρόβλημα καθώς πολλοί μπορεί να οδηγηθούν στη "μαγεία" λόγω του ότι εντυπωσιάστηκαν από τα Μέσα και τελικά άλλο να ζητάνε και άλλο να βρουν, η ακόμα χειρότερα, να οδηγηθούν σε σκοτεινά μονοπάτια (βλ. σατανισμό) επειδή τους προκάλεσε τέτοια εντύπωση η προβολή που έγινε από τα Μέσα... Άλλωστε, σε όλους μας δεν αρέσει το απαγορευμένο?!...
  21. Η δικιά μου διαφορά είναι ότι από την αρχή δεν το κυνήγησα και ούτε σκόπευα να φτάσω εδώ... Τώρα τι σημαίνει αυτό? Απλώς, πάντα με ενδοιέφερε ότιδήποτε "υπερφυσικό" (και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί δεν πιστεύω ότι μπορεί οτιδήποτε να χαρακτηριστεί ως υπέρ-φυσικό) και ψαχνόμουν με θέματα που χαρακτηρίζονταν ως ανεξήγητα. Σιγά σιγά, μέσα από αυτή την έρευνα, έφτασα σε κάποια θέματα που συμπεριλαμβάνονταν στο χώρο του εσωτερισμού-αποκρυφισμού και είδα ότι περιείχαν κάποια στοιχεία που το εγώ μου τα δεχόταν ως "αληθινά". Εκεί ήταν που είπα "Εδώ είμαστε!"... Ε, δε θέλει και πολύ ο άνθρωπος! :angel:
  22. Χμ, εγώ θα επιστρέψω στην αρχική ερώτηση καθώς δεν εξέφρασα ακόμα τη γνώμη μου! Νομίζω πως πριν ο καθένας κάνει κάποια ενέργεια για το δικό του καλό χρησιμοποιώντας αυτές τις "ικανότητες", πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψην το αν επιρρεάζει κάποιον με αυτή του την ενέργεια (που στάνταρ επιρρεάζει!). Π.χ. μπορεί να χρησιμοποιήσει τις "δυνάμεις" του για να πάρει μια δουλειά που του αρέσει, όμως αυτό να έχει ως αποτέλεσμα να χάσει κάποιος άλλος τη δουλειά του, ο οποίος την είχε ανάγκη, γιατί έχει οικογένεια, άρρωστους γονείς κλπ κλπ. Και στην τελική, καλύτερα είναι να μην αλλάζουμε τη ροή των πραγμάτων όποτε μας συμφέρει γιατί κάποια πράγματα είναι "γραμμένα" να γίνουν και ποτέ δεν ξέρουμε την τελική τους έκβαση πόσο μάλλον αν τα επιρρεάσουμε... θα είναι άραγε για καλό?.. :smilewink:
  23. Πολύ ωραία ψηφοφορία παιδιά, πάντα τέτοια!!
  24. Μήπως είναι ένα με κίτρινο εξώφυλλο και έναν άνθρωπο σε στάση διαλογισμού με φανερά τα τσάκρα του? (αν θυμάμαι καλά!) Ωραία, γιατί σκεφτόμουν να το πάρω! Zak έγραψες!
×
×
  • Create New...