Jump to content

Greek Goddess

Νέα Μέλη
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About Greek Goddess

  • Birthday 05/21/1986

Contact Methods

  • MSN
    GoddessAthena25@gmail.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Greek Goddess's Achievements

Βαπτισμένος

Βαπτισμένος (1/7)

0

Reputation

  1. Το θέμα ενοείται πως έφτασε στα αυτιά του διευθυντή. Όμως δεν το πίστεψε! Είναι από αυτούς τους διευθυντές που δεν πιστεύουν ούτε στην τέχνη αλλά και γενικότερα σε πράγματα αυτής της φύσεως. Την θεολόγο την αγαπούσαμε τόσο πολύ που δεν θελήσαμε ποτέ να κάνουμε ή να πούμε κάτι που να την εκθέσει. ΄Εμεις που γίναμε μάρτυρες αθτής της ιστορίας, δεν το είδαμε σαν να ήθελε να μας κάνει επίδειξη. Στην ουσία όπως μας είπε και η ίδια, δεν ήταν αυτή που ''νικησε'' αλλά η βίβλος, δηλαδή η ίδια δεν έκανε τίποτα, παρά πήρε το βιβλίο και το τοποθέτησε έτσι ώστε να αιωρήται πάνω από το ποτήρι. Αυτός που την πλήρωσε ήταν ο μαθητής. Τν επόμενη μέρα-απο δίκή του προτωβουλία, άλλαξε σχολείο! Εγώ απλά ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μαζί σας, και να βρώ καποιες απαντήσεις, τις οποιες θα σας ευχαριστώ γαι πάντα που μου δώσατε... :004heartangel:
  2. Άλλοι γονείς δεν το πίστεψαν, μα οι περισσότεροι της είναι ευγνώμονες ποιυ έδιξε στα παιδιά τους ότι το καλό υπερσχύει του κακού. Οι δικοί μου πάντως την σέβονται υπέρ του δέοντος. Τότε ήταν μία ψηλή, ξανθία όμορφη θεολόγος με πράσινα μάτια, αλλα εμμελε να αλλάξουν γνώμη! Την ρωτήσαμε. Μετά από κάτο τέτοιο θα ήταν αφύσικο αν σεν το κάναμε. H θεολόγος μας απάντησε ότι ο μαθητής διαβάζοντας τα λόγια μέσα από το βιβλίο επικαλέστηκε πνεύματα του διαβόλου, και ότι-δέν ήταν η ίδια (μας το τόνισε αυτό), που ''εξοστράκισε'' τα κακά πνεύματα, αλλά η δύναμη που έχει η βίβλος. Με δύο λόγια: το καλό υπερσχύει ΠΑΝΤΑ του κακού. shadow3363 σε ευχαριστώ πολύ. Όντως το καίμενο με βοήθησε πααααααααααρα πολύ....
  3. Τα δεδομένα της ιστοριας, όντως είναι δικαίωμά σου να τα αμφισβητείς. Εγω απλά τόσα χρόνια έψαχνα μια απάντηση σε αυτό που έγινα μάρτυρας, και αν σκεφτείς ότι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ότι υπαρχει η μαγεία, είχα σοκαριστεί. Την ιστορία δεν την άκουσα απο τρίτους, την είδα να εξελίσεται μπροστά στα μάτια μου. Και στο κάτω-κάτω ποιος θα ήταν ο λόγος να την φτιάξω με το μυαλό μου? Είμαι απλά μία τελείως άσχετη, με καποιες πολύ λίγες γνώσεις επί του θέματος (τις οποιες αντλησα από το φορουμ αυτό). Απλά εφ όσων εσείς σίγουρα γνωρίζεται πολύ περισσότερα, θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας... Η εν λόγω θεολόγος ήταν μόλις 23 ετών τότε. Νέα και άμαθη, δεν ήξερε πως να αντιδράσει στον μαθητή. Δίδασκε για πρώτη χρονιά σε σχολείο. Σήμερα έχει φτάσει να θεωρείται η καλύτερη θεολόγος στην πόλη μας...
  4. ~Καταρχάς συγχωρέστε με αν ανοίγω τόπικ σε λάθος σημείο~ Πριν 5 χρόνια. Είχαμε θρησκευτικά, και μιλούσαμε για την μαγεία, με μία θεολόγο που δεν δίσταζε να μας απαντήσει οποιαδήποτε ερωτήματα γεννιώντουσαν στα εφηβικά μας κεφάλια. Ήμασταν 16 ετών, 1η λυκείου. Ένας συμμαθητής μου λοιπόν ασχολούταν πρακτικά με την Σολομονική. Λέει στην θεολόγο διχνοντας το μπουκάλι που υπήρχε πάνω στην έδρα: -''Κυρία, εγώ αυτό το ποτήρι μπορώ να το κάνω να πετάει στην τάξη.'' Η καθηγήτρια τον κοίταξε σκεφτηκή, και του είπε: -''Θα ήθελα να το κάνεις μέσα στην τάξη, αλλά εγώ μπορώ με μία βίβλο να κάνω το ποτήρι να πέσει χωρίς να το ακουμπίσω.'' Ο συμμαθητής μου πράγματι διάβασε κάτι μέσα από το βιβλίο-το οποιό δεν θυμάμαι κατά λέξη, και το ποτήρι περιφερόταν στον αέριο χώρο της τάξης. Η Θεολόγος πήρε μία Αγία Γραφή και αργά την τοποθέτησε πάνω από το ποτήρι έτσι ώστε να μήν το ακουμπά, αλλά να αιωρήται πάνω του. ΄Ηταν απο αυτές τις στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου. Ήταν σαν το ποτήρι και η Αγία Γραφή να ''μάχονται'' στον αέρα. Την μάχη αυτή φαίνεται ότι η Βίβλος την κέρδισε... Το ποτήρι έπεσε στο πάτωμα και έσπασε, ενώ η Αγία Γραφή συνέχισε να αιωρήται μέχρι που την πήρε η Θεολόγος και γύρισε στην έδρα της. Αυτό που θυμάμαι πιο καθαρά είναι η έκφραση όλων αυτών το μαθητών που δεν πίστεθαν ότι μαγεία θπάρχει, όταν το ποτήρι περιφερόταν στον αέριο χώρο της τάξης. Δεν θα σας κρύψω ότι είμουν μία από αυτούς. Το παρακάτω γεγονός ήταν αυτό που ουσιαστικά με όθησε να ασχοληθώ και να ψάξω το θέμα της μαγείας. Την απάντηση δεν την έχω πάρει ακόμα. Τί συμαίνει αυτό? Το να εξασκούμε την μαγεία είναι σατανικό, γι αυτό η θεολόγος ''νίκησε'' με την Βίβλο την Σολωμονική? Σας παρακαλώ απαντήστε... Ψάχνω εδω και πολύ καιρό μία απάντηση...
  5. Δεν πιστεύω ότι το μάθημα των θρησκευτικών πρέπει να καταργηθεί, το κάθε άλλο, απλά οι θεολόγοι να είναι λίγο πιο προσεκτικοί όταν σην τάξη τους υπάρχουν παιδιά που αλπά έτυχε να μην γεννήθηκαν σε Ορθόδοξες οικογένεις. Είχα κάποτε έναν θεολόγο που πρόσβαλε πολλές φορές τις τους μαθητές που πίστευαν σε κάποια άλλη θρησκεία. Δεν είναι άδικο προς το ίδιο το παιδί? Προσωπικά είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη αλλά πολλές φορές σκεύτικα ότι κάτι θεολόγοι που κυκλοφορούν θα έπρεπε να διάλεγαν κάποιο άλλο μάθημα να διδάξουν, εφόσων δεν μπορπύν να δεχτούν ότι κάποιος μπορεί να ασπάζετε κάποια άλλη θρησκεία.
  6. Βασικά δεν έχω δεί αλλού αυτό το θέμα και αν υπάρχει κάπου αλλού συγχωρέστε με γιατί είμαι καινούρια. Ποιά είναι η άποψή σας για την στάση των θεολόγων στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση? Από πρωσοπική εμπειρία οι θεολόγοι που είχα αντί να με φέουν πιο κοντά στο Θεό με απομάκριναν από αυτόν. Είχα όμως στη δευτέρα γυμνασίου μια θεολόγο που αντί να μιμείται τους υπόλοιπους λέγοντας πράγματα που μπορεί και να έθιγαν τα πρωσοπικά πιστεύω των μαθητών της αποδεχόταν την όποια θρησκεία, και σεβόταν τις απόψεις του καθενός. Κατα τη γνώμη μου ένας θεολόγος πρέπει αντί να λέει ''Να προσεύχεστε στον Θεό, αυτός είναι ο ένας και μοναδικός'' Πρέπει να λέει ''Να προσεύχεστε στο Θεό, σε όποιον Θεό/Θεούς και αν πιστέυετε. Το λέω αυτό γιατί πολλοί θεολόγοι είναι φανατισμένοι με αποτέλεσμα τα παιδιά να νιώθουν ντροπή ή και να απομακρίνονται από το Θεό τους γιατί ενας καθηγητάκος τους είπε ότι τα πιστεύω του είναι λάθος. Ποία είναι η άποψή σας επί του θέματος?
  7. Εντάξει, ο καθένας όπως το βλέπει. Αυτό που ήθελα να πω βασικά είναι ότι η πιο αποκαλυπτηκή εμφάνιση της Piper ήταν ένα μακρύ μαύρο παντελόνι και μία κόκκινη δερμάτινη μπλούζα στο ένατο επεισόδειο της τρίτης σεζόν, δηλαδή κάτι που είναι το συνηθες ντύσιμο για την Phoebe ή την Paige. Η παρακάτω φωτογραφία δεν είναι και η καλύτερη για να συγκρίνει κάποιος αλλά φαίνεται ότι η Piper είναι λιγότερο ''προκλητικη'', και για αυτό μ' αρέσει, οι άλλες ίσως δείχνουν περισσότερα από όσα πεέπει.
  8. Α! Όλα κι όλα... Η Holly Marie Combs είναι η καλύτερη απ' όλες! Και προπαντός δεν απέκτισε ένα αλλά δυο παιδιά και ο Λίο δεν ήταν υδραυλικός αλλά φύλακας άγγελος της... Είναι αξιολάτρευτη, και επειδή δεν είναι προκλητική όπως οι τηλεοπτικές αδερφές της δεν σημαίνει ότι δεν είναι το ίδιο καλή!
×
×
  • Create New...