Jump to content

gexrag

Νέα Μέλη
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

gexrag's Achievements

Βαπτισμένος

Βαπτισμένος (1/7)

0

Reputation

  1. Το Γιαχβέ είναι μια άλλη έκφραση του χλευασμού των Ρωμαίων που αποτυπώθηκε στα Λατινικά I.N.V.I. και στα Ελληνικά Ι.Ν.Β.Ι. δηλαδή Ιησούς Ναζωραίος βασιλεύ Ιουδαίων. Ήταν γνωστές οι αναφορές για την Σταύρωση από Προφητείες που έχουν προλεχθεί και μερικοί θα τις βρείτε ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ σε Βουδιστικά Μοναστήρια να φυλάσσονται επιμελώς. Η επαλήθευση των προφητειών είναι στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στην Αλήθεια τους αληθινούς αναζητητές. Οι αναφορές στο Όσιρι και κάθε σύνδεση είναι τα ψεύδη των προσώπων αυτών που αυτοπαρουσιάστηκαν ως Υιοί Θεού ΄που βεβαίως είναι όπως όλοι μας αφού προερχόμαστε από το Ενα και Μοναδικό Υπέρτατο ΟΝ. Ο Όσιρις είναι αποστατηθέν πλάσμα αθάνατο με μορφή ύαινας όπως και η Θεά Άρτεμις του 12θεού. Το αρσενικό και το θυληκό στις αναφορές του Ερμή του Τρισμέγιστου είναι το αρσενικό και το θυληκό κάθε είδους και οι αναφορές τους είναι εξηγήσεις του φαινομένου της αναπαραγωγής ζωής. Δυσνόητα κείμενα που έγινα ακόμη πιο δυσνόητα από προσθήκες που μπήκαν από χέρι ανθρώπων που θέλησαν αυθαίρετα να ερμηνεύσουν όσα δεν κατάλαβαν. Το Ταό και όσα περιλαμβάνει είναι μια άξια Θεωρία αλλά περιλαμβάνει ΜΟΝΟ τα ορισθέντα από τον Θεό της Παλαιάς Διαθήκης αφού δεν έγινε αποδεκτή από τους μετέπειτα Μοναχούς η γέννηση του Υιού του ανθρώπου κατά πως έλεγε ο ίδιος ο Κύριος Ιησούς Χριστός. Ο Υιός το Θεού αυτοπαρουσιάζονταν ως Υιός του ανθρώπου δεχόμενος τα πεινά την θνητή Του ιδιότητα και προγνωρίζοντας ότι θα πρέπει να αναχθεί το μαρτύριο του Σταυρικού θανάτου στο όνομα της ΕΙΡΗΝΗΣ της περιοχής όπου ήταν έτοιμοι μερικοί να εγερθούν και να δολοφονήσουν Ρωμαίους στο όνομα της Ελευυθερίας τους από την κατοχή. Είμαι εκτός θέματος πλέον και σταματώ εδώ.
  2. Το 40 % δεν το είδα να μηδενίζεται γεγονός που δείχνει ότι είμαι επιθυμητός εδώ. Η φιλοξενία σε όλες τις Ανατολικές διδασκαλίες είναι κυρίαρχο στοιχείο αυτών αλλά στο εδώ site διαπίστωσα ότι υπάρχει ένας εύκολος προσδιοριμός λόγου που δεν επιτρέπει τις διαφωνίες. Δείγμα ότι οι διαχειριστές είναι αφιλόξενοι. Η παρουσία του 40% warn και οι ελάχιστες δημοσιεύσεις μου αποδυκνείουν τα σχετικά. Το Ταό είναι μια άλλη έκφραση της Αγίας τριάδος όπως σωστά αναφέρθηκε. Μόνο που στα χρόνια της Παλαιάς Διαθήκης δεν είχε γεννηθεί ακόμη ο Υιός (=ο μή ενσαρκωθείς ακομη Λόγος του Θεού) και η Αγία Τριάδα εκφράζονταν με τον Λόγο του Θεού (1η υπόσταση), Το Πρόσωπο του θεού(2η υπόσταση) και το Πνεύμα το Άγιο (3η υπόσταση). Οι συγκρίσεις εναπόκεινται στον στοχασμό σας. αποσύρρομαι και πάλι σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Πιθάνη άυξηση του ποσοστού warn θα οριοθετεί ακόμη περισσότερο το δίκιο μου το οποίο έγινε αντιληπτό σε μερικούς φίλους εδώ.
  3. Φίλοι μου επέστρεψα για λίγο γιατί είδα να συζητείται κάτι ενδιαφέρον. Η Αγία Τριάδα ήταν γνωστή από αρχαιοτάτων χρόνων και έτσι δικαιολογείται η παρουσία αυτής στις περισσότερες από τις θρησκείες. Δεν θα αναλύσω περισσότερο γιατί θα με θεωρήσουν οισμένοι ως ικανό προσυλιτισμού αν και εδώ υπάρχει πρόσκληση σε τόπο για συνάντηση μόνο που εγώ δεν προσκαλλώ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Πιθανός εκνευρισμός από τους διαχειριστές θα δείχνει ότι έχασαν τον έλεγχο του νου και πάλι και η απώλεια του ελέγχου του νου δεν επιτρέπεται ΣΕ ΚΑΜΙΑ Ανατολική διδασκαλία. Κάπου είδα την αναφορά σε συνείδηση , ασυνείδητο και υποσυνείδητο και αυτό μου λέει ότι ...τρία πουλάκια κάθονται... συνείδηση- ορίζεται ως η ικανότητα της αντίληψης και αυτό είναι αποδεκτό. ασύνείδητο- είναι το μη αντιληπτό και ΑΝΟΗΣΙΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ που οπροέκυψε από ΚΑΚΗ μετάφραση. υποσεινήδητο- είναι αυτό που είναι κάτω από το αντιληπτό δηλαδή τρίχες ψυχολογίας. Το υποσεινήδητο και το ασυνείδητο αν αντικατασταθούν με την προδιάθεση και τον αυθορμητισμό οι έννοιες αποκτούν οντότητα και στέτκουν ολόρθες και περήφανες. Η σχετική ορολογία προέκυψε από την κατά λέξη σύνθεση της μετάφρασης μιας Αγγλικής λέξης η οποία γλώσσα έχει φτώχεια καταραμένη και δεν εμπεριείχε την ποδιάθεση και τον αυθρμητισμό. Στους κύκλους των φιλοσόφων οι ορολογία αυτή είναι καταρεύσες έννοιες και όρισαν τον Φρόϋντ ως ακατάλληλο ψυχολογίας για τους Έλληνες φιλόσοφους που στοχάστηκαν τα σχετικά. την καλησπέρα μου.
  4. Κβαντικό κενό... ωραία έννοια... ωραία φράση. Το κβαντικό αναφέρεται και ορίζεται οπότε δεν χρειάζεται σχολιασμό αφού είναι κάτι υπαρκτό και ορισμένο. Προσθέτοντας το κενό όμως ΕΞΑΥΛΩΝΕΤΑΙ και από κβάντα γίνεται ένα τίποτα. Το κενό ορίζεται ως απουσία ύλης δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ. Πολύ ωραία σας δουλεύουν ορισμένοι ορισμένοι ψευτοεπιστήμονες που δεν μπορούν να ορίσουν σωστά μια έννοια. Κάθε φορά που αποκαλύπτω τις ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ δέχομαι επίθεση από πολλούς που νομίζουν ότι ισοπεδώνω τις επιστήμες. ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. Ψευδοφιλόσοφοι χρησιμοποιούν εκφράσεις που ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ μπορούν να οριστούν και σας παρασέρνουν σε ένα λόγο που εμποδίζει την φιλοσοφία και τον στοχασμό αφού επισκιάζεται από την θολούρα του ακατανόητου. Η απλότητα είναι ομορφιά. Φίλε μου MsVelzevoul Δεν είχα και δεν έχω πρόθεση να σε προσβάλλω. Ακολούθησες αναλύσεις που χρησιμοποίησαν την ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ αυτή έννοια και απλά την χρησιμοποίησες για να δηλώσεις κάτι. Αγαπώ όμως τον απλό και κατανοητό λόγο που παράγει φιλοσοφία. Λυπάμαι που δεν έχω χρόνο να συζητήσω μαζί σας φιλοσοφικά. Με συγχωρείτε για την επέμβαση.
  5. Προειδοποιήθηκα και μάλιστα έφτασα στο 40% warn όταν εδώ έχουμε εξύβριση και μάλιστα νομικού τύπου που επισύρει κυρώσεις αφού αποτελεί παραβίαση της σχετικής αρχής του συντάγματος περί ανεξιθρησκείας και προσβολής της πίστης των πολιτών. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ; Εσείς ορίσατε επικριτικό λόγο εναντίον μου και τώρα ομιλώ σοβαρά και ΑΠΟΔΕΙΧΝΩ ότι διαχειριστικά η φιλοξενία σας όρισε συνθήκες διωγμού μου. Με ποιον να ομιλήσω σοβαρά πλην του φίλου Sucore. Φίλε μου επειδή δεν μπήκες στο πνεύμα μου και ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ να απαντήσω σχετικώς παρά την ανακοίνωση της αποχώρησής μου ,γιατί δεν θέλω να αφήνω κενά. Ένα παιδάκι πήγε στην Αγγλία και ήξερε την γειτονιά στην οποία μετακόμιζαν οι γονείς του. Το παιδί αυτό ήξερε λεπτομέρειες της γειτονιάς και όλα τα σχετικά που αναφέρω περιγράφηκαν σε εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας πριν μερικά χρόνια στην Ελλάδα. Αν οι γνώσεις έρχονταν από προηγούμενη ζωή όπως ισχυρίζονταν το τότε άρθρο τότε πως το παιδί ξεχώρισε μια γειτονιά που είχε αλλάξη ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΒΑΘΜΟ τα πέντε χρόνια προηγούμενα χρόνια; (πέντε ετών ήταν το παιδί) Μερικοί από εσάς φοιτήσατε και φύγατε και όταν επιστρέψατε μετά από πέντε χρόνια, προσπαθούσατε να ξεχωρίσετε την γειτονιά. Ένα παιδί πως αμέσως ξεχώρισε; Φίλε μου Στο περιστατικό αυτό δεν υπήρχε ενόραση αλλά το μόνο λογικό που θα μπορούσε να υποθέσει κάποιος είναι ότι το παιδί ήξερε το μέλλον του. Τέλος για να κλείσω το θέμα σας ενημερώνω ότι το πιο πιθανό είναι το σπίτι που περιγράφηκε στο παράδειγμα της θεματοθέτησης να είναι σπίτι στο οποίο θα βρεθεί το παιδί που το περιέγραψε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ. Γιατί δεν ορίστηκε στο παράδειγμα αυτό η ηλικία του σπιτιού και ο κάτοχος αυτού; Γιατί δεν αναζητήθηκαν συγγένειες; Μήπως τελικά αυτό το σπίτι είναι το σπίτι της μελλοντικής συζύγου ΚΑΙ ΟΧΙ σπίτι στο οποίο έζησε στο παρελθόν το παιδί αυτό; Φίλοι μου είναι πολλοί αυτοί που κοροϊδεύουν κόσμο με τις σχετικές θεωρίες Μετενσάρκωσης. Υπάρχει μια τεχνική αρπαγής του νου στην οποία υποβάλλουν τα θύματά τους αετονύχηδες και τους βάζουν να λένε ότι αυτοί θέλουν και τους παρουσιάζουν ως Ναπολέοντες ή κουρσάρους και άλλες αηδίες. Ελπίζω να έγινα κατανοητός αυτή τη φορά και ελπίζω να μην έχω ερωτήματα για να σας χαιρετήσω οριστικά πια.
  6. Έχω αποχωρήσει ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ και δεν θα απαντήσω σε άλλες ερωρτήσεις. Οι θρησκείες έχουν ΟΛΕΣ το μιαρό του θρησκευτικού φανατισμού ο οποίος οδηγεί σε εγκλήματα. Η πίστη απευθύνεται προς ΤΟΝ ΕΝΑ, ΤΟΝ ΠΑΝΔΙΚΑΙΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ και όχι προς τους ιερείς και ακόλουθους εγκληματιών που υπάρχουν ΣΕ ΟΛΕΣ τις θρησκείες. Με συγχωρείτε φίλοι μου αλλά δεν έχω διάθεση να επιστρέψω σε αυτό το φόρουμ όπως και ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ. Στο θέμα "καλώς σας βρήκα" όρισα ότι ήρθα για να ζητήσω κάτι από το άτομο που λέγεται Νεφέλη. Το έχω ζητήσει ήδη και με βαριά καρδιά αποχωρώ γιατί θα ήθελα να σας διευκρινίσω πολλά ακόμη σημεία τόσο σε Θεολογικά όσο και σε φιλοσοφικά θέματα. Η ευγένεια με την οποία τοποθετήθηκαν οι ερωτήσεις όρισε την ανάγκη να απαντηθούν αυτές. Ευχαριστώ.
  7. Καλώς σας βρήκα είπα εγώ και μόνος μου ακούω φιλοξενία που κοιτώ, κουφών την πόρτα κρούω. Ενόχλησα δίχως να πιω, και μ΄είδαν μεθυσμένο μα μεθυσμένα κόιταζαν, ότι είχα εγώ γραμμένο. Ξεκίνησα να τους μιλώ, για των Εβραίων γλώσσα μα κλούβια ήταν τα αυγά που γέννησε η κλώσσα. Αντί να ψάξουν λεξικά, εξήγηση να δίνουν, μια μοσχαρίσια ζήτησαν, τσελεμεντέ ανοίγουν. Για σας χαρά σας σύντροφοι φεύγω και δεν γυρνάω και στις κυράδες που μεθούν, εγώ δεν προσκυνάω. Ζητώ συγνώμη επίσης, γιατί η Νεφέλη ήταν η αιτία της κακής φιλοξενίας που δέχθηκα και έτσι δεν σας έδωσα την δυνατότητα να στοχαστείτε σε λίγους από τους στοχασμούς μου. Ενεδικτικά προτείνω αναλύσεις περί χρόνου και ελπίδας στο filosofia.gr Προτείνω επίσης αναζήτηση καταχωρήσεων σε τρία θέμετα αγάπης εκεί. Να με συμπαθάτε αλλά οι αδικαιολόγητες προειδοποιήσεις εμένα μου υπέδειξαν το ύψος της φιλοξενίας σας. Φιλάκια σε όλους.
  8. Η περίπτωση του μικρού παιδιού που αναφέρθηκε αρχικά είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα που περιγράφονται και ερμηνεύονται κατά πως επιθυμεί ο καθένας και ανάλογα με την πίστη την οποία έχει ασπαστεί. Έτσι στους χώρους όπου υπάρχει πίστη στην Μετενσάρκωση ερμηνεύεται το γεγονός ως γνώσεις από μια παλαιότερη ζωή. Γιατί κανείς δεν σκέφτηκε ότι μπορεί απλά να είναι καταστάσεις που ΘΑ ΖΗΣΕΙ το παιδί στο μέλλον; Πριν λίγα χρόνια περιγράφηκε ένα παρόμοιο γεγονός με ένα παιδί που μετακόμησαν οι γονείς του στην Αγγλία. Το παιδί όταν έφτασε εκεί άρχισε να λέει τα ονόματα της γειτονιάς και όλοι έπαθαν σοκ με το γεγονός. Αν ήταν θύμησες του παρελθόντος αυτές, το παιδί θα μπορούσε να θυμάται τα ονόματα της γειτονίας, μιας γειτονιάς που αλλάζει όψη μερικές φορές μέσα στην πάροδο της δεκαετίας; Εσείς και όσοι ζήσατε σε κάποιες περιοχές όταν επιστρέφετε θυμάστε τόσο εύκολα την περιοχή; Δεν αναζητείτε να βρείτε τις διαφορές και δεν χρειάζεστα αρκετό χρόνο μέχρι να συνηδητοποιήσετε ότι είναι η ίδια γειτονιά; Φίλοι μου το παράδειγμα του μικρού που ανέφερα είναι μια ένδειξη ότι πρόκειται για ενόραση με την οποία είδε το μέλλον ο μικρός. Στην πραγματικότητα δεν είναι ενόραση αλλά ένα όνειρο που του δόθηκε από Άγγελο Κυρίου. Είδε και ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΗΚΕ να θυμάται το όνειρο το οποίο συνήθως είναι οδηγός στην πορεία των παιδιών αν και συχνά παρερμηνεύεται από τους γύρω. Σε ορισμένες περιπτώσεις είναι όνειρο που δίνεται γιατί πρέπει το παιδί να σταματήσει να έχει ανυσηχίες στη ζωή του για την πορεία της ψυχής, επειδή θα έχει εξέχουσα πορεία στην κοινωνία. Συχνά τα παιδιά αυτά έχουν πορεία Ιατρική και πρέπει να είναι απερίσπαστοι στο έργο τους ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ. Άλλες φορές είναι ψυχές που θα οδηγηθούν στον Μοναστικό τρόπο ζωής και τα όνειρα αυτά αποτελούν ουσιστικά όνειρα που γίνονται οδηγοί της ζωή τους. Ο Μοναχισμός αυτός επιτυγχάνεται τόσο σε Ορθόδοξα όσο και σε Καθολικά αλλά και σε Μοναστήρια τύπου παγόδας. Η πορεία του μικρού θα είναι επιλογή ανάλογα με τις θεωρίες που θα ασπαστεί και το ίδιο το άτομο θα ορίσει την πορεία της ζωής του ΜΟΝΟ ΤΟΥ. Δεν θα συνεχίσω γιατί το θέμα είναι ατελείωτο και ποτέ δεν καλύπτονται όλες οι περιπτώσεις. Ελπίζω να έδωσα μια ώθηση στην σκέψη σας για να καταλάβετε τι μπορεί να συμβαίνει.
  9. Υποκλίνομαι με σεβασμό και αγάπη προς εσέ καλή μου agelina Δεν έχω πρόθεση να προκαλέσω, και απλά θέλω να δώσω τις δικές μου ερμηνίες προς συζήτηση για τα άτομα που το επιθυμούν. Δεν έχω πρόθεση και δεν επιθυμώ να πείσω. Μετά από την καταχώρηση που θα ετοιμάσω σε λίγο και που έχω υποσχεθεί θα αναζητήσω θέματα φιλοσοφίας στα οποία θα αναζητήσω ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ στοχαστές. Θέλω να σας γνωρίσω και δεν θέλω να προκαλώ. Πίστεψα ότι μπορεί ορισμένοι να με ξέρουν και δεν ήθελα να μάθουν από τρίτους την δράση μου και τον εριστικό λόγο μου όταν με αντιμετωπίζουν εριστικά. Επιθυμώ επικοδομητικό διάλογο ο οποίος θα συνθέτει γνώση μέσα από αυτά που θα λέγονται και θα εξάγονται συμπεράσματα στα οποία συμμετοχή θα έχουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ. Έτσι αντιλαμβάνομαι την φιλοσοφία. Εδώ κάπου θέλω να τονισω ότι υπάρχουν σε όλα τα φόρουμ που πέρασα άτομα που θεωρούν ότι η δική τους άποψη είναι απαραιτήτως και η ορθή. Αυτά τα άτομα τα ονομάζω παντογνώστες κα συνήθως χαλούν τους ΥΨΗΛΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ διαλόγους με την εγωιστική τους θέση. Το να λανθάνει κάποιος είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. Φυσικά δεν εξαιρώ τον εαυτό μου και προσπαθώ μέσα από τα λάθη μου να αποκτήσω την αυτογνωσία. ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ προς όλους σας και ζητώ την αγάπη σας. ΖΗΤΩ την υπομονή σας και την δυνατότητα ενός επικοδομητικού διαλόγου σε θέματα που θα επιλέξω ΕΚΤΟΣ ΘΕΟΣΟΦΙΑΣ. Σε θέματα Θεοσοφίας πλέον θα παραθέτω προς σκέψη σας και δεν θα συζητώ για να μην διαπληκτιζόμαστε.
  10. Δεν είμαι εγώ γνωστός εδώ, αλλά είδα γνωστά ονόματα που ενδεχομένως να είναι τα ίδια άτομα όπως θεώρησα και ενδέχεται να κάνω λάθος βεβαίως. Δεν είχα κάνει εγγραφή ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ άλλο όνομα στο παρελθόν. Δεν θα φλυαρύσω και δεν σας δουλευω... ακόμη και ειλικρινά δεν το έχω σκοπό. Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν λαός της αρετής. Χωρίς την αρετή δεν φτάνει κάποιος στην αγάπη. Πως θα μπορούσα να ορίσω εγώ και να παραβλέψω το γεγονός αυτό; Οι Έλληνες ήταν λαός που εκτός από την φιλοσοφία διέπραξαν εγκλήματα για τα οποία δεν είναι δυνατόν να είμαι περήφανος. Αν ήθελα να είμαι αντικειμενικός θα μπορούσα ποτέ να παραβλέψω το γεγονός αυτό; Οι Έλληνες ήταν άνθρωποι και σαν άνθρωποι που ήταν έκαναν λάθη. Αν ήταν Θεοί θα ήταν αθάνατοι αν και πολλοί έμειναν στην μνήμη μας και ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο κατέκτησαν μια αληγορική μορφή αθανασίας. Μην προσπαθείτε σας παρακαλώ να παρερμηνεύετε τα λόγια μου κατά πως σας αρέσει. Τέλος συνιθίζω να δουλεύω τους παντογνώστες και από ότι ξέρω εσείς δεν έχετε ορίσει ότι κατέχεται την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ γνώση όπως δηλώνω ότι ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΩ ούτε εγώ. Οπότε στα πλάισια ενός επικοδομητικού διαλόγου θα μπορούσαμε να συζητήσουμε όλοι μαζί. Το γεγονός ότι είστε περισσότεροι το γνωρίζω. Το αν είστε διατεθιμένοι να ανοίξετε τον νου σας σε άλλες θεωρίες και δεν ξέρω αν τελικά θα μου το δείξετε γιατί μέχρι τώρα παρερμηνεύετε τα ελάχιστα που είπα κατά πως επιθημείτε. Ας σταματήσουμε να τρωγόμαστε και ας συζητήσουμε. Έχετε την δύναμη να με διώξετε χωρίς διαγραφή όπως προτίθεστε (ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑ). Οι αρχαίοι δίδαξαν την φιλοξενία που είναι στοιχείο αγάπης και αρετής. Έχετε την δύναμη να εξαντλήσετε την υπομονή μου και μέχρι τώρα αναλλώνομαι να εξηγώ τα αυτονόητα αφού νομίζω ότι χτύπησα λάθος πόρτα. Τελικά μήπως σημαία της ανεξιθρησκείας είναι ένα ειδικά τοποθετημένο προκάλυμα;
  11. Εγώ φίλοι μου θα προσπεράσω τις προστριβές γιατί έχω μάθει πως για να παράγεις φιλοσοφία πρέπει να διατηρείς την ειρήνη στο πνεύμα σου. Διαφορετικά δεν κρίνεσαι άξιος συζητητής. Αντί καλή μου agelina να παρουσιάσεις την σοφία των αρχαίων που ΚΑΛΩΣ έπρεξες θα μπορούσες να παρουσιάσεις κάτι ανάλογο που θα έδειχνε την δική σου ικανότητα στοχασμού αντί του εκνευρισμού που ύπόδειξε ο φίλος Sucore Εκενυρίστηκες φίλε μου Sucore Εγώ απαντώ απλά και μονολεκτικά. ΦΙΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙΟ ΜΕΛΟΣ που επέστρεψε. Στις προκλήσεις ο πρώτος που προκαλεί είναι ο υπαίτιος των καυγάδων και παρακαλώ τπους διαχειρηστές να φροντίσουν για την ηρεμία του site αφού φοβάμαι ότι δεν θα είναι σε θέση να ακούσει τον λόγο μου. Αραγε τι να έχει να χάσει; ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ από την δική μου παράθεση των γνώσεων που συγκέντρωσα με τα χρόνια. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ αποδεχθείτε την διαφορετικότητα του συνομιλητή σας; ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ και ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑ με το καλημέρα. Είδα εδώ μετέχοντες που πρέπει να με γνωρίζουν εκτός αν είναι πρόσωπα που χρησιμοποιούν τα ίδια ονόματα με άλλους που ξέρω. Αυτό ανάχθηκε ως αυτοπαρουσίαση χωρίς να καταλαβαίνω γιατί. Δεν ήρθα εδώ για να αυτοπαρουσιαστώ αλλά για να σας παρουσιάσω μια διαφορετική εικόνα για την πηγή των θρησκειών και των αιρέσεων που θα μπορούσε ίσως να σας οδηγήσει σε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Η σελιδα σας δείχνει ότι συγκεντρώνει προς μελέτη όλες τις θεωρίες. Αν υπάρχει πρόβλημα με την παρουσία μου παρακαλώ την διαχειρίστρια Νεφέλη να επέμβει και να μου ορίσει τους όρους συμμετοχής μου. Αποδέχθηκα τους όρους και ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑ μέχρις στιγμής. Αν υπάρχει κάποιος σιωπηλός όρος παρακαλώ να μου αναφερθεί, γιατί σε Ορθόδοξο φόρουμ με αποκλείσανε ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. Ελπίζω να μην τύχω όμοιας αντιμετώπισης και εδώ. Θα παραθέσω το απόγευμα μόνο μια καταχώρηση για να σας ενημερώσω περί του μικρού που περιγράφεται στην θεματοθέτηση και του τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Αν μετά απο αυτό έχετε ακόμη όρεξη για διασκέδαση θα φροντίσω να ικανοποιήσω την επιθυμία σας. Αν έχετε όρεξη για επικοδομητικό διάλογο η χαρά μου θα είναι απερίγραπτη. ΕΣΕΙΣ ΟΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΟΥ. Θα κινηθώ στο επίπεδο που ΕΣΕΙΣ θα μου ορίσετε.
  12. Η φιλοσοφία χαρακτηρίζεται από λίγα λόγια που αποσαφηνίζουν έννοιες. Στη σοφιστία προκαλείται σύγχυση των εννοιών για να μπορέσουν οι εραστές του λόγου να πείσουν ότι αυτοί είναι κυρίαρχοι της γνώσης. Φιλοσοφείτε... φίλοι μου και μην αρέσκεστε στα πολλά λόγια αλλά στο Λακωνίζειν κατά τον τρόπο που φιλοσοφούσαν οι αρχαίοι. Συμωνώ με πολλά που έχουν προλεχθεί εδώ.
  13. Το προκλητικό αυτού του λόγου θα το προσπεράσω γιατί δείχνει ότι υποτιμάτε την νοημοσύνη σας. Έπειτα για όσους με ξέρουν θα ξέρουν ότι δεν φοβάμαι διαγραφές και μάλιστα διασκεδάζω με αυτές σε επίπεδα που οι άλλοι εκνευρίζονται. Έτσι επειδή δεν επιθυμώ προστριβες θέλω να δω ότι όντος τις ασυναρτησίες που σας έχουν σερβίρει μέχρι σήμερα δεν τις έχετε δεχθεί αμασητί. Θέωση είναι λέξη που προέρχεται από το Θεός, που σημαίνει αθάνατος. Επομένως κατάσταση που οδηγεί σε εξίσωση με τον Θεό ορίζει αυτόματα την αθανασία. Ας είμαστε σαφείς στις έννοιες για να κατανοήσουμε τον λόγο. Εκτός αν δεν το επιθυμείται αυτό. Προκλητικά απέναντι στο πρροκλητικό του λόγου σου φίλε μου αν εσύ ορίσεις τις λέξεις όπω νομίζεις τότε δεν ομιλείς Ελληνικά αλλά άλλη γλώσσα. Βεβαιότατα υπάρχει και το στοιχείο του οικειοθελούς αποπροσανατολισμού των εννοιών για να μπορέσει κάποιος να προσυλιτίσει. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Αν δεν με αγανακτήσετε και αν δεν ορίσετε ΕΣΕΙΣ καταστάσεις τραγελαφικότητας και διασκέδασης δικής μου θα δείτε ΟΡΙΣΜΟΥΣ που ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΖΟΥΝ τις έννοιες και οδηγούν στην ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ και τελικά στην γνώση. Θα δείτε αποδείξεις και τεκμηριώσεις σε λόγο απλό και κατανοητό που χρήζει μόνο παρακολούθησης. Η Θεοσοφία είναι παρακλάδι της φιλοσοφίας και επιστήμη που πηγάζει από τη μητέρα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ. Φίλε μου Sucore Μπορείς να αντιπαρατάξεις λόγο που να έχει επιχειρήματα με ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ έννοιες. Αν το πράξεις θα έχουμε έναν επικοδομητικότατο διάλογο που θα ικανοποιήσει τους εραστές του Πνεύματος αφού θα κινηθεί αυτός σε επίπεδο φιλοσοφίας. Δείγματα έχω δώσει αλλού, αλλά εδώ θέλω να προσθέσω κάτι για να τιμήσω μια σελίδα που ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ. Είδα ότι την χαρακτηρίζει η ανεξιθρησκεία και αυτό είναι που με κέντρισε να προσθέσω όσα ήθελα αρχικά να καταχωρήσω ΜΟΝΟ στο ιστολόγιό μου. Έτσι θα προσθέτω εκεί αλλά και εδώ όσα ήθελα αρχικά. Φίλοι μου Δικαίωμα στην γνώση έχουν ΟΛΟΙ και μπροστά στον αποπροσανατολισμό θέλω απλά να θέσω τις ένοιες στην ΑΛΗΘΙΝΗ τους υπόσταση για να φτάσουν οι στοχαστές στο επίπεδο σοφίας που αναζητούν. Ταυτόχρονα θα κερδίσω και εγώ αφού θα κινηθεί η σκέψη και θα μάθω πολλά και από εσάς. Τέλος τα πλάσματα αυτά που αναφέρθηκαν ως θεοί των αρχαίων είναι υπαρκτά και μετά την Σταύρωση του Κυρίου είναι εξόριστα και ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. Έτσι φαίνεται ότι είναι μυθολογίες αν και στην πραγματικότητα πολλοί μύθοι είναι ιστορίες πραγματικές που πέρασαν από στόμα σε στόμα.
  14. Ο προσυλιτισμός είναι ΕΓΚΛΗΜΑ. Ο Θεός έδωσε την ελευθεροβουλία την οποία ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να επηρεάσω και δεν το επιδιώκω. Παρουσιάζω απλά όσα γνωρίζω μετά από χρόνια έρευνας και παραθέτω απλά προς μελέτη προς στοχαστές. Εκτός αν οι συνομιλητές μου είναι άβουλοι και με ακολουθήσουν τυφλά εκεί που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΩ.
  15. Καλή μου Νεφέλη Δεν έχω πρόθεση να προσβάλλω καθόλου αλλά και κανένα αλλά όσοι με θυμούνται ξέρουν καλά ότι αν έχω όρεξη μπορεί να αρχίσω να τους δουλεύω. Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν ως κορύφωση το 12Θεο αλλά παλαιότερα και την εποχή των Πελασγών Υπήρχε άρνηση στο 12Θεο. Ο Ερμής ο Τριεμέγιστος του οποίου η διδασκαλία είναι τριστρεβλωμένη στο internet δίδασκε τα περί ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ. Όταν διάβασα το βιβλίο του κου Ιωαννίδη που περιελάμβανε την καθαρή Ερμητική διδασκαλία έπαθα το σοκ της ζωής μου. Είδα να υπάρχουν πάμπολα κοινά με την Ορθοδοξία και είδα μια προσευχή αντάξια ενός Πάτερ ημών να είναι γραμμενη από τον ίδιο τον Τρισμέγιστο. Οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν Πανάξιος λαός και για την καταγωγή μου από αυτούς είμαι τρισπερήφανος. Δίδαξαν αρετή όσο ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ. Οι άλλοι λαοί δίδαξαν αρετή αλλά όχι στους δρόμους αφού δεν φιλοσοφούσαν όσο οι Έλληνες. Τέλος εμένα ένας χαρακτιρισμός ως Εθνικός θα με πρόσβαλλε αφού αυτός ο όρος χρησιμοποιούνταν από τους Εβραίους για να ορίσουν ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ όπως νομίζουν ορισμένοι αλλά τους αλλοεθνής των Εβραίων. Έτσι αν χαρακτηριστούν 12θειστές θα είναι ορθός ο τίτλος αλλά Εθνικοί αν χαρακτηριστούν ο προσδιορισμός δεν είναι ταυτόσημος με την επίσημη θρησκεία των γνωστών αρχαίων. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μο έδωσες να αναφέρω τα σχετικά. Οι Θεοί του Ολύμπου ωθούσαν σε εγκλήματα μέσα από τις γνωστές ανθρωποθυσίες οι οποίες δεν ήταν στην φαντασία του Ευριπίδη και των άλλων εξέχοντων ανθρώπων της τέχνης.
×
×
  • Create New...