Jump to content

airstone

Νέα Μέλη
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by airstone

  1. :biggrin2: ευχαριστώ για τις πληροφορίες αλλα είμαι από θεσ/νίκη και δεν βοηθάν ιδιαίτερα... Πάντως ούτε εγώ το βλέπω σαν χόμπυ...αλλά είναι κάτι που θέλω πραγματικά να γνωρίσω και να βιώσω... κάτι που πιστεύω ότι θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος σε πολλά αν όχι σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου...
  2. Που μπορώ να βρώ τέτοια βιβλία? Μπορεί η ερώτηση να φανεί λίγο βλακώδης... αλλά αν και πηγαίνω συχνά σε βιβλιοπωλεία (είμαι γενικά βιβλιοφάγος) δεν έχω πετύχει κάτι αντίστοιχο... Μήπως ψάχνω σε λάθος μέρη??
  3. Προσπαθώντας να διαβάσω όλο το thread κατέληξα να είμαι πιο μπερδεμένος από ποτέ οσον αφορά το θέμα της "μαγείας". Η αλήθεια είναι ότι μόλις άρχισα να ασχολούμαι με το θέμα και δεν έχω διαβάσει σχεδόν τίποτα εκτός από κάποιες σελίδες στο internet. Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι πως κάποιος θα το μάθει κάποια στιγμή... Για το λόγο αυτό δεν έχω αγοράσει μέχρι στιγμής και σχετικά με το θέμα βιβλία... πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την κοινωνική απομόνωση και γι' αυτό αν τελικά ασχοληθώ δεν νομίζω ότι θα το αποκαλύψω και μάλλον θα το κρατήσω μόνο για τον εαυτό μου... :unsure5:
  4. ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ 'ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΑΦΝΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ... ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΑΠΟ ΟΣΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΑΒΟΛΑ ΩΛΕΠΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ΆΤΟΜΑ ΤΟΘ ΙΔΙΟ ΦΙΛΟΥ ΝΑ ΦΙΛΙΟΥΝΤΑΙ... ΣΚΕΦΤΙΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ 'ΑΒΟΛΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΣΥΓΓΕΝΙΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ...ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΕΡΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ? Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΙΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ... ΚΑΘ' ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
×
×
  • Create New...