Jump to content

Shinigami

Νέα Μέλη
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Shinigami

  1. Καταρχάς, θα ήταν πολύ πιθανό να ήταν σκεπτομορφή αλλά όπως μας είπες είχε ξεχαστεί. Στο όνειρο, θα μπορούσε να ήταν είτε ο Σατανάς, είτε ένας Δαίμονας ή κάτι το κακό. Πάντως, το σενάριο του να ήταν ο Σατανάς είναι λίγο απίθανο. Τις περισσότερες. Θα μπορούσε να ήταν σημάδι από κάποια οντότητα που ήθελε να σας προιδοποιήσει για το τι θα συμβεί, αν και είπες πως αρχικά είπε στα 6 και μετά στα 3.Πάντως, δεν ήταν ανάγκη να ήταν κακόβουλη οντότητα. Όσο για το θέμα προστασίας, αν ήταν όντως κακόβουλη οντότητα, ένας τρόπος είναι η θρησκεία όπως και οι ιδέες που ακούστηκαν για τον καθαγιασμό του χώρου. Για την εκδοχή της προστασίας καλό θα ήταν να μιλήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα, για να έχεις μία έμπιστη άποψη. Αυτά από μένα.
  2. Να γυρίσω μερικές σελίδες πίσω, όσον αφορά το θέμα της αλλαγής του καιρού. Δεν το θεωρώ απίθανο αλλά πολύ πιθανό! Σίγουρα αν είναι κάποιος αδύναμος είναι λογικό να χρειάζονται παραπάνω από ένα άτομο για να το πετύχουν αλλά αν κάποιος είναι αρκετά εξασκημένος στο αντικείμενο και ας το πούμε "δυνατός", δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο! Όσο για το "Πλήρες Βιβλίο της Μαγείας", είναι βασισμένο στην Γκαρντνεριανή Μαγεία, ένα ακόμη είδος Μαγείας. Ούτε εγώ θα το θεωρούσα "Πλήρες" αλλά έχει κάποια πράγματα που ίσως βοηθήσουν τον νεαρό "Μάγο" να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα περί Χριστιανισμού και Μαγείας. Και ναι, ο Χριστιανισμός είναι αντίθετος με κάθε είδους Μαγείας. Στην συνέχεια, θα ήθελα να πω στον Κωστή πως, μην περιμένεις αποτελέσματα από την μία μέρα στην άλλη! Η Μαγεία δεν είναι χόκους πόκους! Θα έλεγα πως είναι ολόκληρη επιστήμη! Χρειάζονται μελέτες (τουλάχιστον αρχικά), πολλές πρακτικές και πολύ κόπος για να πετύχεις κάτι. Τίποτα δεν αποκτιέται χωρίς κόπο! Αλλά θέλω να επισημάνω πως αν δεν μπεις στην πρακτική μην περιμένεις αποτελέσματα γιατί έχεις διαβάσει κάποια πράγματα. Πρέπει να προσπαθήσεις διότι, όσο και να βλέπεις μια κασέτα με έναν να κολυμπάει, δεν πρόκειται να μάθεις κολύμπι ;) Τέλος, βγάλε τα πρότυπα που έχεις στο μυαλό σου για τους Μάγους, άλλο οι ταινίες, τα παραμύθια κτλπ και άλλο η πραγματικότητα! Καλή Συνέχεια! Υ.Γ. Το βιβλίο μπορώ να στο στείλω σε ηλεκτρονική μορφή. Αν το θέλεις, στείλε μου μήνυμα.
  3. Θα σου πρότεινα να διαβάσεις το βιβλίο "Το Πλήρες Βιβλίο Μαγείας", θα σου λύσει αρκετές απορίες πάνω στον Χριστιανισμό και την Τέχνη. Αν δεν θες να το αγοράσεις, επειδή κοστίζει γύρω στα 50 ευρώ, μπορείς να το βρεις σε PDF (ηλεκτρονική μορφή) στο διαδίκτυο. Εκτός από το ότι θα σου λύσει απορίες πάνω στην σχέση Χριστιανισμού και Τέχνης, είναι ένα βιβλίο που μιλάει για το τι είναι Μαγεία, πώς χρησημοποιείτε, ποια είναι η ιστορία της και για ποικίλα θέματα πάνω στο αντικείμενο μέσα σε 400 σελίδες. Ελπίζω να σε κάλυψα.
  4. Ναι, χαζομάρα πολλών χρόνων. Δεν πρόκειται να γίνει ούτε φέτος κάτι τέτοιο. Χαζο-spammers, αργόσχολοι :angel:
  5. Νέα Τάξη των Πραγμάτων New World Order Novus Ordo Seclorum Να αρχίσουμε να ξυπνάμε σιγά - σιγά και να καταλάβουμε σε τι κόσμο ζούμε και σίγουρα όχι στον δικό μας.
  6. μην βάζεις τους ανθρώπους σε τσουβάλια αγαπητέ..
  7. Κι άλλος θάνατος. Καλή επιστροφή..
  8. Ποτέ δεν τον θαύμασα για την μουσική του, βλέπετε δεν είναι αυτό που θα μου άρεσε να ακούω. Από τους ισχυρισμούς των γύρω μου, καταλαβαίνω πως ήταν καλός τραγουδιστής, όπως και καλός παιδεραστής. Είχε κάνει - ούτε αυτός ξέρει - πόσες πλαστικές και δεν ξέρω τι άλλο. Μια ανθρώπινη ψυχή επαναπαύτηκε και ας αναπαυτεί εν ειρήνη. Το μόνο σίγουρο είναι πως εκεί θα είναι καλύτερα.
  9. Ήρωας, δεν είναι εκείνος που δεν φοβάται, μα εκείνος που, παρά τον φόβο του, προχωρά. Για προσωπικούς λόγους..
  10. Έχετε δίκιο, αιωνία η μνήμη σου λοιπόν!..
  11. ήθος ανθρώπω δαίμων (Ηράκλειτος)
  12. Συμφωνώ με τα λεγόμενά σου αλλά αν είχε πεθάνει λίγο διαφορετικά σε κανονικές συνθήκες πιθανώς να μην το είχαν παρατηρήσει τόσοι! Θα σου πω ένα απλό παράδειγμα, πότε δίνει περισσότερη σημασία ο κόσμος; Σε ένα τροχαίο ή σε μια δολοφονία; Όντως το έργο του ήταν, είναι και θα είναι μεγάλο! Φυσικά και θα τον θυμούνται οι περισσότεροι από αυτό! Αλλά η αιτία του θανάτου του είναι ένας λόγος παραπάνω για να δώσει ο οποιοδήποτε παραπάνω προσοχή. R.I.P.
  13. Θα έλεγα περισσότερο το περιεχόμενο αλλά πιστεύω πως έχει να κάνει και με την ψυχολογία του αναγνώστη. Δηλαδή, αλλιώς είναι να διαβάζεις ένα βιβλίο που είναι ωραία φτιαγμένο και αλλιώς ένα που έχει μια απλή σύνταξη κειμένων. Πόσοι από εμάς διαβάζουμε ευκολότερα βιβλία με εικόνες παρά βιβλία μόνο με κείμενο; Όλα είναι σχετικά κατά την άποψή μου. Τι λέτε;
  14. Εγώ θα πρότεινα να διαβάσετε το βιβλίου του κ. Ιωαννίδη ή αλλιώς Arpokrati για το forum. Είναι μια πολύ καλή έρευνα. Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να ρίξουν μια ματιά εδώ --> http://www.metaekdotiki.gr/site.php?&f...xml&id=1265
  15. στο σχολείο μας είχαν πει ότι μυρίζει σαν ούρα το Θείο.. εκπαίδευση σου λέει μετά..
  16. Μπορείς να το καταλάβεις πολύ απλά Αν είναι Θείο θα μυρίζει σαν ούρα Tα ούρα περιέχουν Θείο..
  17. Ξεφύγαμε λιγο στο τέλος
  18. Εστω.. την απλη.. πως την κανω..?
  19. Αχα.. ευχαριστω.. Με καλήπτει η απαντηση
  20. Γεια σε όλους.. Διάβασα σχετικά με την ενεργειακή ασπίδα.. που μπορούμε να την φτειάξουμε με την κατάληλη συγκέντρωση και θα τρέφετε απο την ενέργεια μας.. και μου γενίθηκε μια απορεία.. αν μπορούμε να φτειάχνουμε πράγματα μόνο με συνγκέντωση και την ενέργεια μας.. και αυτά να γίνοντε πραγματικά.. θα μπορούσα ας πούμε να φτειάξω οτίδήποτε με την φαντασία μου και να ζωντανέψει? Για παράδειγμα έναν δικό μου προστάτη όπως τον φαντάζομαι εγώ? Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός :rolleyes7:
  21. Πιστευω πως εχεις απολυτο δικιο.. Ευχαριστω για την ενημερωση..
  22. Μολις χθες ο πατερας μου καταλαβε.. η αλιως εμαθε οτι ασχολουμε με μαγεια.. του εξηγησα πως ασχολουμε με ασπρη μαγεια και με ακινδυνα πραγματα.. αλλα επενε πως οτι εχει σχεση με αυτη ειναι κακο..Μου διηγηθικε επισης μια ιστορια με εναν φιλο του ο οποιος ξεκινησε απο ασπρη και κατεληξε στην μαυρη μαγεια..και στο τελος αυτοκτονησε.. Μου ειπε πως του ελεγε τοτε..οτι η ασπρη ειναι απλα μια παραπλανηση για να πας στην μαυρη.. Ακουω αποψεις.. Μηπως ειναι οντως παραπλανηση για να πας προς την μαυρη? Μηπως αν σκευτεις εξυπνα δεν την πατας? :unsure5:
  23. Ίσως έχετε κάποιο δίκιο.. Και όντως αυτό με τη Πεντάλφα :lololol:
  24. Ναι αυτο σκευτικα και γω.. Ρωτησα και καποιο γνωστο μου που ασκει την τεχνη και μου ειπε πως βλεπει αυτα τα ονειρα, επιδη ισως εχει δεθει με την μητερα φυση..
×
×
  • Create New...