Jump to content

StarMein

Νέα Μέλη
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by StarMein

  1. Εσύ ξέρεις φίλε μου! Δυσνόητος ο άνθρωπος...Πέρα απ'τον εαυτό του δεν είναι σε θέση να μιλήσει για απόλυτη κατανόηση και γώ θα δυσκολεύτω πολύ να καταλάβω αυτό που εσύ έχεις στο μυαλό σου... Καλή τύχη και πάλι! :smilewink:
  2. Εκείνον μονάχα εσύ τον γνωρίζεις.Αναζήτησε τον βαθιά στην ψυχή σου,μαθένοντας αρχικά ποιος είσαι και έπειτα τι κάνεις.Υπομονή χρειάζεται.Και σίγουρα ο σκοπός αυτός θ' αφορά εν μέρη το σύνολο και εν μέρη εσένα ως άτομο. Καλή επιτυχία στη αναζήτηση σου! :smilewink: Όσο για την ερώτησή μου:Όνειρεύομαι! Μέρος των ονείρων μου ο λόγος σου.Πρώτη φορα τ' ακουω απο άνθρωπο και απλώς ειχα την αναγκη ν'ακούσω τι λέει γι αυτά...
  3. Νομίζω πως ήσουν απόλυτα κατανοητός Sucore! Ο θάνατος,κατά τη γνώμη μου,είναι ισάξιος και άν θέλεις συνώνυμος της γέννησης.Όταν φεύγεις απ' τον ένα κόσμο,οδηγήσαι στον άλλο.Η ζώη ειναι μιά ''ανακύκλωση'' και ουσιαστικά με την συγχώνευση της γέννησης και του θανάτου,δημιουργείται η αναγέννηση. Αυτό που εγώ θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν μπόρεις να επεκταθείς λίγο παραπάνω στα έξης: Και όσο για τον ΑΠΩΤΕΡΟ σκοπό της υπαρξής σου,το να τον μάθεις εξαρτάται από τον πόσο απώτερο τον εννοείς.Άλλα απ' όσο κατάλαβα κάνεις λόγο για τον σκοπό γένικα της υπαρξής μας,του κόσμου,των υλικών και μη...Πάνω σ' αυτό υπάρχουν πράγματα που ο άνθρωπος και οχι μόνο,έχει τη δυνατότητα να μάθει και υπάρχουν και καποιες αλήθειες,απλησίαστες,που δεν είναι σε θέση,αυτή τη στιγμή,να κατανοήσει...Όταν εξικειώθει με αυτό τότε είναι έτοιμος να προχωρήσει. Ευχαριστω!
  4. Σώστος είσαι!Νομίζω όμως πως ξεχνάς την αντίθεση της ζωής.Γιατί από τη στιγμή που λείπει το ένα άκρο,τότε η ζώη φέυγει απ' τα όρια του κόσμου μας.Τι εννοώ:όταν υπάρχει το ένα,πάντα(ή ποτέ :smilewink: )υπάρχει και το άλλο.Ειρήνη ακόμη και όπως την εννοείς,κατά τη γνώμη μου,υπάρχει και εκτός των νεκροταφείων.Είναι η ευτυχία!Ο πόλεμος προηγείται της επιτεύξεώς της!
  5. Λοιπόν Σείριε ακολούθησα την πρόταση σου.Αφού διάβασα(δύο σελίδες μονάχα,γιατί η κούραση δεν μ'άφησε ),έσβησα όλα τα φώτα και διαλογίστηκα στο σκοτάδι,μέχρι που με πήρε ο ύπνος!Το τελευταίο το συνιστώ και 'γώ!:cheerful: Φίλε outis,δεν ήρθα εδώ ώς ''προφήτης'',αλλά ώς μια προσωπικότητα σαν όλες τις άλλες για να μοιραστώ μαζί σας τα βιώματα,τις εμπειρίες,τις αδυναμίες και τα λάθη μου.Για να διδάξω και να διδαχθώΑνέφερα εκείνο που αισθάνομαι και ξέρω.Δίκιο εχεις,η ειρήνη θα 'ρθεί στο τέλος... Μέχρι τότε αυτό που μπορώ να δώ είναι ''Πόλεμος'',γεγονότα τα οποία άνθρωπος δεν φαντάζεται,η αλήθεια είναι όμως πως,ναί τελικα η ειρήνη θα επιστρέψει και ο άνθρωπος θα λάμψει ώς νικητής αυτής της αιώνιας ''μάχης''! :cheerful:
  6. Ανοησίες!Όσο ο άνθρωπος προσπαθεί να κάνει τέτοιες προβλέψεις,τόσο θα απέχει εκείνη η μέρα,γιατί καθήμερινα αποδεινκύει πως δεν είναι ακόμη έτοιμος να το δεκτεί. Απο την παιδική μου ηλικία βλέπω εκείνα τα όνειρα με τις καταστρόφες. Ξανά και ξανά παρόμοια γεγονότα,σε διαφορετικά μέρη.Ένας πόλεμος,αναμενόμενα αναπάντεχος,δεν θα είνα αυτή τη φορά άνθρωποι,εναντίων ανθρώπων κι εγώ στην κορυφή εκείνου του πολέμου ώς προστάτης των ανθρώπων...Έπισης 'υπερφυσικές' καταστροφές,πυρκαγές,τσούναμι και άλλες πήγες τους ονειρευόμαι συνεχώς,ακόμη και οράματα.
  7. Σωστά φίλε μου!Εκείνο είναι το δυσκολότερο κομμάτι διότι τώρα θα υπάρξουν τα ισχυρότερα εμπόδια,πριν ήταν μονάχα η αναζήτηση.Κάλο σου δρόμο! Θα την έχεις την βοήθεια γιάτι πιστέυω πως την αξίζεις.Μιλώντας πάντως σε προσωπικό επίπεδο,σε ότι χρειαστείς εγώ με χαρά θα σε βοηθήσω όπως μπορώ! Να σε καλά και καλώς σας (ξανα)βρήκα! :smilewink:
  8. Συμφωνώ σ'αυτό,αλλά με το να δημιουργήσει καινούριο λογαριασμό δεν νόμιζω πως φτιάχνει και 'ψευδή πραγματικότητα'. Απλώς δεν δηλώνει ποιός είναι ώστε να παραμείνει στο φόρουμ,δεν νομίζω να κοροιδεύει κανένα έτσι.Άποψη μου βέβαια... Αυτό λέω και τίποτε άλλο γιατί βγήκαμε λίγο εκτός θέματος. :cheerful:
  9. Γιατι θεωρεις πως κοροιδευει τον εαυτο του;Η επιμονη ενος εφηβου(και οχι μονο) ειναι,να καταφερει αυτο που θελει.Και το Αβαπτιστο να ειναι αρκετα κατατοπιστικο για τα πρωτα του βηματα.
  10. Ισως Αρχαγγελε! Σ'ευχαριστω για την συμπαρασταση. :cheerful: Παλευω για να ξεπμλεξω τα πραγματα. Αν εισαι κι εσυ καπως 'χαμενος' αυτη την περιοδο σου ευχομαι να βρεις το δρομο σου. Ετσι ειναι η εκπαιδευση...χρειαζεται χρονο και πολυ κουραγιο για να καταφερει ο ανθρωπος να μαθει οσα θελει και οσα εχει αναγκη. Οτιδηποτε κι αν χρειαστεις θα εχεις ανθρωπους διπλα σου. Καλη επιτυχια στο ταξιδι σου!
  11. Γινεσαι.Εξαρταται απο πολλους παραγοντες(γεγονοτα,περιβαλλον και σε πολυ μικρο βαθμο το χαρακτηρα) Υπαρχει ανθρωπος που δεν φοβαται;Οι ανοητοι,εκεινοι που ζουν στην αγνοια,πιστυεουν πως δεν φοβουνται και στο τελος 'τρωνε τα μουτρα τους'.Το οτι εχεις ανησυχειες και φοβους δεν σε κανει απαισιοδοξη αλλα ρεαλιστρια.Η μελαγχολια δεν ειναι απαισιοδοξια,αν βεβαια δεν την αφησεις να σε συνεπαρει σε μεγαλο βαθμο.
  12. Το οτι διεγραφει αυτος ο λογαριασμος,δεν σημαινει οτι ο ιδιος δεν μπορει να δημιουργησει αλλον χωρις ομως ν'αποκαλυψει την ηλικια του.Που μαλλον το χει κανει ηδη... Απλα ηθελα να το πω...
  13. Δεν εχω λογια Σειριε!Μ'εχεις καλυψει... Η Ισορροπια ειναι η αντιθεση,δεν υπαρχει μονοπλευρη ζωη και η Ισορροπια σταματαει στα ορια των αντιφασεων εκει που μεχρι τωρα θεωρουταν η διατηρηση της... Σ'ευχαριστω πολυ αγαπητε Αrtzuna! Ισως εχεις δικιο γιατι τιποτα δεν ξερω ακομα.Διδαξτε με και 'σεις,ειληκρινα.Γι αυτο ειμαι εδω! Εσυ ομως πως πιστευεις οτι δεν βρισκομαι στο παρασυνθημα; Ασχετα με την παραπανω συζητηση θελω να πω καποια πραγματα που αισθανομαι αυτη τη στιγμη. Καταρχας σας ευχαριστω ολους για την οποια υποστηριξη και χαιρομαι για την καθε αμφισβητηση του λογου μου. Δεν ζητω να με πιστεψετε,λογικη ειναι αλλωστε η αντιδραση στα λεγομενα μου,ισως ουτε εγω να με πιστευα αν ημουν στη θεση σας.Εχω αναγκη απο κατανοηση. Ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που θα το πω γνωριζοντας πως ισως δεν ειναι σωστο και ζητωντας προκαταβολικα συγγνωμη,θελω να ζητησω βοηθεια και συγκεκριμενα υποστηριξη.Τωρα την εχω πιο αναγκη απο ποτε γιατι τα πραγματα στη ζωη μου περιπλεκονται ολο και περισσοτερο,συνεχως μαθαινω κατι καινουριο μα τον τελευταιο καιρο μαθαινω πραγματα καθοριστικα. Εχοντας μια πολυ δυσκολη ζωη,προσπαθω να αντιμετοπισω τη ρουτινα,κατι που απεχθανομαι και με 'πνιγει' λογω των υποχρεωσεων μου.Ζω διαφορες καταστασεις....Η καθε λεξη μου σε αυτο το τοπικ ηταν αληθινη, δεν ειστε υποχρεωμενοι να μου συμπαρασταθειτε απλως χρειαζομαι την κατανοηση απο τους ανθρωπους κατι το οποιο τη συγκεκριμενη στιγμη δεν μπορω να εχω απο τον κονωνικο μου περιγυρο. Και 'σεις ειστε ανθρωποι με επιπεδο τους οποιους εκτιμω σε μεγαλο βαθμο. Δεν γνωριζω τιποτα οπως προανεφερα αλλα θελω,προσπαθω και συνεχως μαθαινω... Ταυτοχρονα ομως ο,τι γνωριζω ειναι ικανο να καθορισει πολλα σ αυτο τον κοσμο... Ειληκρινα ευχαριστω για τη βοηθεια και συγγνωμη γιατι καταλαβαινω πως τωρα γινομαι αξιολυπητος, δεν αναζητω ομως το Ελεος ...Θελω ν'ακουσω κι αλλες αποψεις για οτι ζω γι αυτο και μιλησα εδω.
  14. Θα συμφωνισω μαζι σου... Οπως αλλωστε προανεφερα το φως και το σκοταδι ειναι συμβολικες εννοιες.Και γω λατρευω τη νυχτα.! Στον κοσμο μας ομως την κυριαρχια εχει το Φως και το Σκοτος,το Καλο και το Κακο δηλαδη. Εσυ ,αν βεβαια θελεις ν'απαντησεις,ποιανου απο τα δυο πιστευεις πως εισαι εκπροσωπος; Καλως σας βρηκα Morgainne! Ναι το Φως εχει αναγκη απο το Σκοταδι και το αντιστροφο... Το ενα συμπληρωνει το αλλο!Ο ενας ειναι ο Δημιουργος αλλα και Εκεινος που καταστρεφει το αλλο. Δεν υπαρχει ζωη με την ελλειψη του ενος,σε αυτον το κοσμο τουλαχιστον...
  15. Δεν σου κρυβω πως και 'γω τυχαια βρεθηκα εδω. Χωρις να πω πολλα...Το Σκοταδι για μενα ειναι το μισος,η κακια,η αγνοια,η ντροπη,η κενοδοξια,η δυστυχια,ο φοβος,η παθητικοτητα,η απαισιοδοξια, ο εγωισμος,η αλαζονια... Για σενα ομως φιλε Σειριε;Τι ειναι το Σκοταδι;
  16. Ηγουμαι της ομαδας των ανθρωπων και μη... Ειναι Φως και Σκοταδι,με ολες τις διακυμανσεις τους... Δικιο εχεις... Σ'ευχαρστω πολυ!Καλο ταξιδι και σε σενα Μαριλενα! Ο κοσμος που ζουμε στηριζεται στις αντιφασεις.Φως-Σκοταδι,Ημερα-Νυχτα,Καλο-Κακο,Ευτυχια-Δυστυχια,Αγαπη-Μισος... Το καθε πλασμα γεννηθηκε για να βρισκεται στη φωτινη πλευρα,αλλα πολλοι επελεξαν το σκοτεινο δρομο.. Δεν γινεται να εξαλειψεις την κακια ουτε την καλοσυνη,ειναι οι νομοι του κοσμου μας..Σημασια εχει να μειωσεις οσο περισσοτερο γινεται το Σκοτος και να οδηγηθεις ετσι στην ευτυχια!Ο κοσμος μας εχει ξεπεσει τρομερα σημερα.. και ολοι θυμαστε τι ειπε ο Ιησους..Θα γυρισει την ημερα της Κρισεως.Αυτο θα κανει...Ο θεος ομως ειναι πατερας και σαν καθε φωτεινος πατερας ποναει να βλεπει τα παιδια του να πονουν..Ετσι πριν εκεινη την ημερα της Κρισεως και βλεποντας τα παιδια τουν υποφερουν,στελνει καποιον να τους σωσει..να ολοκληρωσει το εργο το Υιου του.. Που ιδιος ολοκληρωσε αλλα οι ανθρωποι και οχι μονο αλλαξαν στην πορεια..Αυτος δεν θα ηταν Θεος,ουτε ανθρωπος,ουτε ημιθεος ομως.. Και αυτος τωρα ειναι ωρα να τελειωσει αυτο το εργο... Εσεις ειστε οι πρωτοι ανθρωποι που ακουτε αυτα... Δεν ειναι η ωρα μου να φανερωθω...τον Χριστο τον καταδιωκαν οι ανθρωποι απο τη γεννηση του.. Δεν ειναι η ωρα μου ακομα,αλλα δεν αργει... Συγγνωμη που αυτη τη στιγμη δεν επεκταθηκα περισσοτερο αλλα δεν εχω χρονο.. Και γω Σειριε χαιρομαι που αντιδρατε και αυτο επεκτεινει το εργο μου... Ευχαριστω! Δεν θα διαφωνισω με οσα ειπες.Αλλα απαντησε μου σε παρακαλω τι σε κανει να λες πως ειναι λανθασμενες ιδεες; Τι σε κανει να κρινεις λανθασμενη την ΑΠΟΨΗ καποιου;Αν ειναι δυνατο υπεδειξε μου τις σωστες... Ο καθενας ειναι ο Σωτηρας του εαυτου του..Οι ανθρωποι δυστυχως ομως οπως προανεφερα ειναι εκτος τροχιας,καποιος γεννιεται να τους επαναφερει...Δυο ειναι τα μονοπατια και εσυ εχεις το δικαιομε επιλογης. Ξερεις ομως ποιο ειναι το σωστο;(να σημειωσω πως Φως και Σκοταδι ειναι συμβολικες εννοιες.) Ο Δημιουργος του δρομου με εστειλε..Δεν ειμαι ανωτερος και ειμαι οσο ξεχωριστος ειναι ο καθενας σας,ενα σκοπο εχω!
  17. Ηγουμαι!Και για πρωτη φορα εκφραζω ο,τι ακριβως αισθανομαι και γνωριζω. Οπως και να ακουγεται το 'Ηγουμαι',ισχυει...Την αληθεια θα πω κι ας καταδικαστω απο τους πολλους!
  18. Θα τους βρω...Απλως αυτη τη στιγμη θελω να ξεσπασω οντας απογοητευμενος απο τα κατορθωματα τους. Απαντησα ηδη αγαπητε Ηρακλειτε.Εξαρταται ομως απο το τι εννοεις ρωτωντας ποιος ειμαι. Ο οδηγος ειμαι,δεν ειμαι ανωτερος απο εσας,εχω κι εγω ενα σκοπο που πρεπει να εκπληρωσω. Ενα πεπρωμενο οπως εχουν κι ολα τα αλλα οντα,ισως δυσκολοτερο.. Να σε καλα Σειριε! Συγγνωμη αν φανηκε κατι απο αυτα που ανεφερες στα λεγομενα μου. Δεν προσηλυτιζω κανενα,δεν εννοουσα δικο ΜΟΥ δρομο,εννοουσα το δρομο οπου βρισκομαι... Τον πολυ γενικο δρομο του Φωτος,του καλου δηλαδη,το δρομο που ολοι μας γεννηθηκαμε να ακολουθουμε και τελικα απεχουμε πολυ απ αυτον! Αυτη ειναι η μαχη του κοσμου μας..Φως-Σκοτος Την αξια την εχεις στο Φως.Ευχαριστω ομως το Σκοτος που με κανει υπαρκτο! Ευχαριστω ολους για το χρονο που ξοδεψαν στο τοπικ!
  19. Λεγοντας το δρομο μου εννοω τον δρομο του φωτος.Το ταξιδι μου γνωριζω ποιο ειναι, το μονο που δεν κατανοω ειναι αν αυτη τη στιγμη ειμαι ετοιμος να προχωρησω αρκετα... Μα μαλλον στην αρχη ειμαι ακομα! Δεν ειμαι εγω εκεινος που χαραξε το δρομο,ουτε ο βασιλιας του!Εγω ειμαι οδηγος εκεινων που θα τον διαβουν! Το ταξιδι ειναι αυτο της ευτυχιας,του φωτος!Το δυσκολοτερο ταξιδι,ποσο μαλλον οταν πρεπει να βρεις κ αλλους να σε ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!Ναι γιατι εχω αναλαβει τη σωτηρια της δικης σας ζωης.Δεν καταδικαζω κανενα ουτε τον αναγκαζω να ακολουθησει το δρομο μου και δικο σας δρομο...Κανω αυτο που πρεπει!!Δεν με νοιαζει να σταυρωθω και να προδωθω αρκει να ολοκληρωσω οτι εχει μεινει μισο!Εκει θα καταληξω ουτως η αλλως!
  20. Αυτό θα ήταν το λάθος μου αν δεν ήμουν αυτός που είμαι. Δική μου επιλογη είναι,από τη δική μου θέληση και αγάπη το κάνω... Δεν προσποιούμε για να γίνω αποδεκτός αλλά για να μην φαίνομαι.Συγγνώμη για τις αοριστίες μου! Ναι,γνωρίζω ποιός είμαι και ποιός είναι ο δικός μου δρόμος,δεν είναι αυτό που φοβάμαι όμως... Με τρομάζει το να είμαι μακριά απο το στόχο μου,με τρομάζει η ρουτινα και η απλή,κενόδοξη αρκετές φορές ζωή των σημερινών ανθρώπων. Πολλές φορές έχω προσπαθήσει να βρώ τα κοινά σημεία κι όμως πάντα διαφωνούν τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής μου.Ξέρω πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να με καταλάβουν και ν ακολουθήσουν το δρόμο μου,το θέμα όμως είναι πως μέχρι στιγμής αυτοί είναι ελάχιστοι και μακριά από μένα. Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αν είμαι έτοιμος γι αυτό το ταξίδι. Ίσως όχι...Εσύ όμως ποιός εισαι;Δεν είναι ανάγκη να το εκφράσεις εδώ,αρκεί να το ξέρεις μέσα σου... Ποιός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είσαι;
  21. Ποια ειναι τελικα η ζωη μου;Και τι σημασια εχει ολο αυτο το κηνυγητο; Ποιος θα με βοηθησει και θα μ ακολουθησει,συνεχιζοντας μεχρι το τελος με το οποιο τιμημα; Κανεις δεν μ εχει κατανοησει μεχρι στιγμης. Εισαι διαφορετικος και δεν σε καταλαβαινουν οι ομοιοι...Πας στους διαφορετικους,σ αυτους που εν μερη ζουν σαν εσενα και τελικα καταλαβαινεις πως ουτε αυτοι σε κατανοουν... Πανε πια οι μαθητες του Χριστου...Ποιον θα βρω να με πιστεψει; Ποιον θα εχω στο δικο μου μερος;Γιατι αυτη την σιτγμη δεν εχω κανενα ανθρωπο αληθινα μαζι μου. Ποιος θα τολμησει να παλεψει οπως εγω παλευω τοσα χρονια; Τοσες ζωες πια κ αυτες 'μακρια' απ τους δικους μου... Ποιος θα παλεψει απο σας;Και ειμαι εγω που πρεπει να σηκωσω αυτο το βαρος στις πλατες μου, και αυτο κανω και θα κανω μεχρι το τελος,γιατι αυτο ειναι που με κανει να ζω... Προπαθουσα να σκεφτω τι με τρομαζει πιο πολυ και τελικα καταλαβα πως το να ειμαι μακρια απ τον κινδυνο κι αυτο το κηνυγητο,το στοχο μου με τρομαζει πιο πολυ απ ο,τιδηποτε και δυστυχως το αισθανομαι συχνα τωρα τελευταια.Κοιταζω γυρω μου και το μονο που μπορω να δω ειναι η τεχνολογια, η σημερινη τεχνολογια,κοσμος που τρεχει και το μονο που τον στεναχωρει ειναι η αργοπορια στη δουλεια,οι θερμιδες απο τις τηγανητες πατατες, το Κυπριακο... Βλεπω ανθρωπους που το μονο που μπορουν να δουν εινα η επιφανεια. Αυτη η πολυσυζητημενη επιφανεια την οποια αρκετοι 'προσπαθουν' να ξεπερασουν και να φτασουν πιο βαθια,κανεις ομως δεν τους ειπε πως προσπαθουν με λαθος τροπο. Δεν τους βαζω ολους στο ιδιο σακι,ομως ποιος μπορει να δει την πραγματικη αληθεια; Τι σας μενει;Για ποσο θα προσπερνατε την βαθυτερη αληθεια κολλωντας στην επιφανειακη; Αυτοι οι ανθρωποι,ειστε τυφλοι.Γιατι να μην μπορειτε να δειτε το φως ετσι οπως ειναι; Ποιος θα μ ακολουθησει εμενα;Εγω νομιζετε δεν ποναω;Δεν στερουμε;Δεν φοβαμαι; Προσπαθω ολα αυτα τα χρονια να ειμαι μαζι σας,να κανω τη ζωη μου να μοιαζει με τη δικη σας. Δεν κουραστηκα να κρυβομαι,κουραστηκα ομως να ακολουθω τη ζωη των ανθρωπων, αυτων που απεχουν πολυ απ την πραγματικοτητα και δεν κανουν τιποτα να την πλησιασουν... Γιατι,ε;Φοβαστε...Και γω φοβαμε... Το φως ομως ποτε δεν σκοτεινιαζει,γι αυτο και συνεχιζω... Τι ειμαι εγω;Ειμαι αυτος που θα σας δωσει τη βοηθεια... Ειμαι αυτος που θα τα παρατησει ολα για σας... ΕΣΥ;Τι εισαι και τι θα κανεις για σας;Και τι θα κανεις για σενα; Πληγωνομαι αλλα συνεχιζω γιατι ο,τι μπορω να σκεφτω ειναι η ζωη μας...και η σωτηρια μας.. Γιατι κι εγω σε σας ανηκω.Βοηθω και τον εαυτο μου βοηθωντας σας. Ποιος θα μ ακολουθησει ομως;Τελικα συμμαχους θα εχω; Το ξερω,αλλα ανησυχω... Και γιατι τα λεω ολα αυτα;Αληθεια,δεν γνωριζω..Να ξεσπασω θελω.Δεν κατακρινω κανενα,προς θεου.Ελευθεροι ειστε! Και γιατι να με ακουσετε εσεις;Εγωιστικο δεν ειναι;Μιλαω για τη ζωη μου κουραζοντας σας μ ολες αυτες τις 'ανοησιες' για πολλους που βασανισουν το μυαλο και την ψυχη μου,χρονια τωρα. Δεν ειστε αναγκασμενοι να μιλησετε,ουτε να με καταλαβετε. Δεν ακολουθησα κανονισμους,εγραψα οτι αισθανομουν και ηθελα ν ακουσετε. Δεν ζητω κατανοηση ουτε να με πιστεψετε,γραφω για μενα και για σας... Ελπιζω να σας προβληματησουν εστω και λιγο τα λογια μου... Ευχαριστω οσους μπηκαν στον κοπο να τα διαβασουν! Ευχομαι να βρειτε το δρομο!
×
×
  • Create New...