Jump to content

Artist

Νέα Μέλη
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Artist

  1. Παιδια η "καλυτερη" γυμναστικη ειναι με πιτσα,μπυρα,και μπαλα στην τηλεωραση!Γυμναζεις χερια,στομα και τις φωνητικες χορδες! Α να μην ξεχασω και τον υπνο!!!!
  2. Sorry αλλα με τα γατια δεν τα παω τοσο καλα!!!!!
  3. ΕΠΙΔΑΥΡΟ και παλι ΕΠΙΔΑΥΡΟ!!! πατερας και μανα απο Επιδαυρο Τωρα λοιπο σοί απο Ιωαννινα,απο Καντιλα απο Αγκιστρι!!!! Μοιλαμε για λεγαλη περιουσια..........
  4. Κοιταχτε παιδια οτι εγινε-εγινε!Εμεις οτι και να πουμε τωρα το παιδακι δε το φερνουμε πισω!Η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι ολοι προσπαθησαν να "αγιοποιησουν" τον πιτσιρικα και πιστευω εσκεμενα!!!Το παιδι δεν αξιζε να παιθανει οτι και να εγινε εκεινο το βραδυ,οτι και να ειπε,οτι και να εκανε! Αλλα δεν φταινε σε τιποτα και οι μαγαζατωρες ειδικα τα πρωπατζιδικα γιατι που θα παιζω μετα!Γιατι αυτοι προσπαθουν να ζησουν και οταν βλεπουν την περιουσια τους να γινεται κομματια απο μαλακιες καποιων λογικο ειναι να πουν πραγματα που δεν τα εννοουν.Επισης οπως θα προσεξατε οι Χρυση Αυγη βγηκε να βοηθησει τους μπατσους.Και ναι ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθει αυτος ο συγκεκριμενος ο μπατσος παραδειγματικα μαλιστα,αλλα αν αφαιρεσουν τα οπλα απο τους μπατσους τοτε γιατι οταν καποιοι ληστευουν σπιτια και καταστηματα,βιαζουν,ακομη και σκοτωνουν ζηταμε δικαιωσυνη και κατηγορουμε και ΠΑΛΙ τους μπατσους οτι δεν κανουν καλα την δουλεια τους?Οτι δεν υπαρχει αρκετη αστυνομευση?Οτι δεν ειμαστε ασφαλεις? Πρεπει α σκεφτομαστε και τις 2 πλευρες του ιδιου νομισματος αι μετα να κρινουμε παντα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ(εκτος αν υπαρχει συγενεις του θυματος εδω)! Αν οι "οργισμενοι" φιλοι,συμμαθητες,και οι λοιποι να κανουν μια διαμαρτυρια ας κανουν χωρις να καταστρεφουν ξενες περιουσιες,γιατι αυριο μπορει να ειναι οι δικες τους,ας κανουν πορεια,ας κανουν ζημιες στα μπατσικα,αλλα οχι δρομους και τετοιες μαλακιες,διοτι τι γινεται αν ειχαν κλεισει τους δρομους ια νοσοκομεια και υπηρχε μια εγκυος,ενας που χρειαζοταν μεταγγιση αιματος ή οτιδηποτε???? Πρεπει να σκεφτομαστε καθε πιθανη εκδοχη και καθε πιθανη τροπη της οποιαδηπουε καταστασης!!!!! Αυτα απο εμενα.Ειναι προσωπικη μου γνωμη,αυτο πιστευω,αυτο λεω!!!!
  5. Θα συμφωνήσω μαζί σου, όταν καταλάβω οτι κάτι δεν πάει καλά θα σταματήσω! Ακόμη{δεν ξέρω καλός ή κακός} είμαι στην θεωρεία της μαγείας.
  6. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ "ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ"ΜΟΥ,ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ "ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ". ΕΛΠΙΖΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ "ΠΡΩΤΑ" ΜΟΥ ΒΑΣΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!
  7. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ.ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝ ΘΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ. ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ "ΧΡΩΜΑ" ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΤΟ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ!! ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΣΑΙ!!!!!!!!!
  8. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΓΓΙΣΑ! ΚΑΛΩΣ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!!!!!!!!!
  9. Ευχαριστω Σοφια.Μολις ξαναμπεις στηλε μου

×
×
  • Create New...