Jump to content

panoukou

Νέα Μέλη
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by panoukou

  1. Θα ήταν πάντως καλό να κάνεις έναν εξαγνισμό στον χώρο σου καλού κακού!

     

    Θα συμφωνήσω με τον Αlbus για το δικό σου καλό κάνε έναν εξαγνισμό στον χώρο σου!

    Α???και καλού κακού άλλαξε το ραδιόφωνο σου :cheerful:

    Πάντα φιλικά! :)

  2. Χτες βράδι κι ενώ όλα τα Media μιλούσαν για την απώλεια της Farah Fawcett, ο βασιλιάς της ποπ έδινε την τελευταία του μάχη για τη ζωή. Ο Michael Jackson έπαθε ανακοπή καρδιάς, έπεσε σε κώμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

    Το νοσοκομείο «Ronald Reagan UCLA Medical Center» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, έκανε την εξής δήλωση.

    «Ο θρυλικός Βασιλιάς της Pop, Michael Jackson, απεβίωσε σήμερα, 25 Ιουνίου στις 2.26. Οι πρώτες μας εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς ωστόσο οφείλουμε να περιμένουμε για τα αποτελέσματα της αυτοψίας. Ο γιατρός του, ο οποίος βρισκόταν πάντα μαζί του 24 ώρες το 24ωρο, προσπάθησε να τον ανανήψει, όπως και οι νοσοκόμοι που τον μετέφεραν στο Ronald Reagan UCLA Medical Center. Όταν έφτασε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο μας, οι γιατροί και οι καρδιολόγοι έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για πάνω από μία ώρα, οι οποίες δυστυχώς δεν ήταν επιτυχείς.

  3. Επειδή έχω δει μόνο μια σχετική με την blair witch, αυτή που αναφέρεις είναι από την τριλογία του blair witch project, ή είναι εκείνη με τους κατασκηνωτές που παθαίνουν παροξυσμό και αρχίζουν να σκοτώνουν (και να π :censored: νε!) αβέρτα;

    Εγώ έχω δει τη δεύτερη που ανέφερα μόνο.

    Κοίτα η πρώτη ταινία ?.δεν είναι ακριβώς ταινία είναι κατει σαν ντοκιμαντέρ (υποτίθεται πως είναι τα αληθινά αρχεία γιατί όπως ξέρουμε η μάγισσα του Μπλερ είναι αλήθεια) με το όνομα Blair Witch Project?το δεύτερο είναι το Book Of Shadows Blair witch II.

    Με του κατασκηνωτές είναι το (ένα).

    post-2717-1245888822.jpg

  4. Φίλε την έχω δει πάνω από 2 φορές είναι η αγαπημένη μου ταινία! Και έχεις δίκιο για παράγωγη του 1996 είναι παρά πολύ καλή??

     

    Έχω να σου προτείνω μια ταινία που την είδα πρόσφατα το (BOOK OF SHADOWS BLAIR WITCH) δεν ξέρω άμα την έχεις δει και αν σου άρεσε παντός η μουσική είναι του Marilyn Manson.

  5. Μήπως τώρα τελευταία διάβαζες κάτι παρόμοιο ή κάτι που έχει να κάνει με τις φωνές που ακούς;

     

     

    Όχι δεν έχω διαβάσει τίποτα παρόμοιο ούτε έχω δει κάποια ταινία!

×
×
  • Create New...